• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه برنامه تبديل pdf به word با ساپورت فارسي؟

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
طرز کارش چطوره ؟
میشکنه اونو یا ocr هست؟

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mynobar :
موضوع عرب و غیرعرب نیست.

موضوع برمیگرده به سطح توقعات که تبدیل pdf به word ، کلّا یک توقع نسبتاً جاه طلبانه ای است.
چرا جاه طلبانه است؟

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Pedram_IR :
چرا جاه طلبانه است؟
برای اینکه به طور ذاتی کار مشکلی است و به این اسانی که ما فکر میکنیم ، نیست.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بزنید تو خط OCR فارسی .

fayazbahram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز
من هم خيلي دنبال همچين برنامه اي بودم نسخه هايي بود که فارسي رو اصلا داغون مي کرد ولي اين برنامه رو براتون ميزارم که تا حدود 90% فارسي رو درست نشون ميده , البته بعد از تبديل يک سري کاراکتر "و" بين کلمات نشون ميده که براي حذف اون از قسمت Find and Replace اون رو با يک کاراکتر خالي جابجا کنين. در ضمن داخل برنامه دو تا عکس هست که تنظيمات برنامه رو نشون ميده.
http://www.mediafire.com/?yd29bgj2bxm

amint_civil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز
من هم خيلي دنبال همچين برنامه اي بودم نسخه هايي بود که فارسي رو اصلا داغون مي کرد ولي اين برنامه رو براتون ميزارم که تا حدود 90% فارسي رو درست نشون ميده , البته بعد از تبديل يک سري کاراکتر "و" بين کلمات نشون ميده که براي حذف اون از قسمت Find and Replace اون رو با يک کاراکتر خالي جابجا کنين. در ضمن داخل برنامه دو تا عکس هست که تنظيمات برنامه رو نشون ميده.
http://www.mediafire.com/?yd29bgj2bxm

دمت گرم حاجی:thumbsup:. محشر بود. با هفت هشت تا برنامه امتحان کردم کل متن و خراب کرد اما این یکی صحیح و سالم تبدیل کرد. ممنون.

wichmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی باحال بود دمت گرم .

بالا