• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mahdi206 :
شماها هنوز هم دارين مفت و مجاني استفاده مي كنين يا ازتون پول گرفتن؟
سلام مهدی جان .. کجا بودی ؟
هنوز هم داریم مفت و مجانی استفاده می کنیم .. از یکماه پیش تا حالا هر دفعه که زنگ می زنم همون جمله معروف رو تحویلم میدن .. تست یک هفته دیگه تموم میشه ... ولی خوب هنوز که هنوزه تست تموم نشده ....

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
سلام مهدی جان .. کجا بودی ؟
هنوز هم داریم مفت و مجانی استفاده می کنیم .. از یکماه پیش تا حالا هر دفعه که زنگ می زنم همون جمله معروف رو تحویلم میدن .. تست یک هفته دیگه تموم میشه ... ولی خوب هنوز که هنوزه تست تموم نشده ....

برای چی زنگ میزنی؟؟

بزار خوب مجانی دارن میدن استفاده کنیم این همه سال dialup کردن تو پاچمون با قیمتی که تو سوئد 10mbps میدن باهاش حالا دو ماه مجانی استفاده کنیم

ببین اگر فکر میکنی اینا تستشون تموم بشه فرقی میکنه در سرویسشون نظر شخصی من این هست که اشتباه میکنی

اگر میبینی الان قطعی داره بعضی وقتها مطمئن باشه تست هم تموم بشه پیش میاد اینجا اوروپا یا امریکا یا کره نیست که اگر 10 دقیقه قطع بشه بتونی از isp بازخواست کنی

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
آقا اول از همه حضور پر برکت خودم رو به عرصه وایر لس ،بدون داشتن یک چیز کلفت در داتک(قابل توجه اون دوستمون) تبریک عرض می کنم و اروز می کنم به مدد قدوم مبارک ام تست شان الی الابد ادامه یابد.

دوم این که از فایر فلای عزیز که راهنمایی فرمودند که خودم بروم اونجا یک دنیا ممنون.

جدا از شوخی :
اساتید ، چند تا سئوال داشتم:
دستگاه من پنتوم 1.8 با نیم گیگ رم و کارت گرافیکی 64 هست.بعد نمی دونم اشکال از عقب افتاده بودن پی سی من هست یا اینکه اشکال تو مودمه ،که از وقتی وصلش کردم ،اغلب کار های دیگه معطل این مودم می شه:مثلا دیگه دی وی دی نمی شه بدون پرش دید.و یا سرچ در داخل پی سی کند شده.پیشنهاد اساتید چیست؟آپ گرید کنم؟

دوم این که از ظهر که وصل کردم مودم رو ،پی سی بدبخت من تا حالا 40 تا ویروس شناخته و من فقط در حال دانلود آهنگ های معوقه بودم ،از لایم وایر ،می گم شما اساتید خیال خودتونو با یک آنتی ویروس خفن راحت کردید و یا اصلا بش فکر نمی کنید که خیالتون آسوده باشه؟من خودم از اسپای داکتر و ای وی جی استفاده می کنم.

