Oldfriend
کاربر تازه وارد
بي شوور نبود احتمالا؟:ديیکی از عوضی ترین انسان های روی زمین که تو مازندران زندگی میکنه:دی
حالم ازش بهم میخوره:دی
هنوزم زندگي ميكنه؟:دي
ولي فك كنم جواد ميكرد:دي
بي شوور نبود احتمالا؟:ديیکی از عوضی ترین انسان های روی زمین که تو مازندران زندگی میکنه:دی
حالم ازش بهم میخوره:دی
ولش كن آبرومونو بردي اون از وازكتوميت اينم ازين اراجيفت:ديبی شوور نبود ولی خیلی بی شعور بود:دی
نمیدونم الانم اونجاست یا نه, دفعه قبل که باهاش تماس گرفتم از دست پلیس ها متواری بود
راسته که میگن کلاهبرداری کرده?:دی
عوضييي:ديمن با تو چیکار دارم?:دی
من رسول.م لعنة الله علیه کلاهبردار رو گفتم که امیدوارم هرجا که هست به زمین گرم بخوره:دی
تو چرا جوش میاری?![]()
اگر بگي ك خيلي خوب ميشه جوابش تو پست ٣ هست فقط راه حلشو بگوداداش من فكر كنم بدونم صبح برات اسكريت شات ميذاره
فقط ٣ گل به ٤. نفر يا بر عكس؟؟؟
اگر بگي ك خيلي خوب ميشه جوابش تو پست ٣ هست فقط راه حلشو بگو
٣گل ٤ نفر
تانك يو:دي
برای فهم ساده مطلب فرض کنید که 3 کاما (چهار قسمت می کنه حرف ها رو، به عبارتی همون چهار نفر) دارید و 3 حرف. می خواید این ها رو بچینید. طرز چیدن این ها می شه ترکیبات 6 تایی(1-4+3). ولی در عین حال باید ترکیبات کاما ها و ترکیبات حرف ها رو ازش کم کنید تا تکرارها حذف بشه. در نتیجه فرمول همونی می شه که خودتون هم گفتید.
!(3+4-1)
تقسیم بر
!3*!(4-1)
این جا رو هم بخونید، جواب دومی که 3 امتیاز گرفته هم این مطلب رو توضیح داده.
combinatorics - Number of ways of distributing n identical objects among r groups - Mathematics Stack Exchange
داداش اين فهم ساده ترشه؟؟؟؟؟؟؟
))))))))
((((((((((((![]()
مدیر جون خسته نباشی . بنده خدا راضی به این همه زحمت نبود .میزاشتی جواد یواش یواش بهش میفهموند
![]()
تشكربرای فهم ساده مطلب فرض کنید که 3 کاما (چهار قسمت می کنه حرف ها رو، به عبارتی همون چهار نفر) دارید و 3 حرف. می خواید این ها رو بچینید. طرز چیدن این ها می شه ترکیبات 6 تایی(1-4+3). ولی در عین حال باید ترکیبات کاما ها و ترکیبات حرف ها رو ازش کم کنید تا تکرارها حذف بشه. در نتیجه فرمول همونی می شه که خودتون هم گفتید.
!(3+4-1)
تقسیم بر
!3*!(4-1)
این جا رو هم بخونید، جواب دومی که 3 امتیاز گرفته هم این مطلب رو توضیح داده.
combinatorics - Number of ways of distributing n identical objects among r groups - Mathematics Stack Exchange
تشكر
فقط من نفهميدم نفر ٤ ام چي شد اگر ٣ حرف در نظر بگيريم؟
كلا بازش ميكنين بيشتر؟
البته تا قبل ٢ ميخوام جوابو اگر هستين
اوو اوكي:ديشما اصلا اون 4 نفر رو فراموش کن. فرض کن می خوای گل ها رو به چهار قسمت تقسیم کنی. فرض کن می خوای بینشون خط فاصله بذاری. چند تا خط فاصله می خواد که چهار قسمت درست بشه؟ 3 تا. همیشه برای r قسمت کردن n شی، r-1 مقسم(خط فاصله یا کاما) لازم هست. حالا با این مقسم ها و گل ها باید ترکیبات n+r-1 درست کنی. باز شد؟