• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وسایل ذخیره سازی HDD, Optical Storage,...

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه هارد 40 لپ تاپ من هم داره میره که مرخص بشه.راستش یکی دو بار درحالتی که باتری هم روش نبود برقش پرید!
اون صدای جرق جروق هم که می گن اکه پیوسته باشه که مشکل زیادی نداره اما اگه هرز چند گاهی چراغ هارد روشن بمونه و صدای تیک تیک بده شک نکنید که bad sector از نوع سخت افزاریه و هیچ کاریشم نمیشه کرد.سربعا از دیتا ها تون backup بگیرین تا مثل من پشیمون نشید.
در ضمن من فکر می کنم این هاردهای 40 توشیبا (.که رو dell نصب میشه) اصولا مشکل دارن چون تا حالا چند نفر رو دیدم که اینجوری شدن.

الان پیشنهاد شما برای خرید هارد جدید چیه؟ 80 یا بالاتر...
اون طور که من می بینم اختلاف قیمت هارد دسکتاپ و laptop خیلی زیاده و آدم یه جورایی حیفش می آد!!!

توصیه ی عمومی:اگه می خواید bad sector نگیرید در حال حرکت و مخصوصا تو قطار از laptop استفاده نکنید؟!( حال می کنید portability رو!!)
امیدوارم یه روزی به زودی از شر این هاردیسک ها خلاص شیم!

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
متاسفانه هارد 40 لپ تاپ من هم داره میره که مرخص بشه.راستش یکی دو بار درحالتی که باتری هم روش نبود برقش پرید!
اون صدای جرق جروق هم که می گن اکه پیوسته باشه که مشکل زیادی نداره اما اگه هرز چند گاهی چراغ هارد روشن بمونه و صدای تیک تیک بده شک نکنید که bad sector از نوع سخت افزاریه و هیچ کاریشم نمیشه کرد.سربعا از دیتا ها تون backup بگیرین تا مثل من پشیمون نشید.
در ضمن من فکر می کنم این هاردهای 40 توشیبا (.که رو dell نصب میشه) اصولا مشکل دارن چون تا حالا چند نفر رو دیدم که اینجوری شدن.

الان پیشنهاد شما برای خرید هارد جدید چیه؟ 80 یا بالاتر...
اون طور که من می بینم اختلاف قیمت هارد دسکتاپ و laptop خیلی زیاده و آدم یه جورایی حیفش می آد!!!

توصیه ی عمومی:اگه می خواید bad sector نگیرید در حال حرکت و مخصوصا تو قطار از laptop استفاده نکنید؟!( حال می کنید portability رو!!)
امیدوارم یه روزی به زودی از شر این هاردیسک ها خلاص شیم!

سلام
بهترین گزینه، هارد 120 گیگابایت HITACHI به قیمت 90 تومان با سه سال گارانتی ایران می باشد.
در صورت تمایل تماس بگیرید.

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بهترین گزینه، هارد 120 گیگابایت HITACHI به قیمت 90 تومان با سه سال گارانتی ایران می باشد.
در صورت تمایل تماس بگیرید.

آقا این هاردها IDE هستن یا SATA2 در ضمن لپ تاپ من 510M DELL هستش. محدودیت که نداره.بعد 120 بالاتر ندارید؟(با قیمت لطفا")

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
آقا این هاردها IDE هستن یا SATA2 در ضمن لپ تاپ من 510M DELL هستش. محدودیت که نداره.بعد 120 بالاتر ندارید؟(با قیمت لطفا")

سلام
هم IDE دارد و هم SATA .
محدوددیت ندارد.
ظرفیت 160 گیگابایت هم دارد. قیمت در حدود 115 تومان است.

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
سلام
قیمت هارد 40-80-120 ide رو می خواستم.
ممنون میشم.

richirich

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

میشه منو در مورد rpm راهنمایی کنید؟
به نظر شما هارد 7200rpm 320GB بهتره یا 5400rpm 500GB؟

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام

میشه منو در مورد rpm راهنمایی کنید؟
به نظر شما هارد 7200rpm 320GB بهتره یا 5400rpm 500GB؟

rpm مخفف Rotate per minute به معنای دور در دقیقه هستو منظور اینه که موتور هارد شما چند دور در دقیقه میزنه و هر چی این عدد بیشتر باشه یعنی که دسترسی به اطلاعات سریع ترهبنابراین هارد 500 گیگ با دور 5400 کندتر از هارد 320 با درو 7200 میباشد
و شما باید بین ترکیب سرعت و حجم ذخیره سازی یکی رو انتخاب کنید البته اینو هم بگم در مورد لپ تاپها اکثر درو روی 5400 هست و 7200 ها هنوز گران هستند

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
هر چند میبینم اینجا خیلی هم تو چشم نیست و کسی به اینجا زیاد سر نمی زنه!:p
ولی سوالم مربوط به هارده.
میخوام هارد اکسترنال بگیرم (حداکثر500 گیگ) از چه برند و کدوم گارنتی رو پیشنهاد میکنید؟امیدوارم جواب بگیرم ;)

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حالا من یه چیزی گفتم!یعنی واقعاً هیشکی نگاه نمیکنه!:blink:

بالا