• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟

skydsl&sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينترنت با سرعت بالاي يک مگ با قيمتي باور نکردني.

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
برای اینکه ببینی چه مسیری رو طی میکنه میتونی از این دستور هم استفاده کنی پینگ هم میکنه همه مسیر رو هر مسیر 3 بار

همون تو command prompt تایپ کن

tracert google.com

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farshin :
نه اصلا به مودم ربط نداره

artin از سری قدیمی داره که اون سری قدیمی همشون به یه شبکه دیگه وصل میشن که اون مشکلی نداره ...همونطور که dial up داتک الان مشکل نداره

اما مودم جدیدا به شبکه ای وصل میشن که اون الان مشکل داره الان میانگین پینگ رفته بالا به کنار شما دقت کن اونجایی که از 1000 زده بالا یعنی 1 ثانیه دریافت نداشتی و این مرتب چند بار در دقیق اتفاق میفته و دونلود کردن هم کیفیتش رو میاره پایین

در مورد firewall شون هم من حالیم نیست چه جوری کار میکنه فقط چیزی که فهمیدم غیر ممکنه کسی به هر روشی به ما کانکت شه حالا با هر پورتی اون ip فکر کنم برای دکور باشه فقط

کسی زنگ نزده سوال کنه برای چی اینجوری شده؟؟

securewana شما تماس گرفتی؟؟

سلام بر دوست عزیز

ای عزیز دل اگر دقیقاً به توضیحات بنده توجه میکیردی میدیدی که من گفتم که اینا یک سری bts جدید وارد کردند خب بابت اینکه این مدل آنتها رو بیان ست کنن مثل بقیه کار میبره جنابعالی فکر کنم از اول فورم رو نخوندی بخون ببین بحث از کجا شروع شده خشکل بعد بیا بگو.
در مورد فایر وال و ip عزیز خشکل تکنولوژی دکور نداره
خیلی راحت شما با زدن دستور netstat -na میتونی ببینی که شما به چند نفر وصلی و چند نفر به شما! آره قربونش
راستی آرمت منو کشته.
نکنه خودت هم مثل آرمت اینقدر خشکلی ، میخوامت:p
ولی گهگاهی به اون دوگوله فشار بیاری بد نیست شنیدم اون دنیا آکبندش قیمت نداره پس استفاده کن
البت اگه کمک خواستی اندر خدمت شما نیز هستم.:cool:

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از skydsl&sat :
اينترنت با سرعت بالاي يک مگ با قيمتي باور نکردني.

سلام بر عزیز مامانی زرنگ
ببینم جیگر تازه sat راه انداختی فکر کردی dick غول رو شکوندی
بابا دوستانی که اینجا هستن دنبال download , upload بالا هستند نه فقط download جیگر تو فکر کنم همیشه ده قدم جلو تر از تکنولوژی حرکت میکنی مثل بقیه شرکتهای ایرانی!:)
جیگرت را خورم :D

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از securewana :

سلام بر دوست عزیز

ای عزیز دل اگر دقیقاً به توضیحات بنده توجه میکیردی میدیدی که من گفتم که اینا یک سری bts جدید وارد کردند خب بابت اینکه این مدل آنتها رو بیان ست کنن مثل بقیه کار میبره جنابعالی فکر کنم از اول فورم رو نخوندی بخون ببین بحث از کجا شروع شده خشکل بعد بیا بگو.
در مورد فایر وال و ip عزیز خشکل تکنولوژی دکور نداره
خیلی راحت شما با زدن دستور netstat -na میتونی ببینی که شما به چند نفر وصلی و چند نفر به شما! آره قربونش
راستی آرمت منو کشته.
نکنه خودت هم مثل آرمت اینقدر خشکلی ، میخوامت:p
ولی گهگاهی به اون دوگوله فشار بیاری بد نیست شنیدم اون دنیا آکبندش قیمت نداره پس استفاده کن
البت اگه کمک خواستی اندر خدمت شما نیز هستم.:cool:

آره الان زنگ زدم کلی با یارو حرف زدم در مورد سری قدیمی که گفت اصلا اونا از یه سری آنتهای دیگه میگیرن ربطی نداره برای همین مشکلی ندارن

