• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و سر انجام Prince Of Persia 3

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از isp_85 :
بابا من که بازی رو با تمام Life Upgrade ها تمام کردم ولی هیچ فرقی با بدون Life Upgrade نکرد خیلی مسخره بود:(
این حرف رو نزن که مسخره بود چون واقعا واسه بازی ذحمت کشیده شده بود البته من احتمال میدم 100% اختلافاتی بین تمام کردن بازی با تمام لایف آپگرید ها باشه !!!!!!!
اگه چیتی واسه گرفتن شمشیر پدرش از اول بازی هست بدید که بتونم هارد رو هم برم !!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از isp_85 :
بابا من که بازی رو با تمام Life Upgrade ها تمام کردم ولی هیچ فرقی با بدون Life Upgrade نکرد خیلی مسخره بود:(

اقا فرق داره مگه می شه فرقی نداشته باشه

من خودم فکر کنم اگه لایف اپگرید ها رو بگیری بتونی در تیکه اخرش که غوله رو می زنی و تو Dream می ری که با پرنس تاریکی مبارزه می کنی بتونی در تیکه اخرش پرنس رو بزنی چون در تیکه اخرش هرچقدر می زنی دوباره ظاهر می شه و باید فرار کنی

ضمنا این تیکه اخرش که سناریو تموم می شه نشن می ده که پرنسی که در 1 شاهدش بودیم همین پرنس 2 هست و داره به طرف قصر می یاد و Farh و این چیزا

یعنی بازم داستان برمی گرده

در پرنس دو که یه خورده با پسر بازی میکنی و از کشتی خارج می شی یه دمو داره که پرنس پیش یه دورگر می ره "البته این بیشتر شبیه یه رویا هست که برای پرنس اتفاق می افته" که اون پیرمرده در مورد پرنس یک و چاقوی زمان صحبت می کنه که قبلا دست یه نفر دیگه "پرنس 1" بوده و حالا باید تو بگیری

اما در در پرنس 3 اینطوری که فهمیدم همین پرنس که در 2.3 بود همین پرنس 1 هست!!!

روزبه جان بیا یه خورده توضیح بده جریان این بازی چیه؟

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بچه ها پرنس یک و دو رو تموم کردم:blush: امروز باید برم سه شو بگیرم :p ولی خیلی ضد حال شد دختره رو کشتم در اصل این همه در دسر بخاطر اون بود:(

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
راستی این پرنس 3 تفاوت ورژن که نداره مثل بعضی از بازیها :blush:

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی شما فکر نمیکنین اگه مثلا با درجه Hard بازی کنی یکم با مثلا Medium یا Easy داستانش فرق کنه؟

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از isp_85 :
راستی شما فکر نمیکنین اگه مثلا با درجه Hard بازی کنی یکم با مثلا Medium یا Easy داستانش فرق کنه؟
نه اصلا این طور نمیتونه باشه چون من همه دموهاش رو توسط برنامه Bike Video دیدم
هیچ دموی اضافه دیگه ای به غیر از یک دونه توش نیست

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
من گرفتم سه شو :blush: ولی وقتی cd یک رو میذارم میگه این بازی به خاطر نداشتن کرک بر روی هر ویندوزی قابل نصب نیست :eek: بعد میگه این به این علت نیست که بازی خراب است شما باید بر روی ویندوزهای دیگر تست کنید :hmm: بعد میگه اجرای این برنامه برای کسانی توصیه میشود که با برنامه های جانبی اشنایی کامل داشته باشند :( بعد با یک سری چرتو پرت دیگه........
بعد که من نصبش میکنم اخر نصب یک ارور میده بعد پاک میکنه تمام چیزهایی که ریخته:blink:
مشخصات سیستم من سپیو 2.5 amd گرافیک 128 رم 512 فکر نکنم برای این بازی کم بیاره؟:wacko: :wacko:
لطفا راهنمایی کنید:D

mohammadmehdi_g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Amir(Steve) :
اقا فرق داره مگه می شه فرقی نداشته باشه

من خودم فکر کنم اگه لایف اپگرید ها رو بگیری بتونی در تیکه اخرش که غوله رو می زنی و تو Dream می ری که با پرنس تاریکی مبارزه می کنی بتونی در تیکه اخرش پرنس رو بزنی چون در تیکه اخرش هرچقدر می زنی دوباره ظاهر می شه و باید فرار کنی

