به نقل از mahdi206 :
اينجا تاپيك داتك هستش يا آنتي ويروس؟
فکر کنم مهدی از خنگ بازی های من دلگیر شده.او راست می گه اینجا جای مطرح کردن این مسائل نبود.اما من فکر کردم که حرفی که وانا زد مبنی بر اینکه این سرور سرشار ار ویروس هست ، می بایست حداقل یک جایی مطرح می کردیم که برای جلوگیری ش چه بکنیم.
برای همین از او عذر می خوام و حاضرم پست های خودمو که غیر مرتبط باشه رو پاک کنم
اما یک چیز با مزه براتون بگم:
من حدود 3 سال پیش اول بار از زون آلارم استفاده کردم.و همیشه هم فعال بود تا این که یک آپ گریداش را که از روی یک سی دی ایرانی برنامه پیدا کردم و نصب کردم.بلافاصله در اولین برقراری تماس اینترنت گفت که نسخه نرم افزار تون پایرتد هست !خلاصه من هم بی خیالش شدم.چون از زون آلارم بهتر تجربه ام بود که کمک می کرد بفهمم دست رسی های غیر مجاز به سیستم ام دارم یا نه.خودتون می دونید در دایل آپ این قدر سرعت کند ه که با کمترین دستکاری اسپای ور ها شما متوجه می شید.
بعد هم که AVG
رو در برنامه کلیک آن لاین بی بی سی دیدم و استفاده ش کردم.اما حالا که به توصیه اساتید زون آلارم رو نصب کردم متوجه تفاوت شدم:
در دایل آپ ، شما هر 3 دقیقه یک
intrusion
داشتید ،اما حالا که به داتک وصل می شد از ده دقیقه پیش تا به حال 1037!!! تا داشتم.شاید حرف وانا اینجا مصداق پیدا کنه که سرور عزیزمون ، دریایی از محبت به خواهر و مادر پی سی هامونه!
بعد تازه من متوجه شدم چرا لایم وایر این طوری خل و چل بازی در می اورد، اصلاً تقصیر اون بدبخت نبود، احتمالا سرور مثل خیک گوسفند بادکرده ، پر از های جکر و تروجان و اسپای ور هست.
باز هم اگر اساتید راهنمایی بیشتر کنن ممنون می شم.راستی بگم من زون رو از ای میول گرفتم با کرک(کرک اش کوچیکه کسی خواست بگه پست کنم براش) ولی
ZoneAlarm 6 Internet Security Suite
رو راه انداختم ،مثل فرفره کار می کنه ، کامپیوتر من که مال عهد دغیانوس هست رو کند نکرده ، اسپای ور ها رو هم می شناسه ، ویروس یاب هم داره،مرتب آپ دیت می کنه دیتا بیس ویروس هاشو،(به خصوص اگر نت پر سرعت دارید که خیلی حال می ده) با ای وی جی هیچ مشکلی نداره.
فقط شما بگید که با بیت دیفندر 9 رابطه اش چطوره؟و اینکه بیت دیفندر 9 هم فایر وال نصب می کنه؟