• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
یک عدد مستر کارت مجازی انگلیس از ایشون تهیه شد . بدون مشکل . تشکر .

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
سلام
از این کارت ها میشه در آیتونز و سایت مایکروسافت (برای خرید اکانت آفیس ۳۶۵) استفاده کرد؟
فقط کارت های صادر شده از بانک های آمریکا رو قبول میکنند.

کیاتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام
درمورد ایتیونز بله بهتره با کارت هر کشوری که اکانت دارید استفاده کنید مثلاً اگر اکانت آمریکا دارید با کارت صادره از آمریکا خرید کنید ولی برای آفیس شما با هر کارت معتبری می توانید خرید کنید(کارت های دارای AVS بهتر است)

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
ویزاکارت قابل شارژ صادره از آمریکا ندارید؟

کیاتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام
ویزا کارت مجازی غیر قابل شارژ صادره از آمریکا یکساله با پنل آنلاین هست،مجازی قابل شارژ از انگلیس دارم.

SAMIZ

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوست من . دوباره زحمت دارم خدمت شما . براتون مقدور هست دوباره از همون سایت واسم خرید کنید ؟ من واقعا استرس خرید از این سایت رو دارم . هزینه اش هم هر چقدر درخواست دارید تقدیم میکنم.

کیاتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام دوست من . دوباره زحمت دارم خدمت شما . براتون مقدور هست دوباره از همون سایت واسم خرید کنید ؟ من واقعا استرس خرید از این سایت رو دارم . هزینه اش هم هر چقدر درخواست دارید تقدیم میکنم.
سلام
بله لطفاً مشخصات بدهید

cure

Registered User
لایک‌ها
619
سلام دوست عزیز
با این کارتها کسی میتونه به حساب ما واریز کنه ؟

کیاتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام دوست عزیز
با این کارتها کسی میتونه به حساب ما واریز کنه ؟

سلام
قابلیت ریفاند ویژه برخی از سایت ها و فروشگاه ها می باشد که قابلیت واریز و برگشت پول را به این نوع کارت ها دارند(مانند جایزه فروشگاه ها)، برای منظور شما کارت متصل به حساب بانکی لازم است که به حساب کارت از سراسر دنیا هر کسی می تواند پول واریز کند.

MOJI3180

Registered User
لایک‌ها
45
سلام .
بعضی از سایت ها هستن که ویزا کارت و مستر قبول میکنن ولی واسه پرداخت میره تو درگاه پی پال و از طریق سایت پی پال میشه پرداخت کرد . من حساب پیپال ندارم میخواستم بدونم میشه با این کارت ها به این طریق خرید کرد ؟

کیاتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام .
بعضی از سایت ها هستن که ویزا کارت و مستر قبول میکنن ولی واسه پرداخت میره تو درگاه پی پال و از طریق سایت پی پال میشه پرداخت کرد . من حساب پیپال ندارم میخواستم بدونم میشه با این کارت ها به این طریق خرید کرد ؟
سلام
بله می توانید بدون باز کردن اکانت پی پال به حالت مهمان پرداخت کنید.

SAMIZ

Registered User
لایک‌ها
45
دومین خرید من هم انجام شد . واقعا سپاس فراوان از شما برای سرعت در کار و منصف بودنتون .

Mizbanhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام بنده میتونم این کارت رو برای گوگل ادسنس استفاده کنم ؟!

luckylook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام و روز شما بخیر . من دو، سه تا سؤال از خدمت شما داشتم. اول اینکه من یه ویزا کارت 10 دلاری روسیه میخوام (لطفا قیمتش را هم بفرمایید ) آیا این ویزا کارت های روسی هم پنل آنلاین دارند و قبل از خرید باید کارت رجیستر بشه ؟ دوم اینکه شما هنگام ارسال اطلاعات billing address رو هم مدید یا خودمون رو هوا باید یه چیزی بزنیم (بدبختی اینه که کسی رو هم جایی نداریم) ؟ سوم : من خوندم که باید billing address رو امارات باشه، من اکثر از آی پی آلمان یا فرانسه استفاده میکنم مشکلی نخواهد داشت ؟

کیاتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام
کارتهای روسیه پنل آنلاین دارد و نیاز به رجیستر ندارند با هر اسم و آدرسی(ایران نباشد) کار می کنند. کارت ها بانکی هستند و اعتبار بالایی هم دارند. قیمت کارت ۱۰ دلاری ۵۵۰۰۰ تومان میباشد.
شما یک آدرس مطابق با آی پی از گوگل ارت می توانید پیدا و استفاده کنید.

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
میتونید از یک سایت روسی برام یک لایسنس خریداری کنید ؟
5 دلار تقریا میشه

vernes

Registered User
لایک‌ها
56
whmcs.com برای خرید از این سایت چه نوع کارتی خوبه؟

بالا