به نقل از daftarekhaterat :
ميشه يه توضيح در مورد اين سايت بدي؟! اين نرم افزار چيه؟! اگه كسي فقط عضو بشه و كاري نكنه چطوري از سايت ممكنه حذف بشه؟!
در زیر روش کارکردن با NOCS رو یاد میدم:
به نام یزدان پاک
با کلیک روی
این یک پنجره جدید باز میشود که شما را به سمت این سایت راهنمایی میکند کلیک کنید تا به سراغ بقیه کار برویم.
گام یکم نام نویسی :
بسیار خوب حالا سایت نوکس روبروی شماست و یک فرم که شما باید پر کنید . من در زیر به شما یاد داده ام که در هر قسمت این فرم چه باید بنویسید دقت کنید که فقط قسمت هایی که با * مشخص شده اند پر کردنشان اجباریست در آغاز شما باید مشخصاتی مانند نام و نام خانوادگی و ... را پر کنید که میدانم همه شما برای پر کردن آن مشکلی ندارید من قسمتهایی که احتمال میدهم بعضی نتوانید به درستی پر کنید را در اینجا آورده ام و البته قسمتهایی که پر کردن آنها اجباریست.
Do you currently own a credit card?*:
در این قسمت فرم شما در آغاز به این پرسش پاسخ میدهید که آیا شما صاحب یک کارت اعتباری هستید یا خیر که معمولا پاسخ همه ما ایرانی ها به این پرسش خیر میباشد.
Do you currently have a webpage?*:
آیا شما یک صفحه یا یک سایت در اینترنت دارید یا خیر دقت کنید اگر سایت به زبان پارسی دارید این قسمت را خیر علامت بزنید .
How many hours do you spend online per week?*:
از شما پرسیده شده که در هر هفته معمولا چقدر با اینترنت کار میکنید (چند ساعت)
Additional Information
Purpose of using internet (Please check at least 3 options)*:
حالا به این قسمت فرم میرسید که در اینجا باید چند گزینه را علامت بزنید از شما پرسیده شده که به چه دلیل از اینترنت استفاده میکنید که شما حداقل باید 3 عدد از گزینه های موجود را علامت گذاری کنید.
بعد از این قسمت از شما پرسیده شده که معمولا برای خرید چه چیزهای در اینترنت جستجو میکنید که میتوانید گزینه هایی را علامت بزنید.
Refered to us by:
در پایان هم به این قسمت بر میخورید که از شما پرسیده شده که چه کسی شما رو با ما آشنا ساخته که شما باید نام jpars رو بنویسید.
بسیار خوب حالا مراحل نام نویسی شما به پایان رسیده است کافیست روی دکمه submit کلیک نمایید حالا برای شما از سمت سایت یک ایمل فرستاده شده است به ایمل خود بروید و روی لینک ویژه ای که برای فعال کردن عضویت شما داده شده است کلیک کنید با کلیک روی آن لینک شما میتوانید وارد سایت و قسمت کاربری خود شوید معطل نکنید و وارد قسمت کاربری خود شوید.
نکته: دقت کنید بعضی از آی اس پی های ایران آی پی که به شما میدهند آی پی ایرانی نیست ممکن است زمانی که شما میخواهید در این سایت نام نویسی کنید این ایراد را از شما بگیرد که آی پی شما با کشوری که انتخاب کردید جور در نمی آید در صورتی که به این مشکل بر خوردید بایست آی اس پی خود را عوض کنید و آی اس پی انتخاب نمایید که آی پی آن از آن ایران است.
گام دوم رفتن به قسمت کاربری و نصب نرم افزار ویژه:
زمانی که شما به قسمت کاربری خود میروید این قسمت را میبینید
در اینجا شما باید نرم افزار ویژه را نصب کنید روی دکمه قرمز رنگ کلیک کنید و نرم افزار را نصب نمایید .
