• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و سر انجام Prince Of Persia 3

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نقل از dead_chatter :
میبینمکه دقیقا 2 ماهه اینجا خبری نیست اما چون من میخوام تو بازی هم فعالیت داشته باشم راش میندازم چطوره راجع به شخصیتا یکگم بیشتر بحث کنیم
گیر دادیا:D
خوب یه نقد بزار ببینیم چند مرده حلاجی:)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
راستی به یه چیزی دقات کردین تو ویدئو گالری ویدئو اول آخرش میگه see you soon به نظرتون چه معنیی میده یعنی پرنس 4؟!:)

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از dead_chatter :
راستی به یه چیزی دقات کردین تو ویدئو گالری ویدئو اول آخرش میگه see you soon به نظرتون چه معنیی میده یعنی پرنس 4؟!:)
حالا هر چی هست خیلی خوب میشه که پرنس 4 رو بازی کنم
من فقط از بازی پرنس خوشم می یاد و استراتیژِی و شبکه هم از جنرالز

myd9917

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam khaste nabashid man chand mahi hast ke bazi ro gereftam vali hanoz natonestam
nasbesh konam va ye khorde soal daram :hamon aval nasb image baiad complete vared drive majazi
konim va age complete nashod che kar konam ? custom eshkali nadareh

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
121fs163184.jpg

The Prince of Persia returns with new multiplayer feature

LONDON, UK– 12th September, 2006

Today Ubisoft, one of the world’s largest video game publishers, announced Prince of Persia® Rival Swords for the PSP® (PlayStation®Portable) system. Developed by Pipeworks Software, a Foundation 9 Entertainment company, the game builds on last year’s console success’ Prince of Persia The Two Thrones™, and features original content such as additional levels and new multiplayer modes. The game is scheduled to ship for Christmas 2006 in Europe and in 2007 in North America.

In Prince of Persia Rival Swords, the Prince makes his way home to Babylon, bearing with him Kaileena, the enigmatic Empress of Time, and unspeakable scars from the Island of Time. But instead of the peace he longs for, he finds his kingdom ravaged by war and Kaileena the target of a brutal plot. When she is kidnapped, the Prince tracks her to the palace – only to see her murdered by a powerful enemy. Her death unleashes the Sands of Time, which strike the Prince and threaten to destroy everything he holds dear. Cast out on the streets, hunted as a fugitive, the Prince soon discovers that the Sands have tainted him, too. They have given rise to a deadly Dark Prince, whose spirit gradually possesses him.

Key Features:

New multiplayer experience: Versus play in timed races as either the Prince or Dark Prince. Interrupt and impede your opponent’s progress by activating switches in your own level that will trigger traps and obstacles in their level.

Play and master two distinct characters: Wield the powers and weapons of two master warriors with different combat styles, attitudes and histories.

Choose your way to kill: Master the expanded Free-Form Fighting system to destroy enemies in your own style, strangle them from afar with the deadly Daggertail, or surprise them with crafty Speed Kills – the choice is yours.

Battle freely through Babylon: Dominate enemies on perilous rooftops, dodge through chaotic streets and ambush pursuers in dark underground passageways.

Immerse yourself in a dramatic story: Experience unparalleled depth in storytelling as you fight your way through a twisting tale filled with adrenaline, tension and discovery.

Brand-new chariot combat levels: Seize the reins of a chariot and battle through brand-new levels that are immediately available in the Main Menu for a quick adrenaline rush.

Experience a masterful blend of gameplay: True to the Prince of Persia franchise, the game provides a variety of action combat, agility and story-driven puzzles – all masterfully blended into a rich gaming experience.

minipars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این PSP اومد بازی هارو خراب کرد رفت نامرد :(
حتمی اینا هم میان همین PSP رو به کامپیوتر پورت میکنن میکن بیا اینم 4

idah_kazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزيز من پرنس پرشيا 2 به اونجايي رسيدم كه كالينا رو كشتم اما بعد از كشتن كالينا من رو از ابتداي ساحل مياره نمي دونم بايد چيكار كنم لطفا اگه چيزي از بازي يادتون هست حتما به من كمك كنيد
با تشكر

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوست عزيز من پرنس پرشيا 2 به اونجايي رسيدم كه كالينا رو كشتم اما بعد از كشتن كالينا من رو از ابتداي ساحل مياره نمي دونم بايد چيكار كنم لطفا اگه چيزي از بازي يادتون هست حتما به من كمك كنيد
با تشكر

سلام
این درست است و شما از کنار ساحل بازی را باید ادامه بدهید :cool:

در واقع داستان بازی اینگونه است ;)

موفق باشید .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
من تازه POP1 رو شروع کردم !!!

