• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Graveworm :
مودم من سوخت ! روشن نمیشه دیگه :eek: :(

ببرش بده داتک واست درستش میکنن نسوخته مشکل فلش داره بعضی مواقع انجوری میشه ولی حواست باشه رفتی اونجا مودمو جا نذار همونجا بشین تا برات درستش کنن:cool:

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از securewana :
ببرش بده داتک واست درستش میکنن نسوخته مشکل فلش داره بعضی مواقع انجوری میشه ولی حواست باشه رفتی اونجا مودمو جا نذار همونجا بشین تا برات درستش کنن:cool:

نه مهندس
power مودوم ها مشکل داره و 3 4 نفری با من تو داتک بودن. به هر کدوم یه مودم جدید دادن

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Graveworm :
نه مهندس
power مودوم ها مشکل داره و 3 4 نفری با من تو داتک بودن. به هر کدوم یه مودم جدید دادن
سلام
خبر ندارین اینا کی می خوان این دوره تست رو تموم کنن ؟ دیروز که تعطیل بودن یه نفس راحتی کشیدیم ، تو هفته از بس که انگولک می کنن یا وصل نمیشه یا سرعت پایین است ...

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Graveworm :
نه مهندس

اولاً بنده مهندس نیستم ، مهندس خودتی
دوماً بنده یه همچین مشکلی برام پیش اومد چراغ پاور دستگاه همینجور روشن مونده بود رفتم داتک یارو بعد از درست کردنش گفت چند تا از اینا داری گفتم چندین تا ! گفت اگه ایندفعه اینجوری شدند یه زنگ بزن بگم چکار کنی اینا مشکل فلش دارند!
so be in judge who is engineer me or that as*hole? thank 4 ur respect
:f34r:

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
سلام
خبر ندارین اینا کی می خوان این دوره تست رو تموم کنن ؟ دیروز که تعطیل بودن یه نفس راحتی کشیدیم ، تو هفته از بس که انگولک می کنن یا وصل نمیشه یا سرعت پایین است ...

دقیقا

اگر دقت کنید از ساعت 5-6 بعد از ظهر که دیگه اینا تعطیل میکنن میرن با خیال راحت میتونید استفاده کنید

اما از ساعت 9 صبح که میان اینقدر ور میرن که آدم ترجیح میده قطعش کنه

روزهای تعطیل هم که از صبح تا شب یه بار هم مشکل نداره

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از farshin :
دقیقا

اگر دقت کنید از ساعت 5-6 بعد از ظهر که دیگه اینا تعطیل میکنن میرن با خیال راحت میتونید استفاده کنید

اما از ساعت 9 صبح که میان اینقدر ور میرن که آدم ترجیح میده قطعش کنه

روزهای تعطیل هم که از صبح تا شب یه بار هم مشکل نداره
فرشین جان ، همین امروز در این ارتباط با داتک تماس گرفتم میگن هفته بعد تست رو تموم می کنیم ولی اینقدر از این شرکت هفته بعد شنیدم که باورم نمیشه ، هرچند که به نفع ماست که مفتی استفاده می کنیم ولی از بس که ور می رن آدم از زندگی پشیمون میشه .. پرسیدم این وایرلسهاتون چه مرگشه ، گفتن جهت تغییر میدیم و از این حرفها ، یاد قدیم ها افتادم که خودم صبح تا شب جهت دیش رو تغییر می دادم تا کانالهای دیگه رو دریافت کنم

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
فرشین جان ، همین امروز در این ارتباط با داتک تماس گرفتم میگن هفته بعد تست رو تموم می کنیم ولی اینقدر از این شرکت هفته بعد شنیدم که باورم نمیشه ، هرچند که به نفع ماست که مفتی استفاده می کنیم ولی از بس که ور می رن آدم از زندگی پشیمون میشه .. پرسیدم این وایرلسهاتون چه مرگشه ، گفتن جهت تغییر میدیم و از این حرفها ، یاد قدیم ها افتادم که خودم صبح تا شب جهت دیش رو تغییر می دادم تا کانالهای دیگه رو دریافت کنم

آره این جهت رو به من هم گفتن بعضی وقت ها هم میگه آنتش رو عوض کردیم

به هر حال چیزی هم نمیشه گفت دارن مفتی میدن حرفی درش نیست....باید اول دید کجا زندگی میکنیم بعد از اینا طلب داشته باشیم...دوست من تو اینگلیس خواست isp ایش رو عوض کنه که از 512 تغییر بده 2mbit بعد زنگ زد به isp که میخوام فسخ قرار داد کنم گفتن بره چی گفت چون فلان isp ها دارن 2mbit رو ارزونتر از این 512 که شما میدید میدن ...