سوم این که از وقتی راهش انداختم ، این لعنتی ، بیشتر از 3 آنتن از چهار تای موجود را نمی دهد ، ولی با همین تعداد هم متوسط رسعت روی 11 و حداکثر روی 15 بوده،فکر می کنید تغییر جا تاثیر خواهد گذاشت؟راستی از داتک آنتن کمکی خواستم گفت هنوز نیاوردن و تهدید کرد اگر از چیز دیگه جای آنتن استفاده کنم مسئولیت اش گردنمه!
بسیار خوشحال می شوم تجریبات خود را به بنده منتقل کنید تا من هم دلی از عزا در بیاورم!
یکی از دوستام هم همین دیروز مودم رو گرفته باهاش صحبت میکردم میگفت از اون موقع که مودم رو نصب کرده سرعت کامپوترش خیلی اومده پایین . میگه هر موقع emule رو باز میکنه کامپیوترش هنگ میکنه و مجبور به Restart میشه .. میدونید مشکل از کجاست ؟؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
همین احتمالا ویروس گرفته کامپیوترش همونطور که گفتم یه ویروس کش قوی با یه دیواره اتش که باید هروزم بروز بشه لازمه اگه یه anti spyware هم داشته باشه بد نیست
به نقل از sunnyboy :
یکی از دوستام هم همین دیروز مودم رو گرفته باهاش صحبت میکردم میگفت از اون موقع که مودم رو نصب کرده سرعت کامپوترش خیلی اومده پایین . میگه هر موقع emule رو باز میکنه کامپیوترش هنگ میکنه و مجبور به Restart میشه .. میدونید مشکل از کجاست ؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :
همین احتمالا ویروس گرفته کامپیوترش همونطور که گفتم یه ویروس کش قوی با یه دیواره اتش که باید هروزم بروز بشه لازمه اگه یه anti spyware هم داشته باشه بد نیست

سعید جون متشکر از توضیح تون.
باید بگم که من هم انتی اسپای ور دارم و هم انتی ویروس ولی خیلی از نورتون بدم می آد .بهشو حسابی مشکوکم.یعنی احساس می کنم اغلب اهداف بمب گذاری های شبکه ای به ویروس (مثل سسر) از میان دارندگان نرم افزار های سیمنتک بودن.

این رو می خواستم توضیح بدم که حرف شما کاملا درسته که در سایت هایی که کرک می دن و در
Warez
ها حدالمقدور نرید.
اما خوب من پی پی سی دارم و کارش همون طور که می دونید بدون کرک اصلا راه نمی افته.
خوب حالا می شه مشخصا یک راه حل ارائه بدید در مورد فایر وال(مثلا
zone alarm
خوبه؟)
بعد اسم آنتی ویروس تون رو لطف می کنید و آنتی اسپای ور تونو؟
در آخر این که اوضاع نسبت به رو روز اول خیلی بهتر شده.حدود 300مگ بدون ری استارت دانلود کردم.
تمام پی سی رم با اسکن آن لاین زیر و رو کردم و ویروس نداره.حالا چی تکلیف می کنید که اقلا به سرعت اوب برگرده؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
يه سؤال حالا wirelesss بهتره آدم از اين datak بگيره يا adsl؟
چون تقريباً يه قيمت هستن!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از en2fa :
يه سؤال حالا wirelesss بهتره آدم از اين datak بگيره يا adsl؟
چون تقريباً يه قيمت هستن!
البته فكر كنم قيمت ADSL با سرعت دو برابر وايرلس كمتر از وايرلسه باشه!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
من يه چيزي ميخواستم بگم ولي چون ممكنه به ضررم تموم بشه نميگم!
1.gif

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mahdi206 :
البته فكر كنم قيمت ADSL با سرعت دو برابر وايرلس كمتر از وايرلسه باشه!

اینی که الان گفتی یعنی چه؟
اگه 256 ه 128 رسیو میشه؟:blink:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
وايرلس : 128 دريافت ، 32 ارسال : قيمت 39
ADSL : سرعت دريافت 256 ، سرعت ارسال 256 (احتمالا) : قيمت 30
خب خودتون مقايسه كنين مي رسين به همون چيزي كه من گفتم!

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
آقا اول از همه حضور پر برکت خودم رو به عرصه وایر لس ،بدون داشتن یک چیز کلفت در داتک(قابل توجه اون دوستمون) تبریک عرض می کنم و اروز می کنم به مدد قدوم مبارک ام تست شان الی الابد ادامه یابد.

دوم این که از فایر فلای عزیز که راهنمایی فرمودند که خودم بروم اونجا یک دنیا ممنون.

