• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ويروس کش منا سب

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آهان , عجب توصيه ي خوبي كردين آقا شايان !!!

shap2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از zahra77 :
برای يک کامپيوتر ويندوز 2000 سروردر isp چه ويروس کشی را پيشنهاد می کنيد؟

من McAfee NetSheild رو كه اصولا واسه اين كار ساخته شده رو پيشنهاد ميدم . 4 ساله مث اسب واسم كار كرده اونم در بدترين شرايط . مژده مژده !! من رجيستر شدشو دارم . فكر بد نكنيد پولشو دادم . ولي اگه كسي بخاد من چاكرشم هستم .
يا هوووووو

M.P.A

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از shap2001 :
من McAfee NetSheild رو كه اصولا واسه اين كار ساخته شده رو پيشنهاد ميدم . 4 ساله مث اسب واسم كار كرده اونم در بدترين شرايط . مژده مژده !! من رجيستر شدشو دارم . فكر بد نكنيد پولشو دادم . ولي اگه كسي بخاد من چاكرشم هستم .
يا هوووووو
اگه ميشه يا لينكش رو بده يا اگه امكان داره واسم ايميل كن فضاي كافي دارم

shap2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M.P.A :
اگه ميشه يا لينكش رو بده يا اگه امكان داره واسم ايميل كن فضاي كافي دارم

سلام. چون خيلي از بچه ها خواستن اينو، يه دفعه هر كي ميخاد ميل بزنه با آدرس كامل من ميزنم رو سي دي ميفرستم. تا 1 شنبه آينده وقت دارين. [email protected]
يا هوووووووو

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
جناب علي آقا سام عليك : (فضول جاهل)
اگه ميخوايي از اون پاپ آپ هاي پرنو (پر نور ميگفتن بهتر بود) ناشته باشي ميايي توي سايتم(تبليغ مجانيه ديگه) اون تش يه بلوك دارم(درست ستون سمت چپ آخرش) توش اسم برنامت رو كامل ميزني و بعدش برو) اين يكي حداقل اولش از اين پر نورها و صحنه هاي جذاب نداره

ssa1357

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shap2001 :
سلام. چون خيلي از بچه ها خواستن اينو، يه دفعه هر كي ميخاد ميل بزنه با آدرس كامل من ميزنم رو سي دي ميفرستم. تا 1 شنبه آينده وقت دارين. [email protected]
يا هوووووووو

آقا نمي شه بيايم دستي بگيريم پست نكني واسمون ؟

بالا