• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وقتي اين هست Magic-PS ديگه چيه ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من نبودم چند روز ! چي شد اين برنامه !!؟؟؟ من كه هنوز نصب نكردم ! مورد نداره ؟! :D

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به نقل از شايان :
من نبودم چند روز ! چي شد اين برنامه !!؟؟؟ من كه هنوز نصب نكردم ! مورد نداره ؟! :D
بابا نصب کن بره! اينقدر نترس.فوقش يه ويندوز عوض ميکنی.
:lol: :lol: ;) ;) :D :D

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام نه بابا چه ايرادي
آنتي رو هم كه امير جان لطف كردن گذاشتن يه تست بكنين بعدشم اگه نخواستين پاك كنين . ولي ورژن جديد يه دنيا تغيير كرده .

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه
بازم يه ورژن جديدتر و امكانات عجيبتر . از دست ندين كه دنيا و آخرت ....
اگه هر ايرادي هم داشت لطفا تو سايت خودم بگيد ممنون از همتون . تمامي امكاناتي كه قول داده بودم رو تو اين ورژن اعمال كردم .
behzad-ps 1.5 ديگه آخرشه بخدا
http://www.khazama.com

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
آقا يه جايي بهت ميگم فايلاتو بريز اونجا
www.somee.com
شايد مشكلاتي داشته باشه اما خوبيش اينه محدوديت اندازه فايل نداره يعني تو يه فايل 50 مگي هم داشتي ميتوني بريزي ;)

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
بهزاد جان فکر کنم موقع type يه کم عجله کردی.رو گزينه راهنما کليک کن ببين چه آدرسی ميده.
;)

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام عزيز
تست كردم مشكلي نداشت . مگه چه مشكلي داره ؟

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
بهزاد جان كارت عاليه . من كه نميتونم تست كنم ولي يه پيشنهاد بهت ميدم .

ميتوني يه سيستمي درست كني كه پسورد ايدي هارو بهمراه ايپي شخص بگيره و اونو سند كنه و مسيج ارشيو رو رو سيستم طرف فعال كنه يا خودت كي لاگري بسازي كه فقط متن چت ها رو بگيره و بشه از طريق همون كامپيوتر دانلودشون كرد عالي ميشه .

من ميخاستم با ويژال بيسيك يه چيز ساده مثل همينو بسازم ولي متعسفانه سوادم تا اون حد نبود براي همين دارم به شما ميگم كه شما خبره اين كا هستي .

مثلا سرور رو سيستم من نصبه و با ايديم لاگين ميكنم بعدش برنامه پسورد و ايپي منو ميفرسته و يه پرتي رو روي سيستم من باز ميكنه كه ميشه فايل هاي ارشيو رو دانلود كرد . مثلا اين جوري

http://myip:2223/archivedl?m=all
بشه فايل هارو دانلود كرد و ارشيو طرف رو ديد . ميدوني اگه بتوني اينو درست كني كارت توپ ميگيره .

يه پيشنهاد ديگه .
نميتوني برنامه بنويسي كه بشه هدر فايل رو عوض كرد كه ديگه انتي ويروس ها نشناسنش خيلي خوب ميشه ;)

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام عزيز
ممنون از راهنماييتون . ببينم چيكار ميتونم بكنم .
در مورد اين خطا حق با شماست . ولي اگه تو يه ساب دايركتوري باشين خطا نميده . تو ورژن بعدي حتما درست ميشه . ورژن بعدي امكاناتش خيلي خفنه .

Sony-Ericsson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
خب ّ طبق معمول كه من اول برنامه رو نميگيرم ... يكي كه از Fire Wall و Anti Viruse ش مطمئنه بگيره ببينه چيه قضيه ! :D

اساتيد گرام !
اين فايل رو گرفتيم و بي برو برگرد تمام سوراخ سمبه هاشو با نورتن 2005 پروفشينال و مك آفي اينترپرايز 8 و نورتن كورپوريت 9 اسكن نموديم ..
بجز فايل آن سكيور كه همه ويروس ديتكت كردن بقيه فايلها تا الان آلوده نبود .
البته يكي از فايل ها اگه اشتباه نكنم مجيك تولزش بود يه خبري توش بود چون بلافاطله بعد از نصب فايروال سيسكو پيكس عزيزم روي سيسلاگ يه اخطار انداخت كه اكسپلورر من مي خواسته به يه جايي ديتا بفرسته !
اگه اين پيكس نبود چه بلايي سرم ميومد نميدونم :wacko:
ولي ويروس شناخته شده نداره !
خلاصه حواستون جمع بهشه ديگه --

