• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
ای بابا . بد شانسی خونه ما به فاصله یه بنده انگشت (روی نقشه) از محدوده دایره شهرک غرب فاصله داره :( :( (یعنی توی اتوبان اشرفی هستم که داتک گفت 4 ماه دیگه اونجا رو هم پوشش میدیم که خدا میدونه 4 ماه دیگه کی میشه)

با داتک تماس گرفتم سوال داشتم که گفت این مودم ها رو ما به شما بصورت امانی میدیم و 100 هزار تومان به عنوان دیپازیت از شما میگیریم و 39 تومان شارژ ماهیانه
حالا من نفهمیدم این 100 تومان برا چی بود ؟ برای مودم بود یعنی بعدن پس میدن یا نه ؟

خودشون گفتن که محدودیت حجمی نداره . میخوام از شما هم بپرسم که واقعا نداره ؟؟؟؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از sunnyboy :
ای بابا . بد شانسی خونه ما به فاصله یه بنده انگشت (روی نقشه) از محدوده دایره شهرک غرب فاصله داره :( :( (یعنی توی اتوبان اشرفی هستم که داتک گفت 4 ماه دیگه اونجا رو هم پوشش میدیم که خدا میدونه 4 ماه دیگه کی میشه)

با داتک تماس گرفتم سوال داشتم که گفت این مودم ها رو ما به شما بصورت امانی میدیم و 100 هزار تومان به عنوان دیپازیت از شما میگیریم و 39 تومان شارژ ماهیانه
حالا من نفهمیدم این 100 تومان برا چی بود ؟ برای مودم بود یعنی بعدن پس میدن یا نه ؟

خودشون گفتن که محدودیت حجمی نداره . میخوام از شما هم بپرسم که واقعا نداره ؟؟؟؟
نه محدودیت نداره اصلا همین برتری رو نسبت به adsl داره وگرنه اگه محدودیت داشته باشه که ادم میره adsl میگیره

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از saeid_2001 :
نه محدودیت نداره اصلا همین برتری رو نسبت به adsl داره وگرنه اگه محدودیت داشته باشه که ادم میره adsl میگیره
پس این 100 تومن جریانش چیه ؟ میخوام بدونم هزینه ای که برام تموم میشه کلا همون 39 تومان شارژ ماهیانه می باشد ؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
100 میگرن که بری تو نوبت دیگه اخه بعدش مثل اینکه پول شارژ ماهانه رو از 100 تومن کم میکنن بعد من از اون خانومه پرسیدم گفتش اگه گرفتید راضی نبودید 100 تومنم بهمراه چک 300 تومنی بهتون پس میدیم

myself

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اول مرداد تا وسط مهر و كاري ندارم كه چند بار تلفن كردم. فقط همين و بگم كه اول مرداد كه 100تومان و دادم قرار بود تا هفته سوم مرداد سرويس‌شون راه بيوفته! بعد شد شهريور، بعد آخر شهريور، بعد 15 مهر، حالا هم داستان از هفته پيش تا حالا!

چهارشنبه (13 مهر) تلفن كردم، گفتند شنبه-يكشنبه تماس بگير بيا مودمت و ببر.
دوشنبه (18 مهر) صبح تلفن كردم، گفتند هفته ديگر ميتوني تماس بگيري و بياي مودمت و بگيري.
دوشنبه عصر (18 مهر) دوباره تلفن كردم، گفتند كه چهارشنبه-پنج‌شنبه تماس بگير و بيا مودمت و بگير.
چهارشنبه (20مهر) تلفن كردم، گفتند كه پنجشنبه صبح تلفن بزن و بيا مودمت و بگير.
پنجشنبه صبح (21مهر) تلفن كردم، گفتند كه شنبه بيا مودمت و بگير! سرويس هم از آخر هفته ديگه فعال ميشه!
...
ميگم اگه بخش فني داتك هم مثل بخش فروشش اينقدر خوش قول باشن و برنامه‌ريزي و زمانبنديشون تا اين اندازه دقيق باشه كه بايد دودستي همين dialup را بچسبيم!​

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
با تلفن كارت پيش نميره. نمي دونم تو اين تاپيك بود يا يكي ديگه بود كه به اين موضوع اشاره شده بود كه بايد حضوري بري اونجا و يه خورده گرد و خاك كني!

