• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه دفعه صفحه آبي ميشه

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من ويندوزم مشكل پيدا كرده چند وقتي ميشه هر باز عوض كردم ولي مشكلم برطرف نشد جديدا كامپيوتر روشن كردم
بعد از مدتي كار كردن يه دفعه صفحه آبي ميشد و يه نوشته هايي توش بود كه پيغام زي رو ميداد ببينيد:

A prooblem has been detected and windows has been shutdown to prevent domage to your computer kernel-stack-in page-eror
If this is the firest time you`ve seen this stop error screen restart your computer if this screen appears again , follow these steps : check to make sure any new hard ware or software is propely installed . if this is a new instalition , ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.
If problems continue , disable or remove any newly installed hardware or software .disable bios memory options such as caching or shodowing if you need to use safe mode to remove or disable componets restart your computer prees f8 to select advanced startup options and then select safe mode.
Technical information:
***stop: 0x00000077(0x000000E,0X000000E,0X00000000,0X034B1000)
Beginning dump of physical memory

يكي از بچه ها ميگه هاردت بد سكتور داره يكي ميگه رمت مشكل داره يكي ميگه ويندوزت خرابه در ضمن ومن ويندوز رو عوض كرذم ديشب
اگه كسي ميتونه كمكم كنه ممنونتون ميشم

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
آقا من هم این مورد رو داشتم فکر نمی کنم از هاردتت باشه چون من همون هارد رو الانش هم دارم.
من 2 تا3 مورد رو باهم تعویض کردم موردم حل شد .
اولین راحش که خرجی نداره عوض کردن نسخه ویندوزت هستش .
یه سی دی جدید ویندوز تهیه کن .
راستی سیستمت رو تازه خریدی ؟ یا قبلا داشتی که الان یهویی اینطوری شده ؟

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هم این مورد رو داشتم فکر نمی کنم از هاردتت باشه چون من همون هارد رو الانش هم دارم.
من 2 تا3 مورد رو باهم تعویض کردم موردم حل شد .
اولین راحش که خرجی نداره عوض کردن نسخه ویندوزت هستش .
یه سی دی جدید ویندوز تهیه کن .
راستی سیستمت رو تازه خریدی ؟ یا قبلا داشتی که الان یهویی اینطوری شده ؟

هادي جان سلام من سيستم رو يه سال و دو سه ماهي ميشه كه خريدم
هاردم هم 80 مكس دور ساتا هستش و سي پي يو هم 2.66 هستش و رمم هم 512 و مادربوردم هم ايسوسه جي دي سي پرو اكتيو پي 5 هستش و ديگه گرافيكم هم ايسوس پي سي آي اكسپرس جي فورس توربو كشه 64 مگ كه 256 تا ساپورت ميكنه

الان يه چند وقتي ميشه كه اينجوري ميشه مرتب حدودا از دوماه پيش اينجوري شده ولي اين دفعه خيلي شديد شده بود كه ديشب ويندوز رو عوض كردم

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
***stop: 0x00000077(0x000000E,0X000000E,0X00000000,0X034B10 00)

اگر نسخه ويندوز خود را تعويض كرده ايد و باز هم اين ايراد نمايان مي شود اولين چيزي كه چك كنيد رم سيستم است

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
شما نگفتی اصلا چرا این حالت واسه کامپیوترت پیش اومده؟ آیا سخت افزار جدید نصب کردی؟ نرم افزار جدید؟ ویروسی شدی؟ کامپیوتر ضربه خورده؟ خلاصه اولین بار این صفحه رو کی دیدی؟

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما نگفتی اصلا چرا این حالت واسه کامپیوترت پیش اومده؟ آیا سخت افزار جدید نصب کردی؟ نرم افزار جدید؟ ویروسی شدی؟ کامپیوتر ضربه خورده؟ خلاصه اولین بار این صفحه رو کی دیدی؟

والا ضربه که نخورده سخت افزار جدید رو هم نصب نکردم
اما ویروس یاده یه بار گرفته بود یعنی امکان داره از ویروس باشه البته و.یروس کش ریختم

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Blue Screens of Death (BSOD)

Look below to match up the error code you see in the blue screen. These are general explanations. More detailed analysis is available from one of our certified technicians. Give us a call at the toll free number listed below and ask for MoBo Tech.

