• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
oh, NO
من پست های آخر رو زیاد نخوندم، نمی دونستم درمورد وایرلس بوده، یه کم با ADSL قاطی شده بود :D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
oh, NO
من پست های آخر رو زیاد نخوندم، نمی دونستم درمورد وایرلس بوده، یه کم با ADSL قاطی شده بود :D

یعنی می فرمایید که دو ای دی اس ال جواب می ده؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من که روزی 1.5 گیگ دارم باهاش دانلود می کنم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یه چیز براتون بگم و یه سئوال کنم:

من ورداشتم مودم رو تو یک پلاستیک پیچیدم گذاشتم بیرون پنچره اتاقم(آخه داره بارون می آد) .بعد قبل از این که دایلر مودم وصل شه یک صفحه اکتیو می آره که سیگنال و کیفیتشو نشون می ده.بعد از میز که همش 30 سانت تا جای جدید مودم فاصله داره گذاشتم.می تونید حدس بزنید چی شد؟
لایم وایر که تا قبل اش من حداکثر سرعت ام 15 بود رسیده به 17.البته خیلی
dedicated
نیست.:blink:
یعنی نوسان هم داره.ولی فکر کنم واقعا سرعت بالا رفته.
سئوالم اینه که چرا این قدر حساسه این مودم؟

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان مشکل سرعت پایین فعلاً که حله یعنی این جور که فهمیدم(بردم رو یک پی سی دیگه نصب کردم مودم رو) این آخر سرعت ممکن با تست داتکه.

اما شما که این قدر به قاطر سواری واردی یکم سئوال های ما رو جواب بده:
.تو سیم حامله می شه پهنای باندی که حداکثر به ش اختصاص پیدا کنه رو براش تو تنظیمات اش تعریف کرد.اما یابو هه اصلا نداره یعنی من ندیدم می شه اگه می دونی کجاست نشون بدی.
.باز دوباره توی سیم حامله می شه براش تعریف کرد که دایرکتوری فایل های نافص دانلود شده رو به اشتراک نذاره ،اما این یکی مثل یابو پهنای نازنینو به اِف می ده که اجانب ازت بکنن و ببرن.نمی شه این وضعیت رو تغییر داد؟
.تو یابو به یه دلیلی که من نفهمیدم ، همیشه از پهنای باند استفاده می کنه حتی اگه دانلود صفر باشه و آپ لود هم نداشه باشی.البته در زمان مرحوم دایل آپ من حدس می زدم دلیل اش اینه که یابو یک تابع داره برای یافتن یوزر های جدید که مرتب اونو چک می کنه .اثبات اش این بود که اگه تو لیست دانلود های ناقص پر بود ،خیلی سرعت ات پایین بود.ولی اگه فقط یکی داشتی خیلی باند ات آزاد بود.خلاصه سئوالم اینه که نمی شه کاری کرد که یابو مثل آدم مثلا هر 30ثانیه چک کنه و باندو بیخود اشغال نکنه.
.من با همین یابو یک بار 45کیلو سرعت ثبت کردم.فک کنم یونجه مخصوص زده بود!سئوال اولم اینه که دوپینگ به حساب می آد ؟جریمه اش چیه؟ سئوال دوم این که شما جدای از یابو ، برنامه ای یا پروتکلی داری پیشنهاد کنی که سرعت دانلود در نرم افزار های پی تو پی و خود سایت های اف تی پی بالا بره؟

