فعلا من با چند تا از دوستان براي همکاري در سايت هماهنگ کرده ام ولي متاسفانه تعداد زيادي از دوستان هنوز جواب ايميل هايي که برايشان فرستاده ام را نداده اند بنابراين تصميم گرفتم شرايط و مزاياي همکاري با بلغان تولز را در اينجا هم بنويسم تا دوستان اگر مايل هستند با بلغان تولز همکاري کنند يا براي من به [
[email protected]]اين آدرس ايميل بفرستند يا با يک private messege اطلاعات را در اختيار من قرار دهند.
بلغان تولز براي تكميل كادر نويسندگان خود در زمينه هاي زير همكاري مي پذيرد :
1. تسلط به سيستم هاي :Movable Type – Pmachine – Necleus – b2
2. تسلط به سيستم هاي : پرژن بلاگ ، بلاگ اسكاي و بلاگر
3. تسلط به زبان هاي :HTML – Java Script
4. مترجم براي ترجمه پلاگين هاي مووبل تايپ.
5. طراحي لوگو.
6. طراحي قالب براي هريك از سيستم هاي مذكور.
همچنين در زمينه هاي :
مديريت لينکدوني. (قرار دادن لينک هاي جديد مربوط به وبلاگ در لينکدوني به صورت روزانه)
مديريت لينکستان. (معرفي ، نقد و بررسي وبلاگ)
مزاياي همكاري :
1. يك وبلاگ اختصاصي با سيستم مووبل تايپ. به اين شكل :
http://yourname.bolghantools.com
2. فضاي رايگان براي آپلود فايلها.
شرايط همكاري :
1. امكان آپ ديت كردن حداقل هر هفته يك بار. (در صورت قطع همكاري براي 15 روز و بدون علّت بلغان تولز حق دارد عضويت و مزاياي همكار را لغو كند.)
2. استفاده از نثر محاوره اي و كلمات ناپسند در مطالب سايت ممنوع مي باشد.
3. استفاده از مزاياي بلغان تولز براي تخريب افراد يا سيستم ها ، آموزش هاي هك و كرك و مطالب و تصاوير غير اخلاقي ممنوع مي باشد و در صورت مشاهده بلغان تولز حق دارد بلافاصله نسبت به لغو عضويت و مزاياي همكار اقدام كند.
4. نويسنده حق دارد تنها در زمينه مخصوص به خود مطلب بنويسد. دخالت در كار ديگر نويسندگان ممنوع مي باشد. (بعضي از زمينه ها ممكن است بيش از يك نويسنده داشته باشند ، در اين صورت قبلا به نويسندگان مشترك در آن زمينه اطلاع داده مي شود.)
5. لينك دادن زياد به يك سايت يا وبلاگ به جز در موارد مربوط به حيطه مطالب ، تبليغ براي آن سايت يا وبلاگ محسوب شده و ممنوع مي باشد.
چنانچه مايل به همکاري با بلغان تولز هستيد توسط يک ايميل به اين آدرس [
[email protected]] يا يک private messege اطلاعات زير را براي من بفرستيد : (موارد * دار اطلاعات ضروري هستند.)
۱. نام و نام خانوادگي.*
۲. آدرس وبلاگ يا سايت.
۳. آي دي در ياهو.*
۴. آدرس ايميل. (به غير از سايت ياهو)
۵. زمينه همکاري.*
۶. نام کاربري و رمز عبور دلخواه خود براي همکاري در بلغان تولز.*
۷. آدرس و عنوان دلخواه خود براي وبلاگ اختصاصي در بلغان تولز در صورت تمايل.
۸. ميزان آشنايي با سيستم مووبل تايپ.*