به نقل از xPlod :oh, NO
من پست های آخر رو زیاد نخوندم، نمی دونستم درمورد وایرلس بوده، یه کم با ADSL قاطی شده بود
به نقل از king_dani :قربان مشکل سرعت پایین فعلاً که حله یعنی این جور که فهمیدم(بردم رو یک پی سی دیگه نصب کردم مودم رو) این آخر سرعت ممکن با تست داتکه.
اما شما که این قدر به قاطر سواری واردی یکم سئوال های ما رو جواب بده:
.تو سیم حامله می شه پهنای باندی که حداکثر به ش اختصاص پیدا کنه رو براش تو تنظیمات اش تعریف کرد.اما یابو هه اصلا نداره یعنی من ندیدم می شه اگه می دونی کجاست نشون بدی.
.باز دوباره توی سیم حامله می شه براش تعریف کرد که دایرکتوری فایل های نافص دانلود شده رو به اشتراک نذاره ،اما این یکی مثل یابو پهنای نازنینو به اِف می ده که اجانب ازت بکنن و ببرن.نمی شه این وضعیت رو تغییر داد؟
.تو یابو به یه دلیلی که من نفهمیدم ، همیشه از پهنای باند استفاده می کنه حتی اگه دانلود صفر باشه و آپ لود هم نداشه باشی.البته در زمان مرحوم دایل آپ من حدس می زدم دلیل اش اینه که یابو یک تابع داره برای یافتن یوزر های جدید که مرتب اونو چک می کنه .اثبات اش این بود که اگه تو لیست دانلود های ناقص پر بود ،خیلی سرعت ات پایین بود.ولی اگه فقط یکی داشتی خیلی باند ات آزاد بود.خلاصه سئوالم اینه که نمی شه کاری کرد که یابو مثل آدم مثلا هر 30ثانیه چک کنه و باندو بیخود اشغال نکنه.
.من با همین یابو یک بار 45کیلو سرعت ثبت کردم.فک کنم یونجه مخصوص زده بود!سئوال اولم اینه که دوپینگ به حساب می آد ؟جریمه اش چیه؟ سئوال دوم این که شما جدای از یابو ، برنامه ای یا پروتکلی داری پیشنهاد کنی که سرعت دانلود در نرم افزار های پی تو پی و خود سایت های اف تی پی بالا بره؟
ممنون
به نقل از Pac_ginobat :آقا این داتک که میگین کجاسسسسس؟؟
خیرش به خوزستانی ها هم میرسه؟؟؟؟
به نقل از xPlod :من که روزی 1.5 گیگ دارم باهاش دانلود می کنم.
به نقل از securewana :
ای نخود ای پیراشکی ای هلو
ببین من حول و حوش 400 گیگ از گرده این یابو فایل کشیدم تو این 3 - 4 سالی که من با این خره (یابو) شروع کردم تجربیاتی بدست آوردم البته خودم یه سری برنامه p2p رو با دات نت دارم مینویسم بابت همین توجه کن:
ببین وقتی فایل میذاری بابت dl حتی اگه شروع به dl نکنه و حتی اگر upl نداشته باشی خب یابو داره دنبال سورسهای آزاد بابت dl میگرده برای مثال برای یه فایل امکان داره 400 سورس پیدا کنه همشون تو حالت wait باشن خب بابت اینکه ببینه اینا کدومشون الان خالی کردن بابت dl خب بدبخت نه نه مرده باید هی query بگیره بابت همین شما میبینی که bandwidth داره مصرف میشه خب با یه net analyzer میشه فهمید چقدر داره بهت حال میده
در ضمن توجه داشته باش که حتماً سیستمی که روش یابو نصب میکنی رو هی نباید format کنی و ویندوز نصب کنی بابت اینکه وقتی جنابعالی داری اینکار رو میکنی نه تنها برای عمه سیستم اتفاقات ناگواری رخ میده بلکه این یابو یه کد یکتا (unique) داره هر دفعه که جنابعالی یابو رو نصب میکنی به دونه جدید بهت میده بابت همین یهو میبینی یابو 2-3 هفته ای تو خماری گیر کرده بابت اینکه طرفهای مقابلت هم کد یکتا قبلی تو رو تو سیستمشون دارن نه جدیده رو!
در ضمن چون اکثر سورس ها در کشور ملعون آمریکای جهانخوار (البته من نفهمیدم جهان رو میخوره یا با خواهر جهان کاری داره) هستند بیشترین dl که شما میتونید داشته باشید ساعت 10 شب تا 8 صبح هستش .
در ضمن بابا دست از این ایرانی بازی بردارید بابا بذارید ملت هم از شما فایل ببرن از شما همش نمیشه همش شما بکشید بقیه سماغ بمکند اینجوری پیش برید یهو دید که باید یه as-s درست و حسابی به این اجنبی ها بدید و خلاصه ip ایران میره تو لیست سیاه اون وقت یابو بیار و باقالی بار کن در ضمن هر چه شما upl داشته باشی از اونور هم dl میره بالا بابت اینکه هم بقیه تو رو میبینند و همین که تو هم بقیه سورسهای رو تشخیص میدی.
و اصولاً اساس کار این یابو بر اساس file sharing هست.
به نقل از king_dani :توضیحات تون عالی بود.چشم روی دو دیده ، شراکت خواهیم کرد.پس می فرمایید که از این کارا نکنیم که هی فرمت کنیم.
بعد یک سئوال دیگه :
این طور که فهمیدم ، برای نوشتن پی تو پی ها ، اصل کار این است که یک برنامه بنویسید که بتونه به سرور ها گوش کنه و مسیر یابی کنه فایل ها رو؟با ویروس ها چی کار می خواین بکنین؟
اگه این طور باشه من قبلن ها شنیده بودم که این که در دادگاه هانتونستن نپ استر رو محکوم کنن این بود که ادعا کرده بود نسبت به محتوی انتقال داده شده ها بی خبره!یعنی اون سروری نداره بلکه فقط یک واسطه(پی تو پی) هست.این طور که شما می گی یعنی واقعا سرور هایی هستن که به قول شما در امریکای جهان خوار با اون قوانین ... اش حاضرند نرم افزار های پایرتد رو نگه دارند؟
آره داداش! مودمهاشون خيلي حساسه! قديمي هاش هم اينطوري بودن چه برسه به اين جديدي ها كه خيلي نازك نارنجي ترن!به نقل از king_dani :یه چیز براتون بگم و یه سئوال کنم:
من ورداشتم مودم رو تو یک پلاستیک پیچیدم گذاشتم بیرون پنچره اتاقم(آخه داره بارون می آد) .بعد قبل از این که دایلر مودم وصل شه یک صفحه اکتیو می آره که سیگنال و کیفیتشو نشون می ده.بعد از میز که همش 30 سانت تا جای جدید مودم فاصله داره گذاشتم.می تونید حدس بزنید چی شد؟
لایم وایر که تا قبل اش من حداکثر سرعت ام 15 بود رسیده به 17.البته خیلی
dedicated
نیست.:blink:
یعنی نوسان هم داره.ولی فکر کنم واقعا سرعت بالا رفته.
سئوالم اینه که چرا این قدر حساسه این مودم؟
به نقل از farshin :من خیلی وقته از خیلی برنامه های p2p استفاده میکنم یادم نمیاد ویروس گرفته باشم خیلی نادر بوده البته در اینکه پر از ویروس هست شکی نیست اما هر فایلی رو نباید گرفت بر فرض شما که میگی music زیاد میگیری یه فایل mp3 حداقل دیگه باید 2 مگ باشه اگر میبینی سایزش کمتر هست نگیر مگر اینکه سایزش رو مطمین باشی
برای مثال تمام فایلها با سایز 857 kb حالا یه کم بالا پایین ویروس هستند که اسم ویروس رو یادم نیست...این ویروس هم وقتی پیش میاد که بیشتر برنامه دونلود کنی نه فیلم و موزیک..فیلم و موزیک رو اگر سایزش رو دقت کنی مشکلی پیش نمیاد میتونی قبلش هم یه preview بکنی شاید این ویروسهایی که میگیری از سایتهایی هست که بهشون سر میزنی و گر نه بطور عادی ویروسی نباید بگیری البته باز میگم اگر یه چیزی رو سرچ میکنی و یه سری اسم میاد و سایزها رو دقت نکنی و فقط بزنی دونلود شه 100 درصد ویروس میگیری
من یه چیزی رو دقت کردم با این shareaza فایلهایی که طرف client limewire استفاده میکنه از shareaza میشه با سرعت کامل گرفت اما اگر client های دیگه باشه نمیشه خیلی عجیبه چه جوری این برنامه کار میکنه بقیه نمیکنه
تو shareaza نشون میده فایلی که میگیرید host از چه برنامه ای استفاه میکنه البته به هر سه تا شبکش باید وصل شید
به نقل از securewana :
ای هلو ای دوگوله طلایی
ببین اون دوگلوله رو راه بندازی یه نگاه به بالاتر بندازی بنده توضیح دادم که ببم جان تو خود شرکت های icp ویروس به اندازه کافی برای عمه همه سیستمها موجود میباشد!!!!
