Synix.Shayan
Registered User
يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟ :hmm:
به نقل از saeid_2001 :منم قبل عيد اسم نوشته بودم هر وقت هم زنگ ميزدم ميگفت دستگاهامون هنوز نيومده اخر هفته ديگه مياد تا رسيد به الان كه چند وقت پيش زنگ زدن گفتن كه بيان 100 تومن پول بدين من اصلا نفهميدم برچي بايد 100 تومن ديگه بديم بعد گفت اخر مرداد تحويل ميديم اخه اينا كه اينهمه قول دادن هفته ديگه هفته ديگه اخه ادم چجوري ميتوني بهشون اعتماد كنه تازه 100 تومنم ميگيرن الان كه معلوم نيست تا اخر مرداد اصلا ميدن اينترنتو يا نه منكه والا بيخيال شدم همون بهتره صبر كنم تا تو منطقمون adsl بياد بهتره
ثبت نامش كه مهلتي نيست. هر وقت بري با روي باز ازت ثبت نام مي كنن! البته 100 تومن رو هم با رويي گشاده ازت ميگيرنبه نقل از meli :حالا که اینو پرسیدید منم چند تا سوال می پرسم
1- مهلت ثبت نام تموم شده؟
2- آیا بازم ثبت نام می کنه یا این اولینو آخرین بار بوده؟یعنی بازم از این سری دستگاهها میاره یا نه؟
درسته كه دستگاههاشون محدوده و مثلا هر دو ماه يكبار 500 تا وارد مي كنن ولي ثبت نامش محدوديت نداره فقط ميفتي تو نوبت! هر چه زودتر ثبت نام كني زودتر به وايرلس ميرسي! البته اگه اين وضع فيلترينگ ادامه پيدا كنه كلا بايد بي خيال اينترنت شد حالا چه پر سرعت و چه چت سرعت!!به نقل از meli :نه عزیزمن
نمی دونستی بدون
دستگاهاشون محدوده
می خوام بدونم بازم از این دم و دستگاه میارن یا نه؟
دقیقا همین طوره! ظاهرا دستگاههاشون تمایلی به اکتیو شدن ندارن! این قصه سر و ته دراز دارد!به نقل از FireFly :من دیروز زنگ زدم ... این دفعه گفتن که مودم ها رسیده ... لطف دارن می کنن دونه دونه دستگاه ها را در منطقه سیدخندان و سهرودی تست می کنن تا مبادا مشتریان نازنین دلگیر بشن ! اینطوری که بوش میاد یک ماهی هم باید صبر کنیم ...