• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویزاکارت مجازی(vcc)برای وریفای کردن پیزا فقط 4 دلار

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دوستان من داشتم درمورد وریفای کردن و vcc تحقیق میکردم که به این سایت برخوردم
Prepay virtual credit card - Instant Paypal VCC. Payza VCC. Skrill VCC, eBay VCC , Reloadble VCC, Cheap VCC , Instant VCC , Perfect Money Voucher
حالا میخوام نظر شما رو دربارش بدونم یعنی واقعا راسته فقط 4دلار؟
vccهاش درست کارمیکنه؟
سایتش اسکم نیست؟
اگه درست کار کنه خیلی خوب و ارزون درمیاد وریفای کردن.
نظرتون رو بگید.ممنون.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
هیچکس نظری نداره؟!!!:wacko:

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
من شنیدم صرافی ها هم دارن این کارتو دیگه لازم نیس بری سایت..

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17

hossein2323

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان من داشتم درمورد وریفای کردن و vcc تحقیق میکردم که به این سایت برخوردم
Prepay virtual credit card - Instant Paypal VCC. Payza VCC. Skrill VCC, eBay VCC , Reloadble VCC, Cheap VCC , Instant VCC , Perfect Money Voucher
حالا میخوام نظر شما رو دربارش بدونم یعنی واقعا راسته فقط 4دلار؟
vccهاش درست کارمیکنه؟
سایتش اسکم نیست؟
اگه درست کار کنه خیلی خوب و ارزون درمیاد وریفای کردن.
نظرتون رو بگید.ممنون.

صد در صد کلاهبرداره.من به خاطر این صحبت شما وسوسه شدم و رفتم یه payaz vcc خریدم ازشون ولی الان 5روزه هیچ خبری نیست از ایمیلی که قرار بود بفرستن.تازه من با پیپال خرید کردم که به قول خودشون اگه با پیپال خرید کنی فوری تحویل میدن.سایتای دیگه هستن که اکثرا 8 دلار میدن پیزا رو فک کنم اونا معتبر تر باشن.ولی قبل خرید یه ایمیل بشون بزن ببین اصلا جواب میدن.جواب درستا نه مثل جوابای آماده ای که این سایت light vcc میده.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
صد در صد کلاهبرداره.من به خاطر این صحبت شما وسوسه شدم و رفتم یه payaz vcc خریدم ازشون ولی الان 5روزه هیچ خبری نیست از ایمیلی که قرار بود بفرستن.تازه من با پیپال خرید کردم که به قول خودشون اگه با پیپال خرید کنی فوری تحویل میدن.سایتای دیگه هستن که اکثرا 8 دلار میدن پیزا رو فک کنم اونا معتبر تر باشن.ولی قبل خرید یه ایمیل بشون بزن ببین اصلا جواب میدن.جواب درستا نه مثل جوابای آماده ای که این سایت light vcc میده.

عه چه بد من با مدیرش تو یاهو کلی حرف زدم هرچی میپرسیدم جواب میداد اینم آیدی یاهوشه
lightvcc
مثه اینکه ما باید vcc رو به حسابمون اضافه کنیم بعد اونا یه کد 4 رقمی به ما میدن و ما بزنیم توحساب حله.دوست عزیزممنون که اطلاع دادید.

hossein2323

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
عه چه بد من با مدیرش تو یاهو کلی حرف زدم هرچی میپرسیدم جواب میداد اینم آیدی یاهوشه
lightvcc
مثه اینکه ما باید vcc رو به حسابمون اضافه کنیم بعد اونا یه کد 4 رقمی به ما میدن و ما بزنیم توحساب حله.دوست عزیزممنون که اطلاع دادید.

آره خیلی بده!کلابردارای عوضی همون اول یه ایمیل فرستادن که منتظر باش میفرستیم برات ولی دیگه خبری نشد.شما چون خرید نکردی خوب معلومه جوابتو میده تا ترغیبت کنه خرید کنی ولی من هر چی بش ایمیل دادم هر چی تو خود سایت براش پیغام گذاشتم جواب نداد.اگه کسی قیمتای بقیه سایتا رو دیده باشه وقتی میاد تو این سایت شک میکنه چون نصف قیمته ولی من بقیه سایتا رو ندیده بودم.4دلار پرید ولی تجربه خوبی شد.اگه دوباره باش صحبت کردی بی زحمت از طرف من چند تا فش آبدار بش بده!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
آره خیلی بده!کلابردارای عوضی همون اول یه ایمیل فرستادن که منتظر باش میفرستیم برات ولی دیگه خبری نشد.شما چون خرید نکردی خوب معلومه جوابتو میده تا ترغیبت کنه خرید کنی ولی من هر چی بش ایمیل دادم هر چی تو خود سایت براش پیغام گذاشتم جواب نداد.اگه کسی قیمتای بقیه سایتا رو دیده باشه وقتی میاد تو این سایت شک میکنه چون نصف قیمته ولی من بقیه سایتا رو ندیده بودم.4دلار پرید ولی تجربه خوبی شد.اگه دوباره باش صحبت کردی بی زحمت از طرف من چند تا فش آبدار بش بده!

