• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه اوراقي ديكَه هم معرفي شد ... سوني اريكسون Z750i !!!

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
عزیزم جالا یه HTC دیدی , آی میت و ... هم خیلی وقته که گوشی با WM دارن میدن بیرون!!!!
هر چیزی برای یه چیزی!;)
اقا نگرفتی چی میگم ... گوشی با سیستم عامل ویندوز ویستا یعنی عین ویندوز کامپیوتر نه ویندوز موبایل این جا رو ببین :

http://www.gsmarena.com/htc_shift_umpc_revealed-news-262.php

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اقا نگرفتی چی میگم ... گوشی با سیستم عامل ویندوز ویستا یعنی عین ویندوز کامپیوتر نه ویندوز موبایل این جا رو ببین :

http://www.gsmarena.com/htc_shift_umpc_revealed-news-262.php

بحرین جان فرق UMPC با pda رو میدونی عزیز؟؟؟؟؟:blush:

میدونی این UMPC تقریبا هیچ مذیتی ندارند چون اگر گسی کار سنگین بخواد انجام بده میره یه لپ تاپ یا تبلت پسی میخره و اگر گسی تو کار گوشی باشه میره گوشی میخره و اگر جفت اینها رو میخوای میری پاکت پسی میخری کلا به نظر من هیچ چیز عجیب قریبی ندارند و شما هم شک نکن که این پروژه ها بلند مدت و تخسیر کننده بازار نیست مثل اون گوشی که معرفی کردید (سامسونک جدیده):blush:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بحرین جان فرق UMPC با pda رو میدونی عزیز؟؟؟؟؟:blush:

میدونی این UMPC تقریبا هیچ مذیتی ندارند چون اگر گسی کار سنگین بخواد انجام بده میره یه لپ تاپ یا تبلت پسی میخره و اگر گسی تو کار گوشی باشه میره گوشی میخره و اگر جفت اینها رو میخوای میری پاکت پسی میخری کلا به نظر من هیچ چیز عجیب قریبی ندارند و شما هم شک نکن که این پروژه ها بلند مدت و تخسیر کننده بازار نیست مثل اون گوشی که معرفی کردید (سامسونک جدیده):blush:

چطوری حسین؟ سال نوت مبارک..:)

تایید میشه حرفهای شما 100 درصد....
این پروژه ها بلند مدت و تخسیر کننده بازار نیست

دقیقا موضوع همینه...محمد فکر کردی یه UMPC چقدر خریدار داره؟؟ جو گرفته ات...مطمین باش هنوز یه گوشی معمولی فروشش از N95 و N93 و P990 و این جور چیزها بیشتره...

کلا بخوای حساب کنی نصفی از مصرف کننده های موبایل نه به گوشی اسمارت احتیاج دارن نه ویندوز موبایل و این چیزها....
یه گوشی ساده میخوان برای حرف زدن...همین...

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
کلا بخوای حساب کنی نصفی از مصرف کننده های موبایل نه به گوشی اسمارت احتیاج دارن نه ویندوز موبایل و این چیزها....
یه گوشی ساده میخوان برای حرف زدن...همین...

دقيقا همينه مردم كَوشي ميخواهن بدون هيج امكانات ... وظاهر معمولي و امكانات تكراري مثلا وقتي كه كسي دو سال بيش براي اولين بار دبليو 800 سوني اريكسون خريده ... بعدش بارسال اومده و نوكيا 6280 خريده امسال مياد دبليو 880 ميخره كه هيج امكاناتي نداره و هيج فرق قابل ذكري با دبليو 800 نداره .

مازيار جون اكَه كسي بخواهد كَوشي ساده بخره ميره يه كَوشي ميخره كه قيمتش 100 - 200 تومن باشه ... اكَه ادمي بيدا بشه كه بياد قيمت 500 تومن بده نه اسمارت فون بخره نه ويندوز موبايل بلكه يه كَوشي مزخرف وتكراري و بي خاصيت و زشت (ببخشيد ها) مثل دبليو 880 بخره واقعا بولش رو ريخته دور واسراف كردن ... و به خاطر همين اسرافش مستحق جهنم رفتن هست !!!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دقيقا همينه مردم كَوشي ميخواهن بدون هيج امكانات ... وظاهر معمولي و امكانات تكراري مثلا وقتي كه كسي دو سال بيش براي اولين بار دبليو 800 سوني اريكسون خريده ... بعدش بارسال اومده و نوكيا 6280 خريده امسال مياد دبليو 880 ميخره كه هيج امكاناتي نداره و هيج فرق قابل ذكري با دبليو 800 نداره .

