• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از myself :
امروز عصر مودم را آوردن دم خونه تحويل دادن :) .
ديروز كه پرسيدم فردا فعال مي‌شم ، گقتن بله! من هم خيال كردم همراه با مودم شناسه و كلمه عبور را ميارن ولي ازشون خبري نيست! :(
چه جوريه؟ بايد تا فردا صبر كنم و تلفن بزنم؟ :worried:​
شناسه کاربری و رمز عبور رو روی یه کاغد پرینت کردن و روی سی دی درایور مودمتون چسبوندن ... مگه سی دی رو بهتون ندادن ؟ سی دی هم داخل دفترچه راهنما است !

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از artin :
FireFly
واسه من که الان 7-8 ماهه گرفتم مودمم یه سانت هم تکون نخرده و همیشه آنتنش 5 تاست

البته الان دیگه دستیابی به مودم ندارم
;)

چون تو پشت بودمه و باید با نردبام برم اونجا

دیروز که شبکشون مشکل پیدا کرده بود زنگ زدم یارو گفت شما کدوم منطقه هستید گفتم نارمک یه لحظه موند گفت این اولین بار از اون منطقه کسی کانکنت میشه
گفت چند تا چراغ روشن میشه
گفتم 5 تا بازم یه چند ثانیه موند
گفت خونتون طبقه چندمه این دفعه من موندم !
چون خونمون طبقه اول و کلاه خونه دو طبقست و مودم پشت بود
هیچی دیگه یه خالی براش بستم که خونه آپارتمانی 6 طبقه و پنچره ما دیده مستقیم داره

آخره سر گفت باید مهندسایه ما با لپ تاپ بیان اونجا و با مودم تست کنن !
دیدم اوضا بی ریخته گفتم حالا فعلا ولش کنید
و شب هم خود به خود درست شد

آخه پینگم تا خود داتک رفته بود بالای 3000ms

در کل خوبه و نباید ناراضی باشید
من تا قبل این فقط و فقط دایلاپ داشتم و 33.6 اونم از یه ISP دره پیت
آخه اکانتهاش هکی بود و دو سال داشتم مصرف می کردم

ولی الان یه دفعه از 33.6 رفته به 512 و چه حالی میده
آدم احساس می کنه رفته بهشت
:p
آقا یعنی منظورت اینه که خونتون تو محدوده وایرلس نیست و از این متعجبی که خوب جواب میده ؟؟ واسه این پرسیدم چون خونه ما از محدوده تحت پوشش شهرک غرب یه مقداری فاصله داره و با این شرایط میتونم از وایرلس استفاده کنم ؟ چون من برای کارم نیاز جدی بهش دارم ....

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب شما می تونید تست کنید ، همون طوری که artin جان هم فرمودن ، ایشون مثل اینکه خارج از محدوده پوشش هستن ، البته اگر تاپیک اوضاع فعلی ADSL رو از اول بخونی ایشون توضیح کامل دادن ... شما اگر روی پشت بام بزاری و ارتفاع هم بالا باشه و جلوش مانع نباشه احتمال اینکه بتونی استفاده کنی زیاده ولی این مسله با مودم های جدیدشون جور در نمیاد چون علاوه بر اینکه ظریف و تیتیش مامانی هستن ، کابل USB شما نمیرسه قبلی ها اترنت بود کابلش رو میشد هر چند متر که نیاز داشتی با یه هزینه کم از بیرون تهیه کنی ولی این جدیدهاش امکان نداره ، مگر اینکه یه آنتن قوی تهیه کنی ....

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چقدره؟dlسرعت
ميفروشن ديگه..يا اينکه همه يکی هستن؟accountدر ضمن بر اساس سرعت دريافتی

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از en2fa :
چقدره؟dlسرعت
اين چرا اينطوري قاتي پاتيه؟:wacko:
حالا اونو ولش! من كه هر دفعه شارژ مي كنم ازم مي پرسن كه همون سرعت 128 رو ميخواي يا سرعت بيشتر؟ فعلا سه نوع سرعت داره ، 128/32 و 256/64 و 512/128 (دريافت/ارسال) قيمتهاش هم كه اينجاست : http://datak-telecom.net/archives/ipwlprice.php

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از en2fa :
چقدره؟dlسرعت

ماکزیمم سرعتی که تو dl داشتم رو تو تصویر زیر مشاهده کنید ، البته هنوز کلی قاتی داره ... بعضی مواقع کند و اعصاب خورد کن میشه فکر کنم هنوز چون تست است اینطوریه ....

