• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویزاکارت مجازی(vcc)برای وریفای کردن پیزا فقط 4 دلار

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
با یک کارت میشه پی پال و پیزا را وریفای کرد؟

سلام
دوست گرامی اجازه بدین یک توضیحی بدم
اگر ویزا کارت یا مستر کارت داشته باشی می تونید همه جا استفاده کنید چه مانی بوکرز چه پیزا و چه پی پال .
منظور از VCC کارت مجازی هست که صرفا برای وریفای هست موجودی هر کارت دو سه دلار هست که برای وریفای فقط یک اکانت مورد استفاده هست
لذا با یک VCC نمی شه هم پیزا و هم پی پال رو وریفای کرد و نیاز به دو کارت هست

و اگر شما صاحب یک کارت مجازی و یا فیزیکی صادره از بانک باشین می تونید بابت خرید های اینترنتی . وریفای هم استفاده کنید

امیدوارم منظور رو رسونده باشم

----------------
Payza VCC هم موجود هست برای اطلاع از قیمت و توضیحات پیغام خصوصی یا یاهو لطفا

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام
دوست گرامی اجازه بدین یک توضیحی بدم
اگر ویزا کارت یا مستر کارت داشته باشی می تونید همه جا استفاده کنید چه مانی بوکرز چه پیزا و چه پی پال .
منظور از VCC کارت مجازی هست که صرفا برای وریفای هست موجودی هر کارت دو سه دلار هست که برای وریفای فقط یک اکانت مورد استفاده هست
لذا با یک VCC نمی شه هم پیزا و هم پی پال رو وریفای کرد و نیاز به دو کارت هست

و اگر شما صاحب یک کارت مجازی و یا فیزیکی صادره از بانک باشین می تونید بابت خرید های اینترنتی . وریفای هم استفاده کنید

امیدوارم منظور رو رسونده باشم

----------------
Payza VCC هم موجود هست برای اطلاع از قیمت و توضیحات پیغام خصوصی یا یاهو لطفا
[SUB]بله از این لحاظ که شما می گید اگه موجودیش کم باشه فقط میشه یک حساب رو وریفای کرد درسته،اما اون کارتی که من 2 سال پیش گرفتم و باهاش آلرت پی و پیپالم رو وریفای کردم حدود 25 دلار توش بود،برای همین گفتم با یه کارت میشه 2 تا حساب 2 تا درگاه پرداخت مختلف رو وریفای کرد.البته از شانس شکری ما،تا کارت رو خریدم آلرت پی با مستر و ویزا به مشکل برخورد و فقط تونستم باهاش وریفای کنم،نتونستم به حسابم پولی ازش اضافه کنم،و بعد از یه مدت منقضی شد...کوفتشون بشه! :D[/SUB]

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
[SUB]بله از این لحاظ که شما می گید اگه موجودیش کم باشه فقط میشه یک حساب رو وریفای کرد درسته،اما اون کارتی که من 2 سال پیش گرفتم و باهاش آلرت پی و پیپالم رو وریفای کردم حدود 25 دلار توش بود،برای همین گفتم با یه کارت میشه 2 تا حساب 2 تا درگاه پرداخت مختلف رو وریفای کرد.البته از شانس شکری ما،تا کارت رو خریدم آلرت پی با مستر و ویزا به مشکل برخورد و فقط تونستم باهاش وریفای کنم،نتونستم به حسابم پولی ازش اضافه کنم،و بعد از یه مدت منقضی شد...کوفتشون بشه! :D[/SUB]

برا اینکه حساب وریفای بشه پیپال از کارت ما مبلغی کم میکنه و ما باید اونو حدس بزنیم یا اینکه به کارت ما مبلغی اضافه میکنه و ما باید اونو بگیم . کدومشه؟ اگه کم میکنه درحده چقده دو سه دلار؟ یعنی اگه این کارت های رفیقمون 6 دلار داشت هم پیزا و هم پیپال راحت وریفای میشدن؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
برا اینکه حساب وریفای بشه پیپال از کارت ما مبلغی کم میکنه و ما باید اونو حدس بزنیم یا اینکه به کارت ما مبلغی اضافه میکنه و ما باید اونو بگیم . کدومشه؟ اگه کم میکنه درحده چقده دو سه دلار؟ یعنی اگه این کارت های رفیقمون 6 دلار داشت هم پیزا و هم پیپال راحت وریفای میشدن؟
پیپال رو راستش یادم نیست،چون تا وریفای کردم ازم مدرک خواست یا به عبارتی بلاک کرد حسابم رو که خوب طبیعیه...اما آلرت پی یه مبلغی به کارت اضافه کرد و همراهش یه کد فرستاده بود که اونو از کسی که ازش خریدی،بعد از اینکه اطلاعات تراکنش دستش رسید باید بگیری و توی حسابت وارد کنی تا وریفای بشه.

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
پیپال رو راستش یادم نیست،چون تا وریفای کردم ازم مدرک خواست یا به عبارتی بلاک کرد حسابم رو که خوب طبیعیه...اما آلرت پی یه مبلغی به کارت اضافه کرد و همراهش یه کد فرستاده بود که اونو از کسی که ازش خریدی،بعد از اینکه اطلاعات تراکنش دستش رسید باید بگیری و توی حسابت وارد کنی تا وریفای بشه.