ممنون

ای نخود ای پیراشکی ای هلو
ببین من حول و حوش 400 گیگ از گرده این یابو فایل کشیدم تو این 3 - 4 سالی که من با این خره (یابو) شروع کردم تجربیاتی بدست آوردم البته خودم یه سری برنامه p2p رو با دات نت دارم مینویسم بابت همین توجه کن:
ببین وقتی فایل میذاری بابت dl حتی اگه شروع به dl نکنه و حتی اگر upl نداشته باشی خب یابو داره دنبال سورسهای آزاد بابت dl میگرده برای مثال برای یه فایل امکان داره 400 سورس پیدا کنه همشون تو حالت wait باشن خب بابت اینکه ببینه اینا کدومشون الان خالی کردن بابت dl خب بدبخت نه نه مرده باید هی query بگیره بابت همین شما میبینی که bandwidth داره مصرف میشه خب با یه net analyzer میشه فهمید چقدر داره بهت حال میده
در ضمن توجه داشته باش که حتماً سیستمی که روش یابو نصب میکنی رو هی نباید format کنی و ویندوز نصب کنی بابت اینکه وقتی جنابعالی داری اینکار رو میکنی نه تنها برای عمه سیستم اتفاقات ناگواری رخ میده بلکه این یابو یه کد یکتا (unique) داره هر دفعه که جنابعالی یابو رو نصب میکنی به دونه جدید بهت میده بابت همین یهو میبینی یابو 2-3 هفته ای تو خماری گیر کرده بابت اینکه طرفهای مقابلت هم کد یکتا قبلی تو رو تو سیستمشون دارن نه جدیده رو!
در ضمن چون اکثر سورس ها در کشور ملعون آمریکای جهانخوار (البته من نفهمیدم جهان رو میخوره یا با خواهر جهان کاری داره) هستند بیشترین dl که شما میتونید داشته باشید ساعت 10 شب تا 8 صبح هستش .
در ضمن بابا دست از این ایرانی بازی بردارید بابا بذارید ملت هم از شما فایل ببرن از شما همش نمیشه همش شما بکشید بقیه سماغ بمکند اینجوری پیش برید یهو دید که باید یه as-s درست و حسابی به این اجنبی ها بدید و خلاصه ip ایران میره تو لیست سیاه اون وقت یابو بیار و باقالی بار کن در ضمن هر چه شما upl داشته باشی از اونور هم dl میره بالا بابت اینکه هم بقیه تو رو میبینند و همین که تو هم بقیه سورسهای رو تشخیص میدی.
و اصولاً اساس کار این یابو بر اساس file sharing هست.​

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Pac_ginobat :
آقا این داتک که میگین کجاسسسسس؟؟
خیرش به خوزستانی ها هم میرسه؟؟؟؟

ای آلبالو ای رب انار
بابا ولک دایناسور دید حول کردی؟
جنابعالی چرا مطالعه نمیکنی این تاپیک 17صفحه داره تاریخ 20/8/84 خب جنابعالی اگه یه خورده اون دوگله رو راه بندازی میبینی که تو خود تهرون خراب شده حال نمیده چه برسه شهرستان.
بابا سوتی اونم به این گشادی:blink:​

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
من که روزی 1.5 گیگ دارم باهاش دانلود می کنم.

ببین چطوری شد یهو جنابعالی از کجا پابرهنه پریدی وسط و داری گل لغط میکنی؟
روزی 1.5 گیگ از کجا میکشی ببینم منظورت نرم افزارهای p2p هست؟
اگه از اونجاها میگری حتماً فیلم های ero-tic یا mp3 داری dl میکنی نه نرم افزار.​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از securewana :

ای نخود ای پیراشکی ای هلو
ببین من حول و حوش 400 گیگ از گرده این یابو فایل کشیدم تو این 3 - 4 سالی که من با این خره (یابو) شروع کردم تجربیاتی بدست آوردم البته خودم یه سری برنامه p2p رو با دات نت دارم مینویسم بابت همین توجه کن:
ببین وقتی فایل میذاری بابت dl حتی اگه شروع به dl نکنه و حتی اگر upl نداشته باشی خب یابو داره دنبال سورسهای آزاد بابت dl میگرده برای مثال برای یه فایل امکان داره 400 سورس پیدا کنه همشون تو حالت wait باشن خب بابت اینکه ببینه اینا کدومشون الان خالی کردن بابت dl خب بدبخت نه نه مرده باید هی query بگیره بابت همین شما میبینی که bandwidth داره مصرف میشه خب با یه net analyzer میشه فهمید چقدر داره بهت حال میده
در ضمن توجه داشته باش که حتماً سیستمی که روش یابو نصب میکنی رو هی نباید format کنی و ویندوز نصب کنی بابت اینکه وقتی جنابعالی داری اینکار رو میکنی نه تنها برای عمه سیستم اتفاقات ناگواری رخ میده بلکه این یابو یه کد یکتا (unique) داره هر دفعه که جنابعالی یابو رو نصب میکنی به دونه جدید بهت میده بابت همین یهو میبینی یابو 2-3 هفته ای تو خماری گیر کرده بابت اینکه طرفهای مقابلت هم کد یکتا قبلی تو رو تو سیستمشون دارن نه جدیده رو!
در ضمن چون اکثر سورس ها در کشور ملعون آمریکای جهانخوار (البته من نفهمیدم جهان رو میخوره یا با خواهر جهان کاری داره) هستند بیشترین dl که شما میتونید داشته باشید ساعت 10 شب تا 8 صبح هستش .
در ضمن بابا دست از این ایرانی بازی بردارید بابا بذارید ملت هم از شما فایل ببرن از شما همش نمیشه همش شما بکشید بقیه سماغ بمکند اینجوری پیش برید یهو دید که باید یه as-s درست و حسابی به این اجنبی ها بدید و خلاصه ip ایران میره تو لیست سیاه اون وقت یابو بیار و باقالی بار کن در ضمن هر چه شما upl داشته باشی از اونور هم dl میره بالا بابت اینکه هم بقیه تو رو میبینند و همین که تو هم بقیه سورسهای رو تشخیص میدی.
و اصولاً اساس کار این یابو بر اساس file sharing هست.​

