• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
56.gif
من هنوز در عجبم که با این شرایط وحشتناک ملت هنوزم میرن الاف میکنن خودشونو
42.gif

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستش با تمام این اوصاف به نظر من باز ارزش داره ، از دیروز تا حالا که اکانتم اکتیو شده نزدیک به 1 گیگ دانلود کردم ، الانم تو GameSpy ولم دارم پوکر بازی می کنم کاری که همیشه حسرت انجامش با دایال آپ رو می خوردم !... نه نگران اینم که نکنه یکی کار داشته باشه و پشت خط بمونه و نه نگران هزینه تلفن هستم و نه دیسکانکت شدن های اعصاب خورد کن و نه قرقر دیگران ... الان وقتی دارم فکر می کنم می بینم که واقعا ارزش چند ماه الافی و انتظار رو داشت ... هرچند که کلی دردسر کشیدم ، سرعت اتصال هم اونطوری که انتظار داشتم نبوده ولی خوب همینش هم فعلا بسیار راضی کننده است تا تست تموم بشه + فعلا مجانی است و هزینه ای نمیدیم ...

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از FireFly :
راستش با تمام این اوصاف به نظر من باز ارزش داره ، از دیروز تا حالا که اکانتم اکتیو شده نزدیک به 1 گیگ دانلود کردم ، الانم تو GameSpy ولم دارم پوکر بازی می کنم کاری که همیشه حسرت انجامش با دایال آپ رو می خوردم !... نه نگران اینم که نکنه یکی کار داشته باشه و پشت خط بمونه و نه نگران هزینه تلفن هستم و نه دیسکانکت شدن های اعصاب خورد کن و نه قرقر دیگران ... الان وقتی دارم فکر می کنم می بینم که واقعا ارزش چند ماه الافی و انتظار رو داشت ... هرچند که کلی دردسر کشیدم ، سرعت اتصال هم اونطوری که انتظار داشتم نبوده ولی خوب همینش هم فعلا بسیار راضی کننده است تا تست تموم بشه + فعلا مجانی است و هزینه ای نمیدیم ...
پس محدودیت دانلود نداره ؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از FireFly :
ميبينم كه شما هم به اون چيزي رسيدي كه من تا حالا مي گفتم!

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دقیقا حق باشماست ، ولی خوب میدونی مهدی جان انتظار چیز بدی است ، انتظار برای دست یابی به اینترنت پرسرعت از انتظار برای رسیدن به معشوق یه جورایی سخت تر و طاقت فرساتر است ... حالا معشوق رو میشه یه کاری کرد ولی دایال آپ رو هیچ رقمه نمیشه خرش کرد:blink: این داتک هم از بس وعده سرخرمن داده بود که آدم حرص می خورد ، هی آدم رو امیدوار می کردن بعد ضد حال ... ولی به قول دوستمون شاهنامه آخرش خوشه ...

حالا یه مورد خیلی جالب برام اتفاق افتاد امروز ... تازه کشف کردم که تو خونه از دو تا دکل آنتن می گیرم ... سمتی که اتاق خودم هست و به سمت شمال است .. به دکل میرداماد وصل میشم و گیرندگی ضعیف و در نتیجه تو دریافت یکم مشکل دارم و قسمت جنوبی خونه به دکل بیهقی با گیرندگی بسیار خوب و حداکثر (اگر اشتباه نکم .. چون پشتیبانی اینطور به من گفت ) وسط خونه هم که قربونش برم نقطه کور ... امروز دکل بیهقی مورد پیدا کرده بود و اصلا آنتن نمیداد ... ولی سمت شمال توپ آنتن میداد ... بعد که سمت بیهقی درست شد سمت میرداماد قاطی کرد ....خلاصه امروز با مودم توخونه آواره بودم ... نمیدونم برای شما هم پیش اومده یا نه ؟!!! با قابلامه هم نشد که نشد یه جا ثابت بشم ... تا ساعت 7 به همین منوال بود .. بعش همه چیز درست شد.:lol:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
دقيقا همين انتظار باعث ميشه كه وقتي بهش ميرسي خيلي حال ميده!!
من خودم از بهمن تا خرداد در انتظار به سر مي بردم تا اينكه بند پ به ما رو آورد و ما هم بيسيم دار شديم!
در مورد آنتنها ، متاسفانه ما در جنوب كريم خان هستيم و تنها آنتني كه تحت پوشش اون هستيم حوالي ميدان شعاع هست و هر از گاهي قطعي داريم مثلا ديروز بعدازظهر تا شب نوسانان شديدي داشتيم!
و بسياري از مواقع هم بعد از برطرف شدن مشكل آنتن فرستنده ، بدون reset كردن cpe مشكل گيرندگي ما حل نميشه. با همه اين توصيفات حداقل براي ما كه خيلي مي ارزه.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين آنتن ها يا دكلهاي BTS بردشون و ميدان آنتن دهي شون چند كيلومتره؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
فکر کنید یه روزی wimax بیاد توی ایران . چی میشه ها
84.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا منم فعال کردم ولی اندفعه به صورت تلفنی !!! چون وقت نداشتم برم صبح زنگ زدم به خانومه گفت نیم ساعت دیگه فعالش میکنه من که باور نکردم و فکر نمیکردم واقعا فعالش کنن ولی فعال شد و الان دارم از استفاده میکنم سرعتشم همونطور که firefly گفت اونطوری که انتظار داشتم نبود ولی خیلی بهتر از dailup هستش

