• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك پيشنهاد خوب از من به شما

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آخه چرا الكي ميخواي نون مارو آجر كنيد؟ چرا شايعه ميپراكنيد؟
شايد واقعاَ شما خطايي انجام دادي كه جريمت كردن!
من كه تا حالا 3 بار از Clixies پول گرفتم. ميخواي فيش نشونت بدم؟

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Asef :
منظورت چيه از اكتيو بودن؟ يعني بايد هر روز زماني رو براي اين كار بزاريم؟
اکتیو بودن یعنی اینکه شما نام نویسی کن و بعدش فقط یک آفر کامل کن تا یه پولی بیاد تو اکانتت و بعد دیگه میشی اکتیو و دیگه هیچ کاری نمیخواد انجام بدی.
اون یک آفر رو به این خاطر باید کامل کنی که اکانتت خالی از پول نباشه و بلاخره یه چیزی تهش باشه.

راستی این آواترت منو کشته!!!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از egold4ucom :
سلام.
دوستان عزيزاين سايت و دو سايت clixies,leadexchangerبه يك فرد پرتقالي تعلق دارد و وقتي پول شما به حد نصاب رسيد يا به حدودش شما را يا جريمه مي كنند و يا ميگويند كه خلافي مرتكب شده ايد.من حدود 2 سال و نيم است با تجارت ايگلد كار مي كنم و تا حالا كسي را نديده ام كه از اين 3 سايت پولي دريافت كرده باشد.
اكثرا همينطوري هستن. ;)

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره منم تو كليكسيز پولم به 2-3 دلار رسيده بود 1 دلار جريمه شدم ديگه ادامه ندادم ولي فكر نكنم كلاه بردار باشه فقط گير ميده كه مثلا شما روي لينكهايي كه سايتهاي تبليغاتي كه شما آفرشو پر كردي كليك نكردي و ... به هر حال من زياد خوشم نيومد

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از farhad12 :
آره منم تو كليكسيز پولم به 2-3 دلار رسيده بود 1 دلار جريمه شدم ديگه ادامه ندادم ولي فكر نكنم كلاه بردار باشه فقط گير ميده كه مثلا شما روي لينكهايي كه سايتهاي تبليغاتي كه شما آفرشو پر كردي كليك نكردي و ... به هر حال من زياد خوشم نيومد
من همین فردا قراره یک 5 دلاری دیگه از کلیکسیز بگیرم. وقتی گرفتم فیششو نشون همتون میدم. تا حالا هم جریمه نشدم.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون ميشيم فيش ها را كه گفتي بگذاري

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا يك 10 دقيقه ثبت نام كردن كه اين حرفا رو نداره ! اگه پول دادن كه دادن ندادن آدم ادامه نميده و تازه من به اين توجه كردم كه شما ميتوني هروقت خواستي اكانتت رو ترمينيت كني ( ببندي ) و ديدم كه آريانپور جان گفت بعد از يك آفر ديگه نياز نيست كاري انجام داد و چون من به شخصه ماهي 1000 دلار هم بدن حال و حوصله اين چيز ها رو ندارم بگم كه خطر ترمينيت كردن اكانت از طرف من در صورتي كه جريمه و تنبيه انگليسي !!!! تو كارش باشه !!! يا به اسپم كاريه ايميلم بپردازه 99.9999999 % هستش ها
:rolleyes:

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
البته 10 دقيقه كه چه عرض كنم

بيا آقا اينم آي دي من I4Darius
اكتيو كردنشم براي فردا...
(يعني در اصل كلي سرو كله زدم ولي نشد كه بشه!)

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Asef :
البته 10 دقيقه كه چه عرض كنم

بيا آقا اينم آي دي من I4Darius
اكتيو كردنشم براي فردا...
(يعني در اصل كلي سرو كله زدم ولي نشد كه بشه!)

براي چي نشد ؟
:blink:
كن يو اسپيك اينگيليشت خوبه يا نه ؟

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببینید دوستان اگه آفر شما کامل بشه باید یک همچین پیغامی نشون بده
8.gif

اگر پیغام زیر رو نشون داد یعنی کار رو به درستی انجام ندادید
error.JPG

شما خودتون ببینید! هیچج کدوم از کسانی که زیرمجموعه من شدند هنوز اکتیو نشدند
referral.JPG

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان آفر هايي كه دستور عملشون "Join this site, login to your account and look around to be credited. " است براحتي كامل ميشوند.

