سلام دوستان.اگه یه خورده توجه کنین و نگاه تیزبینانه ای به اطرافمون بندازیم متوجه نگاه انحصارگرایانه و رفتار ارباب گرایانه شرکت شاتل میشویم که هر وقت انتقاد یا شکایتی هم ازشون داشته باشیم با قلدری تمام جواب میده چون خیلی تابلوه که از یه جایی د اره ساپورت میشه و دست ماها هم به هیچ جا بند نیست.چون این شرکت ذاتا مال آقازادهاست و من و شما از طریق قانونی و شکایت کاری نمیتونیم انجام بدیم!!!!من یه طرح خوبی دارم که میتونیم خودمون اجرا کنیم بدون اینکه بخوایم قانون و...برامون انجام بده و احتیاجی بهشون داشته باشیم.کمپین نخریدن شاتل!!!!!به نظرتون جالبه یا نه!!!!شاید تو کمپین خودرو موفقیت امیزنبود چون عامه مردم بودن و.....بگذریم.ولی استفاده کنندگان اینترنت اکثرا یه قشر فهمیده روشنفکر و خاص و جوانند که منافع جمعی را به فردی ترجیح میدن و.ما حتی میتونیم با موفقیت تو این کمپین،به سایر قسمتها نیز تسری اش بدهیم که یه شرکتی مثل شاتل یاد بگیره اگه به من مشتری 10گیگ شارژ داد باید واقعی باشه نه اینکه من بیام با بقیه شرکتها(البته به اونام همچین اعتمادی نیست)حجمش را مقایسه و استفاده کنم و در اخر ببینم 2 گیگ توسط شاتل خورده شده تازه در مقابل یه شرکت دیگه مثل خودش!!!!!بی انصافها از هر گیگی که میفروشن و پولش را میگیرن حداقل %20را خودشون سرقت آبرومندانه میکنن.و در مقابل شکایتت ،آنچه به جایی نمیرسد فریاد مشترک بدبخت میباشد.اگه ما بیایم همگی سرویسهامون را با شاتل کنسل کنیم دیگه از طرف ما نمیتونه ساپورت مالی بشه و مجبوره یا کیفیتش راببره یا ورشکست بشه.به نظرم این تمرین خوبیه برای مسابقات آینده!!!!! پس یادتون باشه کمپین تحریم 20 % شاتل!!!!لطفا به بقیه دوستان هم اطلاع رسانی کنین
چه جالب ، این حرف تو گلوش گیر کرده بود ، عضو شد اینو بگه و بره :general105:
برو های وب بگیر . یه 3-4 گیگ بگیر بقیه اش هم با فشفشه سر کن . به صرفه تره .
الان 30 گیگ رو 15 روزه میده 20 تومن !
عجیبه رو یکساله ، شبانه رایگان نداره ولی رو 6 ماهه یا کمتر داره ! البته 5تا 8 صبح فقط ...
ترافیک هاش قیمت خوبی داره (فشفشه) آدم مشتاق میشه

15 گیگ 5 روزه 9 تومن
بعد از چند تا آی اس پی عوض کردن و قر اومدن های هر کدومشون که حال آدمو بهم میزنن به سرم زده برای دانلود 4G ایرانسل با مودم بگیرم ، با اینکه زیاد اهل دانلود نیستم با قیمتهایی که داره و سرعت خوب آدم وسوسه میشه .
کنارش هم برای وبگردی یکی از این ADSL های داغون ، خوب نیست ؟
.