جدا از شوخی :
اساتید ، چند تا سئوال داشتم:
دستگاه من پنتوم 1.8 با نیم گیگ رم و کارت گرافیکی 64 هست.بعد نمی دونم اشکال از عقب افتاده بودن پی سی من هست یا اینکه اشکال تو مودمه ،که از وقتی وصلش کردم ،اغلب کار های دیگه معطل این مودم می شه:مثلا دیگه دی وی دی نمی شه بدون پرش دید.و یا سرچ در داخل پی سی کند شده.پیشنهاد اساتید چیست؟آپ گرید کنم؟

دوم این که از ظهر که وصل کردم مودم رو ،پی سی بدبخت من تا حالا 40 تا ویروس شناخته و من فقط در حال دانلود آهنگ های معوقه بودم ،از لایم وایر ،می گم شما اساتید خیال خودتونو با یک آنتی ویروس خفن راحت کردید و یا اصلا بش فکر نمی کنید که خیالتون آسوده باشه؟من خودم از اسپای داکتر و ای وی جی استفاده می کنم.

سوم این که از وقتی راهش انداختم ، این لعنتی ، بیشتر از 3 آنتن از چهار تای موجود را نمی دهد ، ولی با همین تعداد هم متوسط رسعت روی 11 و حداکثر روی 15 بوده،فکر می کنید تغییر جا تاثیر خواهد گذاشت؟راستی از داتک آنتن کمکی خواستم گفت هنوز نیاوردن و تهدید کرد اگر از چیز دیگه جای آنتن استفاده کنم مسئولیت اش گردنمه!
بسیار خوشحال می شوم تجریبات خود را به بنده منتقل کنید تا من هم دلی از عزا در بیاورم!

با سلام خدمت یکی دیگر از جیگرهای داتکی
ببین هلو چند امکان وجود داره یکی از موارد که همان وجود ویروس یا تروجان یا سپای یا هر کوفت دیگه ای در این ردیف رو استادان کرسی نشین مورد تحلیل بحث و نقد قرار دادند.
یکی دیگر از مواردی که میتواند برای خواهر کامپیتور شما مشکل ایجاد کند هنگام استعمال آن دستگاه محترم ، مورد سخت افزاری در سیستم شما است ای جیگر امکان داره وقتی داره از پورت usb جنابعالی استفاده میکنه ، پورت usb شما و یکی دیگر از device های شما در مورد irq به یک اختلافهایی رسیدند و دارند در مورد خواهر و مادر یکدیگر یکسری تصمیمات جدی میگیرند ولی باز با این حال این احتمالش ضعیفه ولی باز با این حال از فکرش نیا بیرون
مورد دیگر :
تو یکسری نرم افزارها مثل یابوی الکترونیکی گهگاهی میبینی از خواهر و مادر سیستمت گذشته و رسیده به عمه سیستم و اینجاست که جنابعالی دلت به حال عمه سیستم میسوزه و سیستم رو ریستارت میکنی یا بصورت force end برنامه رو از کار می اندازی دلیل:
چون فایروال داری یا به یکی از فایروالهای خشکل و مامانی داتک وصل شدی که دارای یکسری تنظیمات خاص است و چون این یابو جون به یکسری از این تنظیمات حساس است ( پورت) خب سریعاً میره سراغ عمه سیستم
راه حل:
اگه فایروالی مثل zonealarm داری اونو ببند اگه فایروال ویندوزت هم Up هست اونو down کن دوباره تست کن ببین حالش چطوره آخه بیچاره خیلی حساسه.
اگه نشد اصلاً خودشو ناراحت نکن مهندسین سرافراز کشور در شرکت مامانی داتک در حال انگشت کردن در as-s مبارک روترها و فایروالها هستند و ان شاالله درست میشود ( اگه ما انشاالله رو نداشتیم چکار میکردیم؟) برای من هم گهگاهی پیش میاد ولی این یابو جون کار خودشو میکنه البته بنده 2 تا سیستم رو اختصاص دادم به این یابوی مامانی چون اصولاً سیستمهایی که اینگونه بخواهند کار کنند باید dedicate باشند.
خب امیدوارم useful افتاده باشه:wacko:​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از securewana :