يك نمونه ازين آفرها آفر شماره 10138 است كه نام نويسي تو سايت استوديو ترافيك است. بنظر من اينو كامل كنيد راحت تريد

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Azalia :
براي چي نشد ؟
:blink:
كن يو اسپيك اينگيليشت خوبه يا نه ؟
:lol:
ماي كن اسپيك انگليش كار راه بياندازه!!! :blink:

بابا اين مسخره كرده مارو! من 10 جا ثبت نام كردم ولي براي همشون ميگه كه آفر كامل نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اعصاب ندارما

cadman74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين سايته هم كه مسخره كرده بيا خودت برو ببينم 1 دونه آفرشو ميتوني كامل كني ( بايد آدرس دقیق تو us یا canada بدی که )
بابا بيان برين دست بزنين به زانو :blink: و يه لقمه نون و بوقلمون در بياريد :rolleyes: اينم شد كار هي آفر پر كن آخرشم 1 دلار 2 دلار 3 دلار ((( عينه اسكروچ )))
بابا به خدا يه دور تو اين شهر لا مسب بزنيد 10000 چوق كاسبيد از ما گفتن بودا .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از cadman74 :
اين سايته هم كه مسخره كرده بيا خودت برو ببينم 1 دونه آفرشو ميتوني كامل كني ( بايد آدرس دقیق تو us یا canada بدی که )
بابا بيان برين دست بزنين به زانو :blink: و يه لقمه نون و بوقلمون در بياريد :rolleyes: اينم شد كار هي آفر پر كن آخرشم 1 دلار 2 دلار 3 دلار ((( عينه اسكروچ )))
ما هم هر چي ميگيم انگار كسي گوشش بدهكار نيست... :eek:

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اينم از پول من در كليسكسيز كه شماها ميگيد پول نميده!

Your request has been submitted.
You will receive the money on your E-gold account within 3 business days.

يعني اينكه 3 روز كاري ديگه پول مياد به حسابم و اونوقت فيشش رو نشونتون ميدم.

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از cadman74 :

تاييد ميشه :hmm: :hmm: :hmm:
تازه ! منم بعد 3 ساعت 1 كيف ننه بزرگي ! از گوچي gucci بردم ميگه پاشو بيا اينجا بگير !!!!!!! :blink:
منم بدليل داشتن مشكل يكسان با آصف ( اعصاب نداشتن ) اعصاب ندارما :hmm:

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از egold4ucom :
سلام.
دوستان عزيزاين سايت و دو سايت clixies,leadexchangerبه يك فرد پرتقالي تعلق دارد و وقتي پول شما به حد نصاب رسيد يا به حدودش شما را يا جريمه مي كنند و يا ميگويند كه خلافي مرتكب شده ايد.من حدود 2 سال و نيم است با تجارت ايگلد كار مي كنم و تا حالا كسي را نديده ام كه از اين 3 سايت پولي دريافت كرده باشد.
تا حالا کسی رو ندیدی که دریافت داشته باشه؟ پس من چیم؟ من یکیشم! فکر نکنمم که من یکمین نفر باشم. به فیش زیر نگاه کن
fisch.JPG

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ما كه نگفتيم ژول نميده گفتم با من اينكارو كرد در ضمن ببيت تو چقدر كمار كردي اينو گرفتي اصلا فايده نداره كلي هي اففر ژر كني بعد بخواي 5.3 بگيري اين ميشه 4500 تمان تو بيه روز بري بيرون اينقدر خرج ميكني به ن

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از m_amin :
ما كه نگفتيم ژول نميده گفتم با من اينكارو كرد در ضمن ببيت تو چقدر كمار كردي اينو گرفتي اصلا فايده نداره كلي هي اففر ژر كني بعد بخواي 5.3 بگيري اين ميشه 4500 تمان تو بيه روز بري بيرون اينقدر خرج ميكني به ن
کلیکسیز 5 دلار حداقل پرداختشه و زیاد زیاد برای هر آفر 25 سنت میده ولی ناکس 50 دلار و برای هر آفر 2 دلار میده! پس ناکس به صرفه است

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا