به نقل از securewana :
سلام خشکل بلا
ببین معمولاً یه چند وقتی باید بدون دیوارآتیش با اینجور نرم افزارها کارکنی تا اونها بتونن سورسهای زیادی پیدا کنند هم بابت dl هم بابت upl بعد از یک مدت کوتاهی مثل یه هفته شما میتونی فایروالوتو دوباره ست کنی.
یه کار دیگه هم میتونی بکنی تو خود یابو سرچ کن : emule client یه سری فایل واست ردیف میشه که همشون سورس آدمهای رو یابو جون هستن بعد که یکشون رو dl کردی یک فایلی با اسم clients.met رو روی کامپیوتر خودت میبینی اونو ببر تو جایی که یابو رو نصب کردی یه فولدر داره به نام config این فایلو رو میریزی اون تو بعد خب حالشو ببر
where you are
i am the frozen ground
shiniing on me
baby just in time
[rascal flatts]
در رابطه با فایروال xp خب اگه غیر فعالش کنی خب مسلماً برای عمه سیستم یه اتفاقاتی می افته ولی یه کار میتونی بکنی فایروال xp رو غیرفعال کن بعد یابو جون رو بیار بالا بعد که کانکت شد zonealarm رو فعال کن
اینجوری شاید فرجی بشه بعضی مواقع اینجوری هم میشه ولی بابت اینکه همیشه فایروال داشته باشی برو تو خود سایت یابو جون اون جا قسمت فایروالها ، فایروال zonealarm رو پیدا کن تنظیمات مخصوص رو انجام بده بعد حالشو ببر.
در رابطه با dl موسیقی ببین خشکل بلا من یه سری country رو از روی یاهو گوش کردم بعد با یاهو جون گذاشتم dl شد.
خود موسیقی ها و خود یابو ویروس نداره ولی چون ما در کشوری زندگی میکنیم که معمولاً شرکتهای مهندسی آن 10 قدم و گهگاهی 20 قدم جلوتر از تکنولوژی در حال حرکت کردن میباشند البته با مادری خونی و عمه ای پاره پوره
معمولا روی روترهای این شرکتهای عظیم یکسری sniffer و listener موجود میباشد که منتظر یک عمه تازه کار میباشند تا بهش یه حالی بدن. خب پس نتیجه میگیریم خود یابو هچ نداره ولی isp مربوطه یا icp دارای یکسری ویروسی داخلی میباشد که خب اگه مواظب نباشی بعد از اینکه ترتیب همه فامیلو داد یهو دیدی ترتیب خود جنابعالی رو هم داد پس take care
جالبه بهشون هم که میگه بابا ویروس داره مهندسان سرافراز و پیشرفته و گهگاهی آبجی گلی این مرزوبوم میگن بابا ویروس کجا بود بیگر بخواب به خیالت میرسه.
but you were
wrong
wrong
wrong
love is
all that want
[rascal flatts]
قربان مشکل سرعت پایین فعلاً که حله یعنی این جور که فهمیدم(بردم رو یک پی سی دیگه نصب کردم مودم رو) این آخر سرعت ممکن با تست داتکه.
اما شما که این قدر به قاطر سواری واردی یکم سئوال های ما رو جواب بده:
.تو سیم حامله می شه پهنای باندی که حداکثر به ش اختصاص پیدا کنه رو براش تو تنظیمات اش تعریف کرد.اما یابو هه اصلا نداره یعنی من ندیدم می شه اگه می دونی کجاست نشون بدی.
.باز دوباره توی سیم حامله می شه براش تعریف کرد که دایرکتوری فایل های نافص دانلود شده رو به اشتراک نذاره ،اما این یکی مثل یابو پهنای نازنینو به اِف می ده که اجانب ازت بکنن و ببرن.نمی شه این وضعیت رو تغییر داد؟
.تو یابو به یه دلیلی که من نفهمیدم ، همیشه از پهنای باند استفاده می کنه حتی اگه دانلود صفر باشه و آپ لود هم نداشه باشی.البته در زمان مرحوم دایل آپ من حدس می زدم دلیل اش اینه که یابو یک تابع داره برای یافتن یوزر های جدید که مرتب اونو چک می کنه .اثبات اش این بود که اگه تو لیست دانلود های ناقص پر بود ،خیلی سرعت ات پایین بود.ولی اگه فقط یکی داشتی خیلی باند ات آزاد بود.خلاصه سئوالم اینه که نمی شه کاری کرد که یابو مثل آدم مثلا هر 30ثانیه چک کنه و باندو بیخود اشغال نکنه.
.من با همین یابو یک بار 45کیلو سرعت ثبت کردم.فک کنم یونجه مخصوص زده بود!سئوال اولم اینه که دوپینگ به حساب می آد ؟جریمه اش چیه؟ سئوال دوم این که شما جدای از یابو ، برنامه ای یا پروتکلی داری پیشنهاد کنی که سرعت دانلود در نرم افزار های پی تو پی و خود سایت های اف تی پی بالا بره؟
ممنون