• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از artin :
آره
تو یه کیس با کارت شبکه بیسیم و مدوم داتک می گیری که اون اینترنت رو می گیره و با کیس خودت به اون وصل میشی
این آخرین راههه !
ولی امکان پذیر

خودم اول همین کارو می خواستم بکنم

چیزه زیاد شاخی هم نیست !

یه باکس تر و تمیز می خواد ! که هم محکم باشه و آب و آفتاب هم بهش نفوذ نکنه
فقط یه جوری باشه که مودم دید داشته باشه
یعنی یع قسمتش شیشه ای باشه

کیست هم چیزه بالای نمی خواد
من نمیدونم مینیموم ترین چیز برای شیر کردن اینترنت چیه

ولی فکر می کنم حتی با یه 233 هم کارت رو راه بندازه !
فقط یه جوری انتخاب کن که حداقل یه ویندوز مثل XP بتونی بریزی تا اگه یه وقت برق رفت ویندوزش خراب نشه
مرسی گرفتم چی شد.
خوب اینایی که شما میگی درست ولی امکان داره اصلا بالا پشت بام هم نگیره !؟ نه ؟ امکان داره دیگه ؟ خوب حالا اول میخوام از این مطمئن بشم بعد بقیه کاراشو بکنم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :
من امروز تونستم با همین اینترنت تست داتک به این سرعت دست پیدا کنم همین الانم که دانلود میکنم سرعت همین حدوداست احتمالا داتک خاسته یه حالی به ما بده
خب اين سرعت لحظه اي بوده احتمالا، شايد هم چون مال شما در مرحله تست هست سرعتش كنترل نميشه هنوز. راستي شما براي سرعت 128 در خواست داده بودين يا بيشتر؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از sunnyboy :
این خونه ما :
http://www.imagekafe.com/image.php?image=7e4e8.jpg
یه خونه درویشی2 طبقه . اطرافش هم تقریبا بازه . برج میلادو میشه دید:rolleyes:
خب اونچه كه به نظر مياد اينه كه بايد ببري پشت بوم. من همون مودم قديمي رو تو بعضي از نقاط تحت پوشش هم مي بردم نمي گرفت بايد مي بردم پشت بوم! فكر كنم اين قضيه ديد غير مستقيم همچين درست و حسابي كار نمي كنه! ولي در حالت ديد مستقيم بدون مزاحم (يعني عدم وجود آنتن هاي بيسيم در مسير كه تقريبا محاله!) تا 10-12 كيلومتري آنتن فرستنده ميگيره براي شما هم اگه پشت بوم ببري به احتمال 95% ميگيره البته اين مودمهاي جديدشون رو من نديدم و نمي دونم قدرت گيرندگي شون چطوري هست.

aka

Registered User
لایک‌ها
0
فک کنم USB > Ethernet convertor دیده باشم !

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از aka :
اون وقت اين درايور رو چجوري بايد نصب كرد و يوزر و پسورد رو چجوري بايد وارد كرد؟ يعني ديگه درايور نميخواد؟ حتي اگه همچين چيزي باشه باز هم بعيده كه مثل مودمهاي سري قبلشون بشه ازش استفاده كرد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خانم ها و آقایان

من آی پی وایرلس رو وسط هفته ثبت نام کردم و منشی محسنی قول داد که وسط آبان تحویل بگیرم.برام خیلی وقت تحویل اش مهم نیست،بلکه می خواهم بدونم که فیلترینگ این سرویس چقدر قویه
به خصوص برای سایت های سیاسی -اجتماعی و وبلاگ ها ،مثلا می شه با
Onspeed
دورش زد؟
این برنامه رو نمی دونم باش کار کردید یا نه ولی مدتی پیش که مطرح شد تمام فیلترینگ های ایران رو مثه آب خوردن دور می زد،دلیل اش هم استفاده از پورت 7000بود،می خوام بدونم رو آ پی ، این پورت بسته اس؟

مثلاً گویا نیوز بسته اس؟

ممنون می شم راهنمایی ام کنین

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aka :