نکته: دقت کنید هنگام نصب باید تمامی پنجره های باز را ببندید
بعد از نصب نرم افزار اینترنت اکسپلورر خود را باز کنید در یک قسمت خالی از Toolbar خود کلیک راست کنید با کلیک راست یک منو باز میشود حالا تیک مربوط به نوکس را علامت بزنید
با علامت زدن این تیک یک نوار ابزار جدید در اینترنت اکسپلورر خود خواهید داشت
حالا دوباره به سایت برگردید و به قسمت کاربری خود درآنجا دکمه ای را میبینید به نام ثبت Register toolbar شما با کلیک کردن روی این دکمه نرم افزار خود را به ثبت میرسانید بعد از کلیک روی این دکمه این پیغام برای شما به نمایش در می آید :
حالا اگر روی دکمه connect کلیک کنید نوار ابزار شما این شکلی خواهد شد
قدم سوم کسب در آمد! :
حالا میتوانید کار خود را آغاز کنید و از این سایت پول بگیرید دقت کنید نوکس در آغاز 5 دلار به شما جایزه میدهد این 5 دلار قابل برداشت نمیباشد تا زمانی که شما به تنهایی 45 دلار در آمد بدست آورده باشید دقت کنید حداقل پرداخت در سایت نوکس 50 دلار میباشد یعنی زمانی به شما پول میدهد که شما حداقل 50 دلار بدست آورده باشید پس از بدست آوردن 50 دلار میتوانید پول خود را دریافت کنید. نوکس برای شما آفرمیفرستد یعنی به شما پیشنهاد میدهد که در فلان سایت نام نویسی کنید وشما باید به اصطلاح Task ها را کامل کنید .
همانطور که در شکل زیر میبینید:
در سمت چپ شماره آفر نوشته شده و در سمت راست دستورالعمل انجام کار به صورت خودکار شما برای آفر های معمولی 20 سنت دریافت میکنید اما بعضی از آفر ها ارزش بیشتری دارند که با رنگ قرمز نشان داده میشوند .
شما باید آفری را که دوست دارید انتخاب کنید سپس روی Clicke here کلیک میکنید به این ترتیب یک صفحه باز میشود که در واقع یک سایت هست طبق دستور العملی که به شما داده شده فرم ثبت نام سایتی که باز شده را پر میکنید و کار اضافه ای که احتمالا از شما خواست انجام دهید انجام میدهید مثلا در آفر شماره 1467 این شکل نگاه کنید نوشته که شما باید روی دکمه Our Services کلیک کنید و صبر کنید تا صفحه باز شود.
لطفا به شکل پایین نگاه کنید :
زمانی که شما بعد از کلیک روی آفر مورد نظر عملیات خواسته شده را انجام دادید حالا در همان صفحه ای که عملیات را انجام داده اید روی دکمه Completed کلیک میکنید یک صفحه باز میشود دقیقا مشابه همان صفحه ای که آفر ها را به شما داده بود با این تفاوت که در این صفحه تنها آفر هایی را ملاحضه میکنید که قبلا انتخاب کردید برای کامل کردن شما قبلا یک آفر را کامل کردید و حالا هم روی دکمه completed کلیک کردید به شکل من نگاه کنید تا بهتر متوجه شوید من مراحل کاری را که از من خواسته بود انجام دادم و بعد روی این دکمه کلیک کردم برای من این صفحه باز شد
همانطور که ملاحضه میفرمایید دستور العملی که میبایست انجام میدادید برای شما نوشته است ولی در انتهای آن نوشته اگر شما این آفر را کامل کردید اینجا کلیک کنید ! شما که مطمئن هستید مراحل کار را درست انجام داده اید روی دکمه کلیک میکنید در این حالت اگر شما تمامی مراحل کار را درست انجام داده باشید چیزی شبیه به این برای شما نمایش داده میشود ولی اگر عملیات را غلط انجام داده باشید اعلام خطا میکنید
و اما یک ترفند برای افزایش در آمد :
در حالت عادی و معمولی شما برای هر آفری که کامل میکنید 20 سنت دریافت میکنید آیا دوست دارید که برای هر آفر 2 دلار دریافت کنید؟! سایت نوکس به کسانی که زیر مجموعه فعال دارند به اضای هر زیر مجموعه فعال مبلغ 10 سنت بیشتر به شما بابت پر کرند آفر میدهد ! تا حداکثر 2 دلار شما میتوانید به چند طریق این کار را انجام دهید.
اینم از روش کارکردن با این سایت! دیگه فکر نکنم پرسشی داشته باشید.
من فقط 17 نفر دیگه لازم دارم.
شما زیر مجموعه من میشید. یک آفر کامل میکنید تا اکتیو بشید و سپس هفته ای 1.5 دلار (یک و نیم دلار) از من میگیرید.
پول ها به شماره ای گلد شما فرستاده میشه.