با سلام خدمت یکی دیگر از جیگرهای داتکی
ببین هلو چند امکان وجود داره یکی از موارد که همان وجود ویروس یا تروجان یا سپای یا هر کوفت دیگه ای در این ردیف رو استادان کرسی نشین مورد تحلیل بحث و نقد قرار دادند.
یکی دیگر از مواردی که میتواند برای خواهر کامپیتور شما مشکل ایجاد کند هنگام استعمال آن دستگاه محترم ، مورد سخت افزاری در سیستم شما است ای جیگر امکان داره وقتی داره از پورت usb جنابعالی استفاده میکنه ، پورت usb شما و یکی دیگر از device های شما در مورد irq به یک اختلافهایی رسیدند و دارند در مورد خواهر و مادر یکدیگر یکسری تصمیمات جدی میگیرند ولی باز با این حال این احتمالش ضعیفه ولی باز با این حال از فکرش نیا بیرون
مورد دیگر :
تو یکسری نرم افزارها مثل یابوی الکترونیکی گهگاهی میبینی از خواهر و مادر سیستمت گذشته و رسیده به عمه سیستم و اینجاست که جنابعالی دلت به حال عمه سیستم میسوزه و سیستم رو ریستارت میکنی یا بصورت force end برنامه رو از کار می اندازی دلیل:
چون فایروال داری یا به یکی از فایروالهای خشکل و مامانی داتک وصل شدی که دارای یکسری تنظیمات خاص است و چون این یابو جون به یکسری از این تنظیمات حساس است ( پورت) خب سریعاً میره سراغ عمه سیستم
راه حل:
اگه فایروالی مثل zonealarm داری اونو ببند اگه فایروال ویندوزت هم Up هست اونو down کن دوباره تست کن ببین حالش چطوره آخه بیچاره خیلی حساسه.
اگه نشد اصلاً خودشو ناراحت نکن مهندسین سرافراز کشور در شرکت مامانی داتک در حال انگشت کردن در as-s مبارک روترها و فایروالها هستند و ان شاالله درست میشود ( اگه ما انشاالله رو نداشتیم چکار میکردیم؟) برای من هم گهگاهی پیش میاد ولی این یابو جون کار خودشو میکنه البته بنده 2 تا سیستم رو اختصاص دادم به این یابوی مامانی چون اصولاً سیستمهایی که اینگونه بخواهند کار کنند باید dedicate باشند.
خب امیدوارم useful افتاده باشه:wacko:​

دست شما درد نکنه واقعا یوز فول بود.
عزیز از دیروز تا حالا که صبیه محترمه سیستم رو یک بار( و برای همیشه!) از لوث وجود هرچی تروجان و کرم و لودر بود پاک کردم خیلی بهتر شده.مثلاً عمرا قبل اش نمی شد بگذاریش به حال خودش ولی از دیروز داره عین فرفره دانلود می کنه.
من زون آلارم رو از سال گذشته که پشتیبانی آن لاین اش برای نسخه من( که Pirated
بود) رو غیر فعال کرد دیگر استفاده اش نکردم.
چون سیستم ام خیلی راحت فرمت می شه هر چند وقت یک بار کل درایو سی رو فرمت می کنم از اول!حالا که این مودمو نصب کردم فکر می کنی افاقه کنه این کار؟

بعد شما می گی دیوار آتیش(وای که چقدر اسم بلایی داره) اکس پی رو غیر فعال کنم؟بد تر نمی شه؟
راستی چرا سیم حامله (لایم وایر) این مشکلا رو نداره؟بعد هم این که شما برخورد کردی به حالتی که در سیم حامله یا قاطر الکترونیکی آهنگ د/ل کنی و تررجان بگیری؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mahdi206 :
وايرلس : 128 دريافت ، 32 ارسال : قيمت 39
ADSL : سرعت دريافت 256 ، سرعت ارسال 256 (احتمالا) : قيمت 30
خب خودتون مقايسه كنين مي رسين به همون چيزي كه من گفتم!

