به نقل از FireFly :
فرشین جان ، همین امروز در این ارتباط با داتک تماس گرفتم میگن هفته بعد تست رو تموم می کنیم ولی اینقدر از این شرکت هفته بعد شنیدم که باورم نمیشه ، هرچند که به نفع ماست که مفتی استفاده می کنیم ولی از بس که ور می رن آدم از زندگی پشیمون میشه .. پرسیدم این وایرلسهاتون چه مرگشه ، گفتن جهت تغییر میدیم و از این حرفها ، یاد قدیم ها افتادم که خودم صبح تا شب جهت دیش رو تغییر می دادم تا کانالهای دیگه رو دریافت کنم
آره این جهت رو به من هم گفتن بعضی وقت ها هم میگه آنتش رو عوض کردیم
به هر حال چیزی هم نمیشه گفت دارن مفتی میدن حرفی درش نیست....باید اول دید کجا زندگی میکنیم بعد از اینا طلب داشته باشیم...دوست من تو اینگلیس خواست isp ایش رو عوض کنه که از 512 تغییر بده 2mbit بعد زنگ زد به isp که میخوام فسخ قرار داد کنم گفتن بره چی گفت چون فلان isp ها دارن 2mbit رو ارزونتر از این 512 که شما میدید میدن ...
این شرکت گفت ما همین الان تغییر میدیم مال شما رو به 2 mbit از اون یکی شرکت هم ارزونتر با قرار داد البته یه مودم دیگه هم براتون میفرستیم در صورتی که قبلا هم یکی دادن
خلاصه نزدیک 16 پوند ماهی میده برای اینترنت 2mbit تازه اینگلیس که اینترنتش آشغاله برید سوئد همین قیمت 10mbit میدن بهتون
مطمئن باش تست هم تموم بشه این قطعی ها ادامه داره چون رقابتی در کار نیست پس همون حال مجانیش رو ببر