ببین خشکل بلا اینا عمداً سرویس USB راه انداختن بایت کنترل بیشتر کاربرها چرا چون این سیستم مثل موبایل یه کد به نام IMEI داره که کار همون MAC آدرس شبکه رو انجام میده و هر کاربری رو روی این کد قفل کرده و شما نمتونید از این سرویس روی دستگاه دیگری استفاده کنی. اگر پشت دستگاه رو اونجایی که هولوگرام چسبونده نگاه کن میبینی که مثل موبایل سیم کارت هم میخوره (یه چیزی تو مایه های سیم کارت)
خب با این اوصاف تو خشکل بلا اگه بیای USB رو بچپونی تو Ethernet خب چی میشه نتیجه میگیریم که شما Authincate نمشی پس کانکت نمیشی پس برو بستنی بلیس!:(
در مورد روش کپی کردن درایورهاشون بصورت دستی قابل توجه دوستانی که cd درایور ندارند و فقط نرم اقزار رو براشون نصب کردند.
اون فولدری که نرم افزار نصب شده معمولاً محلش تو C:\Program Files\IPWireless Inc\IPWireless PC Software ;g کل این فولدر رو کپی کنید که درایورها توی همین فولدر داخل دایرکتوری Drivers نیز هست.
حالا میمونه registery ها
1- برید داخل برنامه regedit بوسیله گزینه run در ویندوز
2- بروید به شاخه [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\IPWireless Inc.]
3- روی شاخه مورد بحث کلید سمت راست موس را زده و گزینه export را انتخاب کرده و فولدری که فایلهای اجرایی برنامه را کپی کرده اید را انتخاب کرده و کلید save را بزنید
4- بروید به شاخه [HKEY_CURRENT_USER\Software\IPWireless Inc.]
5-روی شاخه مورد بحث کلید سمت راست موس را زده و گزینه export را انتخاب کرده و فولدری که فایلهای اجرایی برنامه را کپی کرده اید را انتخاب کرده و کلید save را بزنید
حالا شما میتوانید تمام فایلها را روی cd زده و هر کجا که خواستید دستگاه خود را plug کرده و حالشو ببرید.
دلیل اینکه این روش رو توی سایت رسمی نزدم بسیار مشخص است (شرکت ایرانی منم داخل ایران خر بیار باقالی بار کن):f34r:​

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
خانم ها و آقایان

من آی پی وایرلس رو وسط هفته ثبت نام کردم و منشی محسنی قول داد که وسط آبان تحویل بگیرم.برام خیلی وقت تحویل اش مهم نیست،بلکه می خواهم بدونم که فیلترینگ این سرویس چقدر قویه
به خصوص برای سایت های سیاسی -اجتماعی و وبلاگ ها ،مثلا می شه با
Onspeed
دورش زد؟
این برنامه رو نمی دونم باش کار کردید یا نه ولی مدتی پیش که مطرح شد تمام فیلترینگ های ایران رو مثه آب خوردن دور می زد،دلیل اش هم استفاده از پورت 7000بود،می خوام بدونم رو آ پی ، این پورت بسته اس؟

مثلاً گویا نیوز بسته اس؟

ممنون می شم راهنمایی ام کنین

آره جیگررررررررر
اونم چه فیلتریییییییی :eek:
ولی به عدد انسانهای روی زمین راه است برای رسیدن به اینترنت بدون فیلتر
توی همین سایت یه سزچ بزن اوضاع دستت میاد.:D

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نه بابا سرعت لحظه ای نیست از دیروز نمیدونم چرا اینطوری شده الانم اصلا سرعت ترنسفر زیر 20 کیلوبایت نمیاد بعدشم من برای 128 kbs اسم نوشته بودم
بیا اینم تست سرعت از این سایت http://myspeed.visualware.com/

speed.jpg

به نقل از mahdi206 :
خب اين سرعت لحظه اي بوده احتمالا، شايد هم چون مال شما در مرحله تست هست سرعتش كنترل نميشه هنوز. راستي شما براي سرعت 128 در خواست داده بودين يا بيشتر؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اره سرعت منم رفته بالا سرعت دانلود 22 کیلو بایت هست نمیدونم چه خبره

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
حالا اینکه همه رو کردن یا نه من نمیدونم اما برای من نزدیک 2 هفته هست که زیر 27 نمیاد اما این 2 روزه سرویسش خراب شده 22-23 میده وقتی درست باشه زیر 27 نمیاد

نمیدونم چی شده این دو روزه دارن چی کار میکنن مدام قطع میشه از اون ور هم پیوسته دریافت نداره و گر نه سرعت نمیامد پایین

کسه دیگه ای هم مشکل داره؟؟

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farshin :
حالا اینکه همه رو کردن یا نه من نمیدونم اما برای من نزدیک 2 هفته هست که زیر 27 نمیاد اما این 2 روزه سرویسش خراب شده 22-23 میده وقتی درست باشه زیر 27 نمیاد

نمیدونم چی شده این دو روزه دارن چی کار میکنن مدام قطع میشه از اون ور هم پیوسته دریافت نداره و گر نه سرعت نمیامد پایین