دستتون درد نکنه از توضیح
فقط می پرسم که ای دی اس ال : با باجی که باید به مخابرات بدید این قیمته؟
هزینه نصب اولیه هم نمی گیرن؟حتی پول چایی؟

بعد این سرویس سی تومنی قطعی نداشته؟
راستی این قیمتی که گفتین برای چه مقدار دانلود در ماهه؟

ممنون

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من خودم از bitdefender 9 professionl استفاده میکنم همراه microsoft anti spyware البته bitdefender اصلا قدرت norton رو نداره ولی خیلی سبکه و اصلا تاثیری در سرعت سیستم نداره .
در مورد اینترنت بیسیم یا adsl هم خوب هرکی میره بیسیم میگیره بخاطر اینه که محدودت ترنسقر نداره من خودم از زمانی که این اینترنت گرفتم حداقل 20 گیگ دانلود کردم فکرمیکنین برای این مقدار ترنسفر در ماه برای adsl چمقدار باید پول پرداخت کنید

securewana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دست شما درد نکنه واقعا یوز فول بود.
عزیز از دیروز تا حالا که صبیه محترمه سیستم رو یک بار( و برای همیشه!) از لوث وجود هرچی تروجان و کرم و لودر بود پاک کردم خیلی بهتر شده.مثلاً عمرا قبل اش نمی شد بگذاریش به حال خودش ولی از دیروز داره عین فرفره دانلود می کنه.
من زون آلارم رو از سال گذشته که پشتیبانی آن لاین اش برای نسخه من( که Pirated
بود) رو غیر فعال کرد دیگر استفاده اش نکردم.
چون سیستم ام خیلی راحت فرمت می شه هر چند وقت یک بار کل درایو سی رو فرمت می کنم از اول!حالا که این مودمو نصب کردم فکر می کنی افاقه کنه این کار؟

بعد شما می گی دیوار آتیش(وای که چقدر اسم بلایی داره) اکس پی رو غیر فعال کنم؟بد تر نمی شه؟
راستی چرا سیم حامله (لایم وایر) این مشکلا رو نداره؟بعد هم این که شما برخورد کردی به حالتی که در سیم حامله یا قاطر الکترونیکی آهنگ د/ل کنی و تررجان بگیری؟

سلام خشکل بلا
ببین معمولاً یه چند وقتی باید بدون دیوارآتیش با اینجور نرم افزارها کارکنی تا اونها بتونن سورسهای زیادی پیدا کنند هم بابت dl هم بابت upl بعد از یک مدت کوتاهی مثل یه هفته شما میتونی فایروالوتو دوباره ست کنی.
یه کار دیگه هم میتونی بکنی تو خود یابو سرچ کن : emule client یه سری فایل واست ردیف میشه که همشون سورس آدمهای رو یابو جون هستن بعد که یکشون رو dl کردی یک فایلی با اسم clients.met رو روی کامپیوتر خودت میبینی اونو ببر تو جایی که یابو رو نصب کردی یه فولدر داره به نام config این فایلو رو میریزی اون تو بعد خب حالشو ببر
where you are
i am the frozen ground
shiniing on me
baby just in time
[rascal flatts]
در رابطه با فایروال xp خب اگه غیر فعالش کنی خب مسلماً برای عمه سیستم یه اتفاقاتی می افته ولی یه کار میتونی بکنی فایروال xp رو غیرفعال کن بعد یابو جون رو بیار بالا بعد که کانکت شد zonealarm رو فعال کن
اینجوری شاید فرجی بشه بعضی مواقع اینجوری هم میشه ولی بابت اینکه همیشه فایروال داشته باشی برو تو خود سایت یابو جون اون جا قسمت فایروالها ، فایروال zonealarm رو پیدا کن تنظیمات مخصوص رو انجام بده بعد حالشو ببر.
در رابطه با dl موسیقی ببین خشکل بلا من یه سری country رو از روی یاهو گوش کردم بعد با یاهو جون گذاشتم dl شد.
خود موسیقی ها و خود یابو ویروس نداره ولی چون ما در کشوری زندگی میکنیم که معمولاً شرکتهای مهندسی آن 10 قدم و گهگاهی 20 قدم جلوتر از تکنولوژی در حال حرکت کردن میباشند البته با مادری خونی و عمه ای پاره پوره
معمولا روی روترهای این شرکتهای عظیم یکسری sniffer و listener موجود میباشد که منتظر یک عمه تازه کار میباشند تا بهش یه حالی بدن. خب پس نتیجه میگیریم خود یابو هچ نداره ولی isp مربوطه یا icp دارای یکسری ویروسی داخلی میباشد که خب اگه مواظب نباشی بعد از اینکه ترتیب همه فامیلو داد یهو دیدی ترتیب خود جنابعالی رو هم داد پس take care
جالبه بهشون هم که میگه بابا ویروس داره مهندسان سرافراز و پیشرفته و گهگاهی آبجی گلی این مرزوبوم میگن بابا ویروس کجا بود بیگر بخواب به خیالت میرسه.
but you were
wrong
wrong
wrong
love is
all that want
[rascal flatts]

