• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ياهو با ايران خداحافظي كرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
به دنبال تغییرات صورت گرفته در نحوه ایجاد ایمیل های یاهو از این پس امکان ایجاد پست الکترونیکی جدید این شرکت برای کاربران ایرانی وجود نخواهد داشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، هر روز خبرهاي جديدي از تحريم هاي رايانه اي غرب كه نشان از عدم مقابله با عزم راسخ كشور عزيزمان در فتح قله هاي دانش و فناوري و سربلندي را دارد شنيده مي شود.

تازه ترين خبر متعلق به شركت ياهو مي باشد.اين شركت در اقدامي عجيب نام ايران را از فهرست كشورهايي كه هنگام ثبت نام پست الكترونيك ديده مي شد حذف كرده است.

براي ثبت نام و فعال سازي حساب كاربري نيز وارد كرد يك شماره تلفن همراه الزامي مي باشد كه اين كار براي كاربران ايراني غير ممكن است.

بدين ترتيب ياهو از ايران خداحافظي كرده و استفاده از آن براي كاربران ايراني با مشكل مواجه خواهد بود. شنيده شده كه سرويس مسنجر اين شركت موسوم به ياهو مسنجر نيز در ايران قطع خواهد شد.

ذكر اين نكته ضروريست كه دو شركت بزرگ گوگل و اپل پس از زيان هاي ناشي از تحريم ايران،نام كشورمان را از ليست تحريم خود خارج كردند./ش

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تحريم هاي رايانه اي غرب كه نشان از عدم مقابله با عزم راسخ كشور عزيزمان در فتح قله هاي دانش و فناوري و سربلندي :wacko:

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
یکی توضیح بده که ربطش به سئو و بهینه سازی چی بود این مطلب که اینجا منتشر شده

joomlatemp

Registered User
لایک‌ها
17
منم خواستم ایمیل بسازم ازم تلفن کشور میخواست الزامی ولی ایران را نداشت چرا؟؟؟؟

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
به دنبال تغییرات صورت گرفته در نحوه ایجاد ایمیل های یاهو از این پس امکان ایجاد پست الکترونیکی جدید این شرکت برای کاربران ایرانی وجود نخواهد داشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، هر روز خبرهاي جديدي از تحريم هاي رايانه اي غرب كه نشان از عدم مقابله با عزم راسخ كشور عزيزمان در فتح قله هاي دانش و فناوري و سربلندي را دارد شنيده مي شود.

تازه ترين خبر متعلق به شركت ياهو مي باشد.اين شركت در اقدامي عجيب نام ايران را از فهرست كشورهايي كه هنگام ثبت نام پست الكترونيك ديده مي شد حذف كرده است.

براي ثبت نام و فعال سازي حساب كاربري نيز وارد كرد يك شماره تلفن همراه الزامي مي باشد كه اين كار براي كاربران ايراني غير ممكن است.

بدين ترتيب ياهو از ايران خداحافظي كرده و استفاده از آن براي كاربران ايراني با مشكل مواجه خواهد بود. شنيده شده كه سرويس مسنجر اين شركت موسوم به ياهو مسنجر نيز در ايران قطع خواهد شد.

ذكر اين نكته ضروريست كه دو شركت بزرگ گوگل و اپل پس از زيان هاي ناشي از تحريم ايران،نام كشورمان را از ليست تحريم خود خارج كردند./ش

چه ربطی داشت؟ دوست عزیز فکرمیکنم چندسالی هست که یاهو این کار رو میکنه... شما تازه فهمیدی؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یکی توضیح بده که ربطش به سئو و بهینه سازی چی بود این مطلب که اینجا منتشر شده

بحث و تبادل نظر درباره موتور های جستجو، سرویس های Google ، Yahoo ، Bing و مبانی SEO

:rolleyes:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
جوانان غیور ما تونستن قله های دانش رو فتح کنند و اییمل ایرانی را با 50 مکابایت فضای وب راه اندازی نمایند که هنگام ثبت نام سری و سریال شناسنامه را هم از آدم میخواهند .

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
راههای دور زدنش هست چندتا افزونه برای موزیلا نصب کنید حله

سرچ بزنید ما ایرانی ها رو نمیتونن تحریم کنند خخخخ

اون افزونه ها که شما می گید دوست عزیز بزارید که دوستان بدوند کدام هست بیبنم میشه یاخیر

E M P E R O R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
هر کس مشکلی در ایجاد ID جدید داشت بگه براش درست کنم !
یادم باشه فردا فیلم اموزشش رو میذارم...خخخ

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
جدا" چه جوری میشه آی دی جدید ایجادکرد ؟

a b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29

پروفسور بطور مثال می شه یکی از سودهایی که شرکت اپل از برداشتن تحریم ایران کرده بگی؟

خیالت رو راحت کنم این شرکتها ایران رو به شخمشون هم حساب نمی کنن

کلا نمی دونم چرا این ملت توهم دارن مثل عمام جمعه ی باسوادشون که گفته بود ما یک روز گوگل رو تحریم کردیم میلیون ها دلار بهشون ضرر وارد شد :D

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
من خیلی وقته واسه ساختن میل یاهو مشکل دارم ،
وقتی پسورد رو وارد میکنم هرچی میزنم ایراد میگیره و
به هیچ شکلی قبول نمیکنه !

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
اون افزونه ها که شما می گید دوست عزیز بزارید که دوستان بدوند کدام هست بیبنم میشه یاخیر
برروی چشم قرار میدم نمیدونم تو کدوم سایت دیدم پیدا کردم قرار میدم
من خیلی وقته واسه ساختن میل یاهو مشکل دارم ، وقتی پسورد رو وارد میکنم هرچی میزنم ایراد میگیره و به هیچ شکلی قبول نمیکنه !
شما باید پسورد درست و حسابی میدادین از شیفت+عدد , عدد, حروف کوچک و بزرگ و شیفت اعداد استفاده میکردی

E M P E R O R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
روش ساخت ID جدید در یاهو بی پدر !

1 - در صفحه ایجاد اکانت دو قسمت مربوط به وارد کردن شماره هست این قسمت ها :
2b3vc64cpl25grmux.jpg

2 - روشون کلیک راست و گزینه Inspect Element رو انتخاب کنید

fx0hxrt6aaybrcxpfvz8.jpg

3 - دو قسمتی که توی عکس نشون دادم و تغییر بدید ( اگر یک بود به 98 و اگر مثبت یک بود به 98+ تغییر بدید ! ) فقط دقت کنید که اعداد 1 و 1+ رو تغییر بدید نه علائم دیگه ...

4el6ki6mo5tgsw4lhn.jpg

4 - در قسمت دوم مربوط به شماره هم همینکارو بکنید !

ebg3gyb5xbojpk5hmz.jpg

تمام شد ! حالا شماره خودتون رو بدون صفر وارد کنید !

گور بابای یاهو ...

دوستان مشکلی داشتند پ خ کنند !

بدرود ...

426320_give_heart.gif

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
حاجی امریکا رو زیرپا گذاشتی

-----------
روی اون گوگل کلیک کنید و با اکانت گوگل ، آی دی یاهو بسازین

137863479432642_0Screenshot_1.png

فیسبوک رو امتحان نکردم ولی برای گوگل شماره نخواست . خود اکانت گوگل هم ورفای نشده :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا