• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آرتین جان
بله این مورد را در مورد مودم قدیمی ها خبر دارم ... خوشا به حال شما ... ولی خوب حتما باید راهی برای نصب این جدیدها هم باشه ... امیدوارم زودتر قادر به نصبش بشم .. چون سیستم عامل بدون دسترسی به اینترنت هیچ ارزشی نداره

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
با سلام خدمت اساتید عزیز

بنده امروز تصمیم گرفتم از ویندوز به سمت لینوکس هجرت کنم ... برای این منظور اقدام به نصب Xandros , Cent OS 4 و در نهایت Fedora بر روی دسک تاپ گرامیم کردم ! نصب و بقیه مسائل به خوبی پیش رفت همه چیز OK است فقط یک مشکل بفهمی نفهمی کوچولو باقی موند ...

آی هوار ، آقا این مودم وایرلس رو من چطور بشناسونم ؟؟؟ اگه از مودم قبلی ها بود که مسله حل بود ولی این جدیدا رو نمیشه ... با هزار بدبختی درایور هاش رو هم دانلود کردم ( بماند داتک عزیز اکثر سایت هایی که در مورد IPW است را فیلتر کرده ! آخه چرا ؟ مگه خلاف شونات اسلامی مطلب دارن ؟ )

خلاصه دستم به دامن و شلوار شما اگر کمکی از دستتون برمیاد کوتاهی نکنید .. ثواب داره :wacko:

درایورش رو هم ضمیمه پست می کنم بلکه ما رو هم اپن سورسی کردید !

ای عشقی ای جیگر پیدا کردم چیز برایت.
عاما (ترکی بخونید) امکان داره همچین زیاد بهت حال نده. ولی anyway
اون فایل خشکلی رو که گرفتی رو باید با استفاده از دستور زیر extract کنی:
cd /usr/src/linux-2.6.0/drivers/usb/serial
tar xvfz ~~/ipw.tar.gz
دو تا فایل توی اون فایل هست یکی ipw.c و دیگری ipw.h این دوتا فایل سورس درایور ipw میباشند
حال باید بری سراغ kernel و فایل makefile رو یه نموره بهش حال بدی و همچنین فایل kconfig را از این حال بی بهره نباید بذاری
بابت دستکاری kconfig بایستی بری تو :
/usr/src/linux-2.6.0/drivers/usb/serial/Kconfig
و اون خطی رو که نوشته config USB_EZUSB پیدا کنی
وقتی اون خط رو پیدا کردی این دستورات را وارد کن خشکل من:
حتماً باید یک فاصله بدی بعد خطوط زیز رو وارد کن

config USB_SERIAL_IPW
tristate "USB IPWireless (3G UMTS TDD) Driver (EXPERIMENTAL)"
depends on USB_SERIAL && EXPERIMENTAL
<small>blank line</small>​

حالا فایل رو save کن حالا باید بریم ترتیب فایل makefile رو بدیم: بدین طریق که اول باید اینقدر دستمون رو این ور اون ور کنیم تا پیداش کنیم در آدرس :
/usr/src/linux-2.6.0/drivers/usb/serial/Makefile
بعد باید چربش کنیم ....
اِ ببخشید فکر کردم دارم داستان ero تعریف میکنم میریم سر اصل مطلب:
حالا خط
(obj-$(CONFIG_USB_SERIAL_SAFE
پیدا کن
حالا یک خط جدید باز کن و بزن
(obj-$(CONFIG_USB_SERIAL_IPW
حالا برو به
/usr/src/linux-2.6.0/
بوسیله دستور chdir
و بعد بزن make menuconfig

و بعد دستورات زیر رو مو به مو اجرا کن:
Enable "Code maturity level options ---> Prompt for development and/or incomplete code/drivers"
Enable "Device Drivers ---> USB support ---> USB Serial Converter support ---> USB Serial Converter support " as a module <M>.
Then enable "USB IPWireless (3G UMTS TDD) Driver (EXPERIMENTAL)" at the bottom of the list, as a module.
Exit, and save the configuration
Make your kernel using "make", and "make modules_install"
I'm assuming here that you know what to do after having built a new kernel. (install vmlinz, run lilo, etc..)
حالا این رو دیدی من توی سورس برنامه خوندم که یارو برنامه نویسه گفته بود که این برنامه رو بابت دستگاهی که توی آفریقای جنوبی هست نوشته مدل دستگاهها اینه: Axity3G/Sentech
بعید میدونم کار کنه البته من الان خودم linux ندارم بابت تستش ولی در اولین فرصت با چند تا از رفقا اینکاره حتماً صحبت خواهم کرد و نتایج رو در روزنامه های کثیرالانتشار حتماً خواهید دید( :D )
ولی تقریباً میدونم که هنوز soloution کاملی بابت linux ارائه نداده اند بابت اینکه این مدل از مدلهای مصرفی خونگی محسوب میشه و اکثر کاربران هم خب windows استفاده میکنند .
باز با این حال بنده at your service
you are my pumpkin

:)

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
securewana جان دست شما درد نکنه ممنون

البته این روش رو از تو سایتش خونده بودم و انجام دادم ولی جواب نداد .. نمیدونم شاید به خاطر اینه که اینی که من دانلود کردم منظورم درایور جدید است نسخش 4 است و اونی که راهنماش بود مربوط به 2.6.0 ....

به هر حال از لطف و زحمتی که کشیدید خیلی ممنون هستم .. منتظر راهنمایی های بعدی شما در آینده هستم ...

متشکرم

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
i walk on water becasuse of you
i walk through fire because of you
ای مامانی گفتم که این درایور رو بابت دستگاهی که در آفریقای جنوبی در حال استفاده است نوشته اند و نام mnaufacture هم فرق وکوله ولی من از داتک پرسیدم گفتند که دارند روش کار میکنند حالا رو چی رو نمیدونم ولی امیداورم نه ماه دیگه جواب نده همین الان ما جواب میخواهیم.:blush:​

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من عزیز دلم firefly
دید داشت چی میشد یهو نزدیک بود از دست و پام در بره و ....
خدا رو شکر
آقا/خانم i don't know u r 6x : اگر هم اون درایور کار کنه شما چه جوری میخواهی auth بکنی
دیدی ، دیدی داشتی منو منحرف میکردی
بارالها شکرت که انحرافش جنسی نبود و الا بنده که کار دست خودم میدادم
come follow me
come follow me
hey
come follow me who said so?
Dr alban​

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای امامنی یه چیز دیگه پیدا کردم tribute to firefly
آخ که من اون جیگز طلایی تو رو بخورم:
گوش بگیر ببین چی میگه
IPWireless Linux Software Installation Support
How to connect your IPWireless Modem to a Linux PC with a PPPoE interface (connections via USB and PCMCIA are not directly supported by IPWireless although drivers may be available elsewhere on the internet).

To connect your IPWireless modem to a Linux PC (based on using Red Hat 9), you should not need any further software as the connection can be made via PPPoE, which usually means you can use the in-built Linux PC Ethernet client software.

To make use of this connection method you will require:

A proprietary Ethernet cable (Modem to RJ45 connector) which your operator may have provided with the sales pack (or can be obtained from your operator), and
To configure the modem so it sends the appropriate network authentication information.
As an aid for the set-up, basically do the following:

Ensure the modem has been pre-provisioned with the Network access username & password. The reason behind this is the modem has 2-levels of authentication - Network and ISP.

If the connection was via a USB cable with the standard IPWireless dialer software you would see the two tabs on the IPWireless windows application where you enter the "Network" & "ISP" password. However, with a PPPoE client (Linux, Mac, Router) you only have the option to enter the "ISP" username and password, therefore for the Network side authentication the information needs to be pre-provisioned and stored in the modem memory.

There are two ways to do this:

The operator has pre-provisioned the modem beforehand or,
Connect the modem with a Windows PC using the standard way and then use the IPWireless dialler application with either the USB or PPPoE interface. The reason for doing this is so that you will be able to connect to the Registration server and at the end of the registration process the Windows PC automatically writes the network authentication username/password information to the modem. Once this is completed you can change the modem back to the Linux PC

If the username/passwords are accepted, you will need to connect the modem to a Linux PC with the modem Ethernet cable. Turn the modem on, then off and then on again (the modem will automatically detect it needs to switch to Ethernet mode and use the PPPoE protocol as opposed to USB protocol).

Configure the Linux PC Built in Ethernet connection. Using Red Hat 9 you will need to configure the Wireless Broadband Modem as an adsl modem. Red Hat 9 ships a command line/script utility as part of the distribution.

Use the adsl-setup shell script which will prompt you for various pieces of information and sets up an /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ppp0 configuration script for the adsl-start and adsl-stop scripts. Once adsl-setup has been run, it sets up the modem, pppd and sets the optimal MTU etc. as well.
To connect a session, use the adsl-start scripts. If all goes well you should see a few dots and "Connected!"
To disconnect the session, use the adsl-stop scripts.

Diagnosing Connection faults:

If the connection fails you may want to open up the file /var/log/messages with a text editor and have a look at the error messages. You can try searching the internet with the errors text to see if someone has had a similar problem.
If you're connected but you can't seem to load any web pages etc, open up the file /etc/resolv.conf with a text editor and make sure you have your ISP's name servers properly listed.

این رو توی سایت ipwireless پیدا کردم حالا درست یا غلطش ، a-ss لقِ گوینده:cool:

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام استاد

واقعا شرمنده کردید ... من هم خدمت داتکی های عزیز تر از جان تماس گرفته بودم و همون حرفها رو تحویلم دادن .. که داریم روش کار می کنیم ... خوب از اونجایی که هیچ به گفته هاشون نمیتونم 100% اطمینان کنم .. خودم شال و کلاه کردم که ببیتم میشه کاریش کرد یا نه ....

مسله جالب اینجاست که تو این دنیای به این بزرگی یعنی هنوز هیچ کس عقلش نرسیده برای این مودم های USB یه درایور لینوکس بنویسه ؟!!! هرجا هم که جستجو کنی کلی عکس و توضیح از این مودم هست ... خلاصه ...

و اما در این مورد :
کد:
A proprietary Ethernet cable (Modem to RJ45 connector) which your operator may have provided with the sales pack (or can be obtained from your operator), and
To configure the modem so it sends the appropriate network authentication information.

شما فکر می کنی این داتکی ها میان تبدیلش رو بدن .. من که فکر نکنم صدبار از خانم محسنی و عظیمی پرسیدم گفتن فعلا نمیدیم ... بعدا هم قول نمیدیم که تبدیل رو بدیم !!!!
خلاصه ما موندیم و لینوکس ... شدیدا هم مایل هستم که به لینوکس سوییچ کنم .. کاش یه راهی یه درایوری چیزی از اسمون بیفته این مشکل حل بشه ...

باز ممنون از راهنمایی های شما دوست عزیز

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
سلام استاد

واقعا شرمنده کردید ... من هم خدمت داتکی های عزیز تر از جان تماس گرفته بودم و همون حرفها رو تحویلم دادن .. که داریم روش کار می کنیم ... خوب از اونجایی که هیچ به گفته هاشون نمیتونم 100% اطمینان کنم .. خودم شال و کلاه کردم که ببیتم میشه کاریش کرد یا نه ....

مسله جالب اینجاست که تو این دنیای به این بزرگی یعنی هنوز هیچ کس عقلش نرسیده برای این مودم های USB یه درایور لینوکس بنویسه ؟!!! هرجا هم که جستجو کنی کلی عکس و توضیح از این مودم هست ... خلاصه ...

و اما در این مورد :
کد:

شما فکر می کنی این داتکی ها میان تبدیلش رو بدن .. من که فکر نکنم صدبار از خانم محسنی و عظیمی پرسیدم گفتن فعلا نمیدیم ... بعدا هم قول نمیدیم که تبدیل رو بدیم !!!!
خلاصه ما موندیم و لینوکس ... شدیدا هم مایل هستم که به لینوکس سوییچ کنم .. کاش یه راهی یه درایوری چیزی از اسمون بیفته این مشکل حل بشه ...

باز ممنون از راهنمایی های شما دوست عزیز

به قول اون قزوینیه
بلم جام مگه بچه نبودیم
بابا صبر کن​

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا جان کرمه دیگه ، آدمو راحت نمیزاره که ....

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام خدمت دوستان من هدوده 2 هفته هس که این مدم رو گرفتم واسهیه اداره بابام چون منتغه اونا 7تیر انتن نمیداد و قرار شد که تا چن هفته دیگه درس شه منم اون دستگاهو اوردم خونمون که میرداماد ه همه انتناش fulle و سرعت download رو 26 ه همیشه من میخام یه مودم دیگه داشته باشم که شبا که تو اداره نمیرن من باهاش conect شم من به خوده datak گفتم گفت 1کی فقت میدیم من از کجا میتونم مودمی بگیرم که بتونم باهاش conect شد و اسلن میشه خیلی ممنون میشم جواب منو بدید

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از OverGod :
با سلام خدمت دوستان من هدوده 2 هفته هس که این مدم رو گرفتم واسهیه اداره بابام چون منتغه اونا 7تیر انتن نمیداد و قرار شد که تا چن هفته دیگه درس شه منم اون دستگاهو اوردم خونمون که میرداماد ه همه انتناش fulle و سرعت download رو 26 ه همیشه من میخام یه مودم دیگه داشته باشم که شبا که تو اداره نمیرن من باهاش conect شم من به خوده datak گفتم گفت 1کی فقت میدیم من از کجا میتونم مودمی بگیرم که بتونم باهاش conect شد و اسلن میشه خیلی ممنون میشم جواب منو بدید

با سلام به دوست بی سواد خودم
بابا کشتی ما رو با این دست خط قشنگت
آقا اگه جنابعالی از اهالی آفریقا هستید بابا مشکلی نیست آفریقایی صحبت کن بنده مترجم دارم برام ترجمه کنه
َمشتی این چه طرز نامه زدنه؟ اصلاً مفهوم نیست چی نوشتی دوباره بگو ببینم چی میگی
شاید فرجی بشه. انشاالله تعالی
:cool:

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
>OverGod
ببین من درست متوجه شدم یا نه !؟
یه مودم بهت دادن که واسه شرکت بابات ایناست و چون هنوز آنتن نمی ده اوردی خونتون و داری حال می کنی
حالا می دنباله یه مودمه دیگه هستی که وقتی اون درست شد بی مودم نمونی
آره ؟!

چون اصلا واضح ننوشتی

1-از همین الان درخواست مودمت رو بده
2-به بابات بگو مودم رو شبا بیاره خونه ! چون چیزه حجیم و سختی نیست !
3-این داتک حالا حالاها اون آنتن هارو راه نمی اندازه زیاد نگران نباش

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از artin :
>OverGod
ببین من درست متوجه شدم یا نه !؟
یه مودم بهت دادن که واسه شرکت بابات ایناست و چون هنوز آنتن نمی ده اوردی خونتون و داری حال می کنی
حالا می دنباله یه مودمه دیگه هستی که وقتی اون درست شد بی مودم نمونی
آره ؟!

چون اصلا واضح ننوشتی

1-از همین الان درخواست مودمت رو بده
2-به بابات بگو مودم رو شبا بیاره خونه ! چون چیزه حجیم و سختی نیست !
3-این داتک حالا حالاها اون آنتن هارو راه نمی اندازه زیاد نگران نباش

:lol:
i think he/she come form heart of africa man.
so...
i like your golden moustache

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از securewana :
:lol:
i think he/she come form heart of africa man.
so...
i like your golden moustache

:blush:
متشکرم شما لطف دارید !

کسی خبر نداره میشه از داتک IP Static گرفت یا نه ؟!
آیا پهنای باند بیشتر از 512 کیلو بیت رو می دن یا نه ؟

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از artin :
:blush:
متشکرم شما لطف دارید !

کسی خبر نداره میشه از داتک IP Static گرفت یا نه ؟!
آیا پهنای باند بیشتر از 512 کیلو بیت رو می دن یا نه ؟

dear golden moustache
about your first Q if u have the old one and if you pay about 40~80 to datak so you r the invalid IP class in datak
if u wana get the static IP no problem just double your money and give it to the fuc*king datak
but it's haven't any worth shit for you man believe me.

but if you have the new one all of'em have the static and valid IP but if you remmebr the forum or review this fu*cking thread u'll see that i'd explain that we r behind of firewall and we are in NAT domain so it's not worth man.
so if you have any Q about why choose the static or dynamic IP just shoot your fu*c*king Q i'm at u r service man.
about the second Q Nope at all
if u wana higher speed u must look at u r pocket and give the more fu*cking money to that company for take a PPP connection.
and may be u ask that why i'm writting in fu*cking english so becasue some as*s-hole that they don't persian yet and want to use the technology
so Darn'em
holy moly
:f34r:​

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
سلام خسته نباشید
ببخشید من تو تایپ فارسی ضعیفم به همین خاطر اینجوری نوشتم حالا دادم یکی از دوستام اینو نوشت براتون
من یه اشتراک سرویس اینترنت بیسیم از شرکت داتک گرفتم برای منطقه هفت تیر (شرکت بابام) از طرف داتک یه دستگاه IPW از این شرکت گرفتم که تو خونمون که میرداماده هم این دستگاه خوب جواب میده ولی میخوام یه مودم همینجوری داشته باشم که شبا که تو شرکت استفاده نمیشه تو خونمون از این سرویس استفاده کنم ولی داتک یه دونه از این مودما به هر اشتراکی میده . حالا اگه بخوام و یه دونه دیگه از این مودما داشته باشم چی کار کنم. اصلاً از این مودما یا شبیه اون یا هرچیزی که بتونم اینکارو باهاش بکنم تو بازار هست؟
یا اگر هم هست و من یه دونه ازونارو تهیه کنم میتونم از اون تو خونمون استفاده کنم؟
ممنون میشم جوابمو بدین
قربون شما
خدافظ

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز همونطوری که بقیه دوستان هم به اطلاع شما رسوندن ، امکان اینکار وجود نداره .. اول اینکه وارد کننده مودم ها فقط و فقط خود شرکت داتک است و در بازار قادر به یافتن و خرید نیستید ، دوم اینکه به فرض محال هم بتونید یکی از این مودم ها بخرید امکان استفاده و لاگین کردن رو ندارید ... پس بطور کلی فکر استفاده از یک Device دیگه برای برقراری ارتباط با اینترنت داتک رو فراموش کنید.
تنها دو راه باقی میمونه یکی اینه که یک اشتراک جدید درخواست بدهید و دوم اینکه همونطوری که دوستان گفتند از پدر خوتون بخواهید که بعد از اتمام کارش مودم را همراه خودش به منزل بیاره ... البته اینطور که معلومه permission اینکار رو ندارند به همین خاطر فکر کنم شما دنبال یه راه غیر مجاز و مجانی برای استفاده در منزل هستید ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا اول از همه حضور پر برکت خودم رو به عرصه وایر لس ،بدون داشتن یک چیز کلفت در داتک(قابل توجه اون دوستمون) تبریک عرض می کنم و اروز می کنم به مدد قدوم مبارک ام تست شان الی الابد ادامه یابد.

دوم این که از فایر فلای عزیز که راهنمایی فرمودند که خودم بروم اونجا یک دنیا ممنون.

جدا از شوخی :
اساتید ، چند تا سئوال داشتم:
دستگاه من پنتوم 1.8 با نیم گیگ رم و کارت گرافیکی 64 هست.بعد نمی دونم اشکال از عقب افتاده بودن پی سی من هست یا اینکه اشکال تو مودمه ،که از وقتی وصلش کردم ،اغلب کار های دیگه معطل این مودم می شه:مثلا دیگه دی وی دی نمی شه بدون پرش دید.و یا سرچ در داخل پی سی کند شده.پیشنهاد اساتید چیست؟آپ گرید کنم؟

دوم این که از ظهر که وصل کردم مودم رو ،پی سی بدبخت من تا حالا 40 تا ویروس شناخته و من فقط در حال دانلود آهنگ های معوقه بودم ،از لایم وایر ،می گم شما اساتید خیال خودتونو با یک آنتی ویروس خفن راحت کردید و یا اصلا بش فکر نمی کنید که خیالتون آسوده باشه؟من خودم از اسپای داکتر و ای وی جی استفاده می کنم.

سوم این که از وقتی راهش انداختم ، این لعنتی ، بیشتر از 3 آنتن از چهار تای موجود را نمی دهد ، ولی با همین تعداد هم متوسط رسعت روی 11 و حداکثر روی 15 بوده،فکر می کنید تغییر جا تاثیر خواهد گذاشت؟راستی از داتک آنتن کمکی خواستم گفت هنوز نیاوردن و تهدید کرد اگر از چیز دیگه جای آنتن استفاده کنم مسئولیت اش گردنمه!
بسیار خوشحال می شوم تجریبات خود را به بنده منتقل کنید تا من هم دلی از عزا در بیاورم!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
من در مورد کند شدن کامپیوتر اونطور که از حرفهای شما متوجه شدم چون میگین انتی ویروستون هم خیلی ویروس شناسایی میکنه احتمالا کامپیوترتون ویروسی شده یا یک spyware یا trojan افتاده به جون کامپیوترتون وگرنه اصلا نمیتونه این نرم افزار انقدر در سرعت کامپیوترتون تاثیر بزاره من پیشنهاد میکنم حتما یه انتی ویروس و فایر وال قوی رو سیستمتون نصب باشه بعد حتما باید update و بروز باشه بعد سعی کنید تو سایتهای کرک هم زیاد نرید و اگر هم فایلی دانلود کردید مخصوصا فایل exe حتما قبل از اجرا با انتی ویروستون چکش کنید که ویروس نباشه .
در مورد انتن هم الان در مرحله تست هست و خیلی این انتنها رو جابجا میکنن من خودم به سرعت ترنسفر 45 کیلوبایت هم تونستم دست پیدا کنم ولی خیلی از وقتها هم سرعت حتی به زیر 10 کیلو بایت میرسه ولی با این حال جای مودمتو تغییر بده ببین در سرعت تاثیری داره یا نه.
به نقل از king_dani :
آقا اول از همه حضور پر برکت خودم رو به عرصه وایر لس ،بدون داشتن یک چیز کلفت در داتک(قابل توجه اون دوستمون) تبریک عرض می کنم و اروز می کنم به مدد قدوم مبارک ام تست شان الی الابد ادامه یابد.

دوم این که از فایر فلای عزیز که راهنمایی فرمودند که خودم بروم اونجا یک دنیا ممنون.

جدا از شوخی :
اساتید ، چند تا سئوال داشتم:
دستگاه من پنتوم 1.8 با نیم گیگ رم و کارت گرافیکی 64 هست.بعد نمی دونم اشکال از عقب افتاده بودن پی سی من هست یا اینکه اشکال تو مودمه ،که از وقتی وصلش کردم ،اغلب کار های دیگه معطل این مودم می شه:مثلا دیگه دی وی دی نمی شه بدون پرش دید.و یا سرچ در داخل پی سی کند شده.پیشنهاد اساتید چیست؟آپ گرید کنم؟

دوم این که از ظهر که وصل کردم مودم رو ،پی سی بدبخت من تا حالا 40 تا ویروس شناخته و من فقط در حال دانلود آهنگ های معوقه بودم ،از لایم وایر ،می گم شما اساتید خیال خودتونو با یک آنتی ویروس خفن راحت کردید و یا اصلا بش فکر نمی کنید که خیالتون آسوده باشه؟من خودم از اسپای داکتر و ای وی جی استفاده می کنم.

سوم این که از وقتی راهش انداختم ، این لعنتی ، بیشتر از 3 آنتن از چهار تای موجود را نمی دهد ، ولی با همین تعداد هم متوسط رسعت روی 11 و حداکثر روی 15 بوده،فکر می کنید تغییر جا تاثیر خواهد گذاشت؟راستی از داتک آنتن کمکی خواستم گفت هنوز نیاوردن و تهدید کرد اگر از چیز دیگه جای آنتن استفاده کنم مسئولیت اش گردنمه!
بسیار خوشحال می شوم تجریبات خود را به بنده منتقل کنید تا من هم دلی از عزا در بیاورم!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
شماها هنوز هم دارين مفت و مجاني استفاده مي كنين يا ازتون پول گرفتن؟

بالا