• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يادآور جشنهاي سالانه

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
با سلام
آقا من میخواستم ... از ایرادات عذر میخوام
به امید موفقیت :blush:

ضمنا من یک تایم پیکر شمسی برای ویندوز موبایل با سی شارپ نوشته ام که البته دی ال ال هست. اگه خواستی با هم مبادله کنیم

6.jpg

ممنون از طلف شما! ديدمش! البته يه سري چيزا ها به نظرم رسيد كه انشاالله براتون جمع بندي مي كنم و ميفرستم. بازم از شما به خاطر ايجاد يه همچين چيز با ارزشي تشكر مي كنم. انشاالله كه شاهد برنامه هاي سودمند شما در آينده باشيم. ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
با سلام.
با تشکر از دوستانی که در این مدت نظرات خودشون رو در مورد این برنامه اعلام نموده اند. نسخه جدید این برنامه رو بزودی ارائه خواهم داد. در زیر بخشی از درخواست های دوستان رو لیست نموده ام. اگر دوستان نظرات دیگری دارند اعلام نمایند تا در نسخه جدید برنامه انجام شود. ;)

1- اضافه نمودن امکان جستجو جهت انتخاب نمودن لیست تماس ها. (imate_pda2k) ممنون
2- افزایش سرعت باز شدن فرم ثبت تاریخ تولد. (Johnny Grey) ممنون
3- اضافه نمودن امکان ثبت تاریخ ازدواج جهت لیست تماس ها. (mehr212) ممنون
4- امکان حذف تاریخ تولد تعریف شده برای لیست تماس ها. (mr-mostafa) ممنون
5- اضافه نمودن امکان سورت بر روی اطلاعات نمایش داده شده در جدول. (farhad1352) ممنون
6- اضافه نمودن امکان محاسبه تعداد روزهای مانده تا روز جشن! (farhad1352) ممنون
7- اضافه نمودن شخص جدید! حتی اگر در لیست تماس ها وجود نداشته باشه. (farhad1352) ممنون

البته در مورد WM2003 شرمنده (pedram_2000) جان و تمامی دوستان WM2003 دار شدم! :(

یکی از دوستان هم اشاره ای نموده بودند در مورد اینکه حتما باید جناب دانیال خان (که تولدش مبارک) چیزی رو بخواد تا من انجام بدم!(Email زده بودن ایشون!:f34r:) همانطور که مشاهده می کنید هیچکدام از مواردی که در نسخه جدید اضافه خواهد شد توسط دانیال جان (King_Dani) درخواست نشده است. از بابت این رسم شکنی از این دوست خوب عذر خواهی می کنم.:p

تا فردا همین موقع منتظر نظرات شما دوستان هستم.:rolleyes:

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
البته در مورد WM2003 شرمنده (pedram_2000) جان و تمامی دوستان WM2003 دار شدم! :(:rolleyes:

وای نــــــــــه :(
(البته دشمنت شرمنده)
گرچه محروم موندن از یه همچین برنامه فوق العاده ای دردناکه ولی خب چه میشه کرد :p
بازم دستت درد نکنه شهرام جون زحمت کشیدی

farhad1352

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
با تشکر از دوستانی که در این مدت نظرات خودشون رو در مورد این برنامه اعلام نموده اند. نسخه جدید این برنامه رو بزودی ارائه خواهم داد. در زیر بخشی از درخواست های دوستان رو لیست نموده ام. اگر دوستان نظرات دیگری دارند اعلام نمایند تا در نسخه جدید برنامه انجام شود. ;)

1- اضافه نمودن امکان جستجو جهت انتخاب نمودن لیست تماس ها. (imate_pda2k) ممنون
2- افزایش سرعت باز شدن فرم ثبت تاریخ تولد. (Johnny Grey) ممنون
3- اضافه نمودن امکان ثبت تاریخ ازدواج جهت لیست تماس ها. (mehr212) ممنون
4- امکان حذف تاریخ تولد تعریف شده برای لیست تماس ها. (mr-mostafa) ممنون
5- اضافه نمودن امکان سورت بر روی اطلاعات نمایش داده شده در جدول. (farhad1352) ممنون
6- اضافه نمودن امکان محاسبه تعداد روزهای مانده تا روز جشن! (farhad1352) ممنون
7- اضافه نمودن شخص جدید! حتی اگر در لیست تماس ها وجود نداشته باشه. (farhad1352) ممنون

البته در مورد WM2003 شرمنده (pedram_2000) ........:rolleyes:

مرسی از توجه
موفق باشی
:rolleyes:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان عزیز.
اینم نسخه جدید برنامه یادآور جشنهای سالانه. البته تمامی مواردی که قرار بود اضافه بشه، نشد! ولی خوب بیشتری هاش رو اضافه کردم.

Screen.gif

موارد اضافه شده به نسخه جدید :

1. امکان اضافه نمودن تاریخ ازدواج برای لیست تماس.
  2. امکان جستجو و انتخاب لیست تماس ها
  3. افزایش سرعت برنامه
  4. اضافه نمودن فیلد، مدت باقی مانده تا روز جشن.
  5. اضافه نمودن امکان ثبت تاریخ تولد و ازدواج به تقویم و تعریف یادآور به صورت خودکار

در مورد Sort و حذف تاریخ های ایجاد شده برای اشخاص هم بزودی نسخه جدیدتری رو ارائه خواهم داد.