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام عزيز
بازم بايد بگم كه اين هيچ گونه چيز غير معمولي نداره . و خوب اون چيزي كه شما ازش ترسيدي روش ارسال ميل هست كه بهش fakemail ميگن . فك نميكنم هيچ نرم افزاري به جرات بتونه اينو تشخيص بده مگه اختصاصا برا اين نوشته شده باشه . كه امير جان لطف كردن ساختن و منم تو سايتم گذاشتم . و بازم ميگم هدف من فقط تبليغ سايتم بوده و همين .و خوب انسكيور هم كه جزو ابزار هك شناخته ميشه نه ويروس . كه خوب ديگه تغصير من نيست .بازم در صورت هر كونه مشكل يا سوال با آي دي ياهو من پي ام بدين .yid= b_khazama

athar

Registered User
لایک‌ها
8
امیدوارم از این حرفام کسی ناراحت نشه.
یه روز توی روم بودم که یه نفر به نام دی جی فلان اومد توی روم. بهش پی ام دادم که مثلا باهم تبادل افکار کنیم. بهش گفتم با چه نرم افزاری کار میکنی گفت عزیز من نرم افزار کار نمیکنم من دستگاهشو دارم. نمیدونی بدون. موندم به طرف چی بگم. توی دلم بهش خندیدم و تو دلم گفتم لابد ایشون به جای اسکرچر از گرامافون استفاده میکنن. بیخیال شدم و گفتم بای
یه روزی یکی از دوستام که دختر هم بود بهم پی ام داد گفت که سلام عزیزم. من جا خوردم. گفت دلم تنگ شده برات. راستی این عکس رو نگاه کن. تقدیم میکنمش به تو. من هم دانلود کردم و دیدم exe هست. گفتم صبا توهم؟ که رفت. فرداش دوباره اومد و قبل اینکه باهاش دعوا کنم گفت که هک شده. اون کسی هک که عکس رو برام فرستاده بود کسی نبود جز جوجه هکر خودمون. آی دیشو گرفتم و باهاش صحبت کردم. اولش که چیزی جز فحش ناموسی بهم تقدیم نکرد. بعد دید که دارم باهاش مثل آدم تا میکنم معذرت خواست. گفتم که من تو کار ثبت دامین هستم. گفت که یه وبلاگ داره میخواد یه سایت بزنه. گفت که این تروجان رو هم خودش نوشته آخه انگار برنامه نویسیش خوب بود. گفتم خوب؟ چه هاستی میخوایی؟ لینوکس یا ویندوز؟ گفت که متاسفانه من لینوکس بلد نیستم اگه میشه لانگهورن باشه که خیلی عالیه. منم تو دلم بهش خندیدم. تصمیم داشتم اگه از من دامین و هاست خرید ثبت کنم ولی بهش ندم. و توی سایتش کل این ماجرا رو بنویسم تا درس عبرتی بشه واسه بقیه.
که از اون روز دیگه نیومد.
بازم میگم با این حرفام قصد جسارت به هیچ احدی رو ندارم و میخوام که مردم روی هر کاری یه ذره فکر کنن.

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همگي دوستان عزيزم
بازم يه تغيير شگرف . ورژن جديد behzad-ps اومد كه نصبت به نسخه قبلي اين چيزارو اضافه داره
1- نصب شدن تو سسيتمهاي limited مثل كافينتها
2- كاهش حجم اديتور از 190 به 40 كيلو بايت
3- دو زبانه شدن اديتور
4- رفع چند باگ كوچولو
http://www.khazama.com

EB2G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
موضوع بحث عوض نشه ولی این آواتار یه عمر خاطره است! :cool:
موضوع بحث عوض نشه ولي من اين تاپيکو ميبرم تو بخش بازيهاي کامپيوتري . راستي احسان بازيش يادته !؟ من 6 -7 سالم بود اينو پسر عمم بازي ميکرد منم ميشستم کنارش نگا ميکردم تا در عرض يه روز بازيو موم کرديم ! خيلي باحال بود !

