• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ياهو نبش قبر ميکند!!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اقا اگر دقت کرده باشين يکي دو روزي هست که ياهو هم شروع به نبش قبر کرده.. شايدم فقط براي من اينطور هستش.. تقريبا هر چند ساعت يکبار ميره و افلاين هاي قديمي رو که ملت صدسال پيش برام گذاشتن از نو برميداره مياره... کسي ديگه اي با اين مشکل افلاين تکراري مواجه هست ؟؟ بامزه شده ها :)

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عوضش ما هر چي آفلاين براي يكي از دوستان مي زنيم به دستش نمي رسه . فكر كنم سر شما داره تلافي مي كنه !

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از aaber_piade :
اقا اگر دقت کرده باشين يکي دو روزي هست که ياهو هم شروع به نبش قبر کرده.. شايدم فقط براي من اينطور هستش.. تقريبا هر چند ساعت يکبار ميره و افلاين هاي قديمي رو که ملت صدسال پيش برام گذاشتن از نو برميداره مياره... کسي ديگه اي با اين مشکل افلاين تکراري مواجه هست ؟؟ بامزه شده ها :)
نه برا من همچين اتفاقی نيفتاده! ولی کاشکی اینطوری ميشد!!
تجديد خاطرات
:rolleyes:

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
براي من همچين موردي پيش نيومده.
اما ديروز هر بار با ياهو مسنجر لاگين ميكردم يه پيغام از طرف ياهو ادمين ميمود كه براي مين ترنس سرويس بين ساعت فلان تا فلان به مدت نيم ساعت قطع هست.
كه البته من تو اون ساعت امتحان نكردم.شايد اين مشكلم بي ربط به اين قضيه نبوده باشه.

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
براي من كه نبش قبر نكرده !

ولي اون پيغامي كه rammstein ميگه براي منم اومد

YahooSystemAdmin :

In continuing to provide a quality service, Yahoo! Messenger will be unavailable temporarily while under going a scheduled maintenance at 8:00 PM PST today. You will automatically be disconnected at that time. Please finish any conversations in progress before that time. After the maintenance has been completed, you will be able to successfully login

ولي فكر كنم توي اون ساعتها خبري نشد ! :confused:

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من همين الان دوباره يه سري افلاين تكراري دارم كه مال چهار روز پيش هست!!!!! به نظر شما قوي ترين برنامه براي IM چيه؟ iCQ فرضا؟ يك سري ويژگي هاي جالبش اينه كه ميشه فرضا invis بياي ولي براي يکي دو نفر خاص روشن باشي يا برعکس روشن باشي ولي يکي دو تا رو استثنا کني که توي ياهو براي اين مورد آخري بايد طرف رو ignore کرد.. فکر ميکنم از نظر امکانات icq از همه کامل تر باشه و خوب افلاين هم که ميشه روش گذاشت msn هم بد نيست ولي خوب افلاين که نميشه روش گذاشت.. راستي در icq اگر دقت کنيد هر پيامي بعد از رسيدن، تکليفش معلوم ميشه و برخلاف ياهو اگر پيامي بزني که به طرف نرسه خبرت ميکنه!!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من هم مشكل دارم ولي نه از نوع آفلاين . هموني كه دوستمون گفت . out of service بنظر ميرسه و همش معذرت خواهي ميكنه ! تا حالا تو ياهو از اينا نديده بودم ! مابقي سرويس دهنده هاي ميل چرا ! ولي ياهو عجيبه ! فكر كنم از 05 ساعت هم بيشتر بود .

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از aaber_piade :
من همين الان دوباره يه سري افلاين تكراري دارم كه مال چهار روز پيش هست!!!!! به نظر شما قوي ترين برنامه براي IM چيه؟ iCQ فرضا؟ يك سري ويژگي هاي جالبش اينه كه ميشه فرضا invis بياي ولي براي يکي دو نفر خاص روشن باشي يا برعکس روشن باشي ولي يکي دو تا رو استثنا کني که توي ياهو براي اين مورد آخري بايد طرف رو ignore کرد.. فکر ميکنم از نظر امکانات icq از همه کامل تر باشه و خوب افلاين هم که ميشه روش گذاشت msn هم بد نيست ولي خوب افلاين که نميشه روش گذاشت.. راستي در icq اگر دقت کنيد هر پيامي بعد از رسيدن، تکليفش معلوم ميشه و برخلاف ياهو اگر پيامي بزني که به طرف نرسه خبرت ميکنه!!