البته تو دو روز به 60 درصد رسیدم چقدر راحته!!

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میگم که اینجا قراره فقط درمورد POP 3 صحبت بشه !

فراموش کردم در پست قبلی این نکته رو اعلام کنم .:blush:

ممنون .:happy:

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
با سلام ....
من بازي pop3 رو قبلا تو كامپيوتر داشتم تا وسطاش هم رفتم ولي بنا به دلايلي پاك شد .حالا هر چي دوباره نصبش ميكنم ديگه نمياد يعني با گرافيك كامپيوترم مشكل داره گرافيك=64 .نميدونم اگه به 64 نميخوره از اولش نبايد ميومد مگه نه .راستي ويندوز رو هم عوض كردم ...
تو رو خدا كمكم كنين ....

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام
این درست است و شما از کنار ساحل بازی را باید ادامه بدهید :cool:

در واقع داستان بازی اینگونه است ;)

موفق باشید .

به اونم می رسیم !!:eek::eek:

یواش یواش !!!!

(چقدر سخت وگیری:lol:)

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Fandogh
به اونم می رسیم !!

یواش یواش !!!!

(چقدر سخت وگیری )

بله ! :wacko:
فکر کنم پستها را اشتباها " Quote " کرده اید .
باید پست بعد از آن را کوت می کردید .:D

asfa
حالا هر چي دوباره نصبش ميكنم ديگه نمياد يعني با گرافيك كامپيوترم مشكل داره گرافيك=64 .نميدونم اگه به 64 نميخوره از اولش نبايد ميومد مگه نه .راستي ويندوز رو هم عوض كردم ...
بدون شک درایور کارت گرافیک شما نصب نشده یا اینکه این ویندوز ما با آن ویندوز قبلی متفاوت است .
درایور کارت گرافیک را از روی cd آن نصب کنید به احتمال زیاد مشکل شما رفع می شود .;)

البته یک احتمال دیگر هم هست !
Open GL ممکن است نصب نشده باشد .
آن را هم از روی cd کارت گرافیک نصب کنید .

در ضمن همینکه با کارت گرافیک 64 بازی را اجرا کرده اید ,جای بسی تعجب دارد .:blink:

موفق باشید .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
با سلام

عجب سوتیییییییی دادم!!!

حالا یک سوال 50 درصد مربوط هم بکنیم!

الان 2 شو بازی می کنم خیلی تیره و تار شده بازی:(:(:(

3 شم اینجوریه؟؟؟؟

راستی چرا اول شماره ی 2 با آخر شماره ی یک نمی خونه!! درهم ساختن؟؟؟؟:lol:

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Fandogh
عجب سوتیییییییی دادم!!!

:p

الان 2 شو بازی می کنم خیلی تیره و تار شده بازی

3 شم اینجوریه؟؟؟؟

متوجه منظورتان نشدم ! یعنی از نظر گرافیکی دچار مشکل شده اید یا اینکه روند بازی اینگونه است ؟:blink:

راستی چرا اول شماره ی 2 با آخر شماره ی یک نمی خونه!! درهم ساختن؟؟؟؟

خیر ! در هم نساختن .
منتها بین شماره اول و دوم کمی فاصله بود :cool:

ولی شماره 3 , برگشته به زمان قبل از رخدادهای شماره 1 !!!

خلاصه اینکه کمی پیچیده است .:wacko:

** ** ** ** **

amir69r

Registered User
لایک‌ها
10
اقا من به اين بازي حس نوستالژيك دارم براي xbox هست ؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
بالا