توضیحات تون عالی بود.چشم روی دو دیده ، شراکت خواهیم کرد.پس می فرمایید که از این کارا نکنیم که هی فرمت کنیم.
بعد یک سئوال دیگه :
این طور که فهمیدم ، برای نوشتن پی تو پی ها ، اصل کار این است که یک برنامه بنویسید که بتونه به سرور ها گوش کنه و مسیر یابی کنه فایل ها رو؟با ویروس ها چی کار می خواین بکنین؟

اگه این طور باشه من قبلن ها شنیده بودم که این که در دادگاه هانتونستن نپ استر رو محکوم کنن این بود که ادعا کرده بود نسبت به محتوی انتقال داده شده ها بی خبره!یعنی اون سروری نداره بلکه فقط یک واسطه(پی تو پی) هست.این طور که شما می گی یعنی واقعا سرور هایی هستن که به قول شما در امریکای جهان خوار با اون قوانین ... اش حاضرند نرم افزار های پایرتد رو نگه دارند؟

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
توضیحات تون عالی بود.چشم روی دو دیده ، شراکت خواهیم کرد.پس می فرمایید که از این کارا نکنیم که هی فرمت کنیم.
بعد یک سئوال دیگه :
این طور که فهمیدم ، برای نوشتن پی تو پی ها ، اصل کار این است که یک برنامه بنویسید که بتونه به سرور ها گوش کنه و مسیر یابی کنه فایل ها رو؟با ویروس ها چی کار می خواین بکنین؟

اگه این طور باشه من قبلن ها شنیده بودم که این که در دادگاه هانتونستن نپ استر رو محکوم کنن این بود که ادعا کرده بود نسبت به محتوی انتقال داده شده ها بی خبره!یعنی اون سروری نداره بلکه فقط یک واسطه(پی تو پی) هست.این طور که شما می گی یعنی واقعا سرور هایی هستن که به قول شما در امریکای جهان خوار با اون قوانین ... اش حاضرند نرم افزار های پایرتد رو نگه دارند؟

اي من به قربون تو برم
البته بحث نرم افزارهاي p2p در اين تاپيك نيست.
ولي با اين حال
گوش كن
ببين من نگفتم كه تمام فايلهاي بايد رو يه سرور باشه اگه يه همچين چيزي رو بخواي در نظر بگيري مثل اين ميمونه كه بايد يه server farm بزرگ مثل yahoo يا google رو در نظر بگيري كه فقط توش فايل وول ميخوره كه يه همچين چيزي اصلاً امكان نداره چه از نظر مالي قضيه چه از نظر قانون كپي رايت.
خب اين سرورهاي چيكار ميكنند اينها مي آيند فقط يك ليست از اسامي فايلهايي كه كاربران دارند رو نگه ميدارند و وضعيت كاربرها رو همين و همين.
خب مثلاً وقتي نپستر ميگه كه من نميدونم تو سايتم چي بوده خب يه جورايي راست ميگه چون گهگاهي ميشه كه يه سري فايلها به يه اسمي يه چيزه ديگه از آب در مي آد اصلاً دليل نداره همه چيز درست سر جاش باشه.
در مورد آمريكا جون ببين چون ميشه گفت اكثر كاربرهاي باحال اينترنت تو آمريكا نشستن (از نظر سرعت خط) و بعد اروپا و از اونجايي كه ميدونيم اروپياييها غريب به اتفاقشون آدم هاي mother قهوه اي هستند پس نتيجه ميگيريم كه فقط آمريكاي آبجي گلي است كه ميتونه با ما حال بده.
در صمن اكثر سرورهاي اينجور كارها در كشورهاي بلوك شرق اروپا و يكسري از اون تاپ ها در آلمان هستند.
ولي كاربرهاي اين جور جاها اكثراً از اره آمريكا هستند تا جاهاي ديگه دنيا.
good luck​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دست شما درد نکنه وانای عزیز