مازيار جون اكَه كسي بخواهد كَوشي ساده بخره ميره يه كَوشي ميخره كه قيمتش 100 - 200 تومن باشه ... اكَه ادمي بيدا بشه كه بياد قيمت 500 تومن بده نه اسمارت فون بخره نه ويندوز موبايل بلكه يه كَوشي مزخرف وتكراري و بي خاصيت و زشت (ببخشيد ها) مثل دبليو 880 بخره واقعا بولش رو ريخته دور واسراف كردن ... و به خاطر همين اسرافش مستحق جهنم رفتن هست !!!!

خب این نظر شماست...چرا دوست داری به بقیه تحمیلش کنی؟؟

ببینم سونی اریکسون خر کله اش رو گاز نگرفته که به قول شما :
كَوشي مزخرف وتكراري و بي خاصيت و زشت (ببخشيد ها) مثل دبليو 880 بخره
همچین گوشی داره میسازه!!

برای چی اینکار رو میکنه؟ یعنی مشتری نداره؟ برای دل خودش میسازه؟

مطمین باش اگه مشتری نداشت اصلا تولید نمیکرد...میرفت سراغ تکنولوژی بالا مثلا دوربین 5 و wifi و wimax و این چیزها...چرا این کار رو نمیکنه؟

با همون گوشی های به قول شما مزخرف دیدی پارسال چه فروشی کرد؟ چقدر رشد داشت؟

بهتره حقایق رو قبول کنی....

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
الان به حساب شما داری با من دعوا میکنی یا گفتمان ؟؟!!

چون که خودت پی 990 داری فکر میکنی که خیلی سونی اریکسون خوبه ولی اگه الان همین دبلیو 880 رو داشتی مطمینا الان میگفتی که نمیارزه قیمتش نسبت به امکاناتش .

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
الان به حساب شما داری با من دعوا میکنی یا گفتمان ؟؟!!

چون که خودت پی 990 داری فکر میکنی که خیلی سونی اریکسون خوبه ولی اگه الان همین دبلیو 880 رو داشتی مطمینا الان میگفتی که نمیارزه قیمتش نسبت به امکاناتش .

نه بابا...دعوا چیه// گفتمان داریم میکنیم:rolleyes: ...

ولی کلا به نظرم حرفت اشتباه هست...

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
مازیار جان کدوم حرف من اشتباهه ؟

این که میکًم سوني اريكسون داره كَوشيهاي تكراري ميزنه ؟

یا اینکه میگم چرا سونی اریکسون داره امکانات خوب قبلی که توی گوشیهاش بود مثل اتوفوکس وفلاش دوربین و اینفرارد رو بر میداره ؟

یا اینکه چرا سونی اریکسون گوشی با امکانات بالا نمیزنه ؟

یا اینکه گوشیهای معمولی سونی اریکسون با امکانت معمولی چرا اینقدر قیمتشون گرونه ؟

============================

البته شاید هم حقیقت تلخ باشه !!!

حالا اینکه سونی اریکسون به فکر جیب خودشه به من وتو چه ربطی داره ... اگه اونها گوشی ای تولید کنن که فقط بتونن بازار رو به دست بگیرن سودش برای اونهاست ... یعنی من وشما وقتی میریم گوشی نو بخریم دوستداریم امکاناتش بالا باشه ... هیچ وقت شما که پی 990 داری حاضری بری یه چیزی هم روش بدی دبلیو 880 بخری ؟؟؟!!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار جان کدوم حرف من اشتباهه ؟

این که میکًم سوني اريكسون داره كَوشيهاي تكراري ميزنه ؟

یا اینکه میگم چرا سونی اریکسون داره امکانات خوب قبلی که توی گوشیهاش بود مثل اتوفوکس وفلاش دوربین و اینفرارد رو بر میداره ؟

یا اینکه چرا سونی اریکسون گوشی با امکانات بالا نمیزنه ؟

یا اینکه گوشیهای معمولی سونی اریکسون با امکانت معمولی چرا اینقدر قیمتشون گرونه ؟

============================

البته شاید هم حقیقت تلخ باشه !!!