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
FireFly
واسه من که الان 7-8 ماهه گرفتم مودمم یه سانت هم تکون نخرده و همیشه آنتنش 5 تاست

البته الان دیگه دستیابی به مودم ندارم
;)

چون تو پشت بودمه و باید با نردبام برم اونجا

دیروز که شبکشون مشکل پیدا کرده بود زنگ زدم یارو گفت شما کدوم منطقه هستید گفتم نارمک یه لحظه موند گفت این اولین بار از اون منطقه کسی کانکنت میشه
گفت چند تا چراغ روشن میشه
گفتم 5 تا بازم یه چند ثانیه موند
گفت خونتون طبقه چندمه این دفعه من موندم !
چون خونمون طبقه اول و کلاه خونه دو طبقست و مودم پشت بود
هیچی دیگه یه خالی براش بستم که خونه آپارتمانی 6 طبقه و پنچره ما دیده مستقیم داره

آخره سر گفت باید مهندسایه ما با لپ تاپ بیان اونجا و با مودم تست کنن !
دیدم اوضا بی ریخته گفتم حالا فعلا ولش کنید
و شب هم خود به خود درست شد

آخه پینگم تا خود داتک رفته بود بالای 3000ms

در کل خوبه و نباید ناراضی باشید
من تا قبل این فقط و فقط دایلاپ داشتم و 33.6 اونم از یه ISP دره پیت
آخه اکانتهاش هکی بود و دو سال داشتم مصرف می کردم

ولی الان یه دفعه از 33.6 رفته به 512 و چه حالی میده
آدم احساس می کنه رفته بهشت
:p

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از saeid_2001 :
اقا منم فعال کردم ولی اندفعه به صورت تلفنی !!! چون وقت نداشتم برم صبح زنگ زدم به خانومه گفت نیم ساعت دیگه فعالش میکنه من که باور نکردم و فکر نمیکردم واقعا فعالش کنن ولی فعال شد و الان دارم از استفاده میکنم سرعتشم همونطور که firefly گفت اونطوری که انتظار داشتم نبود ولی خیلی بهتر از dailup هستش
به چه شمارهای زنگ زدی؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
همون شمارهای داتک(88738844) زنگ زدم بعد از اینکه منو به قسمت بیسیم وصل کردن به اون خانوم(خانوم عظیمی) گفتم من تا حالا چند بار برای فعال کردن اینترنتم زنگ زدم ولی اتفاقی نیفتاد بعد شماره سریال و شماره تلفنو ادرس رو گرفت گفت نیم ساعت دیگه وصله بعدشم وصل شد
به نقل از m_amin :
به چه شمارهای زنگ زدی؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه چیزی تو این مدت کم فهمیدم که فیلترینگ داتک خیلی بیخوده چون من قبلا از سپنتا استفاده میکردم یسری سایتها که سپنتا فیلتر نکرده بود داتک فیلتر کرده مثلا سایت http://www.photobucket.com/ که توش عکس اپلود میکردم فکر کنم megaupload هم داتک فیلتر کرده تو سپنتا فیلتر نبود

myself

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز عصر مودم را آوردن دم خونه تحويل دادن :) .
ديروز كه پرسيدم فردا فعال مي‌شم ، گقتن بله! من هم خيال كردم همراه با مودم شناسه و كلمه عبور را ميارن ولي ازشون خبري نيست! :(
چه جوريه؟ بايد تا فردا صبر كنم و تلفن بزنم؟ :worried:​