بعد گفت ما هنوز همه آنتها رو فعال نکردیم داریم روشون کار میکنیم چون همرو فعال نکردیم الان تعداد user ها فشار آورده از اون ور در مورد پینگ تایم هم گفت داریم بررسی میکنیم بزودی حل میشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از meli :
ممکنه شما بگید کی ثبت نام کردید؟
چون ما تو داتک پارتیمون کلفت بید!:f34r:
می دونی از نظر سکیوریتی مشکل داره!:blink:

من هفته آخر مهر ثبت نام کردم.الان فرم ام تو ماشین ام هست و نصف شبه ،تاریخ و ساعت دقیق اش هم بعدا می گذارم.ببخشید منظورم مزاحمت نبود.نمی خواستم براتون مشکل درست کنم.فقط گفتم بفهمم چقدر دیگه باید تو صف بود.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز ، فکر کنم حداقل 2 ماه باید صبر کنی ... مگر اینکه پارتی تو داتک داشته باشی در اینصورت یک روزه می تونی بگیری !

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از FireFly :
دوست عزیز ، فکر کنم حداقل 2 ماه باید صبر کنی ... مگر اینکه پارتی تو داتک داشته باشی در اینصورت یک روزه می تونی بگیری !

فایر فلای عزیز ،ممنون از توضیح ات.
من این قدر با این دایل آپ کار کردم که دیگه چشمم به سرعت بالا عادت نداره،اما برای یک کار واجب ،حدود 4گیگ دانلود دارم که می بایست زودتر به دستم برسه.برای همین پرسیدم.من 25مهر ثبت نام کردم.البته خودشون گقتن که دیر نمی دیم و احتمالاً تا هفته دوم آبان.اما من همان موقع تا آذر را برای خودم منطقی می دانستم.
یعنی شما می گی به کسانی خارج از نوبت می دهند؟
راستی به نظرت کنه شوم و هر روز زنگ بشان بزنم بهتره یا این که بروم آنجا و گرد و خاک کنم؟

تشکر از توضیح شما

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
برو اونجا مودم رو بگیر

در مورد خارج نوبت هم آره زیاد

دفعه اول هم نشد باز برو میگیری آخر

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
یه سوال فنی از دوستان گرامی

میشه روی دستگاه هم ADSL نصب باشه هم Wireless چون اینجوری که بوش میاد داتک قرار نیست ADSL هاشو قطع کنه خسته شدیم :D میخوام برم تو خط wireles تا اونم تو تسته بهرمند بشیم :D حالا روشی پروکسی... چیزی میزی

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mehrzad6262 :
یه سوال فنی از دوستان گرامی

میشه روی دستگاه هم ADSL نصب باشه هم Wireless چون اینجوری که بوش میاد داتک قرار نیست ADSL هاشو قطع کنه خسته شدیم :D میخوام برم تو خط wireles تا اونم تو تسته بهرمند بشیم :D حالا روشی پروکسی... چیزی میزی

ای من به قربون اون روی ماه تو
عزیز خشکل از نظز تئوری این کار شدنی است ولی در عمل نمیشود در واقع بر روی یک کامپیوتر که سیستم عامل آن از میکروسافت باشه خود سیستم عامل و نرم افزاری که با آن در حال کار کردن با اینترنت میباشی خودش خط اصلی را تشخیص داده و با آن کار میکند.
ولی اگر یه نموره برنامه نویسی حالیت باشه با استفاده از winsock میشه یه کارایی کرد
چون اطلاً در بحث internet routing ما یک حالتی بنام multilink داریم که تعریفش همین درخواست شماست.
ولی عجب هلویی بودی و ما نمیدونستیم.:happy:​

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی از این جیگرررررر aka چه خبر دیگه این ورا نمیاد؟​

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از securewana :
ای من به قربون اون روی ماه تو
عزیز خشکل از نظز تئوری این کار شدنی است ولی در عمل نمیشود در واقع بر روی یک کامپیوتر که سیستم عامل آن از میکروسافت باشه خود سیستم عامل و نرم افزاری که با آن در حال کار کردن با اینترنت میباشی خودش خط اصلی را تشخیص داده و با آن کار میکند.
ولی اگر یه نموره برنامه نویسی حالیت باشه با استفاده از winsock میشه یه کارایی کرد
چون اطلاً در بحث internet routing ما یک حالتی بنام multilink داریم که تعریفش همین درخواست شماست.
ولی عجب هلویی بودی و ما نمیدونستیم.:happy:​