meli

Registered User
لایک‌ها
23
منظور از اینکه تماس بگیر بیا مودمتو بگیر این بوده که مینیبوس بگیر بیا مودمتو بگیر!
راستی کسی هنوز استفاده نکرده؟!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم شنبه زنگ زدم گفتن وسط هفته زنگ بزن بیا مودمتو بگیر منم فراداش بلد شدم رفتم شرکتم گتم اومدم مودممو بگیرم مودمو بهم دادن و هیچیم نگفتن منم مودمو گرتمو اومدم همین شما برو بگیر اونا رو ول کن چی میگن بلد شو برو اونجا بگو گفته بودید امروز بیام مودمو بگیرم بعدشم مودمو بهت میدن
به نقل از myself :
از اول مرداد تا وسط مهر و كاري ندارم كه چند بار تلفن كردم. فقط همين و بگم كه اول مرداد كه 100تومان و دادم قرار بود تا هفته سوم مرداد سرويس‌شون راه بيوفته! بعد شد شهريور، بعد آخر شهريور، بعد 15 مهر، حالا هم داستان از هفته پيش تا حالا!

چهارشنبه (13 مهر) تلفن كردم، گفتند شنبه-يكشنبه تماس بگير بيا مودمت و ببر.
دوشنبه (18 مهر) صبح تلفن كردم، گفتند هفته ديگر ميتوني تماس بگيري و بياي مودمت و بگيري.
دوشنبه عصر (18 مهر) دوباره تلفن كردم، گفتند كه چهارشنبه-پنج‌شنبه تماس بگير و بيا مودمت و بگير.
چهارشنبه (20مهر) تلفن كردم، گفتند كه پنجشنبه صبح تلفن بزن و بيا مودمت و بگير.
پنجشنبه صبح (21مهر) تلفن كردم، گفتند كه شنبه بيا مودمت و بگير! سرويس هم از آخر هفته ديگه فعال ميشه!
...
ميگم اگه بخش فني داتك هم مثل بخش فروشش اينقدر خوش قول باشن و برنامه‌ريزي و زمانبنديشون تا اين اندازه دقيق باشه كه بايد دودستي همين dialup را بچسبيم!

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
در نهایت امروز بعد از کلی بدبختی و لاک شدن اکانتم ، تونستم از اینترنت بی سیم داتک استفاده کنم ... باز مثل همیشه یادتون باشه هیچ کاری را بصورت تلفنی با شرکت داتک نمی تونید پیش ببرید و حتما باید حضوری مراجعه کنید ... من دیروز رفتم و درخواست فعال شدن اکانتم را دادم ... بعدش از منزل هرکاری کردم نتونستم کانکت بشم ، صدبار هم به قسمت پشتیبانیشون زنگ زدم هر دفعه یه ایرادی رو بهانه کردن.. چند بار هم رمز عبورم را تغییر دادن باز نشد که نشد ... امروز اول وقت با مودم و تشکیلات رفتم شرکت ، گفتم همینجا همه چیز را درست کنید وقتی از همینجا کانکت بشم ، میرم ... خلاصه بعد از یک ساعت و نیم الافی همه چیز درست شد و الان دارم استفاده می کنم ...
یادتون باشه اگر چند بار رمز عبور غلط وارد بشه و سعی کنید که کانکت بشید ، حساب کاربریتون قفل میشه ... پس اشتباهی که من کردم را تکرار نکنید ...

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از FireFly :
سلام دوستان
در نهایت امروز بعد از کلی بدبختی و لاک شدن اکانتم ، تونستم از اینترنت بی سیم داتک استفاده کنم ... باز مثل همیشه یادتون باشه هیچ کاری را بصورت تلفنی با شرکت داتک نمی تونید پیش ببرید و حتما باید حضوری مراجعه کنید ... من دیروز رفتم و درخواست فعال شدن اکانتم را دادم ... بعدش از منزل هرکاری کردم نتونستم کانکت بشم ، صدبار هم به قسمت پشتیبانیشون زنگ زدم هر دفعه یه ایرادی رو بهانه کردن.. چند بار هم رمز عبورم را تغییر دادن باز نشد که نشد ... امروز اول وقت با مودم و تشکیلات رفتم شرکت ، گفتم همینجا همه چیز را درست کنید وقتی از همینجا کانکت بشم ، میرم ... خلاصه بعد از یک ساعت و نیم الافی همه چیز درست شد و الان دارم استفاده می کنم ...
یادتون باشه اگر چند بار رمز عبور غلط وارد بشه و سعی کنید که کانکت بشید ، حساب کاربریتون قفل میشه ... پس اشتباهی که من کردم را تکرار نکنید ...
چه مسخره! يوزر پسورد ديگه چه صيغه ايه! خوش به حال ما كه سيم رو وصل مي كنيم 10 ثانينه اي وصل ميشه
39.gif