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ماله منم وصل شد البته با تلفن چیزی نشد پا شدم رفتم اونجا

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از artin :
FireFly
واسه من که الان 7-8 ماهه گرفتم مودمم یه سانت هم تکون نخرده و همیشه آنتنش 5 تاست

البته الان دیگه دستیابی به مودم ندارم
;)

چون تو پشت بودمه و باید با نردبام برم اونجا

دیروز که شبکشون مشکل پیدا کرده بود زنگ زدم یارو گفت شما کدوم منطقه هستید گفتم نارمک یه لحظه موند گفت این اولین بار از اون منطقه کسی کانکنت میشه
گفت چند تا چراغ روشن میشه
گفتم 5 تا بازم یه چند ثانیه موند
گفت خونتون طبقه چندمه این دفعه من موندم !
چون خونمون طبقه اول و کلاه خونه دو طبقست و مودم پشت بود
هیچی دیگه یه خالی براش بستم که خونه آپارتمانی 6 طبقه و پنچره ما دیده مستقیم داره

آخره سر گفت باید مهندسایه ما با لپ تاپ بیان اونجا و با مودم تست کنن !
دیدم اوضا بی ریخته گفتم حالا فعلا ولش کنید
و شب هم خود به خود درست شد

آخه پینگم تا خود داتک رفته بود بالای 3000ms

در کل خوبه و نباید ناراضی باشید
من تا قبل این فقط و فقط دایلاپ داشتم و 33.6 اونم از یه ISP دره پیت
آخه اکانتهاش هکی بود و دو سال داشتم مصرف می کردم

ولی الان یه دفعه از 33.6 رفته به 512 و چه حالی میده
آدم احساس می کنه رفته بهشت
:p
ديروز بعدازظهر ظاهرا كل شبكه شون مشكل داشت. واسه من هم قطع شده بود و شب كه برگشتم هم خيلي سرعتش كم بود كه بعد از Reset دستگاه درست شد.
من هنوز هم موندم كه اونجا چطوري واسه شما اينقدر خوب جواب ميده! خيلي خوش شانسي به خدا:D

یه چیزی تو این مدت کم فهمیدم که فیلترینگ داتک خیلی بیخوده چون من قبلا از سپنتا استفاده میکردم یسری سایتها که سپنتا فیلتر نکرده بود داتک فیلتر کرده مثلا سایت http://www.photobucket.com/ که توش عکس اپلود میکردم فکر کنم megaupload هم داتک فیلتر کرده تو سپنتا فیلتر نبود
از امروز يه سري سايتهاي ديگه مثل بازتاب هم به ليست فيلترينگ داتك اضافه شدند!!

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مهدی جان بازتاب برای من بازه و فیلتر نشده ... در ضمن مگا آپلود هم بازه و فیلتر نشده

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از FireFly :
مهدی جان بازتاب برای من بازه و فیلتر نشده ... در ضمن مگا آپلود هم بازه و فیلتر نشده
مطمئني؟ من همين الان ميزنم نمياد ميگه فيلتره! يعني چي اون وقت؟:wacko:

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mahdi206 :
مطمئني؟ من همين الان ميزنم نمياد ميگه فيلتره! يعني چي اون وقت؟:wacko:

آره مطمئن هستم ... خودم هم اولین بار که تست کردم خیلی تعجب کردم چون با بقیه ISP ها که امتحان کرده بودم فیلتر بود .. ولی با داتک بازه ... البته فکر نکنم مدت زیادی دوام بیاره ... این هم یه عکس که همین الان گرفتم روش کلیک کن تا بزرگ بشه .. منتها چون هی آنتن میاد و میره .. جواب دادنم طول کشید ....

بالا