Pac_ginobat

Registered User
لایک‌ها
10
آقا این داتک که میگین کجاسسسسس؟؟
خیرش به خوزستانی ها هم میرسه؟؟؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از securewana :

سلام خشکل بلا
ببین معمولاً یه چند وقتی باید بدون دیوارآتیش با اینجور نرم افزارها کارکنی تا اونها بتونن سورسهای زیادی پیدا کنند هم بابت dl هم بابت upl بعد از یک مدت کوتاهی مثل یه هفته شما میتونی فایروالوتو دوباره ست کنی.
یه کار دیگه هم میتونی بکنی تو خود یابو سرچ کن : emule client یه سری فایل واست ردیف میشه که همشون سورس آدمهای رو یابو جون هستن بعد که یکشون رو dl کردی یک فایلی با اسم clients.met رو روی کامپیوتر خودت میبینی اونو ببر تو جایی که یابو رو نصب کردی یه فولدر داره به نام config این فایلو رو میریزی اون تو بعد خب حالشو ببر
where you are
i am the frozen ground
shiniing on me
baby just in time
[rascal flatts]
در رابطه با فایروال xp خب اگه غیر فعالش کنی خب مسلماً برای عمه سیستم یه اتفاقاتی می افته ولی یه کار میتونی بکنی فایروال xp رو غیرفعال کن بعد یابو جون رو بیار بالا بعد که کانکت شد zonealarm رو فعال کن
اینجوری شاید فرجی بشه بعضی مواقع اینجوری هم میشه ولی بابت اینکه همیشه فایروال داشته باشی برو تو خود سایت یابو جون اون جا قسمت فایروالها ، فایروال zonealarm رو پیدا کن تنظیمات مخصوص رو انجام بده بعد حالشو ببر.
در رابطه با dl موسیقی ببین خشکل بلا من یه سری country رو از روی یاهو گوش کردم بعد با یاهو جون گذاشتم dl شد.
خود موسیقی ها و خود یابو ویروس نداره ولی چون ما در کشوری زندگی میکنیم که معمولاً شرکتهای مهندسی آن 10 قدم و گهگاهی 20 قدم جلوتر از تکنولوژی در حال حرکت کردن میباشند البته با مادری خونی و عمه ای پاره پوره
معمولا روی روترهای این شرکتهای عظیم یکسری sniffer و listener موجود میباشد که منتظر یک عمه تازه کار میباشند تا بهش یه حالی بدن. خب پس نتیجه میگیریم خود یابو هچ نداره ولی isp مربوطه یا icp دارای یکسری ویروسی داخلی میباشد که خب اگه مواظب نباشی بعد از اینکه ترتیب همه فامیلو داد یهو دیدی ترتیب خود جنابعالی رو هم داد پس take care
جالبه بهشون هم که میگه بابا ویروس داره مهندسان سرافراز و پیشرفته و گهگاهی آبجی گلی این مرزوبوم میگن بابا ویروس کجا بود بیگر بخواب به خیالت میرسه.
but you were
wrong
wrong
wrong
love is
all that want
[rascal flatts]