حالا باید براتون از تجربه ام بگم .من متوجه شدم اگه مثل من خوره آهنگ هستید ، این ریسک رو نکنید که بدون داشتن بیش از یک برنامه ضد ویروس از این پی تو پی ها استفاده کنید.

ببینید : مثلاً همین الان که پی سی من قاط زده بود امروز(مال شما هم با وایر لس داتک امروز خل بازی در می اورد؟) متوجه شدم که مثلاً در حالی که AVG سرشو بالا می گرفتو می گفت کامپیوترت مثل دل مومن پاکه ، با BitDefender Online Virus Scanکه چک کردم دیدم جاتون خالی اقلا ده تا هایجکر و بیست تا ورم دارم!

بعد هم اسپای ور ها رو جدی بگیرید، مثلا داکتر اسپای و اسپای ریموور بد نیستن (دومی بهتره هر چند هر کدوم یک جای پی سی رو بیشتر چک می کنن) .ولی می گن مایکروسافت هم برنامه اش خوبه.

حالا دوباره یه سئوال کنم:
چطور می شه که وقتی من اصلاً در حال د/ل نیستم ، و فقط مثلا سیم حامله در حال اجراست ، مورد حمله تروجان ها و ویروس ها قرار می گیرم؟چون آی پی امexposedهست این طوری می شه.
وانای عزیز این که شما می گفتی یه پی سی به این کار اختصاص بدم، منظورت اینه که بی خیال داشتن هم زمان یک پی سی پاک از ویروس و یک دانلودر قدرت مند باشم؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از king_dani :
یه چیز براتون بگم و یه سئوال کنم:

من ورداشتم مودم رو تو یک پلاستیک پیچیدم گذاشتم بیرون پنچره اتاقم(آخه داره بارون می آد) .بعد قبل از این که دایلر مودم وصل شه یک صفحه اکتیو می آره که سیگنال و کیفیتشو نشون می ده.بعد از میز که همش 30 سانت تا جای جدید مودم فاصله داره گذاشتم.می تونید حدس بزنید چی شد؟
لایم وایر که تا قبل اش من حداکثر سرعت ام 15 بود رسیده به 17.البته خیلی
dedicated
نیست.:blink:
یعنی نوسان هم داره.ولی فکر کنم واقعا سرعت بالا رفته.
سئوالم اینه که چرا این قدر حساسه این مودم؟
آره داداش! مودمهاشون خيلي حساسه! قديمي هاش هم اينطوري بودن چه برسه به اين جديدي ها كه خيلي نازك نارنجي ترن!

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
من خیلی وقته از خیلی برنامه های p2p استفاده میکنم یادم نمیاد ویروس گرفته باشم خیلی نادر بوده البته در اینکه پر از ویروس هست شکی نیست اما هر فایلی رو نباید گرفت بر فرض شما که میگی music زیاد میگیری یه فایل mp3 حداقل دیگه باید 2 مگ باشه اگر میبینی سایزش کمتر هست نگیر مگر اینکه سایزش رو مطمین باشی

برای مثال تمام فایلها با سایز 857 kb حالا یه کم بالا پایین ویروس هستند که اسم ویروس رو یادم نیست...این ویروس هم وقتی پیش میاد که بیشتر برنامه دونلود کنی نه فیلم و موزیک..فیلم و موزیک رو اگر سایزش رو دقت کنی مشکلی پیش نمیاد میتونی قبلش هم یه preview بکنی شاید این ویروسهایی که میگیری از سایتهایی هست که بهشون سر میزنی و گر نه بطور عادی ویروسی نباید بگیری البته باز میگم اگر یه چیزی رو سرچ میکنی و یه سری اسم میاد و سایزها رو دقت نکنی و فقط بزنی دونلود شه 100 درصد ویروس میگیری

