• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سايت FullFlash ديگه از اينجانب

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
HamedMx
دوست عزیز محض اطلاع بگم راهایی وجود دارهکه بدونه دردسر قالبهای اماده ای دانلود کرد که سایت تو باید بیاش جلوش لنگ بندازه اونم کامل با همه چی
من خود چند گیگ دارم و تا اونجای کم میدونم سوتوده هم خیلی داره و نیازی به سایت تو نیست

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نقل از artin :
HamedMx
دوست عزیز محض اطلاع بگم راهایی وجود دارهکه بدونه دردسر قالبهای اماده ای دانلود کرد که سایت تو باید بیاش جلوش لنگ بندازه اونم کامل با همه چی
من خود چند گیگ دارم و تا اونجای کم میدونم سوتوده هم خیلی داره و نیازی به سایت تو نیست
همین طور که این دوست عزیز هم اشاره کردن انقدر سایت هی فوق العاده ای در نت موجود هست که دیگه نیازی به سایت 600 تای شما نیست !
جالبه بعضی ها رو تحویل بگیری چی کار میکنن !!!

HamedMx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از artin :
HamedMx

چي از خودت داري ؟ حتما فقط بلدي دزدي كني ؟ نه !

HamedMx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tsotodeh :
همین طور که این دوست عزیز هم اشاره کردن انقدر سایت هی فوق العاده ای در نت موجود هست که دیگه نیازی به سایت 600 تای شما نیست !
جالبه بعضی ها رو تحویل بگیری چی کار میکنن !!!

جواب تو هم هموني هست كه در بالا دادم + جالبه اين رو هم بدوني بچه جون، كساني فقط به فكر دزدي هستند كه ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا بيخيال ... بسه لطفا ... آقا حامد ... شما حساسيت بيجايي نشون داديد ! شما چه بخوايد چه نخوايد همه ميتونن بدون اجازه گرفتن از شما Source كار شما رو ببينن ! اگرم كسي اين كارو ميكنه ... براي ناليز كار شماست ! وگرنه همون طور كه هم شما گفتيد ... هم بقيه ... Suocer اين سايت به درده كسي نميخوره !

لایک‌ها
0
سلام
حامد جان سايتت خيلي قشنگ بود(كاشكي من بلد بودم اينجوري سايت بسازم)
راستي شما از چه مرجعي استفاده كردي براي ياد گرفتن فلاش در اين حد(اين سوال جنبه عمومي داشت و لطفا هر كسي بلده به ما هم بگه بايد از چه مرجعي استفاده كنم)
در ضمن اصلا گفتارتون درست نيست من فكر نكنم به اين راحتي بشه به يك نفر تهمت دزدي زد
با تشكر

babak_dsgn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام حامد جان
این دومین پیغامی است که من تو این سایت مینویسم چون اکثرا مطالعه میکنم و کمتر نظر میدم
اگر جسارتی کردم پیشاپیش عذر میخوام
من یه طراح ساده هستم که با اجازتون یه کانون تبلیغات رو مدیریت می کنم
طی این سالها که طراحی وب انجام دادم از زمان HTML تا flashهمیشه یه نکته رو برای خودم در نظر گرفتم که اگر قرار سایتی با فلش طراحی کنم که از نظر افکت چیز خاصی نداشته باشه هیچ وقت از فلش استفاده نکنم
و برم سراق HTML.
منکر این مطلب نمیشه بشم که این سایت با این افکتهاوبا این DESIGNدر HTMLبهتر اجرا میشد
شاید شما در HTML موشن نداشته باشی اما با محیط استاتیک هم میشه معجزه کرد شایدم به برنامه نویسی تحت وب تسلط نداشتی که رفتی سراق flash .
از نظر من حقیر این سایت تو این دوره از طراحی توی flash حرفی برای گفتن نداره .
از نظر طراحی باید بگم شعار من تو طراحی یک وب سایت شعاری است که از مرحوم دکتر ممیز به یاد دارم مطرح میکنم :
با هر صفحه وب سایت مثل یک پوستر برخورد کنید.

به امید موفقیت برای شما

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
به نقل از babak_dsgn :
سلام حامد جان
این دومین پیغامی است که من تو این سایت مینویسم چون اکثرا مطالعه میکنم و کمتر نظر میدم
اگر جسارتی کردم پیشاپیش عذر میخوام
من یه طراح ساده هستم که با اجازتون یه کانون تبلیغات رو مدیریت می کنم
طی این سالها که طراحی وب انجام دادم از زمان HTML تا flashهمیشه یه نکته رو برای خودم در نظر گرفتم که اگر قرار سایتی با فلش طراحی کنم که از نظر افکت چیز خاصی نداشته باشه هیچ وقت از فلش استفاده نکنم
و برم سراق HTML.
منکر این مطلب نمیشه بشم که این سایت با این افکتهاوبا این DESIGNدر HTMLبهتر اجرا میشد
شاید شما در HTML موشن نداشته باشی اما با محیط استاتیک هم میشه معجزه کرد شایدم به برنامه نویسی تحت وب تسلط نداشتی که رفتی سراق flash .
از نظر من حقیر این سایت تو این دوره از طراحی توی flash حرفی برای گفتن نداره .
از نظر طراحی باید بگم شعار من تو طراحی یک وب سایت شعاری است که از مرحوم دکتر ممیز به یاد دارم مطرح میکنم :
با هر صفحه وب سایت مثل یک پوستر برخورد کنید.

به امید موفقیت برای شما
قربان شما که بیشتر خواننده هستی یه نگاه به تاریخ تاپیک هم مینداختی بد نبود.......واسه پارساله........

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
ده سال هم که بگذره این تاپیک هنوز جای بحث داره. دوستان لطفاً شروع بفرمایید.

بالا