سلام دوستان
من بعد از صحبتهايه شما ويندوز رو عوض كرد كويك فرمت كردم و ويندوز جديد نصب كردم تا مدتي خوب بود و كيف ميكردم اما تازگي دوباره مشكل پيدا كرده اما بشكلي ديگر ديشب و پريشب وقتي داشتم فيفا بازي ميكردم يه دفعه وسطه بازي گير كرد و خود بخ خود ريست شئ كتمپيوترم وايسادم تا دوباره بياد بالا اما بالا نيومد و با اين پيغام زير مواجه شدم ببينيد؟
disk error
press any key to restart
rebot and select proper device
or insrt boot media in selected boot device
and press a key
اين پيغام بالايي در محيط داس به من داده ميشه خلاصه بالا نيومد دوباره ريست كردم بازم با همين پيغام مواجه شدم
دو سه بار ادامه دادم فايده اي نكرد و همش همون پيغام بالايي ميامد ترجيح دادم كه مدتيخاموش بمونه و برايه اطمينان از پشت كيس دكمه پاور دستگاه رو هم خاموش كردم كه ديگه برق به كيس هم نرسه بعد از حدودا 15 دقيقه 20 دقيقه دوباره رفتم سروقته سيستم روشن كردم اينبار اومد بالا و هيچ مشكلي نداشت ولي تا حالا چندين بار اينجوري شده يادمه قبلا ويروس گرفته بودم و تو بازيه فيفا مشكل پيدا كرده بودم وقتي ويروس رو كشتم بازي رون تر اجرا شد نميدونم والا رم رو تست كردم مشكلي نداشت حتي با برنامه hdd tune تست كردم كه نتيجه اش رو در زير ببينيد هيچ بد سكتوري رو نشون نداده و همينطور مموري تست تا اينجايه كا كه هم هارد هم رمم سالمند
ببينيد نتيجه تست با برنامه hdd tune
ببينيد نتيجه تست با برنامه hdd tune
حالا به نظره شما مشكل چيه مشكله كار كجاست