من یه چیزی رو دقت کردم با این shareaza فایلهایی که طرف client limewire استفاده میکنه از shareaza میشه با سرعت کامل گرفت اما اگر client های دیگه باشه نمیشه خیلی عجیبه چه جوری این برنامه کار میکنه بقیه نمیکنه

تو shareaza نشون میده فایلی که میگیرید host از چه برنامه ای استفاه میکنه البته به هر سه تا شبکش باید وصل شید

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farshin :
من خیلی وقته از خیلی برنامه های p2p استفاده میکنم یادم نمیاد ویروس گرفته باشم خیلی نادر بوده البته در اینکه پر از ویروس هست شکی نیست اما هر فایلی رو نباید گرفت بر فرض شما که میگی music زیاد میگیری یه فایل mp3 حداقل دیگه باید 2 مگ باشه اگر میبینی سایزش کمتر هست نگیر مگر اینکه سایزش رو مطمین باشی

برای مثال تمام فایلها با سایز 857 kb حالا یه کم بالا پایین ویروس هستند که اسم ویروس رو یادم نیست...این ویروس هم وقتی پیش میاد که بیشتر برنامه دونلود کنی نه فیلم و موزیک..فیلم و موزیک رو اگر سایزش رو دقت کنی مشکلی پیش نمیاد میتونی قبلش هم یه preview بکنی شاید این ویروسهایی که میگیری از سایتهایی هست که بهشون سر میزنی و گر نه بطور عادی ویروسی نباید بگیری البته باز میگم اگر یه چیزی رو سرچ میکنی و یه سری اسم میاد و سایزها رو دقت نکنی و فقط بزنی دونلود شه 100 درصد ویروس میگیری

من یه چیزی رو دقت کردم با این shareaza فایلهایی که طرف client limewire استفاده میکنه از shareaza میشه با سرعت کامل گرفت اما اگر client های دیگه باشه نمیشه خیلی عجیبه چه جوری این برنامه کار میکنه بقیه نمیکنه

تو shareaza نشون میده فایلی که میگیرید host از چه برنامه ای استفاه میکنه البته به هر سه تا شبکش باید وصل شید

ای هلو ای دوگوله طلایی
ببین اون دوگلوله رو راه بندازی یه نگاه به بالاتر بندازی بنده توضیح دادم که ببم جان تو خود شرکت های icp ویروس به اندازه کافی برای عمه همه سیستمها موجود میباشد!!!!
جنابعالی اگر فایروال رو سیستمت نداشته باشی امکان داره حتی شجره نامه خانوادگی دچار مشکل بشه (از بابت اینکه تمامی عمه های جد اندر جدت مورد عنایت ویروسهای مامانی قرار میگیره)
اگر هم که داری (فایروال نه چیز دیگه اشتباه فکر نکن و تاپیک رو از راهش منحرف نکن) خب u don't have problem
later​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از securewana :

ای هلو ای دوگوله طلایی
ببین اون دوگلوله رو راه بندازی یه نگاه به بالاتر بندازی بنده توضیح دادم که ببم جان تو خود شرکت های icp ویروس به اندازه کافی برای عمه همه سیستمها موجود میباشد!!!!
جنابعالی اگر فایروال رو سیستمت نداشته باشی امکان داره حتی شجره نامه خانوادگی دچار مشکل بشه (از بابت اینکه تمامی عمه های جد اندر جدت مورد عنایت ویروسهای مامانی قرار میگیره)
اگر هم که داری (فایروال نه چیز دیگه اشتباه فکر نکن و تاپیک رو از راهش منحرف نکن) خب u don't have problem
later​

خب عزیز شما بگو کدوم فایر وال رو قبول داری
من
my tiny personal firewall
رو نصب کردم ترکوند دستگاهمو از بس سرعتو پایین اورد.

