• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت بازار طراحی سایت

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
وضعیت بازار طراحی سایت چجوریه ؟
الان تو این وضعیت اقتصادی طراح سایت هم بازارشون خراب شده ؟

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64

اگر طراحی سایت یا زبانهای برنامه نویسی و انگلیسی بلد باشی و بتونی توی سایت های نظیر فریلنسر پروژه بگیری و انجام بدی خیلی خوبه. چون به دلار پول میگیری.

MilanSeo

Registered User
لایک‌ها
56
افتضاح ! یعنی بدترین برهه زمانی کاری من تو این چند سال اخیر بوده

ali0z

Registered User
لایک‌ها
71
فکر نکنم درحال حاضر چندان بازار محکم و مطمینی داشته باشه...مگه اینکه توی برنامه نویسی حرفه ای باشی (یعنی واقعا برنامه نویس باشی، نه درحد نصب اسکریپت و ویرایش قالب HTML)

Vasneh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
هربازاری افت و سود داره
بستگی به استراتزی شما داره

MatinRz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من بستگی به خود شما داره، بعضی از افراد انتظار دارن بدون تبلیغ و بازاریابی مشتری بیاد که واقعا همچین چیزی نمیشه !!
خودِ من 5 سال هستش که دارم توی این حوزه کار میکنم و واقعا برای من خیلی خوب بوده و تونستم درآمدهای بالایی رو داشته باشه، الان چیزی که مردم خیلی بهش نیاز دارن وب سایت و اپلیکیشن هست و الان هم کمتر کسی پیدا میشه که چند سال وقت بزاره و بره برنامه نویسی و طراحی رو یاد بگیره؛ بخاطر همین پروژشون رو میدن به یکی براش بزنه .
اگه بتونی پروژه بگیری خیلی عالی میشه و بنطرم پروژه گرفتن کار سختی نیست، مهم ترین چیز در این کار داشتن نمونه کار قوی و با کیفیت هست ( حتی یک نمونه کار هم کفایت میکنه )، من الان خیلی هارو میشناسم که تعداد بسیار زیادی نمونه کار دارن اما کیفیت هیچ کدومشون عالی نیستن ولی یکی رو میشناسم که کمتر از 4 تا نمونه کار داره ولی تونسته پروژه های میلیونی زیادی در ماه بگیره.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اکثر مشتریان روی آوردن به اپلیکشن های تحت وب برای این کار
رونق قبل دیده نمیشه در این سبک و کار

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
به نظر من بازار کار طراحی وب سایت اشباع شده است.

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
دوستان تجربیات خودشون رو اشتراک گذاشتند، ما هم اشتراک میذاریم: چیزی که مشخصه اینه که از پروژه های سایت های فریلنسری ایرانی رسما پولی بهتون تعلق نمی گیره! طرف میخواد فرانت و بک اند سایتش اوکی بشه، و توی توضیحات پروژه ش از اصطلاحات کوچه بازاری ای مثل "div بندی دقیق و تکنولوژی های روز" استفاده می کنه (!) فقط بخاطر فرضا 500 تومن! بماند که بعضی ها با 100 تومن هم سایت میخوان! تو پونیشا قیمت های بزخری زیاده، نه فقط پونیشا از این سایت های فریلنسری زیاده تو ایران، ولی پولی توشون نیست. خیلی ها هم بودن که کلا هیچ سایتی تو ایران طراحی نکردن و از همون اول رفتن سمت سایتای خارجی مثل peoplePerHour و غیره که چیز عجیب و نشدنی ای هم نیست. ولی اگه بخوایم در رابطه با ایران نظر بدیم که خب سوال شما هم همینه باید دو نکته رو گفت: 1. اگر فریلنسری رو تو ایران پیش بگیری، بعید میدونم راضی باشی، بعید که نه، مطمئنم راضی کننده نیست، تو همین سایت های ایرانی طرف اومده بودجه رو زده 100 تا 500 تومن (بماند که همین 500 هم هیچی نیست)، شما پیشنهاد میدی قیمتو فرضا 300، یکی پیشنهاد میده مثلا 100 (یعنی کف قیمت!) که خب مشخصه کسی که پروژه میخواد میره به اونی کار میده که پیشنهاد کمتر رو داده و این قصه کلا ادامه پیدا می کنه و خود بخود رو قیمت ها هم تاثیر میذاره! 2. برید یه شرکت طراحی سایت و حضوری بهشون بگید که مهارت هاتون فلان و فلانه که بعد اونها هم شما رو بسنجند و بهتون کار بدند، من برای شرکتی تا حالا کار نکردم ولی میدونم پولش خیلی بهتر از درآمد یه فریلنسری هست که فقط میخواد بیاد پارس کدرز و پونیشا و امثالهم و نظاره گر قیمت های بزخری باشه!

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
14 سال پیش طراحی وب سایت انجام می دادم، رفتم کلاس طراحی وب سایت و کلاس فلش اما زمانیکه وارد بازار کار شدم متوجه دو نکته شدم:

1- 99 درصد مشتریها سایت داینامیک می خواهند نه سایت استاتیک

2- برای کار در شرکتها باید نمونه کار آنلاین داشت.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
آن زمان هم بسیاری از طراحان وبسایت از قالب آماده استفاده می کردند.

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
10 روزه که آگهی استخدام فرانت زدیم ، روزمه هایی که می فرستن نمونه کار نداره ، با پایه ترین مباحث اشنایی ندارن
یکشیون اومده بود از گیت هاب و .. صحبت می کرد ازش یه کد ساده جاوا اسکریپت بنویسه ،با حلقه for اشنا نبود !!!!
یکی دیگه اومده بود بهش گفتم امروز تشریف ببرین یکم در مورد جیسون مطالعه کنید و چند روز بعد تشریف بیارین
ببینم قسمت میشه همکاری کنیم یا خیر ، بهم SMS داده که تو شرکت دیگه ای استخدام شد !!
اگر دوست داشتین می تونم شات پیام ها رو اینجا اتچ کنم

در کل ، جسارت به بعضی از دوستان نباشه 90 درصد از اونایی که دیدم مدعی برنامه نویس بودن هستن ققط ادعا
دارن .افرادی که متخصص باشن ، تکنولوژی های روز دنیا رو پیگیری می کنن ، با اصول یاد گرفتن درامدهای خوبی
می تونن داشته باشن

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
خوشبختانه یا متاسفانه با وردپرس دیگه بازاری نداره...

بالا