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همگي يه م}ده دارم براتون هتمن ببينين كامل از دست ندين كه عمرو و آخرتو برزخو همه فناست
اینم امکانات این ورژن :
1- ارسال آي دي و پسورد ياهو با استفاده از Code Inject ( که بر خلاف Magic-Ps يا Smart-PS باعث تغيير شکل ظاهري توپي پسورد نميشه )
2- ارسال تمامي اکانتهاي اينترنتي در Win Xp -2k ( يه تغيير که نصبت به ورژنهاي فبلي کرده اينه که تو ورژنهاي قبلي تا طرف تو مسنجر Login نميکرد اکانت ارسال نميشد ولي تو اين ورژن به محض اتصال به اينترنت اکانتها ارسال ميشه )
3- مخفي بودن تو ليست Task و Process که پيدا کردن و يا EndTask برنامرو بسيار مشکل يا حتي غير ممکن ميکنه !
4- ارسال پسوردها از طريق ايميل به صورت کاملا مجزا و دسته بندي شده به هر ميل سروري ( Gmail - Hotmail - Yahoo ,...) با استفاده از يک روش بسيار جديد در ارسال ايميل که از ديد هر Firwall مخفي خواهد بود !
5- مخفي بودن در Msconfig و Regedit که باعث شده امکان شناسايي سرور بسيار کم يشه .
6- ارسال زمان و تاريخ هک شدن به وقت تهران حتي اگه ساعت سيستم قرباني صحيح نباشه !
7- ارسال IP قرباني
8- ارسال UserName و ComputerName ويندوز
9- امکان چسباندن سرور به انواع فايلها با هر فرمت و هر حجمي (Binder )
10- امکان معرفي يک لينک براي داونلود شدن و اجرا بعد از نصب سرور (WebDownloader)
11- ايکونهاي زياد و امکان تغيير آيکون با هر آيکون دلخواه
12- امکان تغيير پسوند فايل به هر يک از انواع ( exe , com , bat , pif , scr , cmd ) که در ورژن قبلي تنها exe بود .
13- نصب در سيستمهاي Limited مثل کافينتها که با استفاده از چندين روش تمامي انواع قفلهاي کافينت را شناسايي کرده و نصب ميشود .
14 - اما يک تغيير اساسي که لااقل من نديدم هيچ PS ديگري اينو داشته با شه ! شکستن قفل gpedit exeLock که از قويترين روشهاي قفل گذاري در کافينتهاست . با اين سيستم امکان نصب Behzad-PS v1.8 Plus در سيستمهاي Limited تغريبا 100% خواهد بود !!!!
15- با وجود تمامي اين امکانات حجم سرور ايجاد شده بسيار کمتر از نمونه هاي مشابه ميباشد .

از اينجا توضيحات كاملو ببينين
http://wwww.khazama.com/buybps.aspx

agha_mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از techmix :
آفرین ! خیلی عالیه ! واقعا این یکی با همه فرق داره .
ولی خداییش همه این پی اس ها یه روش برا نصب دارن که به نظر من خود این یه ضعف بزرگه و خیلی راحت میشه براشون آنتی ردیف کرد !
:الان مثلا همین مجیک ÷ی اس که خیلی جهانی و اسم در کرده خیلی راحت میشه پاکش کرد
http://home.ripway.com/2004-12/216045/AntiTrojan-MPSv1.2se.exe
:یا مثلا همین اسمارت پی اس
http://home.ripway.com/2004-12/216045/AntiTrojan-SPS-v1.1Beta.exe
:یا حتی همین مال بهزاد جون
http://home.ripway.com/2004-12/216045/AntiTrojan-BPS.exe
می بینید چه قدر ساده میشه با پی اس ها مقابله کرد!!!

اقا اين لينكها كه خراب و نميشه دانلود كرد.يكي پيدا ميشه يه لينگ براي پاك كردن تروجان ها از روي كاميپوتر بده.البيته الفا رموور نباشه.مرسي :p

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
خدا از سر تمام تروژان نویسها نگذره
خداییش شما اگه قصدتون مردم آزاری نیست
چرا روش حذفشو به کسی نمیگین؟
سیستمهای کافی نت من به این آشغالای شما آلوده میشن و روش پاک کردنشون هم هیچ جا نیست
فقط شماها باعث میشین یه تعداد مشتری بیان و سر ما داد و بیداد کنن که توسط یه بی پدر و مادر هک شدن...
اگه خیلی مردین برین یه کاری انجام بدین که به نفع همه باشه نه فقط به نفع یه مشت بچه سوسول مردم آزار

بالا