جنابعالی اگر فایروال رو سیستمت نداشته باشی امکان داره حتی شجره نامه خانوادگی دچار مشکل بشه (از بابت اینکه تمامی عمه های جد اندر جدت مورد عنایت ویروسهای مامانی قرار میگیره)
اگر هم که داری (فایروال نه چیز دیگه اشتباه فکر نکن و تاپیک رو از راهش منحرف نکن) خب u don't have problem
later
به نقل از farshin :ببین من الان بیشتر از یک سال هست ویندوزم رو عوض نکردم چون احتیاجی به این کار نبود نه ویروس گرفت نه کند شد..هر یه مدت هم performance سیستم رو تو ویندوز تست میکنم مشکلی نیست
همیشه 3 تا برنامه رو کامپیوترم نصب بوده یکی یه anti spyware یکی فایروال یکی هم anti-virus
البته زیاد برام فرقی نمی کنه که حالا این برنامه اسکنش سریعتره یا این اسکنش deep تر هست هر چی بهتر جواب بده برای من همونو استفاده میکنم
در مورد فایروال همیشه از zonealarm استفاده کردم در مورد anti spyware برای گارد از ماکروسافت استفاده کردم اما Ad-Aware SE Personal رو هم نصب دارم که هر یک مدت باهاش یه اسکنی میکنم
anti virus هم تا 2 ماه پیش norton system works رو نصب داشتم و از anti-virus اون استفاده میکردم الان هم از avg استفاده میکنم
البته به مشخصات سیستم هم مربوط هست من یکی از دوستانم که سیستم قدیمی داره limewire تقریبا سیستمش رو قفل میکنه
در ضمن من منظورم این نبود که شما در مورد این برنامه ها وارد نیستید چون این برنامه چیز خاصی نداره که وارد بودن بخواد من دیدم شما میگید ویروس میگیرید ولی نگفتید به چه صورت ویروس میگیرید یا من متوجه نشدم خوب حدس زدم لابد فایل میگیرید که ویروس میگیرید برای همین تعجب کردم چه جور فایلی میگیرید که ویروسی هست
به نقل از farshin :ببین من الان بیشتر از یک سال هست ویندوزم رو عوض نکردم چون احتیاجی به این کار نبود نه ویروس گرفت نه کند شد..هر یه مدت هم performance سیستم رو تو ویندوز تست میکنم مشکلی نیست
همیشه 3 تا برنامه رو کامپیوترم نصب بوده یکی یه anti spyware یکی فایروال یکی هم anti-virus
البته زیاد برام فرقی نمی کنه که حالا این برنامه اسکنش سریعتره یا این اسکنش deep تر هست هر چی بهتر جواب بده برای من همونو استفاده میکنم
در مورد فایروال همیشه از zonealarm استفاده کردم در مورد anti spyware برای گارد از ماکروسافت استفاده کردم اما Ad-Aware SE Personal رو هم نصب دارم که هر یک مدت باهاش یه اسکنی میکنم
anti virus هم تا 2 ماه پیش norton system works رو نصب داشتم و از anti-virus اون استفاده میکردم الان هم از avg استفاده میکنم
البته به مشخصات سیستم هم مربوط هست من یکی از دوستانم که سیستم قدیمی داره limewire تقریبا سیستمش رو قفل میکنه
در ضمن من منظورم این نبود که شما در مورد این برنامه ها وارد نیستید چون این برنامه چیز خاصی نداره که وارد بودن بخواد من دیدم شما میگید ویروس میگیرید ولی نگفتید به چه صورت ویروس میگیرید یا من متوجه نشدم خوب حدس زدم لابد فایل میگیرید که ویروس میگیرید برای همین تعجب کردم چه جور فایلی میگیرید که ویروسی هست
به نقل از king_dani :فرشین ،ایناها ببین .من دیشب درایو رو فرمت کرده بودم و حتی فایل های سیستم ریستور رو از درایو های دیگه پاک کردم.بعد دیشب باسه 4 تا آهنگ ناقابل گذاشتم ان لاین بمونه و لی از قصد
avg رو نصب نکردم.بعد می دونی چی شد
دوتا ویروس تروجان گرفته :
msnger.exe
libsys32.exe
یعنی به محض این که راه انداختم ویروس یابو تو فولدر ویندوز شناختشون.باز شما بگید که لایم تمیزه.البته این حرف وانا کاملا منطقی بوده که اگه فایر وال نداشته باشید ، ممکنه از آی اس پی تون ویروس بگیرید.
خوب حالا شما می گید که چه راه حلی رو انتخاب کنم؟