• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و سر انجام Prince Of Persia 3

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
البته بهتر بود در تاپیک اخبار می نوشتید اما اگر از این به بعد تمام مطالب مربوط به این نسخه در همین تاپیک باشن مشکلی نیست.
موفق باشید

Half Blood Prin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ايران گيمر جون گل و بقيه دوستان
البته اين تاپيكو فراموش نكردم ولي ترجمه اش زياد بود وقت ما هم كم ولي ان شاالله تا وال پيپر درستي دستمون برسه با مطلب مي زاريم :happy:
دوستان لطفا در اين ضمينه به من كمك كنيد :)
با تشكر

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
كسي بازي كرده؟ ميشه چند تا اسكرين شات ازش بذارين ببينيم با اون ورژن قديميا چه فرقي كرده؟
دفي جان ورژن جديدش که هنوز نيومده و لي فعلا ۱ و ۲ رو ميتوني بازي کني که من ورژن يک رو پيشنهاد ميدم ;)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mohsenmx :
دفي جان ورژن جديدش که هنوز نيومده و لي فعلا ۱ و ۲ رو ميتوني بازي کني که من ورژن يک رو پيشنهاد ميدم ;)
اون يك كه قديمي قديمي بود؟! مال حدودا 10 سال پيش؟!
24.gif

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
اون يك كه قديمي قديمي بود؟! مال حدودا 10 سال پيش؟!
24.gif
يادش بخير
34.gif
حجمش چقدره ميشه داتلودش كرد؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Asef :
يادش بخير
34.gif
حجمش چقدره ميشه داتلودش كرد؟
اصلا روي اين سيستمهاي جديد كار ميكنه؟! چه بازي جالبي بود. يكي هم كد رمزش رو بلد بود در عرض چند ثانيه ميرسيد به مرحله آخر. لينك يافتين همينجا بذارين.
20.gif

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
اصلا روي اين سيستمهاي جديد كار ميكنه؟! چه بازي جالبي بود. يكي هم كد رمزش رو بلد بود در عرض چند ثانيه ميرسيد به مرحله آخر. لينك يافتين همينجا بذارين.
20.gif
احتمالا مشكلي در اجرا نداشته باشه. احتمالا بعد از ديدنش بعد از اين همه مدت به خاطر گرافيك پايينش همون لحظه اول زده بشيم ازش
30.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
20.gif
رمزش اين بود megahit :D

منظور محسن سري جديد اين بازي بود كه نسخه ي 1 كه من الان دارم بازي ميكنم :D

باحاله اما سخته:(

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
متاسفانه به نظرم ورژن 2 افت وحشتناکی داشت امیدوارم ورژن 3 اینجوری نباشه

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
نسخه قدیمی شاید در شبیه سازهای دستگاه های بازی قدیمی بهتر قابل استفاده باشه.(می تونید به تاپیک شبیه سازها مراجعه کنید.)
اگر دوستان مایلید بحث نسخه قدیمی ادامه پیدا کنه بگید این تاپیک رو دو قسمت کنم در تاپیک جدا بحث رو ادامه بدین؟
موفق باشید

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب راجب داستانش بگيد . من خيلي دوست دارم داستان بازيهارو بدونم:D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
خوب راجب داستانش بگيد . من خيلي دوست دارم داستان بازيهارو بدونم:D
داستان اين قسمت پس از اتفاقات The Sands of Time به وقوع مي پيوندد و شاهزاده ما به سرزمين مادري خود بابل برگشته است. اما هيچ چيز آنطور كه بايد ، پيش نمي رود و با توجه به اتفاقات رخ داده در The Sands of Time مشكلات بسياري براي او پيش مي آيد او تحت تعقيب موجودي به نام Dahaka مي باشد و جز يك راه ، چاره اي ديگر براي خود نمي بيند ! او راهي جز رفتن به جزيره زمان كه در آن Hourglass of Time ساخته شده است ندارد به همين علت به همراه سپاهيان خود به وسيله كشتي ، رهسپار جزيره زمان مي شود تا با رفتن به گذشته از ساخته شدن Sands of Time جلوگيري كند. بدين ترتيب قادر خواهد بود از وقوع اتفاقات نامطلوب در قصر مهاراجه جلوگيري كرده و Dahaka خداي زمان ديگر به دنبال نابودي او نخواهد بود ، اما در نزديكي هاي جزيره مورد تهاجم عده اي قرار مي گيرد و بعد از برخوردهايي كه در دموي آغازين مشاهده خواهيد كرد ، كشتي و همراهانش نابود شده و شاهزاده به تنهايي وارد جزيره مي شود. بازي در همان اواسط جنگ با افراد كشتي مهاجم آغاز شده و شما در نقش شاهزاده بازي را آغاز خواهيد نمود. شاهزاده به دليل گشودن شن هاي زمان محكوم به نيستي و مرگ است ... آيا شاهزاده خواهد توانست از اين مخمصه جان سالم به در برده و همه چيز را به حالت عادي بازگرداند ! آيا خواهد توانست از شر Dahaka نجات يافته و او را نابود سازد ؟ آيا او خواهد توانست سرنوشت خود را تغيير دهد ؟ پاسخ همه اين سوالات را در ادامه بازي دريافت خواهيد گرفت.

از سايت بازي دات

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از mohsenmx :
برو سي دي هاشو بخر بازي كن داستنشو هم ميفهمي :D
اخه ميدوني چيه ! من بزي رو كه تموم ميكنم هم نميفهمم داستانش چيه:blink:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
داستان اين قسمت پس از اتفاقات The Sands of Time به وقوع مي پيوندد و شاهزاده ما به سرزمين مادري خود بابل برگشته است. اما هيچ چيز آنطور كه بايد ، پيش نمي رود و با توجه به اتفاقات رخ داده در The Sands of Time مشكلات بسياري براي او پيش مي آيد او تحت تعقيب موجودي به نام Dahaka مي باشد و جز يك راه ، چاره اي ديگر براي خود نمي بيند ! او راهي جز رفتن به جزيره زمان كه در آن Hourglass of Time ساخته شده است ندارد به همين علت به همراه سپاهيان خود به وسيله كشتي ، رهسپار جزيره زمان مي شود تا با رفتن به گذشته از ساخته شدن Sands of Time جلوگيري كند. بدين ترتيب قادر خواهد بود از وقوع اتفاقات نامطلوب در قصر مهاراجه جلوگيري كرده و Dahaka خداي زمان ديگر به دنبال نابودي او نخواهد بود ، اما در نزديكي هاي جزيره مورد تهاجم عده اي قرار مي گيرد و بعد از برخوردهايي كه در دموي آغازين مشاهده خواهيد كرد ، كشتي و همراهانش نابود شده و شاهزاده به تنهايي وارد جزيره مي شود. بازي در همان اواسط جنگ با افراد كشتي مهاجم آغاز شده و شما در نقش شاهزاده بازي را آغاز خواهيد نمود. شاهزاده به دليل گشودن شن هاي زمان محكوم به نيستي و مرگ است ... آيا شاهزاده خواهد توانست از اين مخمصه جان سالم به در برده و همه چيز را به حالت عادي بازگرداند ! آيا خواهد توانست از شر Dahaka نجات يافته و او را نابود سازد ؟ آيا او خواهد توانست سرنوشت خود را تغيير دهد ؟ پاسخ همه اين سوالات را در ادامه بازي دريافت خواهيد گرفت.

از سايت بازي دات
واي چه هيجان بر انگيز :D :D

بالا