sascovach
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,089
- لایکها
- 1
15 هزار تومن فکر کنمبه نقل از tehrannet :قیمت ورژن 3 چنده کسی جواب نداده فعلا؟
سایت p30ware برای من باز نمیشه
15 هزار تومن فکر کنمبه نقل از tehrannet :قیمت ورژن 3 چنده کسی جواب نداده فعلا؟
سایت p30ware برای من باز نمیشه
نسخه ی آزمایشی هر قدر هم که سیستم های امنیتی توش ایجاد شه بازهم کرک میشهبه نقل از sascovach :آخه خیلی مسخرس که نسخه آزمایشی نداره
همه نرم افزارای دنیا آزمایشیشون رو میدن بیرون که طرف یه ذره باهاش کار کنه ببینه اصلا بدرد بخور هست یا نه
اینجوری که نمیشه اول پول رو بگیری بعد بدی نرمافزار رو شاید اصلا بدرد نخورد
اره اینطور بهترهبه نقل از mosyansar :باشه
دارم نسخه آزمایشی برنامه رو آماده می کنم
به نقل از djpeiman :خب دعوا نكنيد
من خرديدمش
چند تا مشكل داره واسه من
1-ايدي ها رو تو ديتا بيس ذخيره نمي كنه يعني اگه انتخاب كنم كه تو ديتا بيس بفرسته هر بار يه اررور ميده كه نمي تونه بنويسه
2- سرعتش خيلي كمتره از خزنده 2 يني من خزنده دو و سه رو با هم اجرا كردم در مدتي كه خزنده 2 حدود 4000 تا پي ام فرستاد خزنده 3 فقط 150 تا دونه فرستاد با خط 512 داتك
3- تازه اولش هم كلي ناز كرد و اررور داد تا راه افتاد يه بار هم گفت ويندوزم اصل نيست !!!!!! خود ماكروسافت هم تو اصل بودن ويندوز اينقدر دقيق نيست چون ويندوز من اصله !!!
به هر حال دوستمون قراره ايرادهاش رو رفع كنه و خبر بده
من هم منتظرم
ميشه بپرسم منظورت از نصب چيه؟به نقل از mosyansar :عزیز جان علت ارور دیتابیس نصب نشدن درست برنامه هست
در مورد سرعتش هم باید بهت بگم به خاطر سیستم های ضد اسپم یاهو دیگه چاره ای جز این نیست که سرعت کار رو پایین آورد
فراموش نکن که این برنامه باید سیستم های یکی از بزرگترین شرکت های کامپیوتری دنیا رو دور بزنه و این کار ساده ای نیست با وجود این همه تدابیر امنیتی یاهو
زمانی که خزنده ی 2 نوشته شد ، هنوز این سیستم های ضد اسپم یاهو اینقدر پیشرفته و گسترده نشده بود. اما بعد از مدتی که برنامه نوشته شد و پخش شد به تدریج یاهو هم سیستم های ضد اسپم تعبیه کرد که کاار رو سخت کرد.
در ضمن در مورد BitDefender هم اطلاعی ندارم. حتما یه نفر ریپورت اشتباه داده
لطفا دلیل منطقی بیارین.من الان ورژن 3 نسخه آزمایشی رو هم دانلود کردم و باز هم در آن فایلی به نام Khazande3trial_Kind1.exe دارای تروجان بودبه نقل از mosyansar :در ضمن در مورد BitDefender هم اطلاعی ندارم. حتما یه نفر ریپورت اشتباه داده
به نقل از starsoheil :لطفا دلیل منطقی بیارین.من الان ورژن 3 نسخه آزمایشی رو هم دانلود کردم و باز هم در آن فایلی به نام Khazande3trial_Kind1.exe دارای تروجان بود
به نقل از mosyansar :عزیز جان علت ارور دیتابیس نصب نشدن درست برنامه هست
در مورد سرعتش هم باید بهت بگم به خاطر سیستم های ضد اسپم یاهو دیگه چاره ای جز این نیست که سرعت کار رو پایین آورد
فراموش نکن که این برنامه باید سیستم های یکی از بزرگترین شرکت های کامپیوتری دنیا رو دور بزنه و این کار ساده ای نیست با وجود این همه تدابیر امنیتی یاهو
زمانی که خزنده ی 2 نوشته شد ، هنوز این سیستم های ضد اسپم یاهو اینقدر پیشرفته و گسترده نشده بود. اما بعد از مدتی که برنامه نوشته شد و پخش شد به تدریج یاهو هم سیستم های ضد اسپم تعبیه کرد که کاار رو سخت کرد.
در ضمن در مورد BitDefender هم اطلاعی ندارم. حتما یه نفر ریپورت اشتباه داده