p8m64229.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از FireFly :
خوب شما می تونید تست کنید ، همون طوری که artin جان هم فرمودن ، ایشون مثل اینکه خارج از محدوده پوشش هستن ، البته اگر تاپیک اوضاع فعلی ADSL رو از اول بخونی ایشون توضیح کامل دادن ... شما اگر روی پشت بام بزاری و ارتفاع هم بالا باشه و جلوش مانع نباشه احتمال اینکه بتونی استفاده کنی زیاده ولی این مسله با مودم های جدیدشون جور در نمیاد چون علاوه بر اینکه ظریف و تیتیش مامانی هستن ، کابل USB شما نمیرسه قبلی ها اترنت بود کابلش رو میشد هر چند متر که نیاز داشتی با یه هزینه کم از بیرون تهیه کنی ولی این جدیدهاش امکان نداره ، مگر اینکه یه آنتن قوی تهیه کنی ....
خوب من چجوری میتونم بفهمم اینجایی که هستم میتونم استفاده کنم یا نه . فکر کنم باید حتما با یکی از این مودمهای جدید تست کنم یا راه دیگه ای هم داره ؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از FireFly :
ماکزیمم سرعتی که تو dl داشتم رو تو تصویر زیر مشاهده کنید ، البته هنوز کلی قاتی داره ... بعضی مواقع کند و اعصاب خورد کن میشه فکر کنم هنوز چون تست است اینطوریه ....

p8m64229.gif
يعني الان هنوز پول اشتراك از شما نگرفتن؟ پس حالشو ببرين! البته سرعت ما كه از همون روز اول روي 16 ثابت بود (حداكثر نوسانش بين 14 تا 18) تازه الان يه هفته از موعد شارژش گذشته و هنوز پول اين ماه رو نگرفتن
15.gif

myself

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
شناسه کاربری و رمز عبور رو روی یه کاغد پرینت کردن و روی سی دی درایور مودمتون چسبوندن ... مگه سی دی رو بهتون ندادن ؟ سی دی هم داخل دفترچه راهنما است !

بابا ايول! ممنون:blush: چرا! رو CD چسبونده بودن. ولي خدا وكيلي دفترچه راهنمايي در كار نبود!
تست كردم، كار نميكنه :(
تلفن زدم، گفتن هنوز فعال نشده!:hmm:​

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از FireFly :

p8m64229.gif
ماله من بینه 12 تا 13 هست

myself

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
البته با يه كابل رابط براحتي ميتوني تا 5 متر هم به طول كابل USB اضافه كني.
يه چيزي مثل اين
ولي حواست باشه كه توصيه ميشه طول كابل usb از دستگاه تا كامپيوتر حدود 5 متر باشه​

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب علاوه بر اینکه گرون در میاد 5 متر هم فکر نکنم مشکلی رو حل کنه .... فکر کنم اگر بتونن یه دونه از مودم های سری اول رو بگیرن کارشون خیلی راحت تر باشه ... این مودم جدیدا یه جورایی به نظرم میاد مورد دارن ...

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینم تست سرعت ما
بالاخره بدک نیست باحاش می سازیم

:f34r:

>sunnyboy
اگه همه راهها بسته شد یه کاری می تونی بکنی !
یه کیس ردیف کن مثلا پنتیوم II یه کارت شبکه بی سیم هم روش بزار و همه رو تر و تمیز جاسازی کن
البته اگه جای این رو داشته باشی ! که کسی بهش دست نزنه
مثلا واسش یه باکس درست کن

و بشین خونت حالتو بکن و بزار همیشه روشن باشه
من از موقعی که مودمم رو روشن کردم تا حالا نه دیدمش ! نه خاموشش کردم !
الان 7 8 ماهی میشه
:cool:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از artin :
اینم تست سرعت ما
بالاخره بدک نیست باحاش می سازیم

:f34r:

>sunnyboy
اگه همه راهها بسته شد یه کاری می تونی بکنی !
یه کیس ردیف کن مثلا پنتیوم II یه کارت شبکه بی سیم هم روش بزار و همه رو تر و تمیز جاسازی کن
البته اگه جای این رو داشته باشی ! که کسی بهش دست نزنه
مثلا واسش یه باکس درست کن