حالا اینکه سونی اریکسون به فکر جیب خودشه به من وتو چه ربطی داره ... اگه اونها گوشی ای تولید کنن که فقط بتونن بازار رو به دست بگیرن سودش برای اونهاست ... یعنی من وشما وقتی میریم گوشی نو بخریم دوستداریم امکاناتش بالا باشه ... هیچ وقت شما که پی 990 داری حاضری بری یه چیزی هم روش بدی دبلیو 880 بخری ؟؟؟!!!

نه ببین منظور من اینه که این گوشی ها مشتری به اندازه کافی دارن حالا چه اینفرارد رو برداره و اتوفوکوس بزاره...چه فلش نداشته باشه ولی اینفرارد داشته باشه...

بابا ماها رو نیگا نکن...همش تو اینترنت پی گوشی جدید و مقایسه و امکانات و این حرفها هستیم...یارو میره مغازه موبایل فروشی 4 تا مدل میبینه یکی اش رو میخره....دیگه نمیاد حساب کنه مثلا این دوربینش اتوفوکوس داره اون نداره...از قیافه اش خوشش میاد حال میکنه میره میخره...از این ادمها که شاید 70 درصد بازار هم همین ها تشکیل میدن هم تو ایران هست هم تو ژاپن هست هم تو اروپا هم امریکا...پس شاید برای ما اقلیت 30 درصدی که همش دنبال گوشی با اخرین امکانات هستیم یکم بد بگزره و بگیم تکراری و برای اون اکثریت گوشی کارا هست و به درد بخور....

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
خوب درسته که مشتری دارند ... ولی وقتی که به میل ما نیست ما نباید الکی ازشون طرفداری کنیم ... اونها هم باید برای ادم های با کلاس مثل من وشما گوشی درست کنن وهم ادم های معمولی .

همه که اماتور نیستن ... خوب یه سری ادم هستن که حرفه ای هستند وگوشیهای با امکانات بالا میخواهند ... مثلا همین ام 600 و دبلیو 950 به غیر از سمبین چی دارن ؟؟؟ حالا بگو که دبلیو 950 مموریش 4 گیگ هست ... خوب هست که هست ان 91 میوزیک هم مموریش 8 گیگ هست وای فای ودوربین و 3 جی هم داره قیمتشون هم اندازه هم هستند .

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
نه ببین منظور من اینه که این گوشی ها مشتری به اندازه کافی دارن حالا چه اینفرارد رو برداره و اتوفوکوس بزاره...چه فلش نداشته باشه ولی اینفرارد داشته باشه...

بابا ماها رو نیگا نکن...همش تو اینترنت پی گوشی جدید و مقایسه و امکانات و این حرفها هستیم...یارو میره مغازه موبایل فروشی 4 تا مدل میبینه یکی اش رو میخره....دیگه نمیاد حساب کنه مثلا این دوربینش اتوفوکوس داره اون نداره...از قیافه اش خوشش میاد حال میکنه میره میخره...از این ادمها که شاید 70 درصد بازار هم همین ها تشکیل میدن هم تو ایران هست هم تو ژاپن هست هم تو اروپا هم امریکا...پس شاید برای ما اقلیت 30 درصدی که همش دنبال گوشی با اخرین امکانات هستیم یکم بد بگزره و بگیم تکراری و برای اون اکثریت گوشی کارا هست و به درد بخور....

تایید میشه شدیدا 70 %.... خیلیها همین که بگی گوشی جدید هست و طرف از دیزاینش خوشش بیاد تمومه خریده کلی هم ذوقش رو میکنه :happy: ... به شخصه
گاهی اوقات میگم کاشکی هیچی از گوشی حالیم نبود ...اینقدر برای انتخاب گوشی مردد نمیشدم :lol: اینایی که هیچی نمیدونن یا کم میدونن راحت انتخاب و خرید میکنن... مشکل امثال ماها اینه که همه چیز رو باهم میخواهیم داشته باشیم که سیاست کمپانی ها هم همسو با ما نیست همونطور که استحضار دارید گوشی کامل هیچوقت ساخته نمیشه
همیشه باید از یه امکان فاکتور بگیریم :hmm: پس تکلیف کمپانی ها هم با همه روشن شد هم اون 70% وهم ماها
البته شاید نظر من اینطوره تا دوستان چی بگن :wacko:

بالا