این شرکت گفت ما همین الان تغییر میدیم مال شما رو به 2 mbit از اون یکی شرکت هم ارزونتر با قرار داد البته یه مودم دیگه هم براتون میفرستیم در صورتی که قبلا هم یکی دادن

خلاصه نزدیک 16 پوند ماهی میده برای اینترنت 2mbit تازه اینگلیس که اینترنتش آشغاله برید سوئد همین قیمت 10mbit میدن بهتون

مطمئن باش تست هم تموم بشه این قطعی ها ادامه داره چون رقابتی در کار نیست پس همون حال مجانیش رو ببر

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
به نقل از securewana :
برادر و من الله توفیق
حالا بگو ببینم خودت داتکی هستی!
;)

نه عزيز جان من داتكي نيستم فقط جهت اطلاع عرض كردم!

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
من نمی دونم چرا 4 نفر نمی تونن بدون اینکه به هم تیکه بندازن و بحث رو منحرف کنند به تاپیک ادامه بدن !! عجبا !
لطفا تاپیک رو منحرف نکنید ، و از تیکه انداختن به هم و جنجال درست کردن پرهیز کنید.
بابا بگذارید تاپیک به یه نتیجه ای برسه ! آخه حیفه یه همچین تاپیکی با 10 صفحه مطلب اینجوری بشه تهش !!

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از knowhow :
من نمی دونم چرا 4 نفر نمی تونن بدون اینکه به هم تیکه بندازن و بحث رو منحرف کنند به تاپیک ادامه بدن !! عجبا !
لطفا تاپیک رو منحرف نکنید ، و از تیکه انداختن به هم و جنجال درست کردن پرهیز کنید.
بابا بگذارید تاپیک به یه نتیجه ای برسه ! آخه حیفه یه همچین تاپیکی با 10 صفحه مطلب اینجوری بشه تهش !!

سلام بر تو اي نازينن خشكل مدير بحث و گفتگو
عجبا كه اينقدر خشكي عينهو تركه!:cool:
بابا بيخيال فورم كه منحرف نشده تازه خدا رو شكر كن كه اگه يه نموره هم منحرف شده انحرافش جنسي نبوده!:blink:
ببين عزيز دل تو دنياي واقعي ايقدر آدمهاي جدي ديدم كه ديگه حالم داره به هم ميخوره تنها جايي كه ميشه با حال صحبت كرد ميشه گفت محيط سايبر است خب اي مدير اي نخود نو شكفته تو بگو من چي كاره بيدم!
و بعدش هم بنده 4 نفر نيستم ، بنده 1 نفر هستم و تازه دنبال يكي دو تا پايه ميگردم بابت كرم ريختن در سرويس هاي داخلي چرا كه بسيار حال دهد اينكار از براي بدست آوردن تجربيات تازه و پيوستن به گروهاي كلاه رنگي
who is the datek FREAK please tell me
ولي از دوستان ميخواهم خواهشاً هر چه را كه تجربه ميكنند در مورد اين نوع اينترنت در طبق اخلاص گذاشته و در سايت قرار دهند بابت اينكه ببينيم بابا ميشه يه حالي به داتك داد يا نه؟​

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از FireFly :
سلام

به من گفتن تا هفته دیگه تمومه :)

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از securewana :
اولاً بنده مهندس نیستم ، مهندس خودتی
دوماً بنده یه همچین مشکلی برام پیش اومد چراغ پاور دستگاه همینجور روشن مونده بود رفتم داتک یارو بعد از درست کردنش گفت چند تا از اینا داری گفتم چندین تا ! گفت اگه ایندفعه اینجوری شدند یه زنگ بزن بگم چکار کنی اینا مشکل فلش دارند!
so be in judge who is engineer me or that as*hole? thank 4 ur respect
:f34r:

