توی دیجی کالا 302.000 هست.توی بازار 280 هست فکر کنم.Soulte جان ، پدرم هم با همین جی705 موافقت کرد ، قیمتش رو نمیدونی ؟
توی دیجی کالا 302.000 هست.توی بازار 280 هست فکر کنم.Soulte جان ، پدرم هم با همین جی705 موافقت کرد ، قیمتش رو نمیدونی ؟
مثل اینکه ایشون داره فارسی میگه ها...گوشی برنامه خور نمیخواد...
بعدش هم گفته تا 300 تومن....ان 96 و ان 95 8 گیگ و اینویت زیر 300 هستن؟؟!!
چه علاقه ای داری همیشه چه چیزی ضد سونی اریکسون بگی!! خیلی سعی میکنی..خسته نباشی...اجرت با مدیر عامل سامسونگ!!
اي ول خيلي خوش سليقه ان بابا! قيمتش هم فكر كنم همينيه كه حامد مي گه. منم تو ديجيكالا ديدم 300 رو.Soulte جان ، پدرم هم با همین جی705 موافقت کرد ، قیمتش رو نمیدونی ؟
پ ن : امضات واقعا" بهرین قسمت ِ متن هست ... همینطور حالت ِ خوندن ِ کیتی پری در این قسمت عاااالیه خیلی خیلی حال کردم
حاجی جان ایشون گفتند که میخواهد والد گرامی با گوشی خدمات بانکی انجام دهد و از نظر برنامه هم مشکلی نداشته باشه !!!!!
بعد شما میفرمایید که ایشان گوشی برنامه خور نمیخواهد !!!!!
شما هم خسته نباشی اجرت با مدیر عامل سونی اریکسون !!
:blink::lol:
حاجی جان ایشون گفتند که میخواهد والد گرامی با گوشی خدمات بانکی انجام دهد و از نظر برنامه هم مشکلی نداشته باشه !!!!!
بعد شما میفرمایید که ایشان گوشی برنامه خور نمیخواهد !!!!!
شما هم خسته نباشی اجرت با مدیر عامل سونی اریکسون !!
:blink::lol:
مرسی از همه ی دوستان ، والا پدر یه زمانی یه تایتن 2 براش خریدم ، اونو که فروخت دیگه گوشی های برنامه خور نخرید
اختیار داری.صدا که نیست حنجرس.دی...پ.ن: اييييييي. اي ول بالاخره يه نفر پيدا شد كيتي گوش بده. منم خيلي حال كردم از اين بابت. كيتي هم واقعا دمش گرم چه حنجره اي داره. خيلي باحال مي خونه. مخصوصا Hot N Cold و همين Thinking of You.
مرسی حامد جان ، ایشالله توی جیوانی وقت نکنی غذا بخوری اینقدر که سرت شلوغ میشه :دیاختیار داری.صدا که نیست حنجرس.دی...
این G705 طراحی خوبی داره.LCD بزرگی هم داره.
من خودم خیلی از طراحیش خوشم میاد.حالا وقتی پدر گرام خریدن یه ریویو برامون بزارید.
پیشاپیش مبارک+امیدوارم انتخاب خوبی باشه.
قربانت.ای گفتی.ما را یاد دوستان انداختی.دی..مرسی حامد جان ، ایشالله توی جیوانی وقت نکنی غذا بخوری اینقدر که سرت شلوغ میشه :دی