و بشین خونت حالتو بکن و بزار همیشه روشن باشه
من از موقعی که مودمم رو روشن کردم تا حالا نه دیدمش ! نه خاموشش کردم !
الان 7 8 ماهی میشه
:cool:
حالا من میخوام مطمئن بشم ببینم اصلا اینجا جواب میده یا نه ؟ خوب اگه جواب بده یکی از کارای پیشنهادی artin , myselt , firefly را انجام میدم . اصلا ادامه زندگیمو میرم روی پشت بام سپری میکنم !! lool

artin جان منظورت این بود که اون کیس با کارت شبکه بیسیم رو بالا پشت بام بزارم بعد اون مودم داتک هم به کامپوتر خودم وصل باشه و با اون یکی کیس در ارتباط باشه ؟

myself

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از myself :

بابا ايول! ممنون:blush: چرا! رو CD چسبونده بودن. ولي خدا وكيلي دفترچه راهنمايي در كار نبود!
تست كردم، كار نميكنه :(
تلفن زدم، گفتن هنوز فعال نشده!:hmm:​
قضيه قير و قيف شده!
صبح تلفن كردم، بعد از 1 ساعت و يه تلفن مجدد، فعال شدم.
ping ميكرد ولي فقط چند تا صفحه گوگل تونستم بيارم!
تلفن كردم به پشتيباني، گفتن كه امروز تا عصر مشكل داريم!:wacko:
از حق نگذرم، پشتيباني تلفني خوبي دارن، (بعبارت ديگه ست آفتابه لگنشون كامله;) )

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
الان 2-3 روز هست مشکل دارن پس فعلا چیزی تست نکنید

myself

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farshin :
الان 2-3 روز هست مشکل دارن پس فعلا چیزی تست نکنید

آخه خيلي جالبه! چند تا فايل تو getright داشتم، زدم دانلود بشن متوسط 10 كيلو بايت در ثانيه اومدن! :)
اما صفحه وب بجز گوگل نتونستم چيزي را ببينم! (همه صفحات گوگل و مياره):blink:
فكر كنم دارن با فيلتر و فايروال و از اين ور چيزا ور ميزن؟​

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از sunnyboy :
حالا من میخوام مطمئن بشم ببینم اصلا اینجا جواب میده یا نه ؟ خوب اگه جواب بده یکی از کارای پیشنهادی artin , myselt , firefly را انجام میدم . اصلا ادامه زندگیمو میرم روی پشت بام سپری میکنم !! lool

artin جان منظورت این بود که اون کیس با کارت شبکه بیسیم رو بالا پشت بام بزارم بعد اون مودم داتک هم به کامپوتر خودم وصل باشه و با اون یکی کیس در ارتباط باشه ؟

آره
تو یه کیس با کارت شبکه بیسیم و مدوم داتک می گیری که اون اینترنت رو می گیره و با کیس خودت به اون وصل میشی
این آخرین راههه !
ولی امکان پذیر

خودم اول همین کارو می خواستم بکنم

چیزه زیاد شاخی هم نیست !

یه باکس تر و تمیز می خواد ! که هم محکم باشه و آب و آفتاب هم بهش نفوذ نکنه
فقط یه جوری باشه که مودم دید داشته باشه
یعنی یع قسمتش شیشه ای باشه

کیست هم چیزه بالای نمی خواد
من نمیدونم مینیموم ترین چیز برای شیر کردن اینترنت چیه

ولی فکر می کنم حتی با یه 233 هم کارت رو راه بندازه !
فقط یه جوری انتخاب کن که حداقل یه ویندوز مثل XP بتونی بریزی تا اگه یه وقت برق رفت ویندوزش خراب نشه

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این بازتاب برای من فیلتره چجوری بره تو میاد
به نقل از FireFly :
آره مطمئن هستم ... خودم هم اولین بار که تست کردم خیلی تعجب کردم چون با بقیه ISP ها که امتحان کرده بودم فیلتر بود .. ولی با داتک بازه ... البته فکر نکنم مدت زیادی دوام بیاره ... این هم یه عکس که همین الان گرفتم روش کلیک کن تا بزرگ بشه .. منتها چون هی آنتن میاد و میره .. جواب دادنم طول کشید ....

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من امروز تونستم با همین اینترنت تست داتک به این سرعت دست پیدا کنم همین الانم که دانلود میکنم سرعت همین حدوداست احتمالا داتک خاسته یه حالی به ما بده

فایل های ضمیمه

• dap.jpg
    dap.jpg
    97.5 KB · نمایش ها: 23
بالا