• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك هاست خوب كي سراغ داره

nep312

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من دنبال دوتا هاست خوبم. خوب يعني اينكه هيچ وقت down نشه و دست منو تو حنا نگذاره. یعنی مسوولانش حالیشون باشه. دوم اینکه هرچی که می گن ساپورت می کنه بتونی ازش استفاده کنی نه اینکه فقط حرفی باشه. من خودم یه هاست از ایران سرور گرفتم که هم asp ساپورت می کرد و هم php به علاوه mysql , sql , access هم بعد از چند روز اول مفت هم نمی ارزید.
حالا اول دونبال یه هاست هستم که Php , mysql رو ساپورت کنه البته به اندازه 2 مگ ناقابل
دوم یه هاست که هم asp , php , perl به علاوه mysql, access البته این یکی بیشتر از ده مگ می خوام
جفتشون به شرط تست (به شرط چاقوی خودمون) ;)
حالا توی این حیر و بیر کی می تونه کمکم کنه؟! :D

m_a_navid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام جايي كه من ازش Host گرفتن خيلي عاليه
500MB Webspace
POP3 Mail Account 250
فقط براي هر db بايد 10 دلار بدي PHP + MySQL + Perl
10 FTP
همراه با FrontPage Extension ها . اين سرور چون Unix Box هست ASP رو پشتيباني نميكنه. هر ماه مي توني 30GB Transfer داشته باشي. Host ما از فكر كنم 9 تا Backbone عالي تشكبل شده. از نظر Upبودن هم تقريبا هميشه UP هستند و مشكلي نيست. همه افرادي هم كه اونجان خيلي حاليشونه ;) . سروراشون توي L.A هست. قيمت سرور هاشون ماهي 7.77 دلار هست كه براي يك سال ميشه 93.24 دلار. همچنين هزينه Domain هم براي يكسال در مياد 15 دلار. اگرم يه db بخري ميشه 10 تا. روي هم ميشه 118 دلار. فكر كنم بيرزه ;) . راستي اگر دوستاري سرور رو امتحان كني برام يه ميل بزن تا برات يدونه FTP Account درست كنم . بهت وب سپيس مي دم و سرور رو امتحان كني ;)

nep312

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نويد جان ممنونم ازت. اگه هاستتون down نداشته باشه خوبه. همچنین اگه از مسوولان یکی باشه که حالیش باشه و بتونه راهنماییت کنه عالیه. فقط 500 مگ برام زیاده....
من اگه کمتر بخوام چی؟؟؟؟؟
یه 2 مگ که این یکی رو سر یع می خوام...
یه 10 مگی که شاید این یکی بیافته اخر سال یا اول سال بعد :D

m_a_navid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شانس مي بيني تورو خدا :D :D :D :D خيلي ضايع شديم :D :D :D :D :D
يه روزم كه هاست خودمون رو معرفي كرديم از كار افتاد :D :D :D :D

hamid

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من هاست صنعتي شريف رو ژيشنهاد مي كنم ...
www.sharifedu.com[/left]

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من يك مدت اينجا كار كردم
<a href='http://www.ansicom.net' target='_blank'>http://www.ansicom.net</a>
يك هاست لينوكس داره كه ميتونم بگم خوب و مناسبه.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
اتفاقاً من تعجب كردم كه چرا هيشكي خود Persiantools رو نمي‌گه، حتي خود احسان! سرويس‌هاي اينجا بسيار خوبه و قيمت‌هاشون هم شاهكاره، از همه مهم‌تر يه همچين فوروم فعالي داره اون رو پشتيباني مي‌كنه، منم پسرخالة احسانم!!!!!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اتفاقاً من تعجب كردم كه چرا هيشكي خود Persiantools رو نمي‌گه، حتي خود احسان! سرويس‌هاي اينجا بسيار خوبه و قيمت‌هاشون هم شاهكاره، از همه مهم‌تر يه همچين فوروم فعالي داره اون رو پشتيباني مي‌كنه، منم پسرخالة احسانم!!!!!
:D ;)

onlinePORO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nep312 :
خوب من دنبال دوتا هاست خوبم. خوب يعني اينكه هيچ وقت down نشه و دست منو تو حنا نگذاره. یعنی مسوولانش حالیشون باشه. دوم اینکه هرچی که می گن ساپورت می کنه بتونی ازش استفاده کنی نه اینکه فقط حرفی باشه. من خودم یه هاست از ایران سرور گرفتم که هم asp ساپورت می کرد و هم php به علاوه mysql , sql , access هم بعد از چند روز اول مفت هم نمی ارزید.
حالا اول دونبال یه هاست هستم که Php , mysql رو ساپورت کنه البته به اندازه 2 مگ ناقابل
دوم یه هاست که هم asp , php , perl به علاوه mysql, access البته این یکی بیشتر از ده مگ می خوام
جفتشون به شرط تست (به شرط چاقوی خودمون) ;)
حالا توی این حیر و بیر کی می تونه کمکم کنه؟! :D

هم هاست خوب و هم پشتیبانی
...........................................................................................
هاست ارزان لینوکس و ویندوز با Cpanel فارسی برای اولین بار در جهان !

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
بالا