• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
فكر كنم منظورشون مهر 85 بود!
1.gif
1.gif
1.gif
خدا به همتون صبر بده!

meli

Registered User
لایک‌ها
23
بخش عمده تشکیلات در حال نصب می باشد
اواسط مهر!
وای خدا این فکسه چی می گه؟!

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به عدد تك تك شما
بنده يكي از خوانندگان اين سايت بودم و در ضمن يكي از كاربران داتك (2 عدد يكي قبل از عيد يكي در مهرماه سال جاري 1384)
بايد خدمت شما عرض كنم كه اين دوستان دستگاهها را بصورت غيرمستقيم از كشور ملعون آمريكا تهيه ميكنند اسم اصلي دستگاهها IP Wireless ميباشد ساخت يك شركتي به همين اسم و به آدرس اينترنتي :www.ipwireless.com/
و هم اكنون در حال تست دستگاهها ميباشند و در ضمن سرويس جالبي ارائه نميفرمايند پس دوستاني كه خيلي كرم اينترنت هستند زياد خودشونو ازيت نكن!
ولي در مورد دوستاني كه مثل من 3-4 تا خط ليز دارن هچ مشكلي نيست حداقل روزي 20 ساعت ميتونيد از اينترنت استفاده كنند
در ضمن وقتي براي نصب ميان به بهانه تست ميگن كه ما سي دي درايور نرم افزار در اختيار شما نميگذاريم و خودشون سي دي نصب كرده و به شما هچ نمدهند الا يك شي بنام ipwireless كه فقط ميتونيد از طريق همان كامپيوتري براتون نرم افزار نصب شده به اينترنت وصل شيد.
خب بنده يك سايتي زدم به نام www.persiasecure.com البته الان در حال طراحي است و شما هچ نميبيني ولي در اون بصورت كامل طريقه قاپ زدن درايورشون و اجرا اون رو هر كامپيتري رو توضيح ميدهم(بعنوان اولين مقاله از سري مقالات سايت persiasecure :)

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از securewana :
با سلام به عدد تك تك شما
بنده يكي از خوانندگان اين سايت بودم و در ضمن يكي از كاربران داتك (2 عدد يكي قبل از عيد يكي در مهرماه سال جاري 1384)
بايد خدمت شما عرض كنم كه اين دوستان دستگاهها را بصورت غيرمستقيم از كشور ملعون آمريكا تهيه ميكنند اسم اصلي دستگاهها IP Wireless ميباشد ساخت يك شركتي به همين اسم و به آدرس اينترنتي :www.ipwireless.com/
و هم اكنون در حال تست دستگاهها ميباشند و در ضمن سرويس جالبي ارائه نميفرمايند پس دوستاني كه خيلي كرم اينترنت هستند زياد خودشونو ازيت نكن!
ولي در مورد دوستاني كه مثل من 3-4 تا خط ليز دارن هچ مشكلي نيست حداقل روزي 20 ساعت ميتونيد از اينترنت استفاده كنند
در ضمن وقتي براي نصب ميان به بهانه تست ميگن كه ما سي دي درايور نرم افزار در اختيار شما نميگذاريم و خودشون سي دي نصب كرده و به شما هچ نمدهند الا يك شي بنام ipwireless كه فقط ميتونيد از طريق همان كامپيوتري براتون نرم افزار نصب شده به اينترنت وصل شيد.
خب بنده يك سايتي زدم به نام www.persiasecure.com البته الان در حال طراحي است و شما هچ نميبيني ولي در اون بصورت كامل طريقه قاپ زدن درايورشون و اجرا اون رو هر كامپيتري رو توضيح ميدهم(بعنوان اولين مقاله از سري مقالات سايت persiasecure :)
24.gif
24.gif
بله؟! من خودم الان 4 ماهه دارم سي دي درايور و اين چيزا ديگه چيه! مودم (يا همون IP Wireless كه شما ميگي) رو وصل مي كني به كارت شبكه كامپيوترت والسلام!