سلام :rolleyes:
multilink فقط برای دیال اپ مگه نیست؟ نداره این multilink رو
برنامه نویسی هم تعطیله حاضر اماده چیزی نیست؟
مرسی جان نثار :D

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mehrzad6262 :
سلام :rolleyes:
multilink فقط برای دیال اپ مگه نیست؟ نداره این multilink رو
برنامه نویسی هم تعطیله حاضر اماده چیزی نیست؟
مرسی جان نثار :D

سلام.
من هز چی بیشتر میرم تو بهر این آرمت بیشتر میفهم بابا تو چه هلوی پوس کنده ای هستی. anyway
قربون اون شکل ماهت برم خودم شخصاً بصورت private .
عزیز خشکل شما اگه فورم رو یه ذره بالا پایین کنی میفهمی که این wireless جدیداشون هم از نوع مودم است ولی بنده عرض کردم خدمت هلوی خودم بابا سیستم عامل ویندوز خودش تشخیص میده که از کدوم ارتباط استفاده کنه ولی با این حال من باز هم میگردم ببینم نرم افزاری چیزی برای هلو جون خودم پیدا میکنم یا نه
فعلاً:cool:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از securewana :
سلام.
من هز چی بیشتر میرم تو بهر این آرمت بیشتر میفهم بابا تو چه هلوی پوس کنده ای هستی. anyway
قربون اون شکل ماهت برم خودم شخصاً بصورت private .
عزیز خشکل شما اگه فورم رو یه ذره بالا پایین کنی میفهمی که این wireless جدیداشون هم از نوع مودم است ولی بنده عرض کردم خدمت هلوی خودم بابا سیستم عامل ویندوز خودش تشخیص میده که از کدوم ارتباط استفاده کنه ولی با این حال من باز هم میگردم ببینم نرم افزاری چیزی برای هلو جون خودم پیدا میکنم یا نه
فعلاً:cool:

کنترل کنید لطفا خودتونو این فقط یه عکسه :lol: :D کار دست خودت ندی ;)
منتظر برنامه شما هستم بعدم این مودم جدیدا lan مگه نمیشناسه؟ اگه lani باشه multilink نداره

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mehrzad6262 :
کنترل کنید لطفا خودتونو این فقط یه عکسه :lol: :D کار دست خودت ندی ;)
منتظر برنامه شما هستم بعدم این مودم جدیدا lan مگه نمیشناسه؟ اگه lani باشه multilink نداره

ای بابا عسل من ، تو هم که تو زرد از آب در اومدی
بابا فورم رو قشنگ بخون گوشی دستت میاد
آره هلو(راستی از این مدل هلو ها واقعی شو سراغ نداری):blush:​

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت اساتید عزیز

بنده امروز تصمیم گرفتم از ویندوز به سمت لینوکس هجرت کنم ... برای این منظور اقدام به نصب Xandros , Cent OS 4 و در نهایت Fedora بر روی دسک تاپ گرامیم کردم ! نصب و بقیه مسائل به خوبی پیش رفت همه چیز OK است فقط یک مشکل بفهمی نفهمی کوچولو باقی موند ...

آی هوار ، آقا این مودم وایرلس رو من چطور بشناسونم ؟؟؟ اگه از مودم قبلی ها بود که مسله حل بود ولی این جدیدا رو نمیشه ... با هزار بدبختی درایور هاش رو هم دانلود کردم ( بماند داتک عزیز اکثر سایت هایی که در مورد IPW است را فیلتر کرده ! آخه چرا ؟ مگه خلاف شونات اسلامی مطلب دارن ؟ )

خلاصه دستم به دامن و شلوار شما اگر کمکی از دستتون برمیاد کوتاهی نکنید .. ثواب داره :wacko:

درایورش رو هم ضمیمه پست می کنم بلکه ما رو هم اپن سورسی کردید !

فایل های ضمیمه

• ipw-0.4.zip
    12.2 KB · نمایش ها: 9

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استاد securewana
شما کمکی پیشنهادی ، نظری ، انتقادی نداری ؟

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
استاد securewana
شما کمکی پیشنهادی ، نظری ، انتقادی نداری ؟

اندر احوالات فکر و تحقیق و تفحس به سر میبرم:rolleyes:

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینجاست که مودم قدیمیا خودشونو نشون میدن !
من لینوکس رو که نصب می کنم همون بوت اول اینترنت بر پاست

;)

بالا