کسه دیگه ای هم مشکل داره؟؟

دوستان اینا دو مدل دستگاه وارد کردنند جفتش هم از کشور لعین آمریکا :cool:
مدل قبلی ها که خیلی هم بهتر بود بصورت ethernet وصل میشد ولی بنده بلشخصه نتونستم هیچ ردی ازش پیدا کنم در مدل قبلی آنتنهای روی دکلشون فرق میکرد یعنی همون BTS هاشون.
ولی در مورد مدل فعلی خب هم باباش معملومه هم ننش و چون دکلشون فرق میکنه (BTS) دوباره شیرمردان این مرزوبوم درحال نشخوار فناوریهای آن شیطان بزرگ میباشند پس be Patient
:rolleyes:

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یه چیز باحال دیگه
شرکت داتک اول فقط کارت اینترنت و تلقن داشت بعد با شرکت گات و رهام پارس jion شدند
قبلاً هم جای شرکت جای دیگه ای بود و الان تو این ساختمون که هستن مال گات هستش.
این اینترنت هم ما الان داریم استفاده میکنیم طبق قراردادی است که بین داتک و پتروشیمی تهران امضا شده و قرار بود که شرکت داتک به پتروشیمی اینترنت با سرعت بالا بصورت بی سیم بده که بحث همین وایرلسها پیش اومد بعد از مدتی که از قرار داد پتروشیمی گذشت دید که به این همه سرعت نیاز نداره پس به داتک اجازه فروش این اینترنت را به اشخاص ثالث داد البته با خفظ سود پتروشیمی :cool:
راستی اینطور که شیندم پتروشیمی هم زیر نظر آقایون هاشمی است!:blink:

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
به نقل از securewana :
دوستان اینا دو مدل دستگاه وارد کردنند جفتش هم از کشور لعین آمریکا :cool:
مدل قبلی ها که خیلی هم بهتر بود بصورت ethernet وصل میشد ولی بنده بلشخصه نتونستم هیچ ردی ازش پیدا کنم در مدل قبلی آنتنهای روی دکلشون فرق میکرد یعنی همون BTS هاشون.
ولی در مورد مدل فعلی خب هم باباش معملومه هم ننش و چون دکلشون فرق میکنه (BTS) دوباره شیرمردان این مرزوبوم درحال نشخوار فناوریهای آن شیطان بزرگ میباشند پس be Patient
:rolleyes:

دستگاهي اولي (ethernet) محصول شركت www.nextnetwireless.com بود.

aka

Registered User
لایک‌ها
0
جیییییییییییییییگر ، من نمیدونستم Athenticate داره فدات شم !
خوشگله ،من با قبلیاش کار کرده بودم ، عزیز دل انگیز !
اونها هم با Serial دستگاه و MAC اینترفیس ETH ، خودشونو مچ میکردن
اره عروسک !

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aka :
جیییییییییییییییگر ، من نمیدونستم Athenticate داره فدات شم !
خوشگله ،من با قبلیاش کار کرده بودم ، عزیز دل انگیز !
اونها هم با Serial دستگاه و MAC اینترفیس ETH ، خودشونو مچ میکردن
اره عروسک !

حالا جیگرررررررررررررررر فهمیدی قربون اون جیگرت برم من.:rolleyes:
اولاً چون تو این سیستمهای جدید باید auth بشی پس user و pass داری و سرعت جنابعالی رو روی این user ست کردند بابت اینکه شناسه کاربری تو به کسی دیگه ندی یا یه اکانت سرعت بالا بگیری و مثلاً 10 تا اکانت سرعت پایین بعد تریپ بچه زرنگ بازی دربیاری اومدن این کار رو کردن.
یعنی هر user رو روی IMEI دستگاه Lock کردند.
تو سیستم قبلی میشه گفت تقریباً حالت صنعتی داشت و شما میتونستید اون سیستم رو به هر نوع سیستم عامل متصل کرده و حالشو ببرید و تقریباً شبیه سیستم Lease Line بود ولی با این تفاوت که شما بصورت WiFi وصل میشدی.
اگر جنابعالی جیگر طلا از اول فورم رو یک ورانداز بکنی میبینی که بنده از اون مدل قدیمیه یک عدد و از مدل جدید تاکنون 7 عدد گرفته ام.
در مدل جدید دستگاه رو بصورت یک مودم میشناسه یعنی تقریبا بصورت یک خط ISDN و برای ارتباط با سیستم احتیاج به یه نرم افزار داری بابت وصل شدن به شبکه داتک اگه جیگر من کارش شبکه باشه و رفته باشه تو network connection میبینه که اونجا یه کانکشنی بنام داتک ساخته شده و فعلاً بصورت 115k وصل میشه.
حالا نظر من اینه که شرکت ipwireless اومده از api های ویندوز استفاده کرده یه جورایی نرم افزار ارتباطی ویندوز رو تحت کنترل گرفته و خودش کانکت میشه .
حالا جیگر بگو ببینم اهل کرم ریختن هستی یا نه؟ بابت دستکاری تو سیستم ارتباطیشون
i'm ready​

بالا