قربان مشکل سرعت پایین فعلاً که حله یعنی این جور که فهمیدم(بردم رو یک پی سی دیگه نصب کردم مودم رو) این آخر سرعت ممکن با تست داتکه.

اما شما که این قدر به قاطر سواری واردی یکم سئوال های ما رو جواب بده:
.تو سیم حامله می شه پهنای باندی که حداکثر به ش اختصاص پیدا کنه رو براش تو تنظیمات اش تعریف کرد.اما یابو هه اصلا نداره یعنی من ندیدم می شه اگه می دونی کجاست نشون بدی.
.باز دوباره توی سیم حامله می شه براش تعریف کرد که دایرکتوری فایل های نافص دانلود شده رو به اشتراک نذاره ،اما این یکی مثل یابو پهنای نازنینو به اِف می ده که اجانب ازت بکنن و ببرن.نمی شه این وضعیت رو تغییر داد؟
.تو یابو به یه دلیلی که من نفهمیدم ، همیشه از پهنای باند استفاده می کنه حتی اگه دانلود صفر باشه و آپ لود هم نداشه باشی.البته در زمان مرحوم دایل آپ من حدس می زدم دلیل اش اینه که یابو یک تابع داره برای یافتن یوزر های جدید که مرتب اونو چک می کنه .اثبات اش این بود که اگه تو لیست دانلود های ناقص پر بود ،خیلی سرعت ات پایین بود.ولی اگه فقط یکی داشتی خیلی باند ات آزاد بود.خلاصه سئوالم اینه که نمی شه کاری کرد که یابو مثل آدم مثلا هر 30ثانیه چک کنه و باندو بیخود اشغال نکنه.
.من با همین یابو یک بار 45کیلو سرعت ثبت کردم.فک کنم یونجه مخصوص زده بود!سئوال اولم اینه که دوپینگ به حساب می آد ؟جریمه اش چیه؟ سئوال دوم این که شما جدای از یابو ، برنامه ای یا پروتکلی داری پیشنهاد کنی که سرعت دانلود در نرم افزار های پی تو پی و خود سایت های اف تی پی بالا بره؟

ممنون

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
من هر چی برنامه p2p بگید تو این دو ماه تست کردم هیچ کودوم بجز limewire سرعت کامل رو نمیده اونم سرعت کامل رو اگر میده بخاطر این هست که به تعداد هاست لازم برای دریافت یه فایل وصل میشه اما بقیه نرم افزار ها وصل نمیشن حالا فرقش چیه...

اگر برید تو قسمت advance برنامه نوشته برنامه بصورت UPNP کار کنه که برای حالتی که پشت فایروال هستید مناسب هست

اما همین رو در برنامه MORPHEUS انجام بدید یعنی بزارید روی upnp که جلوش هم نوشته اگر فایروال دارید بزارید رو این میبینید تو morpheus عمل نمیکنه یعنی هر فایلی دونلود میکنی حالا حتی نوشته باشه 400 نفر اون رو هاست میکنن این بیشتر از 2-3 تا وصل نمیشه بعضی موقع ها اگر به 5-6 تا وصل شه سرعت میره بالا اما سریع میاد پایین دوباره

کازا هم که دیگه اصلا کانکت نمیشه بقیه هم که ارزش امتحان کردن ندارن چون به یه هاست هم بزور وصل میشه

تورنت هم که تعطیل

حالا اگر راحی پیدا کردید که با برنامه ای خوب جواب میده اینجا بگید که امتحان کنیم

بالا