من گفتم مودم روشن نمیشه نه اینکه روشن بمونه

aka

Registered User
لایک‌ها
0
من تا بحال 2 تا بیشتر نگرفتم آناناس ! :D !
حالا دور از شوخی زیر و روش کردم
از ما که تا حالا چیزی بر نیومده !
شما به جایی رسیدی ؟

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aka :
من تا بحال 2 تا بیشتر نگرفتم آناناس ! :D !
حالا دور از شوخی زیر و روش کردم
از ما که تا حالا چیزی بر نیومده !
شما به جایی رسیدی ؟

راستیش بنده تا حالا تونستم نوع فایروالاشون را تشخیص بدم cisco pix
ولی در مورد نفوذ تو این مدل فایروالها خب مشکله و بخصوص که بصورت dial-up هم که وصل میشیم حالا اگه حال میکنی بیا با هم یه جورایی pm کنیم چون بدم نمیاد باهشون حال کنم
البته بنده در شرف گرفتن مدرک ccna نیز هستم خب i'm at ur service​

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون خسته شدید
دیدید ایرانی هستید همینه دیگه تا یه بحثی یه ذره به درازا میکشه هیچ کس چیزی نمیگه یا کلاً بی خیال میشیم بعد میگیم چرا اون بی کتابها اینقدر از ما جلوترند بابا بحث تازه داره میاد رو غلتک بابا حال بدید البته بنده خودم بالشخصه با یه همچین مشکلی درگیر هستم سعی کردم هر چند وقت یکبار خودم رو به یه کلینیک َاس نشون بدم شما هم اینکار رو بکنید برای ایرانی جماعت لازمه بلکه واجبه:cool:

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا چند روز هست قطعی نداره .... با وجود اینکه من 10 تا دلتا دارم یعنی هم آنتن 4 تا میگیرم هم کیفیت سیگنالم 4 تاش پره اما پینگ تایم رفته بالا خیلی spike lag داره قبلا اینجوری نبود البته الان درسته اما فکر کنم بعد از ظهر دوباره خراب شه

f20x8p.jpg

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بابا ایول خوشبحالت برای من که چند روزه خیلی بد شده دو تا انتن بیشتر نمیده delta هم اگه منفی نباشه روی صفره دیگه خیلی بالا بره به 2 میرسه نمیدونم چرا اینطوری شده قبلا 4 تا انتن هم میگرفتم delta هم تا 7-8 میرسید حالا منتظرم که تست تموم بشه ببینم چی میشه
به نقل از farshin :
فعلا چند روز هست قطعی نداره .... با وجود اینکه من 10 تا دلتا دارم یعنی هم آنتن 4 تا میگیرم هم کیفیت سیگنالم 4 تاش پره اما پینگ تایم رفته بالا خیلی spike lag داره قبلا اینجوری نبود البته الان درسته اما فکر کنم بعد از ظهر دوباره خراب شه

f20x8p.jpg

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
بابا ایول خوشبحالت برای من که چند روزه خیلی بد شده دو تا انتن بیشتر نمیده delta هم اگه منفی نباشه روی صفره دیگه خیلی بالا بره به 2 میرسه نمیدونم چرا اینطوری شده قبلا 4 تا انتن هم میگرفتم delta هم تا 7-8 میرسید حالا منتظرم که تست تموم بشه ببینم چی میشه

به خاطر اینه که داری از یه آنتی میگیری که الان مشکل داره..احتمالا شنبه که بیان درست میشه قبلا زیاد اینجوری شده

الان شبکشون مشکل داره اصلا خیلی نوسان داره تو دریافت یعنی یه هفته ای هست اینجوریه

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
من 2 بار که سرعتم خراب بود دیدم که Station که من سرویس میگیرم عوض شده خود به خود!
بعدش مودم رو جابجا کردم تا دوباره افتاد و همون Base همیشگی و سرعت خوب شد!
نمیدونم اینکارم شانسی بود یا نه D:

mordab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در پاسخ به سوال مطرح شده در نام تاپیک بله تا مرداد 85 ان شا الله

بالا