ضمنا این تیکه اخرش که سناریو تموم می شه نشن می ده که پرنسی که در 1 شاهدش بودیم همین پرنس 2 هست و داره به طرف قصر می یاد و Farh و این چیزا

یعنی بازم داستان برمی گرده

در پرنس دو که یه خورده با پسر بازی میکنی و از کشتی خارج می شی یه دمو داره که پرنس پیش یه دورگر می ره "البته این بیشتر شبیه یه رویا هست که برای پرنس اتفاق می افته" که اون پیرمرده در مورد پرنس یک و چاقوی زمان صحبت می کنه که قبلا دست یه نفر دیگه "پرنس 1" بوده و حالا باید تو بگیری

اما در در پرنس 3 اینطوری که فهمیدم همین پرنس که در 2.3 بود همین پرنس 1 هست!!!

روزبه جان بیا یه خورده توضیح بده جریان این بازی چیه؟

سلام
از اینکه همه ی Prince ها یکین مطمئن باش در این شکی نیست ,اول اینکه خود داستان اینرو میرسونه دوم اینکه اسم بازی Prince of persia هست نه Princes of persia .
در ضمن باید عرض کنم که در بازی مهم این نیست که Dark Prince نابود بشه چون اون بخشی از خوده Prince هست و با نابودیه اون Prince هم نابود میشه و داستان اونو خیلی خوب به تصویر کشیده جایی که Prince بعد از دیدنه جسده پدرش متوجه میشه که این قهرمان بازیها و دنباله honer and glory بودن هاس که از اول باعث شده زندگی همه به خطر بیفته و در حقیقت نیمه ی Dark اون بیدار بشه و این رو باید خوده Prince درستش کنه البته نه با کشتنه خودش بلکه با فرو نشوندنه اون که در اخره داستان Prince این کارو با اومدن به سویه Light و روی گردانیدن از تاریکی انجام میده
ممنون

mohammadmehdi_g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن اینکه در اخره بازی نشون میده که Prince داره به طرف قلعه فره میره این در حقیقت همون اوله Prince of persi:sands of time هست که میخواد جمله ی Most People think time's like a river رو به زیبای به اون ربط و در بازیکننده یه feedback رو القا کنه جون در حقیقت شما وقتی The two throne رو بازی میکنید هیچ Sands of time یی رخ نداده اما Prince در جریانه کامله ماجرا بوده و وقتی میخواد واسه فره تعریف کنه یک لبخند مثله اینکه یک پدر یک چیز رو که کامل بر اون واقف هست رو میخواد برا فرزندش بگه, رو لباشه .البته این نظره منه

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از mohammadmehdi_g :
در ضمن اینکه در اخره بازی نشون میده که Prince داره به طرف قلعه فره میره این در حقیقت همون اوله Prince of persi:sands of time هست که میخواد جمله ی Most People think time's like a river رو به زیبای به اون ربط و در بازیکننده یه feedback رو القا کنه جون در حقیقت شما وقتی The two throne رو بازی میکنید هیچ Sands of time یی رخ نداده اما Prince در جریانه کامله ماجرا بوده و وقتی میخواد واسه فره تعریف کنه یک لبخند مثله اینکه یک پدر یک چیز رو که کامل بر اون واقف هست رو میخواد برا فرزندش بگه, رو لباشه .البته این نظره منه

خوب منظور منم همینه

پس با این وجود داستان ضعف داره:D

در پرنس شماره 2 پرنسس ما اتفاقی در کشتی با یه گروه دشمن اشنا می شه که اون مدالیونی که گردنش هست روشن می شه و در کشتی از دختره شکست می خوره و به ته اب می ره در اینجا به رویا می ره و یه پیرمرد بهش می گه که قبل تو از یه پرنس در یه منطقه ای بوده که با استفاده از چاقوی زمان می توانسته زمان رو برگردانه و الان تو "پرنس" چاقو رو پیدا کنی

پس با این دمو پرنس ما دو تا می شه

اما در پرنس سه داستان به قبل از 1 بر می گرده و جالبه که اخرش تازه داره وارد داستان 1 می شه و به قول شما این همه ماجرا رو خود پرنس هم می دونه چون در زمان بوده

خوب در پرنس 1 هم بخاطر کشته شدن فره پرنس مجبور می شه که زمان رو به عقب برگردونه که فره زنده بمونه منتها فره دیگه چیزی یادش نمی یاد و پرنس از شب تا صبح تمام وقایع رو تعریف می کنه که و در اخر هم بعد از کشتن جادوگر چاقوی زمان رو به خود فره می ده...

