• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يعني كسي نميدونه با ايكس پي ميشه يا نه؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ساده ما دوتا كامپيوتر رو شبكه كرديم خوب مي خوايم هر كدوم روي اون يكي كامپيوتر يه اكانت داشته باشه و بتونه بدون وقفه ايجاد كردن در كار كاربر اون كامپيوتر لوگين كنه و با سيستم كار كنه ويندوز دو كامپيوتر هم ايكسپي پرو هست
مي دونم كه اين كار بايد از طريق jion domain و active diretory انجام بشه ولي نمي دونم دقيقا چطوري
ممنون اگه كمك كنيد

m_hadisabahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تو ويندوز ايكس پي نميشه 2 كاربر همزمان از يك كامپيوتر استفاده كنن فقط مختصر بهت ميگم كه بايد يه ويندوز سرور كه اكتيو دايركتوري داشته باشه و سرويس ترمينال سرويسش ران باشه كه اگه تو حالت administrativ mode باشه تا 2 تا کانکشن میتونن همزمان با هم روی سرور داشته باشند ولی اگه application mode باشه داستانش مفصله

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_hadisabahi :
سلام
تو ويندوز ايكس پي نميشه 2 كاربر همزمان از يك كامپيوتر استفاده كنن فقط مختصر بهت ميگم كه بايد يه ويندوز سرور كه اكتيو دايركتوري داشته باشه و سرويس ترمينال سرويسش ران باشه كه اگه تو حالت administrativ mode باشه تا 2 تا کانکشن میتونن همزمان با هم روی سرور داشته باشند ولی اگه application mode باشه داستانش مفصله
غير ممكنه پس اين دومين و بل workgroup و هزار تا چيز ديگه براي چيه من ديدم تو هلپ كه گفته بود اين اكتيو دايركتوري بايد از ويندوز 200 بصورت يك برنامه جانبي براي وين ايكس پي نصب بشه

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
غير ممكنه پس اين دومين و بل workgroup و هزار تا چيز ديگه براي چيه من ديدم تو هلپ كه گفته بود اين اكتيو دايركتوري بايد از ويندوز 200 بصورت يك برنامه جانبي براي وين ايكس پي نصب بشه

دقيقا ميخواهي چيكار كني؟ واسه 2 تا سيستم معمولا نميرن سراغ Active Directory و اين حرفا، به احتمال زياد Share كردن و Map كردن يه درايو بتونه كارت رو راه بندازه، سناريو رو مطرح كن تا بشه براش راح حل پيدا كرد !

m_hadisabahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :

ببين تو ميخواي كه همزمان از يك كامپوتر 2 نفر استفاده كنند در اين حالت هم گفتم بايد از ويندوز سرور استفاده كني چون شما يه application Server میخوای و با ویندوز ایکس پي نمیشه این کار را کرد اگه ترمينال سرويس اين كار رو بكني session خودت بسته میشه و session برای کامپیوتر راه دور باز میشه

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ترمينال سرويس روي ويندوزهاي سرور وجود داره و نسخه هاي سرور تا 2 تا session همزمان رو پشتيباني ميكنن نه يكي، بنابر اين اگه فقط دونفر بخواهند از حالت ترمينال استفاده كنن مشكلي بوجود نمياد، ولي خيلي از برنامه ها رو با Map كردن و Share كردن كارشون راه ميفته، بنابر اين بايد ديد چه برنامه اي و چه كاري رو ميخوان باهاش انجام بدن.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alizaman :
ترمينال سرويس روي ويندوزهاي سرور وجود داره و نسخه هاي سرور تا 2 تا session همزمان رو پشتيباني ميكنن نه يكي، بنابر اين اگه فقط دونفر بخواهند از حالت ترمينال استفاده كنن مشكلي بوجود نمياد، ولي خيلي از برنامه ها رو با Map كردن و Share كردن كارشون راه ميفته، بنابر اين بايد ديد چه برنامه اي و چه كاري رو ميخوان باهاش انجام بدن.
من در تاپيك اول هم گفتم :eek:
ما دو تا كامپيوتر هستيم كه هر دو ويندوز ايكس پي پرو داريم و شبكه شديم.
دوستم با اكانت خودش وارد كامپيوتر خودش شده حالا من هم مي خوام با اكانتي كه دوستم از قبل براي من روي كامپيوترش تعريف كرده وارد كامپيوتر اون بشم و مثلا از يك ديكشنري كه اون روي كامپيوترش داره استفاده كنم شد؟
البته بدون اينكه اون كارش قطع بشه و يا لوگ آف بشه
من از اين واضح تر ديگه نميتونم بگم :wacko:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوست عزيز اگه دو تا سيستم رو شبكه كرديد خوب تو My Network Place مي توني آيكون سيستم دوم رو ببيني و باكليك روي اون و وارد كردن نام كاربري و كلمه ي عبور وارد سيستم دوم بشي و از منابع به اشتراك گذاشته شده ي اون سيستم هم استفاده كني.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشيد به هر حال :blink:

Shahab3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چرا از Assistance استفاده نمی کنید. شاید تا حدودی بتونه کارتون رو راه بیندازد.

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
من در تاپيك اول هم گفتم :eek:
ما دو تا كامپيوتر هستيم كه هر دو ويندوز ايكس پي پرو داريم و شبكه شديم.
دوستم با اكانت خودش وارد كامپيوتر خودش شده حالا من هم مي خوام با اكانتي كه دوستم از قبل براي من روي كامپيوترش تعريف كرده وارد كامپيوتر اون بشم و مثلا از يك ديكشنري كه اون روي كامپيوترش داره استفاده كنم شد؟
البته بدون اينكه اون كارش قطع بشه و يا لوگ آف بشه
من از اين واضح تر ديگه نميتونم بگم :wacko:

بعضي از برنامه ها كه چيز خاصي روي رجيستري نمينويسن رو شايد بشه با share كردن بشه اجرا كرد، ولي خيلي از برنامه ها رو فقط با دسترسي مستقيم به سيستم ميشه اجرا كرد و دونفر، از روي دوتا سيستم مستقل بدون دسترسي ترمينال نميتونن اجرا كنن.

بالا