در صورتی از نسخه قبلی برنامه استفاده می کنید، ابتدا نسخه قبلی رو UnInstall کنید. و سپس برنامه رو نصب نمایید.

farhad1352

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1. در قسمت ویرایش اطلاعات وارد نمیشود و error میدهد. در wm6
2. برای سورت کردن ، چنانچه بخواهی روی خود دیتا گرید باشد مصیبت دارد. به نظر من در منوی (بیشتر) اضافه کن : نمایش بر اساس >> سن >> مانده >> تاریخ تولد >> نام . با این روش راحت میشود سورت کرد

attachment.php

با تشکر

فایل های ضمیمه

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    18.8 KB · نمایش ها: 92

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
1. در قسمت ویرایش اطلاعات وارد نمیشود و error میدهد. در wm6
2. برای سورت کردن ، چنانچه بخواهی روی خود دیتا گرید باشد مصیبت دارد. به نظر من در منوی (بیشتر) اضافه کن : نمایش بر اساس >> سن >> مانده >> تاریخ تولد >> نام . با این روش راحت میشود سورت کرد

attachment.php

با تشکر

بررسي مي كنم. دوستان ديگر با اين مشكل مواجه نشدن؟

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید... من birthday رو تو contacts هام به میلادی وارد کرده ام و از برنامه vbirthday .gold استفاده میکردم .. پس از نصب برنامه شما تاریخها یه روز عقبتر شد.! یعنی در برگردان سال میلادی به شمسی یک روز فکر کنم اشتباه شده ....
آیا برنامه شما میتونه روی today یه ایکون درست کنه و مثل نمونه های مشابه حارجی مثلا از 10 روز قبل از تاریخ به صورت شمارش معکوس در today ظاهر بشه ؟
ممنون از زحماتتون

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام و خسته نباشید... من birthday رو تو contacts هام به میلادی وارد کرده ام و از برنامه vbirthday .gold استفاده میکردم .. پس از نصب برنامه شما تاریخها یه روز عقبتر شد.! یعنی در برگردان سال میلادی به شمسی یک روز فکر کنم اشتباه شده ....
آیا برنامه شما میتونه روی today یه ایکون درست کنه و مثل نمونه های مشابه حارجی مثلا از 10 روز قبل از تاریخ به صورت شمارش معکوس در today ظاهر بشه ؟
ممنون از زحماتتون

سلام.
در مورد تاريخ ها يابد بگم كه فكر نمي كنم مشكلي داشته باشه! آخه همه جوره تست شده! البته بازم يه نگاهي مي كنم.
در مورد Today هم بايد بگم كه من چون از داتنت استفاده مي كنم، زياد خوب نيست كه Today درست كنم! آخه وقتي Today لود بشه، كد دات نت توي حافظه شما قرار مي گيره و كمي سيستم شما رو كند مي كنه! ;) البته هنوز هم زياد مسلط نشدم روي Today پلاگين ها!

ممنون از نظرات شما دوست خوبم!;)

farhad1352

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink::blink: ما همچنان منتظر نسخه با سورت هستیم :blink::blink:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
آقا واقعا دستت درد نکنه
فقط دو مطلب:
1- زحمت sort رو که گفتی میکشی (چون خیلی برام مهمه تاکیید دوباره کردم)
2- از قبلی مهمتر اینکه چرا این برنامه در خود گوشی هیچ ابراز وجودی نمیکنه
منظورم اینه که 1 روز زود تر تو خوده گوشی پیغامی چیزی بده که بفمیم

فقط وقتی سینک میکنم پیغام میده

در آخر یه چیزی امکانش هست وقتی تولد طرف شد به صورت اتوماتیک پیغامی که از قبل تعیین کردیم
برای طرف اس ام اس کنه؟

این آخری همون قضیه (...... و آب هندونه ) نیست ها برای اینکه انسان فراموش کاره دیگه

خیلی ممنون :blush:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا واقعا دستت درد نکنه
فقط دو مطلب:
1- زحمت sort رو که گفتی میکشی (چون خیلی برام مهمه تاکیید دوباره کردم)
2- از قبلی مهمتر اینکه چرا این برنامه در خود گوشی هیچ ابراز وجودی نمیکنه
منظورم اینه که 1 روز زود تر تو خوده گوشی پیغامی چیزی بده که بفمیم

فقط وقتی سینک میکنم پیغام میده

در آخر یه چیزی امکانش هست وقتی تولد طرف شد به صورت اتوماتیک پیغامی که از قبل تعیین کردیم
برای طرف اس ام اس کنه؟

این آخری همون قضیه (...... و آب هندونه ) نیست ها برای اینکه انسان فراموش کاره دیگه

خیلی ممنون :blush:

سلام...
1- چشم... روي تخم چشم... :p
2- شما اگر آخرين نسخه رو نگاه كنيد، با استفاده ازش مي تونيد Calendar يه يادآور (Reminder) تعريف كنيد...

مي شه... ولي بايد يه Service نوشت... چون برنامه بايد هميشه باز باشه كه بتونه اين كار رو انجام بده... اين كار با استفاده از .net زياد جالب نيست... چون هميشه فايل هاي فريم ورك در حافظه شما قرار خواهد گرفت... ;) البته سعي مي كنم كه يه راحي پيدا كنم. :p

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

خواهش مي كنم... خوشحالم كه مورد استفاده قرار گرفته...

عالیه .

ما هم منتظریم

چشم! سعي مي كنم در هفته آينده يه ريليز جديد بدم كه هم سورت داشته باشه و هم گروه بندي (مثلا هفته جارِي، هفته آينده و ... ) ;)

بالا