• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه دفعه صفحه آبي ميشه

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میتونی بری داخل System Properties ( با کلیک راست روی MyComputer و زدن Properties) بعد برگه Advanced بعد در قسمت Startup and Recovery دکمه Setting رو بزن بعد تیک های Send An Administrative Alert و Automatically Restart رو بردار .
احتمال 90 درصد ایراد از رماته جای اسلاتهای رم رو عوض کن اگر دو تا اسلات رم داری مه دوال بسته شده تکیشون کن اونجا منظور از Memory رمها هستن نه هارد . دامپ مموری ربطی به هارد نداره .

من شش تا جايه رم خور دارم رويه مادر بوردم عكسش رو كه گذاشته بودم

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من بعد از صحبتهايه شما ويندوز رو عوض كرد كويك فرمت كردم و ويندوز جديد نصب كردم تا مدتي خوب بود و كيف ميكردم اما تازگي دوباره مشكل پيدا كرده اما بشكلي ديگر ديشب و پريشب وقتي داشتم فيفا بازي ميكردم يه دفعه وسطه بازي گير كرد و خود بخ خود ريست شئ كتمپيوترم وايسادم تا دوباره بياد بالا اما بالا نيومد و با اين پيغام زير مواجه شدم ببينيد؟
disk error
press any key to restart

rebot and select proper device
or insrt boot media in selected boot device
and press a key​

اين پيغام بالايي در محيط داس به من داده ميشه خلاصه بالا نيومد دوباره ريست كردم بازم با همين پيغام مواجه شدم
دو سه بار ادامه دادم فايده اي نكرد و همش همون پيغام بالايي ميامد ترجيح دادم كه مدتيخاموش بمونه و برايه اطمينان از پشت كيس دكمه پاور دستگاه رو هم خاموش كردم كه ديگه برق به كيس هم نرسه بعد از حدودا 15 دقيقه 20 دقيقه دوباره رفتم سروقته سيستم روشن كردم اينبار اومد بالا و هيچ مشكلي نداشت ولي تا حالا چندين بار اينجوري شده يادمه قبلا ويروس گرفته بودم و تو بازيه فيفا مشكل پيدا كرده بودم وقتي ويروس رو كشتم بازي رون تر اجرا شد نميدونم والا رم رو تست كردم مشكلي نداشت حتي با برنامه hdd tune تست كردم كه نتيجه اش رو در زير ببينيد هيچ بد سكتوري رو نشون نداده و همينطور مموري تست تا اينجايه كا كه هم هارد هم رمم سالمند

untitled2.JPG

ببينيد نتيجه تست با برنامه hdd tune

untitled3.JPG

ببينيد نتيجه تست با برنامه hdd tune

حالا به نظره شما مشكل چيه مشكله كار كجاست

كسي نيست جواب بده

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این کارو کردی .
میتونی بری داخل System Properties ( با کلیک راست روی MyComputer و زدن Properties) بعد برگه Advanced بعد در قسمت Startup and Recovery دکمه Setting رو بزن بعد تیک های Send An Administrative Alert و Automatically Restart رو بردار .

بالا