• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك صفحه و چند پابليش

foadamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا اون موقع كه من اين وبلاگمو درست كردم اصلا فكر نمي كردم كه اين همه امكانات جور واجور ازش بخوام :( . طفلي ديگه شده مثل يه موش آزمايشگاهي :( ... جالبتر اينكه بيشتر چيزايي هم كه ميخوام يه جورايي با كمك شما ها ميتونم بدستش بيارم...واما داستان امروز...
من ميخوام توي يه صفحه دو تا پابليش داشته باشم :shock: يعني در هرصفحه كه بالا مياد دوتا متن مختلف رو در دو قسمت مختلف داشته باشم مثلا در يه قسمت متنم رو بنويسم و در يه قسمت ديگه يه جمله قصار يا يه شعار يا يه فحش!... :twisted: البته من ميخام ولي اينكه بشه يا نشه رو نميدونم كه البته در يك زندگي مشترك مهمترين چيز تفاهمه... كه خدا رو شكر من و وبلاگم نداريم :oops:
لطفا بزرگتراي هردو خانواده به ما جوونا بگن كه چه بلايي سر تمپليتم بيارم كه زندگيمون قشنگتر بشه وازش بيشتر سو استفاده كنم ;)

foadamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببخشيد ... فقط ميخواستم اين سوال دوباره بياد بالا تا خداي نكرده زبونم لال، زبونم لال يه وقت بي جواب از اين فوروم بيرو نرفته باشه ... همين

hamedpro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي به اين سوال جواب نميده؟
فرض كنين دوتا بلاگ توي بلاگر ساختيم و ميخواهيم هردوتاشون رو توي يه آدرس نشون بديم و هركدوم رو هم كه پابليش ميكنيم، تغييرات توي صفحه وبلاگمون نشون داده بشه.
چيكار بايد كرد؟ :confused:
نميشه يه كاري شبيه همون كاري كه براي لينكدوني كرديم بكنيم؟؟؟؟

بالا