میتونی بزنی پی پال پولت رو برگردونه

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
خب دوستان کسی جای معتبر سراغ نداره ما بخریم؟

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
VCC برای ورییفای پی پال موجود هست امن و سریع

مدل کارت Master
نوع وریفای Instant
اعتبار : یک ساله .دو ساله . سه ساله ( که البته در هزینه VCC تفاوتی نمی کنه )
مبلغ : 11 دلار وب مانی معادل 38000 تومان

YM: metalancer

VBA موجود هست
Payza VCC به زودی....
.

Last edited:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

مدل کارت Master
نوع وریفای Instant

VBA موجود هست
Payza VCC به زودی....
.
دوست عزیز برای پی پل فقط vccکافی هست یا ورفای موبایل هم الزامی ست؟

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
علی آقا این سایت کاملا دزد و اسکمه!
یکی از دوستان حدود ۶ ماه پیش با اصرار و با بدختی خواست براش از این خرید کنم زمانی که خدابیامرز لیبرتی رزرو هم وجود داشت هنوز.
کارت وریفای این بنده خدا ۵ دلار بود ولی موقع پرداخت سایت تمام موجودی حساب من رو خالی کرد یعنی حدود ۲۵۰ دلار رو! این که اون دوست مون لطف کردن حتی هزینه اون ۵ دلار رو هم پرداخت نکردند بماند اما ساپورت سایت تنها کاری که می کرد من رو بلاک می کرد که نتوتم چت کنم باهاش.
خلاصه کلام اومیدم ثواب کنیم کباب شدیم اونم به طرز فجیعی!!! احتمال میدم صاحب این سایت دزد یه هم وطن باشه چون دوست مون هم بعد اینکه دو هفته شبانه روز آویزون من بود که جان فلان و فلانت بیا این ۵ دلار رو برای من بزن و اینا کلا غیبش زد!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یکی از دوستان حدود ۶ ماه پیش با اصرار و با بدختی خواست براش از این خرید کنم زمانی که خدابیامرز لیبرتی رزرو هم وجود داشت هنوز.
کارت وریفای این بنده خدا ۵ دلار بود ولی موقع پرداخت سایت تمام موجودی حساب من رو خالی کرد یعنی حدود ۲۵۰ دلار رو! این که اون دوست مون لطف کردن حتی هزینه اون ۵ دلار رو هم پرداخت نکردند بماند اما ساپورت سایت تنها کاری که می کرد من رو بلاک می کرد که نتوتم چت کنم باهاش.
خلاصه کلام اومیدم ثواب کنیم کباب شدیم اونم به طرز فجیعی!!! احتمال میدم صاحب این سایت دزد یه هم وطن باشه چون دوست مون هم بعد اینکه دو هفته شبانه روز آویزون من بود که جان فلان و فلانت بیا این ۵ دلار رو برای من بزن و اینا کلا غیبش زد!
بله ایران و ایرانی در همه جا افتخار می آفریند! :lol:

ESETNOD.BIZ

Registered User
لایک‌ها
64

مدل کارت Master
نوع وریفای Instant

VBA موجود هست
Payza VCC به زودی....
.
با یک کارت میشه پی پال و پیزا را وریفای کرد؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

عجب.سراغ چه سایتی رفتیم ما نامردا وقتی تو گوگل vcc سرچ میکنی سایتشون تو دو سه صفحه اوله منم فک کردم معتبره البته خوب شد گذاشتمش اینجا فهمیدیم کلاه برداره.ممنون رضا جان.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
مطمئنی؟
پس چرا این رفیقمون نوشتن

حتما با هم فرق دارن!!!نه؟
اون دومی منظورشون VCC مخصوص خود پی زا بود،ولی با VCC مستر کارت یا ویزا کارت هم میشه وریفای کرد پی زا رو.

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
دوست عزیز برای پی پل فقط vccکافی هست یا ورفای موبایل هم الزامی ست؟

برای پی پال اروپا VCC کافیه ولی پی پال امریکا وریفای موبایل هم می خواد در کل پی پال امرکایی از نظر ساپورت و پشتیبانی خیلی عالیه ولی وریفایت باید کامل باشه

بالا