mindsoft firewall
چطوره ؟
میگم یه چیز توپ ، من متوجه شدم تمام سرعت پایین من مربوط به لایم وایر بود.می دونید ، وقتی لایم وایر آن بود، حتی نمی ذاشت که یه دی وی دی ببینم.
بعد هم از دوست قبلی تشکر کنم،اما اینم بگم که ما این قدر ها هم لُر نیستیم.اینا رو می دونیم که مثلا لایم وایر پر ویروس هایی که اسم فایل مورد نظر شما رو نشون می دن تا د/ل شون کنی.
بعد می خوام بدونم این دوستی که گفت ویروس نگرفته می شه توضیح بده که از چه ویروس یابی به این نتیجه رسیده؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من خودم از وقتی که وابرلس گرفتم میشه گفت روزی حداقل 5-6 ساعت دارم از لایم وایر دانلود می کنم ... از لحاظ ویروس هم فکر کنم تا این لحظه مشکلی نداشتم ... هر چند هر از گاهی از روی عجله و بی دقتی فایل های آلوده هم دریافت کردم ولی بلافاصله آنتی ویروسم تشخیص داده و فایل رو پاک کرده....
در ضمن به هیچ عنوان هم مشکل کند شدن تا به این لحظه نداشتم ... اگر اشتباه نکنم برای استفاده از لایم وایر باید JAVA هم نصب باشه .. شاید نسخه جاوا شما مشکل داره که باعث کند شدن میشه .. البته در حد یک حدس و گمان است .. در این موارد تخصصی ندارم ...
در مورد آنتی ویروس هم من شخصا از NOD32 استفاده می کنم تا این لحظه هم راضی بودم .. اینو هم بگم که تا حالا یه دو جین AntiVirus رو امتحان کردم و نتیجه ای که گرفتم این بوده که NOD 32 و kaspersky برای حال و احوالات من مناسب بوده ...و سیستم رو کند نکرده ... اگر شما هم مشکل کند شدن داری حتما از NOD32 استفاده کن ...

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
ببین من الان بیشتر از یک سال هست ویندوزم رو عوض نکردم چون احتیاجی به این کار نبود نه ویروس گرفت نه کند شد..هر یه مدت هم performance سیستم رو تو ویندوز تست میکنم مشکلی نیست

همیشه 3 تا برنامه رو کامپیوترم نصب بوده یکی یه anti spyware یکی فایروال یکی هم anti-virus

البته زیاد برام فرقی نمی کنه که حالا این برنامه اسکنش سریعتره یا این اسکنش deep تر هست هر چی بهتر جواب بده برای من همونو استفاده میکنم

در مورد فایروال همیشه از zonealarm استفاده کردم در مورد anti spyware برای گارد از ماکروسافت استفاده کردم اما Ad-Aware SE Personal رو هم نصب دارم که هر یک مدت باهاش یه اسکنی میکنم

anti virus هم تا 2 ماه پیش norton system works رو نصب داشتم و از anti-virus اون استفاده میکردم الان هم از avg استفاده میکنم

البته به مشخصات سیستم هم مربوط هست من یکی از دوستانم که سیستم قدیمی داره limewire تقریبا سیستمش رو قفل میکنه

در ضمن من منظورم این نبود که شما در مورد این برنامه ها وارد نیستید چون این برنامه چیز خاصی نداره که وارد بودن بخواد من دیدم شما میگید ویروس میگیرید ولی نگفتید به چه صورت ویروس میگیرید یا من متوجه نشدم خوب حدس زدم لابد فایل میگیرید که ویروس میگیرید برای همین تعجب کردم چه جور فایلی میگیرید که ویروسی هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از farshin :
ببین من الان بیشتر از یک سال هست ویندوزم رو عوض نکردم چون احتیاجی به این کار نبود نه ویروس گرفت نه کند شد..هر یه مدت هم performance سیستم رو تو ویندوز تست میکنم مشکلی نیست

همیشه 3 تا برنامه رو کامپیوترم نصب بوده یکی یه anti spyware یکی فایروال یکی هم anti-virus

البته زیاد برام فرقی نمی کنه که حالا این برنامه اسکنش سریعتره یا این اسکنش deep تر هست هر چی بهتر جواب بده برای من همونو استفاده میکنم

در مورد فایروال همیشه از zonealarm استفاده کردم در مورد anti spyware برای گارد از ماکروسافت استفاده کردم اما Ad-Aware SE Personal رو هم نصب دارم که هر یک مدت باهاش یه اسکنی میکنم

anti virus هم تا 2 ماه پیش norton system works رو نصب داشتم و از anti-virus اون استفاده میکردم الان هم از avg استفاده میکنم