داستان درسته و در پرنس 3 ضعفی نداره اما در پرنس 2 با نشون دادن چند تا دمو نشون می ده که داستان به بعد از پرنس 1 می ره....

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از shakira :
من گرفتم سه شو :blush: ولی وقتی cd یک رو میذارم میگه این بازی به خاطر نداشتن کرک بر روی هر ویندوزی قابل نصب نیست :eek: بعد میگه این به این علت نیست که بازی خراب است شما باید بر روی ویندوزهای دیگر تست کنید :hmm: بعد میگه اجرای این برنامه برای کسانی توصیه میشود که با برنامه های جانبی اشنایی کامل داشته باشند :( بعد با یک سری چرتو پرت دیگه........
بعد که من نصبش میکنم اخر نصب یک ارور میده بعد پاک میکنه تمام چیزهایی که ریخته:blink:
مشخصات سیستم من سپیو 2.5 amd گرافیک 128 رم 512 فکر نکنم برای این بازی کم بیاره؟:wacko: :wacko:
لطفا راهنمایی کنید:D

هاردتون باید NTFS باشه:happy:

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از Sony Ericsson!! :
هاردتون باید NTFS باشه:happy:
احتیاج نیست کل هارد رو NTFS کنی فقط کافیه با پارتیشن مجیک 8 همون درایوی که میخوای توش بازی رو نصب کنی همون رو تبدیل به NTFS بکنی
اینطوری راحتتره !!!!!!!!!!!!!!!!

mohammadmehdi_g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Amir(Steve) :
خوب منظور منم همینه

پس با این وجود داستان ضعف داره:D

در پرنس شماره 2 پرنسس ما اتفاقی در کشتی با یه گروه دشمن اشنا می شه که اون مدالیونی که گردنش هست روشن می شه و در کشتی از دختره شکست می خوره و به ته اب می ره در اینجا به رویا می ره و یه پیرمرد بهش می گه که قبل تو از یه پرنس در یه منطقه ای بوده که با استفاده از چاقوی زمان می توانسته زمان رو برگردانه و الان تو "پرنس" چاقو رو پیدا کنی

پس با این دمو پرنس ما دو تا می شه

اما در پرنس سه داستان به قبل از 1 بر می گرده و جالبه که اخرش تازه داره وارد داستان 1 می شه و به قول شما این همه ماجرا رو خود پرنس هم می دونه چون در زمان بوده

خوب در پرنس 1 هم بخاطر کشته شدن فره پرنس مجبور می شه که زمان رو به عقب برگردونه که فره زنده بمونه منتها فره دیگه چیزی یادش نمی یاد و پرنس از شب تا صبح تمام وقایع رو تعریف می کنه که و در اخر هم بعد از کشتن جادوگر چاقوی زمان رو به خود فره می ده...

داستان درسته و در پرنس 3 ضعفی نداره اما در پرنس 2 با نشون دادن چند تا دمو نشون می ده که داستان به بعد از پرنس 1 می ره....

