• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویزا کارت پارسیان

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
چند سال پیش بانک پارسیان اقدام به ایجاد امکان گرفتن پلاستیک کارت فیزیکی ویزا از تاجیکستان کرد من هم گرفتم و به متصدی بانک تاکید کردم که اگر امکان خرید انلاین دارد من میخواهم و انها گفتند مطمئن باش و از این حرفا الان دوساله هر کاری میکنم حتی یک خرید هم با این کارت نمیتوانم بکنم از هیچ سایتی شما هم مشگل من رو دارید اصلا کسی با ویزا کارت پارسیان تجربه خرید انلاین دارد یا خیر؟

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
بله
خیلی وقته شاید بیش از دو ساله که دیگه اصلاً حتی ارائه نمیده!

بهترن راه برای ویزا کارت این هست که اگر پاسپورت داشته باشید از بانکهای روسی بگیرید.

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
ببینید شما باید در بانک حساب باز کنید.
در گوگل هم سرچ کنید بانک های زیادی هستند.

ما کارمون تو کویت راه افتاد...

توی روسیه هم خیلی خوبه حساب بانکی باز کنید بهتون کارتتون رو ویزا میدند.
بانک های زیادی داره روسیه.

Seinmon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چطور میشه یه ویزا کارت خرید یا اکانت پی پل باز کرد که بشه باهاش کسب درامد داشت از توی اینترنت؟ مثلا با فروش اپلیکیشن تو اپ استور ها و این چیزا؟ ممنون

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
چطور میشه یه ویزا کارت خرید یا اکانت پی پل باز کرد که بشه باهاش کسب درامد داشت از توی اینترنت؟ مثلا با فروش اپلیکیشن تو اپ استور ها و این چیزا؟ ممنون
این موضوع به این تاپیک ربطی نداره جایی درست رو برای سوال انتخاب نکردین اما با سرچ گوگل هزاران فروشنده فارسی و غیر فارسی هستند و حدودا 200 تا 400 چوق هم هزینه میگیرن

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
ببینید شاید شما تنها این مورد براتون مهم بود.
اینکه حضوری برید یا خیر؟!

بله باید بعد از افتتاح اینترنتی برید و پاسپورت رو نشون بدید. (توی بانک)

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
خوب ادم که لقمه رو دور سر اش نمی چرخاند
2-3 مل خرج کنم بروم بانک روس بگم : تاواریش کاماندی ..
ترکیه بغل گوشمونه ویزا هم نمیخواد 500 ت تور میبره حسابتم باز میکنه میاره در خانه پیادت میکنه یا یکم بیشتر پول زور بدی این تجار مقیم انجا با 2 مل برات باز میکنن یکی هم شخصا میشناسم که انجام میده که توصیه نمیکنم چون اگر حضوری نری میتواند از حسابت برداشت کند چون مشترک باز میکند
یا همین واسطه ها و صرافها که تمام دنیا حساب دارند و پول سورس بانکی بیش از 2000 تا رو با 5 یا 6 درصد کارمزد ریالی تحویل میدن
سوال اینجا بود این بانک پارسیان پیش خودش چه فکری کرد ویزا داد به ملت من رفتم 4 تا گرفتم پولا توش مونده از دور نگاش میکنم
به هر صورت تشکر از شرکتت در این بحث اقا محمد

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
دوست عزیز ویزاهای بانک پارسیان تا جایی که یادم میاد مربوط به رویال بانک آذربایجان بود که بعدها رویال بانک به دلایلی کلا تعطیل شد و......

s.sheko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فکر کنم واسه تحریم ها بانک پارسیان دیگه ویزا صادر نمی کنه

بالا