البته به مشخصات سیستم هم مربوط هست من یکی از دوستانم که سیستم قدیمی داره limewire تقریبا سیستمش رو قفل میکنه

در ضمن من منظورم این نبود که شما در مورد این برنامه ها وارد نیستید چون این برنامه چیز خاصی نداره که وارد بودن بخواد من دیدم شما میگید ویروس میگیرید ولی نگفتید به چه صورت ویروس میگیرید یا من متوجه نشدم خوب حدس زدم لابد فایل میگیرید که ویروس میگیرید برای همین تعجب کردم چه جور فایلی میگیرید که ویروسی هست

تشکر از توضیح تون
برای منم کلی عجیب بود .چون از وقتی این وایر لس اومده ، همین طوری که دارید به صفحه نیگاه می کنید یهو avg
یک ویروس خوشگل پیدا میکرد.

حتی گاهی اصلا دانلودی در کار نبود و ویروس پیدا می شد.
حالا می گم شما نشده که وقتی چند ساعت لایم کار کنه و بعدش کند بشه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از farshin :

فرشین ،ایناها ببین .من دیشب درایو رو فرمت کرده بودم و حتی فایل های سیستم ریستور رو از درایو های دیگه پاک کردم.بعد دیشب باسه 4 تا آهنگ ناقابل گذاشتم ان لاین بمونه و لی از قصد
avg رو نصب نکردم.بعد می دونی چی شد
دوتا ویروس تروجان گرفته :
msnger.exe
libsys32.exe
یعنی به محض این که راه انداختم ویروس یابو تو فولدر ویندوز شناختشون.باز شما بگید که لایم تمیزه.البته این حرف وانا کاملا منطقی بوده که اگه فایر وال نداشته باشید ، ممکنه از آی اس پی تون ویروس بگیرید.

خوب حالا شما می گید که چه راه حلی رو انتخاب کنم؟

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد limewire چرا بعد از یه مدت طولانی مسلما آهسته میشه البته این رو هم بگم من یه گیگ رم دارم برای همین شاید زیاد مشخص نشه ولی در اینکه نسبت به برنامه های مشابه دیگه limewire بیشتر اذیت میکنه شکی نیست

راستی از دیشب نمیدونم چه تغییری دادن تو سرویسشون که تو یه تاپیک دیگه هم یکی از بچه ها گفته الان میتونی راحت از emule دونلود کنی و HIGH ID کانکت میشه کامل بهت سرعت میده مثل LIMEWIRE البته برای من اینجوری بود...emule بر خلاف LW هم میتونی فیلم های درست حسابی بگیری ازش هم برنامه هم موزیک

torrent هم که همیشه ارور nat رو میداد با azureus از دیشب به اینور اینطوری نیست و سبز میشه

در مورد ویروس خیلی عجیبه که بدون دریافت فایل ویروسی هی ویروس پیدا کنه شاید قبلا یه فایل دونلود کردی که ویروس داشته و یکی یکی بقیه فایل ها رو آلوده میکنه کرده...ویروس هایی که پیدا میکنه همه از یه نوعند یا هر کودوم یه اسم دارن؟

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
فرشین ،ایناها ببین .من دیشب درایو رو فرمت کرده بودم و حتی فایل های سیستم ریستور رو از درایو های دیگه پاک کردم.بعد دیشب باسه 4 تا آهنگ ناقابل گذاشتم ان لاین بمونه و لی از قصد
avg رو نصب نکردم.بعد می دونی چی شد
دوتا ویروس تروجان گرفته :
msnger.exe
libsys32.exe
یعنی به محض این که راه انداختم ویروس یابو تو فولدر ویندوز شناختشون.باز شما بگید که لایم تمیزه.البته این حرف وانا کاملا منطقی بوده که اگه فایر وال نداشته باشید ، ممکنه از آی اس پی تون ویروس بگیرید.

خوب حالا شما می گید که چه راه حلی رو انتخاب کنم؟

ببین LW من اصلا نگفتم تمیزه همه برنامه های p2p بدون استثنا توش ویروس زیاده حالا اگر تورنت رو بزاریم کنار

بالا