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از mahdi206 :
24.gif
24.gif
بله؟! من خودم الان 4 ماهه دارم سي دي درايور و اين چيزا ديگه چيه! مودم (يا همون IP Wireless كه شما ميگي) رو وصل مي كني به كارت شبكه كامپيوترت والسلام!
چقدر پول میدی و سرعتت چقدره

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از من :
چقدر پول میدی و سرعتت چقدره
ماهي 39000 تومن. سرعت : دريافت 128 كيلوبيت (16 كيلوبايت) ارسال 32 كيلوبيت (4 كيلوبايت)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوست عزيز .

منم جديدا اسم نوشتم ولي هنوز نيومدن وصل كنن.ميخواستم بدونم چطوره راضي هستي واقعا 16 كيلوبايت ترنسفر داره سرويس دهيشون چطوره تا حالا قطعي هم داشتي مرسي

به نقل از mahdi206 :
ماهي 39000 تومن. سرعت : دريافت 128 كيلوبيت (16 كيلوبايت) ارسال 32 كيلوبيت (4 كيلوبايت)
يه سوال داشتم از شما ميدوني اين سرويس از كدوم استاندارد وايرلس پشتيباني ميكنه

به نقل از securewana :
با سلام به عدد تك تك شما

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز سلام به تمام خوبان و جناب آقاي عصباني
خدمت شما عرض شود جناب عالي اگر 4 ماه از اين سيستم استفاده نموده ايد بنده در حدود 8 ماه در حال استفاده از اين سيستم هستم و اگر توجه به عرض بنده كرده بودي بنده گفتم كه 2 تا از اين ها رو دارم.
كه يكي از آنها مال 8 ماه پيش و ديگري را در حدود 15 روز پيش به من تحويل داده اند در سيستم جديد مودمها بصورت usb به سيستم شما وصل ميشود پس درايور ميخواهد و يه نرم افزار ارتباطي بابت authnicate كردن شما در سيستم آنها.
به همين سادگي به همين خوشمزگي!
در ضمن بنده سايت مربوطه را معرفي كرده بودم اول يه سر ميزدي بعد داغ ميكردي :cool:
در جواب دوست ديگري كه پرسيده بودند كه از چه تكنولوژي بي سيمي استفاده مينمايند :
خدمت شما عرض كنم كه اين آنتنها بر روي امواج 3 گيگاهرتز كاركرده و هيچ گونه ربطي به سيستمهاي مورد استفاده وايرلس كنوني ندارد.اين نوع سيستم ها مانند تكنولوژي موبايل بوده و نيازي به ديد مستقيم آنتن ندارد اصطلاحاَ به اين تكنولوژي cellular wireless گويند.
در جواب دوست آخر
سيستم قبلي بنده در مود 512 دريافت 128 ارسال كار ميكند كه ميتوانم بگويم در حدود 64 كيلو سرعت دريافت بنده هست و در حدود 16 كيلو سرعت ارسال
ولي در مورد سيستم جديد
چون سيستم را بصورت تست به من تحويل داده اند دريافت برروي 128 ك و ارسال بروي 32 ك ست شده است ولي در اكثر مواقع بنده بالاتر از 10 ك نتوانستم دريافت كنم و با وحشتناكترين نرم افزار ارسال فقط توانستم 2.3 ك ارسال كنم البته به من گفتند كه بصورت تست و مشكل حل ميشود

meli

Registered User
لایک‌ها
23
ببینم هر کدوم از این مودم ها چند تا دستگاه رو جواب میده؟
یعنی اگر بخوایم به صورت شبکه ازش استفاده کنیم چطوریاست؟
چند تا دستگاه رو ساپورت می کنه؟

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از meli :
ببینم هر کدوم از این مودم ها چند تا دستگاه رو جواب میده؟
یعنی اگر بخوایم به صورت شبکه ازش استفاده کنیم چطوریاست؟
چند تا دستگاه رو ساپورت می کنه؟