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از FireFly :
سلام دوستان
اوه اوه اوه اوه
184.gif
175.gif
182.gif
بابا جون با این همه دردسر و اذیتی که میکشید برای چی می رید سراغ این شرکته.اونهمه که پول دادید آخرش پس اینجوریه
101.gif
اگه من جای شما بودم میرفتم شرکتشونو آتیش میزدم
97.gif
3.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پس بالاخره بره شما فعال شد مبارکه.منم فکر کنم دوباره باید بلند شم برم اونجا .
حالا سرعتش چطوره 15-16 کیلو ترنسفر رو میده یا نه
به نقل از FireFly :
سلام دوستان

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام سعید جان
راستش هنوز تست هست و به قول خودشون هنوز محدوده خاصی براش تعریف نکردن .. اگر از سرور خلوت و خوب دانلود کنی نهایت 12 وگرنه میانگین یه چیزی بین 8 تا 9 است .... باز همینش هم غنیمتی است ... حداقل برای من که از شر تلفن و اشغال بودنش خلاص شدم ...

شما هم فردا برو پیش خانم عظیمی پور و بگو قرار بود اکانتم فعال بشه ولی خبری نشده .. همونجا هم بشین تا برات فعال کنه ... اگر هم امکانش بود یه تست تو شرکت با مودمت بگیر تا به دردسرهای من دچار نشی ....

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ميگم من الان برم اسم بنويسم 2-3 سال ديگه بهم ميدن يا نه؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر آشنا یا پارتی داشته باشین که یه روزه تحویل میدن ، در غیر اینصورت یه چند ماهی فکر کنم باید منتظر باشین ... همین امروز شنیدم که می گفتن مودم هاشون تموم شده حالا تو شرکت موجود نداشتن و تو انبار بود دیگه خدا داند ...

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
کسی خبر نداره که کی میخوان مناطق دیگه رو پوشش بدن ؟ و یا اصلا قصد همچین کاری دارن ؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از FireFly :
سلام سعید جان
راستش هنوز تست هست و به قول خودشون هنوز محدوده خاصی براش تعریف نکردن .. اگر از سرور خلوت و خوب دانلود کنی نهایت 12 وگرنه میانگین یه چیزی بین 8 تا 9 است .... باز همینش هم غنیمتی است ... حداقل برای من که از شر تلفن و اشغال بودنش خلاص شدم ...

شما هم فردا برو پیش خانم عظیمی پور و بگو قرار بود اکانتم فعال بشه ولی خبری نشده .. همونجا هم بشین تا برات فعال کنه ... اگر هم امکانش بود یه تست تو شرکت با مودمت بگیر تا به دردسرهای من دچار نشی ....
عضیمی پور کدومشونه؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از m_amin :
عضیمی پور کدومشونه؟
عینکیه ، میزش درست روبروی خانم محسنی است .... ظاهرا وظیفه فعال کردن اکانت ها به عهده اون است ...

myself

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
کسی خبر نداره که کی میخوان مناطق دیگه رو پوشش بدن ؟ و یا اصلا قصد همچین کاری دارن ؟

ميگفتن كه دارن يه آنتن تو اميرآباد ميزنن اما تا بعد از تست شبكه فعلي فعال نميشه!​

myself

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
اگر آشنا یا پارتی داشته باشین که یه روزه تحویل میدن ، در غیر اینصورت یه چند ماهی فکر کنم باید منتظر باشین ... همین امروز شنیدم که می گفتن مودم هاشون تموم شده حالا تو شرکت موجود نداشتن و تو انبار بود دیگه خدا داند ...

ماشاا.. شده مثل بقالي محلمون كه شير يارانه‌اي مياره! هر كي زودتر بره زنبيل بذاره يا با بقال آشنا باشه زودتر بهش ميدن! :wacko:
هي 100-200 تا (بقول خودشون) از انبار مودم ميارن، هر كي زودتر اومد بهش ميدن!
انگار نه انگار كه قبلا يه پيش ثبت‌نام كردن و 100تومن پول گرفتن! :weird:​

بالا