VANCOUVER CANADA 604-986-FIXX (3499)
Everyone just loves those "blue screens". Here are 7 of the most common stop errors and the corresponding troubleshooting information. For a more detailed analysis of the error, please fill out the troubleshooting form located here. If your error is not listed here,

call 604-537-0463 to talk to a NTCP technician.

1.) STOP_0x0000000A IRQL_NOT_LESS_EQUAL

2.) STOP 0x0000001E KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

3.) STOP 0x00000024 NTFS_FILE_SYSTEM

4.) STOP 0x0000002E DATA_BUS_ERROR

5.) STOP 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

6.) STOP 0x0000007B INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

7.) STOP 0x0000007F UNEXPECTED_KERNAL_MODE_TRAP

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
اگر نسخه ويندوز خود را تعويض كرده ايد و باز هم اين ايراد نمايان مي شود اولين چيزي كه چك كنيد رم سيستم است

من فکر میکنم وقتی رم قاط میزنه اینطوری میشه برای من هم این اتفاق افتاده بارها ولی خود به خود هم درست شده

S@h3R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من چند وقت پیش اتفاق افتاد
pc را تازه عوض کرده بودم هی این صفحه ابی می اومد جای رم ها را عوض کن یکی را بگذار روی 1 و دیگری را روی سومی ( اگه اینجوری باشه { II II } ) برای من که اینجوری مشکلش حل شد

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي من هم اين مشکل زياد پيش مي اومد
هاردم هشتاد ساتا مکستور بود رم هم 256 بعد من هارد سيستم ام سوخت يه هارد 160 وسترن گذاشتم
در ضمن پاور هم برداشتم يک پاور 400 وات Acbel گذاشتم که اون هم 40 الي 50 تومن هست
رم سيستم هم يک 256 اضافه کردم
يک کارت dvb هم گذاشتم مشکلم حل شده حالا خودم هم متوجه نشدم دقيق کدومش بيشتر دخيل بوده ولي خودم پاور و هارد و رم رو در اولويت مي دونم

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خدمتتون عارضم که شما قبل از اینکه تو دردسر تعویض سخت افزار بیفتی، چند تا کار نرم افزاری انجام بده شاید درست شد.

اولا که این روزا رم و هارد دیگه به راحتی سایق خراب نمیشن. واسه چک کردن هارد کافیه رو درایو ویندوز و بقیه یه کلیک سمت راست بکنی و پروپرتی بگیری و از توی tools گزینه error checking رو انتخاب کنی. با ریستارت کردن کامپیوتر، هارد چک میشه و اگه مشکلی داشته باشه نشون میده.

واسه چک کردن رم هم یه برنامه مجانی به نام memtest هست که اینکار رو میکنه و میتونین تو اینترنت پیداش کنین.

ولی من بهتون قول میدم اشکال شما نرم افزاریه و ربطی به اینا نداره.

اول از همه یه آنتی ویروس قوی و جدید نصب کنین تا ویروساتونو پاک کنه.

بعدشم این ارور صفحه آبی در 90 درصد موارد به علت آپدیت نبودن بایوس و درایور سخت افزارهای مختلف پیش میاد.

بنابراین بایوستون رو با نرم افزاری که سازنده مادربورد تو سی دی مادربورد گذاشته، از طریق اینترنت آپدیت کنین. درایور تمام سخت افزارها رو هم از سایتای شرکتهای سازنده همون سخت افزار دانلود کرده و نصب کنین.

آخرین کاری که قبل از افتادن تو خرج تعویض نرم افزار میشه انجام داد استفاده از یه نرم افزار خیلی خوب به نام errordoctor هست که کارش تشخیص و رفع مشکلات رجیستری ویندوزه که باعث نمایش صفحه آبی میشن.

واسه دانلود نسخه کامل همراه با سریالش کافیه اسمشو تو سایت 4shared.com سرچ کنین.

اگه همه این کارا رو کردین و نتیجه گرفتین خبرمون کنین.