خب اگر بزاري اين بحث رو بصورت كامل تو سايت خودم توضيح بدم خيلي بهتره البته با اجازه :blush:
ولي در همين حد بدون كه اين شركت به شما 2 مدل سرويس ميده يكي single user و يكي ديگه multi user ولي من به تو قول ميدهم كه شما هر دو مدل رو ميتونيد تو شبكه پخش كنيد.
فرق single user با multi user در اينه كه در اولي به شما آپي وليد نميده ولي تو دومي ميده(ارواح خيك عمش) چون آپي كه ميده از بيرون قابل رديابي نيست پس يعني اينكه شما پشت فايروال هستي! البته از نوع خفن
در single user به شما از طريق DHCP آپي ميده و اين اوخر هر 20 دقيقه يبار آپي رو عوض ميكنه البته با يسري از نرم افزارهاي خفن ميشه حالشونو جا آورد ولي با نرم افزارهاي درپيت تا حدي نميشه بنده الان به اسم single user يه مشتري با 50 كاربر دارم.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از securewana :
باز سلام به تمام خوبان و جناب آقاي عصباني
خدمت شما عرض شود جناب عالي اگر 4 ماه از اين سيستم استفاده نموده ايد بنده در حدود 8 ماه در حال استفاده از اين سيستم هستم و اگر توجه به عرض بنده كرده بودي بنده گفتم كه 2 تا از اين ها رو دارم.
كه يكي از آنها مال 8 ماه پيش و ديگري را در حدود 15 روز پيش به من تحويل داده اند در سيستم جديد مودمها بصورت usb به سيستم شما وصل ميشود پس درايور ميخواهد و يه نرم افزار ارتباطي بابت authnicate كردن شما در سيستم آنها.
به همين سادگي به همين خوشمزگي!
در ضمن بنده سايت مربوطه را معرفي كرده بودم اول يه سر ميزدي بعد داغ ميكردي :cool:
در جواب دوست ديگري كه پرسيده بودند كه از چه تكنولوژي بي سيمي استفاده مينمايند :
خدمت شما عرض كنم كه اين آنتنها بر روي امواج 3 گيگاهرتز كاركرده و هيچ گونه ربطي به سيستمهاي مورد استفاده وايرلس كنوني ندارد.اين نوع سيستم ها مانند تكنولوژي موبايل بوده و نيازي به ديد مستقيم آنتن ندارد اصطلاحاَ به اين تكنولوژي cellular wireless گويند.
در جواب دوست آخر
سيستم قبلي بنده در مود 512 دريافت 128 ارسال كار ميكند كه ميتوانم بگويم در حدود 64 كيلو سرعت دريافت بنده هست و در حدود 16 كيلو سرعت ارسال
ولي در مورد سيستم جديد
چون سيستم را بصورت تست به من تحويل داده اند دريافت برروي 128 ك و ارسال بروي 32 ك ست شده است ولي در اكثر مواقع بنده بالاتر از 10 ك نتوانستم دريافت كنم و با وحشتناكترين نرم افزار ارسال فقط توانستم 2.3 ك ارسال كنم البته به من گفتند كه بصورت تست و مشكل حل ميشود
سلام دوست عزيز
از اينكه به من گفتين آقاي عصباني خيلي ممنون! خب من يه خورده هميشه اينطوري هستم خودم هم ميدونم مشكلي هم نيست! :D
در مورد مودم ها من فكر مي كردم جديداشون هم usb و هم Ethernet داره يعني خود منشي داتك بهم اينطوري گفت ولي خب اينطور كه شما ميگي و اگه فقط usb باشه نميرزه! اصلا من همون با Ethernet خودم كار مي كنم سرعتش هم ثابت 16 هست. فقط گاهي اوقات تا نيم ساعت قات ميزنه و بعد خودش درست ميشه.
در مورد سايت من فكر مي كردم سايت خودتون رو ميگين كه هنوز چيزي توش نيست. اون سايت خارجكي رو هم رفتم يه چيزايي ازش دستگيرم شد :)
در مورد single user اش هم بگم كه من خودم اين رو همين الان دارم با 10 نفر به صورت اشتراكي استفاده مي كنم و البته هيچ مشكلي هم نداره!
در ضمن ما منتظر بازگشايي سايتتان هستيم. در صورت امكان وقتي سايتتون درست شد تو همين تاپيك خبرش رو به ما بگين.