مخلص عابر خان هم هستيم، دربست.
آقا ICQ كه شاهكاره. شكي درش نيست. واسه برنامه‌ من از Trillian استفاده مي‌كنم. همه چي رو مي‌توني يه جا داشته باشي. حقاً هم خوبه.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
مخلصبم Ghazmar جان..

من شنيدم يه نهضتكي عليه Trillian راه افتاده و يواش يواش بعضيا شروع كردن به مسدود كردنش كه فرضا كاربراشون از Trillian استفاده نكنن و از خود برنامه هاي IM استفاده کنن.. حالا دليلش چيه نمي دونم و خود قضيه هم نميدونم تا چه حد درسته و تا چه حد دارن محدود ميکنن.. اخرين باري که من استفاده کردم يادمه قيافش خيلي جالب نبود و خب قيافه هم در کنار خدمات برنامه خيلي مهمه .. icq هم نسخه liteش اينترفيس باحال تري داره.. Trillian رو بايد برم اخرين ورژنش بگيرم ببينم چجوريا شده..

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برنامه هاي مثل Trillian خيلي زياده. مثل Eyeball chat (البته اين روم هم داره) ولس ترسلاسن روش كلي پلاگين نصب ميشه. فقط مشكلش اينه كه ورژن 2 پوليه.
راستي عابر. مسنجر منم نبش قبر ميكرد. ماله 2 روز پيشو ولي امروز درست شده.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من هم فكر ميكنم هيچكدوم به كاملي ICQ نباشه.
اما من ازش استفاده نميكنم چون همين Yahoo و MSN برام كافيه.
من AOL رو هم بدم نمياد.

بنظر من خصوصا براي مثلا send & receive عكس MSN واقعا خداست و از ياهو خيلي خيلي بهتر جواب ميده.هم سريعتر هم امكانتاي مثل preview عكس كه در عمل واقعا خيلي كمك ميكنه وقتي تعداد زيادي عكس بخوايد براي يك نفر بفرستيد.در كل MSN مطمئن تر از Yahaoo عمل ميكنه نرسيدن پيغام و..بخاطر ضيف بودن كانكشن تو كارش نيست!
اما تنها عيب MSN اينه كه آفلاين نميشه گذاشت و اسمايليهاش (به نظر من) خيلي زشت هست.
ياهو مسنجر اسمايليهاش بنظر من بينظيره با اينكه همه عادت كرديم همينطور صداهاش حرف نداره.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
ضمن اينكه با رمشتاين موافقم، در مورد محدود كردن سرويس Trillian، يه مدت اين كار رو كردند. Yahoo هم سردمدار بود. اما الان اوضاع بر وفق مراده. ضمناً من از زير ساخت‌هاي Trillian خيلي بيشتر حال مي‌كنم تا بقيه. بهتر همه چي رو Handle مي‌كنه.
مخلصيم!

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از aaber_piade :
فكر كنم از پروكسي سرورته :D :p ;)

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
نه آقا از اين حرفا نيس. روي اين نوت‌بوك من، يكي ديگه اومد و لاگ اين كرد روي ياهو و اون اين پيغام‌هاي قديمي رو گرفت، ولي خود من كه هميشه با اين كار مي‌كنم نگرفتم. يعني با دقيقاً يك دستگاه و يك شرايط، اون گرفت و من نگرفتم.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
آقا من اي سي كيو نصب كردم چقدر باحاله خيلي حال كردم توپه

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از black_jack_of_black_city :
آقا من اي سي كيو نصب كردم چقدر باحاله خيلي حال كردم توپه