E M P E R O R
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 28
- لایکها
- 20
دوست عزیز روش شما مشخص هست خوب حالا اگه کسی گوگل نداشت چه کنه ؟ بره یکی اونجا بسازه تا بیاد یکی اینجا بسازه !
دوست عزیز روش شما مشخص هست خوب حالا اگه کسی گوگل نداشت چه کنه ؟ بره یکی اونجا بسازه تا بیاد یکی اینجا بسازه !
تا نفهمیده استفاده کنیدپ ن پ . گوگل نداشت باید بره زیر زمین ! برای بازیابی پسورد یه اکانت لازمه . اون میشه اکانت گوگل .
فکر کنم مطمئن تر از روشی که دو روز دیگه یاهو می فهمه هست .
پ.ن : سرویسی که با یه دستکاری کد بی خیال میشه به درد عمه اش میخوره . همین میشه هی تاپیک میزنن آی دی یاهوم دو سوته ! هک شد ، غیرفعال شد ، فلان و بهمان
تا نفهمیده استفاده کنید
برای بازیابی پسورد هر اکانتی بدید قبوله چه گوگل چه چاپار ایران !
در مورد دستکاری کد هم حق با شماست !
به دنبال تغییرات صورت گرفته در نحوه ایجاد ایمیل های یاهو از این پس امکان ایجاد پست الکترونیکی جدید این شرکت برای کاربران ایرانی وجود نخواهد داشت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، هر روز خبرهاي جديدي از تحريم هاي رايانه اي غرب كه نشان از عدم مقابله با عزم راسخ كشور عزيزمان در فتح قله هاي دانش و فناوري و سربلندي را دارد شنيده مي شود.
تازه ترين خبر متعلق به شركت ياهو مي باشد.اين شركت در اقدامي عجيب نام ايران را از فهرست كشورهايي كه هنگام ثبت نام پست الكترونيك ديده مي شد حذف كرده است.
براي ثبت نام و فعال سازي حساب كاربري نيز وارد كرد يك شماره تلفن همراه الزامي مي باشد كه اين كار براي كاربران ايراني غير ممكن است.
بدين ترتيب ياهو از ايران خداحافظي كرده و استفاده از آن براي كاربران ايراني با مشكل مواجه خواهد بود. شنيده شده كه سرويس مسنجر اين شركت موسوم به ياهو مسنجر نيز در ايران قطع خواهد شد.
ذكر اين نكته ضروريست كه دو شركت بزرگ گوگل و اپل پس از زيان هاي ناشي از تحريم ايران،نام كشورمان را از ليست تحريم خود خارج كردند./ش
من هر کاری می کنم ادیت نمیشه و تو این محیط کیبرد کار نمی کنهروش ساخت ID جدید در یاهو بی پدر !
1 - در صفحه ایجاد اکانت دو قسمت مربوط به وارد کردن شماره هست این قسمت ها :
2 - روشون کلیک راست و گزینه Inspect Element رو انتخاب کنید
3 - دو قسمتی که توی عکس نشون دادم و تغییر بدید ( اگر یک بود به 98 و اگر مثبت یک بود به 98+ تغییر بدید ! ) فقط دقت کنید که اعداد 1 و 1+ رو تغییر بدید نه علائم دیگه ...
4 - در قسمت دوم مربوط به شماره هم همینکارو بکنید !
تمام شد ! حالا شماره خودتون رو بدون صفر وارد کنید !
گور بابای یاهو ...
دوستان مشکلی داشتند پ خ کنند !
بدرود ...
مرورگر دیگه ای رو امتحان کنید !من هر کاری می کنم ادیت نمیشه و تو این محیط کیبرد کار نمی کنه
این گزینه تو مرورگرهای دیگه نداره!مرورگر دیگه ای رو امتحان کنید !