• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"-" يا "_" ؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
وجود كاراكتر "-" بيشتر براي ويزيتورها دردسر ساز هست يا "_" ؟ :rolleyes:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
ببخشيد .. نمي دونم چرا توي اون لحظه يوهو فكر كردم دارم تلگراف مي زنم كه اين طوري نوشتم ;)

منظورم توي آدرس سايت يا وبلاگ هست .. بعضيا مي گن اگر توي آدرس "-" (Hyphen) باشه باهاش مشكل داريم بعضيا هم مي گن اگر "_" باشه مشكل سازه .. حالا كدومش رو بيشتر ويزيتورها مي تونن ببينن ؟ :rolleyes:

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
اصولاً فرقي نمي‌كنه. ولي Dash يا منها "-" رايج‌تره!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
بله راستش اسنوپي اين رو به من تذكر داده بود و گفت كه تا زماني كه از _ استفاده كنم بعضي ها نمي تونن وبلاگم رو ببين اين بود كه من اون موقع - رو استفاده كردم و اين سوال رو هم مطرح كردم، بعدا هم كه از دست جفتش خلاص شدم .. ولي ممنون راستي خوشم مياد داري پرشين تولز رو از اول مي خوني ها ;)

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
والا در موقع ثبت دامين معمولا شما نمي تونيد از _ استفاده كنيد.
پس حتما يك مشكلي ايجاد مي كنه !

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
آقا تقصير اين احسانه! خدا بگم چيكارش كنه، خيلي محل خوبيه اينجا واسه مطالب مختلف. حتي كسي كه بسيار مطلع باشه، باز اينجا مطلب واسه ياد گرفتن داره.
برام خيلي جالب بود اينكه اصلاً خود نفس اين فوروم واسه پشتيباني دادن به سرويس‌هاي PersianTools راه افتاد، اما الان اين مباحث اين طرف، به همون اندازة دقيقاً كارآيي داره و بحث‌هاي خوبي انجام ميشه. من جداً به كسايي كه ديد خوبي دارند و كار رو درست و كامل انجام مي‌دن احترام بسيار زيادي مي‌ذارم. و اين فوروم يك نمونة بسيار عالي براي يك كار درسته! Right thing to do هم سازنده‌اش خيلي خوب بود و هم آدم‌هاي خوبي اينجا رو مي‌خونن و مطلب مي‌نويسن.
اينه كه از اول شروع كردم به خوندن همه جا، مي‌ترسم دير بشه و اينقدر بزرگ شه كه ديگه نشه اين كار رو كرد.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
آقا تقصير اين احسانه! خدا بگم چيكارش كنه، خيلي محل خوبيه اينجا واسه مطالب مختلف. حتي كسي كه بسيار مطلع باشه، باز اينجا مطلب واسه ياد گرفتن داره.
برام خيلي جالب بود اينكه  اصلاً خود نفس اين فوروم واسه پشتيباني دادن به سرويس‌هاي PersianTools راه افتاد، اما الان اين مباحث اين طرف، به همون اندازة دقيقاً كارآيي داره و بحث‌هاي خوبي انجام ميشه. من جداً به كسايي كه ديد خوبي دارند و كار رو درست و كامل انجام مي‌دن احترام بسيار زيادي مي‌ذارم. و اين فوروم يك نمونة بسيار عالي براي يك كار درسته! Right thing to do هم سازنده‌اش خيلي خوب بود و هم آدم‌هاي خوبي اينجا رو مي‌خونن و مطلب مي‌نويسن.
اينه كه از اول شروع كردم به خوندن همه جا، مي‌ترسم دير بشه و اينقدر بزرگ شه كه ديگه نشه اين كار رو كرد.
چاكريم! ;) و موفق باشي 8)

بالا