پي پال يه كد ٤ رقمي توي استايتمنت كارت ارسال مي كنه كه بايد از كارت ببينسد و توي حساب پي پال وارد كنيد

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
پي پال يه كد ٤ رقمي توي استايتمنت كارت ارسال مي كنه كه بايد از كارت ببينسد و توي حساب پي پال وارد كنيد
خوب پس پی زا و پیپال یه جور وریفای میشن دیگه... :D

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
من گیج شدم همه پست ها رو خوندم هر کی یه چی میگه
الان من چی بگیرم میخوام فقط پیزا رو وریفای کنم با هزینه کم و دائمی باشه
اگه هست اسمشو بگید برم سرچ کنم و بخرم

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
کسی نبود
نزارید پستم فسیل شه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا من چون آشنایی ندارم یه سوال برام پیش اومده.این مستر و ویزا کارت ها کلا رمزی چیزی ندارن یعنی اگه یکی کارتتو بزنه میتونه خالیش کنه؟؟

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
خوب پس پی زا و پیپال یه جور وریفای میشن دیگه... :D

روش هاشون فرق داره. پی پال یه مبلغی حدود ۱.۵ تا ۲ دلار از حساب کسر می کنه مقدارش ثابته ولی توی استایمنت یه کد ۴ رقمی براتون میفرسته که بعد از اینکه توی پی پال وارد کردید کارت و حساب تون وریفای میشه و طی ۷ روز اون مبلغ کسر شده به کارت تون برگشت داده میشه!
پی زا مبلغی بین همین رقم رو کسر میکنه منتها وریفایش با مشخص کردن دقیق اعشار مبلغ کسر شده است و مبلغی برگشت داده نمیشه و توی حساب پی زا می مونه

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
آقا من چون آشنایی ندارم یه سوال برام پیش اومده.این مستر و ویزا کارت ها کلا رمزی چیزی ندارن یعنی اگه یکی کارتتو بزنه میتونه خالیش کنه؟؟

رمز دوم اینا نداره و فقط شماره کارت ، تاریخ اعتبار ، کد سه رقمی پشت کارت یا همون ccv یا cvv هست باضافه بیلینگ آدرس یعنی آدرس پستی صاحب کارت.
یکی از موارد اشتباه باشه پول از کارت کسر میشه اما پرداخت نمیشه و طی یک هفته یا چند روز برگشت داده میشه به کارت اما اگه همه درست باشه پرداخت میشه

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
عجب.سراغ چه سایتی رفتیم ما نامردا وقتی تو گوگل vcc سرچ میکنی سایتشون تو دو سه صفحه اوله منم فک کردم معتبره البته خوب شد گذاشتمش اینجا فهمیدیم کلاه برداره.ممنون رضا جان.
حتی برای تست می تونید بگید من قبلا از شما خریدم اما کارتم رو تحویل ندادید. ببنید در جا بلوکتون میکنه توی چت

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
روش هاشون فرق داره. پی پال یه مبلغی حدود ۱.۵ تا ۲ دلار از حساب کسر می کنه مقدارش ثابته ولی توی استایمنت یه کد ۴ رقمی براتون میفرسته که بعد از اینکه توی پی پال وارد کردید کارت و حساب تون وریفای میشه و طی ۷ روز اون مبلغ کسر شده به کارت تون برگشت داده میشه!
پی زا مبلغی بین همین رقم رو کسر میکنه منتها وریفایش با مشخص کردن دقیق اعشار مبلغ کسر شده است و مبلغی برگشت داده نمیشه و توی حساب پی زا می مونه

دستتون درد نکنه آقا رضا عالی توضیح دادید.پس یعنی الآن ما اگه یه ویزا یا مسترکارت مجازی که حداقل 4 دلار توش باشه بگیریم باش میتونیم هم پی پال و هم پیزا را وریفای کنیم. درسته؟

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
کسی نبود
نزارید پستم فسیل شه

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

بهت توصیه میکنم از سایتهای خارجی نخر یدفعه میبینی مثه این سایته کلاهبردار از آب درمیاد.تو بازارچه قسمت خرید و فروش دلار و ارزهای اینترنتی کاربران زیادی هستن که کارت مجازی برای وریفای پیزا دارن تو همین تاپیک هم کاربر باران گستر گفت داره دیگه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
می گم که قضیه مال خیلی وقت پیشه،یه چیزایی ته انبار ذهنم مونده بود که گفتم! :D
ممنون که یادآوری کردید روش رو. ;)

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام من از همه سوال کردم اگه پیزا وریفای نباشه میشه واریز و برداشت کرد همه گفتن اره
حالا که 2.60 دلار به یک اکانت و 6.30 دلار به یک اکانت دیگه واریز کردم نمیشه پولمو از این اکانت به اون اکانت منتقل کنم میگه که اکانت باید وریفای بشه
شما هم اینجوری شده باید چکارش کنم؟

ممنون میشم کسی میدونه جواب بده

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
میتونیم کارت برای پی پال و پیزا صادر کنیم با هزینه 55000 که بتونید برای هر دو استفاده کنید. اگر تکی بخوایید پی پال 35000 پیزا 40000 .

با تشکر :heart:

با مستر کارت یا ویزا کارت میشه پی پال رو فعال کرد؟و یا میشه پولو از پی پال به مستر کارت یا ویزاکارت انتقال داد؟
ایا امکان پرداخت انلاین تو ویزا یا مستر وجود داره؟
ببخشید زیاد شد

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام من از همه سوال کردم اگه پیزا وریفای نباشه میشه واریز و برداشت کرد همه گفتن اره
حالا که 2.60 دلار به یک اکانت و 6.30 دلار به یک اکانت دیگه واریز کردم نمیشه پولمو از این اکانت به اون اکانت منتقل کنم میگه که اکانت باید وریفای بشه
شما هم اینجوری شده باید چکارش کنم؟

ممنون میشم کسی میدونه جواب بده

والا من که مشکلی ندشتم و تا حالا به چندنفر موجودیمو فروختم اینو بگم حساب من استارترهستا نکنه شما حساب پرسونال ایجاد کردید چون فک کنم اونا وریفای بخوان

بالا