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
سلام دوست عزيز
از اينكه به من گفتين آقاي عصباني خيلي ممنون! خب من يه خورده هميشه اينطوري هستم خودم هم ميدونم مشكلي هم نيست! :D
در مورد مودم ها من فكر مي كردم جديداشون هم usb و هم Ethernet داره يعني خود منشي داتك بهم اينطوري گفت ولي خب اينطور كه شما ميگي و اگه فقط usb باشه نميرزه! اصلا من همون با Ethernet خودم كار مي كنم سرعتش هم ثابت 16 هست. فقط گاهي اوقات تا نيم ساعت قات ميزنه و بعد خودش درست ميشه.
در مورد سايت من فكر مي كردم سايت خودتون رو ميگين كه هنوز چيزي توش نيست. اون سايت خارجكي رو هم رفتم يه چيزايي ازش دستگيرم شد :)
در مورد single user اش هم بگم كه من خودم اين رو همين الان دارم با 10 نفر به صورت اشتراكي استفاده مي كنم و البته هيچ مشكلي هم نداره!
در ضمن ما منتظر بازگشايي سايتتان هستيم. در صورت امكان وقتي سايتتون درست شد تو همين تاپيك خبرش رو به ما بگين.

your welcome man
we are not here for struggling with each other
we are here for discuss something
and exchange our knowledge
all i said is only for fun
don't get tough
THE LIFE IS EASIEST THAT YOU THINK :blush:

meli

Registered User
لایک‌ها
23
مهدی جان سرعت مودم شما چقدره؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از securewana :
your welcome man
we are not here for struggling with each other
we are here for discuss something
and exchange our knowledge
all i said is only for fun
don't get tough
THE LIFE IS EASIEST THAT YOU THINK :blush:
8.gif
8.gif
8.gif
فقط اگه ميتوني انگليسي ننويس! البته اين چند خط همش رو فهميدم ها! ديگه اينقدر بلدم! در ضمن حرفهاي شما تماما تاييد ميشه.
70.gif

مهدی جان سرعت مودم شما چقدره؟
والا سرعت مودم رو نمي دونم ولي سرعتي كه من استفاده مي كنم 128/32 (16 كيلوبايت دريافت و 4 كيلوبايت ارسال) هست.

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودمهایی که در دست شما میباشد تا سرعت 3 مگابیت در ثانیه رو ساپورت میکنه ولی هم اکنون این شرکت بیشتر از 512 کیلوبیت رو اجازه نمیده
ولی احتمال میدم بوسیله این سرویس ، سرویسهای دیگری نظیر piont to multi point رو هم ارائه بدن یه چیزی تو مایه های سرویس piont to piont لیزلاین ولی با این تفاوت که ایندفعه میگن برای مثال از سرعت فلان به بالا رو ما گارانتی میدیم. :f34r:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
اينكه هم usb داره هم Ethernet ؟! Ethernet كه ديگه درايور نميخواد. احتمالا اين مودم اوني نبايد باشه كه داتك ميده.

Flexible PC interface options include USB or Ethernet
ببین دوباره توجه نکرد نوشته OR نه AND پس نتیجه میگیریم تو ایران همیشه بدترین گزینه باید انتخاب بشه که مردم تو دردسر بیفتن و یه سری کرم پیدا بشن حال این آدمهای احمق رو بگیرن :blink:
البته نمیخواستم بد حرف بزنم ولی وقتی میبینم 4 تا جوجه اسم خودشونو گذاشتن مهندس و فکر میکنن با انتخاب یه مدل دستگاه میتونن جلوی همچی رو بگیرن خیلی ناراحت میشم . :hmm:

meli

Registered User
لایک‌ها
23
به نقل از mahdi206 :
اينكه هم usb داره هم Ethernet ؟! Ethernet كه ديگه درايور نميخواد. احتمالا اين مودم اوني نبايد باشه كه داتك ميده.
تاييد ميشه!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
من ديگه 100% همين CPE (مودم وايرلس) رو نگه مي دارم. خوب شد شما گفتي جريان مودمهاي جديدشون رو. اين مودمي كه ما داريم يه خورده مشكل داره يه بار داده درستش كردن ولي موقع درست كردن چراغهاش رو درست نكردن الان فقط دو تا از چراغهاش روشن ميشه.
من هم هي منتظر بودم مودمهاشون بياد برم يكي از جديدهاشو بگيرم.
حالا يه چيزي! اينا يهو به سرشون نزنه همه رو مجبور كنن برن مودم جديد بگيرن؟ چون من اين CPE رو خيلي اينور اونور ميبرم اگه بخواد با نصب درايور باشه كه اعصاب آدم رو خورد ميكنه!

بالا