من با عرض معذرت البته قصد توهین ندارم باید بگم که شما کل داستان رو درست متوجه نشدید ,اول اینکه داستان مشکلی نداره و یکی از غنی ترین داستان هاییه که من تا حالا بازی کردم .در شماره 1 Prince .زمان رو باز میکنه و ماجرا شروع میشه و در شروع Prince و Farah گرفتار ماسه های زمان نمیشن چون Prince خنجر و farah مدالیون زمان رو داره در اخر داستان 1 مدالیون به دست Prince میفته جایی که فره مرده و Prince زمان رو بر میگردونه اما خنجر و مدال رو داره و خنجر رو به فره میده تا اونو برگردونه به گنجینه مهاراجه . 7 سال بعد Prince از زبانه پیشگویه بابل همون پیرمرده متوجه میشه که چون زمان رو باز کرده محکوم به مرگه و داهاکا دنبالشه و اونجایه که بعد از نبرده داخله کشتی Prince پرت میشه تو اب در حقیقت Prince داره ماجرایه قبل از اومدنش به جزیره زمان رو یاداوری میکن اونجا که Prince میفهمه باید به جزیره بره و empress of time رو بکشه تا هیچ Sands of time یی نباشه که اونو باز کنه و دیگه داهاکا دنبالش نباشه و دیگه نمیره که بازی 2 تا پاین داشت یکی اینکه Empress of time میمرد که قضیه حل میشد و یکی دیگه که پایانه اصلیه Empress of time به زمانه حال میومد و دیگه شنهایه زمان تو گذشته نبودند بلکه توی زمان حال بودن یعنی در حقیقت دیگه Sands of time یی ساخته نمیشد اما باز هم داهاکا اومده بود دنباله Prince اما اینبار داهاکا دنباله Prince نیمده بود بلکه دنباله کایلینا بود چون از دوره زمانیه خودش Timeline پیروی نکرده بود که Prince داهاکا رو میکشه و هردوشون میان بابل پس دیگه هیچ Sands of time یی یعنی شماره 1 رخ نداده و بعدهم شماره 3 شروع میشه
در ضمن در اول شماره 2 اون پیرمرده هیچ صحبتی از یه prince دیگه نمکنه بلکه روی صحبتش با خوده Prince هست و مگه چون تو قبلا زمان رو باز کردی باید بمیری

اخره شماره 3 هم دیگه داستان به شماره 1 برنمیگرده چون اون 7 سال پیش اتفاق افتاده و تموم شده ( که البته دیگه اتفاق نیفتاده) و فقط میخواد داستانی رو که Prince حالا میخواد برا فره تعریف کنه رو نشون بده و یه Feedback هم به ما بده که قبلا چنین اتفاقی افتاده

امیدوارم تونسته باشم منظورمو ادا کنم

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
اوه اوه دو روز نبودم چه بحثی راه انداختن:D
بازی پایان دومی نداره من تمام لایف آپگریدا رو گرفتم و پایان بازی تغییر نکرد
محل لایف آپگریدا رو با عکسشون می تونید چند صفحه قبل پیدا کنید
به نظر من داستان بازی ضعف نداره
با mohammadmehdi_g موافقم;)

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بچه ها من فهمیدم تمام بازی های پرنتس 3 که موجود است این مشکل را داره:eek: لطفا راهنمایی کنید:p
یک خواهش داشتم :blush: طریقه نصب بازی را به صورت کامل به من یاد بدید:( البته برای یک فرد اماتور:happy: حرفه ای حرف نزنید که من گیج میشم:wacko: خیلی ممنون:D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از shakira :
بچه ها من فهمیدم تمام بازی های پرنتس 3 که موجود است این مشکل را داره:eek: لطفا راهنمایی کنید:p
یک خواهش داشتم :blush: طریقه نصب بازی را به صورت کامل به من یاد بدید:( البته برای یک فرد اماتور:happy: حرفه ای حرف نزنید که من گیج میشم:wacko: خیلی ممنون:D

بد نیست یه 3 -4 تا جواب قبل رو نگاه کنی ها:f34r:

گفتم که باید درایوی که روش میریزین NTFS باشه

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
به نقل از Sony Ericsson!! :
بد نیست یه 3 -4 تا جواب قبل رو نگاه کنی ها:f34r:

گفتم که باید درایوی که روش میریزین NTFS باشه
من دیدم این پست شما رو ولی چیزی نفهمیدم :( لطفا نحوه نصب را کامل توضیح بدید ممنون:happy:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نقل از shakira :
من دیدم این پست شما رو ولی چیزی نفهمیدم :( لطفا نحوه نصب را کامل توضیح بدید ممنون:happy:
میگم اگر یه مقدار به خودت زحمت بدی این تاپیک و چند تا ورق بزنی مشکلت حل میشه:wacko:
اقا amir@ هم همین مشکل و داشت راهنماییش کردم:)

بالا