پس محدودیت دانلود نداره ؟به نقل از FireFly :راستش با تمام این اوصاف به نظر من باز ارزش داره ، از دیروز تا حالا که اکانتم اکتیو شده نزدیک به 1 گیگ دانلود کردم ، الانم تو GameSpy ولم دارم پوکر بازی می کنم کاری که همیشه حسرت انجامش با دایال آپ رو می خوردم !... نه نگران اینم که نکنه یکی کار داشته باشه و پشت خط بمونه و نه نگران هزینه تلفن هستم و نه دیسکانکت شدن های اعصاب خورد کن و نه قرقر دیگران ... الان وقتی دارم فکر می کنم می بینم که واقعا ارزش چند ماه الافی و انتظار رو داشت ... هرچند که کلی دردسر کشیدم ، سرعت اتصال هم اونطوری که انتظار داشتم نبوده ولی خوب همینش هم فعلا بسیار راضی کننده است تا تست تموم بشه + فعلا مجانی است و هزینه ای نمیدیم ...
نه اصلا هیچ محدودیتی نداره و همین مسله به نظر من باعث برتریش است ...به نقل از من :پس محدودیت دانلود نداره ؟
ميبينم كه شما هم به اون چيزي رسيدي كه من تا حالا مي گفتم!به نقل از FireFly :راستش با تمام این اوصاف به نظر من باز ارزش داره ، از دیروز تا حالا که اکانتم اکتیو شده نزدیک به 1 گیگ دانلود کردم ، الانم تو GameSpy ولم دارم پوکر بازی می کنم کاری که همیشه حسرت انجامش با دایال آپ رو می خوردم !... نه نگران اینم که نکنه یکی کار داشته باشه و پشت خط بمونه و نه نگران هزینه تلفن هستم و نه دیسکانکت شدن های اعصاب خورد کن و نه قرقر دیگران ... الان وقتی دارم فکر می کنم می بینم که واقعا ارزش چند ماه الافی و انتظار رو داشت ... هرچند که کلی دردسر کشیدم ، سرعت اتصال هم اونطوری که انتظار داشتم نبوده ولی خوب همینش هم فعلا بسیار راضی کننده است تا تست تموم بشه + فعلا مجانی است و هزینه ای نمیدیم ...
به چه شمارهای زنگ زدی؟به نقل از saeid_2001 :اقا منم فعال کردم ولی اندفعه به صورت تلفنی !!! چون وقت نداشتم برم صبح زنگ زدم به خانومه گفت نیم ساعت دیگه فعالش میکنه من که باور نکردم و فکر نمیکردم واقعا فعالش کنن ولی فعال شد و الان دارم از استفاده میکنم سرعتشم همونطور که firefly گفت اونطوری که انتظار داشتم نبود ولی خیلی بهتر از dailup هستش
به نقل از m_amin :به چه شمارهای زنگ زدی؟
ديروز بعدازظهر ظاهرا كل شبكه شون مشكل داشت. واسه من هم قطع شده بود و شب كه برگشتم هم خيلي سرعتش كم بود كه بعد از Reset دستگاه درست شد.به نقل از artin :FireFly
واسه من که الان 7-8 ماهه گرفتم مودمم یه سانت هم تکون نخرده و همیشه آنتنش 5 تاست
البته الان دیگه دستیابی به مودم ندارم
چون تو پشت بودمه و باید با نردبام برم اونجا
دیروز که شبکشون مشکل پیدا کرده بود زنگ زدم یارو گفت شما کدوم منطقه هستید گفتم نارمک یه لحظه موند گفت این اولین بار از اون منطقه کسی کانکنت میشه
گفت چند تا چراغ روشن میشه
گفتم 5 تا بازم یه چند ثانیه موند
گفت خونتون طبقه چندمه این دفعه من موندم !
چون خونمون طبقه اول و کلاه خونه دو طبقست و مودم پشت بود
هیچی دیگه یه خالی براش بستم که خونه آپارتمانی 6 طبقه و پنچره ما دیده مستقیم داره
آخره سر گفت باید مهندسایه ما با لپ تاپ بیان اونجا و با مودم تست کنن !
دیدم اوضا بی ریخته گفتم حالا فعلا ولش کنید
و شب هم خود به خود درست شد
آخه پینگم تا خود داتک رفته بود بالای 3000ms
در کل خوبه و نباید ناراضی باشید
من تا قبل این فقط و فقط دایلاپ داشتم و 33.6 اونم از یه ISP دره پیت
آخه اکانتهاش هکی بود و دو سال داشتم مصرف می کردم
ولی الان یه دفعه از 33.6 رفته به 512 و چه حالی میده
آدم احساس می کنه رفته بهشت
از امروز يه سري سايتهاي ديگه مثل بازتاب هم به ليست فيلترينگ داتك اضافه شدند!!یه چیزی تو این مدت کم فهمیدم که فیلترینگ داتک خیلی بیخوده چون من قبلا از سپنتا استفاده میکردم یسری سایتها که سپنتا فیلتر نکرده بود داتک فیلتر کرده مثلا سایت http://www.photobucket.com/ که توش عکس اپلود میکردم فکر کنم megaupload هم داتک فیلتر کرده تو سپنتا فیلتر نبود
مطمئني؟ من همين الان ميزنم نمياد ميگه فيلتره! يعني چي اون وقت؟:wacko:به نقل از FireFly :مهدی جان بازتاب برای من بازه و فیلتر نشده ... در ضمن مگا آپلود هم بازه و فیلتر نشده
به نقل از mahdi206 :مطمئني؟ من همين الان ميزنم نمياد ميگه فيلتره! يعني چي اون وقت؟:wacko: