• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سايت چقدر مي تواند طرفدار داشته باشد ؟

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از tintin :
عكس - فيلم - عكس ( البته از اون لحاظات نه س...سي ! :lol: ) آموزش نرم افزار هاي تخصصي مثل :
primiere - photoshop - frontpage - word - exel - powerpoint - windows xp و ... . آموزش وبلاگنويسي
آموزش فيلمبرداري - آموزش عكسبرداري - اخبار روز تكنولوژي - پزشكي - هنري - ورزشي - سياسي - اجتماعي
اقتصادي - علمي - فرهنگي - عجايب و غرايب - جوك - طنز - نقاشي - كاريكاتور - مصاحبه - وبلاگ - خاطرات روزانه
احتمالا چند انجمن - پرسش و پاسخ در هر زمينه اي - تبليغات - معرفي محصولات جديد در هر زمينه اي - بيوگرافي
هنرمندان و ... . در ضمن هر از چند گاهي مجله به صورت pdf منتشر و در اختيار كاربران قرار مي گيرد
خوب بستگی داره ، اگه بخوای این مطالب رو از سایتهای دیگه Copy+Paste کنی ! اینکه کاری نداره بابا بزرگ منم میتونه 3 سوت از این سایت ها راه بندازه .... که البته الانم کم نیستن از این سایتای درپیت :lol:
ولی اگه بخوای خودت اینهمه محتوا تولید کنی ارزش داره که البته در این صورت به نظر من محاله یک نفر تنهایی بتونه چنین سایتی رو اداره کنه ;)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
البته خوب همین کپی پیست کردن هم اگه بکنی به شرط اینکه جهت گیری خاصی داشته باشی بد نیست!! نه اینکه هرچی دم دستت رسید بریزی تو سایت!مثل اخبار که تاریخ مصرف محدودی دارن
الان من هم خوب خیلی ارز مطالب سایتم رو از این ور و انور جور می کنم! (که مشخصه چون لینک و ادرسشون تو مطالب هست) اما هرچیزی رو نمی زارم و مثلا ترفندهای کامپیوتری زیادی رو جمع کردم!

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از ....P30.... :
خوب بستگی داره ، اگه بخوای این مطالب رو از سایتهای دیگه Copy+Paste کنی ! اینکه کاری نداره بابا بزرگ منم میتونه 3 سوت از این سایت ها راه بندازه .... که البته الانم کم نیستن از این سایتای درپیت :lol:
ولی اگه بخوای خودت اینهمه محتوا تولید کنی ارزش داره که البته در این صورت به نظر من محاله یک نفر تنهایی بتونه چنین سایتی رو اداره کنه ;)
بله حق با شماست.
منم موندم که میخواد تنهایی این کارو بکنه؟ :blink: :blink:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از MohammadR :
بله حق با شماست.
منم موندم که میخواد تنهایی این کارو بکنه؟ :blink: :blink:
نه بابا :blink: با تني چند از رفقا :cool:
ولي كلا ما منصرف شديم و يك تصميم ديگه گرفتيم كه بعدا به اطلاع مي رسونم و در اون باب يك مطلب همينجا
با اجازه جناب رئيس :D مي ذارم ( البته منظورم تو انجنمه )

بالا