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من چند وقت پیش اتفاق افتاد
pc را تازه عوض کرده بودم هی این صفحه ابی می اومد جای رم ها را عوض کن یکی را بگذار روی 1 و دیگری را روی سومی ( اگه اینجوری باشه { II II } ) برای من که اینجوری مشکلش حل شد

بچه ها مادر بورد من جايه 6 تا رم داره كدومش بذارم در ضمن من يه دونه رم بيشتر ندارم كه اونم 512 كينگستون ارجيناله اصله حالا كدومش رو بذارم

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
CENTER]

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من ويندوزم مشكل پيدا كرده چند وقتي ميشه هر باز عوض كردم ولي مشكلم برطرف نشد جديدا كامپيوتر روشن كردم
بعد از مدتي كار كردن يه دفعه صفحه آبي ميشد و يه نوشته هايي توش بود كه پيغام زي رو ميداد ببينيد:

A prooblem has been detected and windows has been shutdown to prevent domage to your computer kernel-stack-in page-eror
If this is the firest time you`ve seen this stop error screen restart your computer if this screen appears again , follow these steps : check to make sure any new hard ware or software is propely installed . if this is a new instalition , ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.
If problems continue , disable or remove any newly installed hardware or software .disable bios memory options such as caching or shodowing if you need to use safe mode to remove or disable componets restart your computer prees f8 to select advanced startup options and then select safe mode.
Technical information:
***stop: 0x00000077(0x000000E,0X000000E,0X00000000,0X034B1000)

يكي از بچه ها ميگه هاردت بد سكتور داره يكي ميگه رمت مشكل داره يكي ميگه ويندوزت خرابه در ضمن ومن ويندوز رو عوض كرذم ديشب
اگه كسي ميتونه كمكم كنه ممنونتون ميشم

سلام دوستان
من بعد از صحبتهايه شما ويندوز رو عوض كرد كويك فرمت كردم و ويندوز جديد نصب كردم تا مدتي خوب بود و كيف ميكردم اما تازگي دوباره مشكل پيدا كرده اما بشكلي ديگر ديشب و پريشب وقتي داشتم فيفا بازي ميكردم يه دفعه وسطه بازي گير كرد و خود بخ خود ريست شئ كتمپيوترم وايسادم تا دوباره بياد بالا اما بالا نيومد و با اين پيغام زير مواجه شدم ببينيد؟
disk error
press any key to restart

rebot and select proper device
or insrt boot media in selected boot device
and press a key​

اين پيغام بالايي در محيط داس به من داده ميشه خلاصه بالا نيومد دوباره ريست كردم بازم با همين پيغام مواجه شدم
دو سه بار ادامه دادم فايده اي نكرد و همش همون پيغام بالايي ميامد ترجيح دادم كه مدتيخاموش بمونه و برايه اطمينان از پشت كيس دكمه پاور دستگاه رو هم خاموش كردم كه ديگه برق به كيس هم نرسه بعد از حدودا 15 دقيقه 20 دقيقه دوباره رفتم سروقته سيستم روشن كردم اينبار اومد بالا و هيچ مشكلي نداشت ولي تا حالا چندين بار اينجوري شده يادمه قبلا ويروس گرفته بودم و تو بازيه فيفا مشكل پيدا كرده بودم وقتي ويروس رو كشتم بازي رون تر اجرا شد نميدونم والا رم رو تست كردم مشكلي نداشت حتي با برنامه hdd tune تست كردم كه نتيجه اش رو در زير ببينيد هيچ بد سكتوري رو نشون نداده و همينطور مموري تست تا اينجايه كا كه هم هارد هم رمم سالمند

untitled2.JPG

ببينيد نتيجه تست با برنامه hdd tune

untitled3.JPG

ببينيد نتيجه تست با برنامه hdd tune

حالا به نظره شما مشكل چيه مشكله كار كجاست

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
میتونی بری داخل System Properties ( با کلیک راست روی MyComputer و زدن Properties) بعد برگه Advanced بعد در قسمت Startup and Recovery دکمه Setting رو بزن بعد تیک های Send An Administrative Alert و Automatically Restart رو بردار .
احتمال 90 درصد ایراد از رماته جای اسلاتهای رم رو عوض کن اگر دو تا اسلات رم داری مه دوال بسته شده تکیشون کن اونجا منظور از Memory رمها هستن نه هارد . دامپ مموری ربطی به هارد نداره .

بالا