• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال - آيا داتك تا آخر مرداد اينترنت وايرلس ميده و يا بازم الاف مي كنه ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از farshin :
ببین LW من اصلا نگفتم تمیزه همه برنامه های p2p بدون استثنا توش ویروس زیاده حالا اگر تورنت رو بزاریم کنار
آره همشون دارن ویروس و های جکر و از این مزخرف ها رو.ولی این چیزی که من می گم ممکنه دلیل اش همون طور که گفتی این باشه که از قبل یک تروجانی گرفته و در یک زمان معینی شروع به کار کرد.چون همون طور که گفتم من یک 12 ساعتی که در حال د/ل بود هیچ چفتو بندی نداشت پی سی.

بازم سئوالمو تکرار کنم ، کسی اگر نخواد از زون آلارم استفاده کنه دیگه چه فایر والی پیشنهاد می کنی؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از king_dani :
آره همشون دارن ویروس و های جکر و از این مزخرف ها رو.ولی این چیزی که من می گم ممکنه دلیل اش همون طور که گفتی این باشه که از قبل یک تروجانی گرفته و در یک زمان معینی شروع به کار کرد.چون همون طور که گفتم من یک 12 ساعتی که در حال د/ل بود هیچ چفتو بندی نداشت پی سی.

بازم سئوالمو تکرار کنم ، کسی اگر نخواد از زون آلارم استفاده کنه دیگه چه فایر والی پیشنهاد می کنی؟
kaspersky.........

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بابا یه bitdefender professional 9 بگیر هم firewall خوبی داره هم antivirus کرک هم نداره فقط یه کد باید وارد کنی همین اصلا تاثیری هم در سرعت سیستم نداره یه anti spyware هم بزار بقلش البته من همیشه این اعتقاد رو داشتم که هیچی norton نمیشه فقط سیستمو کند میکنه.
من پیشنهاد میکنم اگه میخوای سرعت سیستمت نیاد پایین از antivirus و firewall جدا استفاده نکن یکی باشه رمه کمتری اشغال میکنه

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اينجا تاپيك داتك هستش يا آنتي ويروس؟
24.gif

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از saeid_2001 :
نه اینجا تاپیک ایا داتک تا اخر مرداد اینترنت میده هست
مرداد هم که تموم شده پس بدرد نمیخوره دیگه

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
حالا جدیدا چه خبر از داتک ؟ محدوده پوشش خودشو افزایش نداده ؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مثل اینکه دیگه دوره تست تموم شده و قرار ما از شر این نوسانات و قطع و وصل شدن ها خلاص بشیم خداوکیلی هم الان نسبت به دیروز و حتی امروز صبح نوسانات سرعت و قطع شدنها خیلی کم شده تو بخش شبکه یه تاپیک در مورد این موضوع هست و سرعت ها هم کم شده و به 128 کاهش یافته و هرکی سرعت بالاتر میخواد باید بره پولشو بده تا براش وصل کنن ولی من که 128 میخوام صبر میکنم تا خودشون تماس بگیرن قضیه چک 300 تومنی هم مثل اینکه منتفی شده و اون 100 تومن رو میگیرن .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mahdi206 :
اينجا تاپيك داتك هستش يا آنتي ويروس؟
24.gif
فکر کنم مهدی از خنگ بازی های من دلگیر شده.او راست می گه اینجا جای مطرح کردن این مسائل نبود.اما من فکر کردم که حرفی که وانا زد مبنی بر اینکه این سرور سرشار ار ویروس هست ، می بایست حداقل یک جایی مطرح می کردیم که برای جلوگیری ش چه بکنیم.
برای همین از او عذر می خوام و حاضرم پست های خودمو که غیر مرتبط باشه رو پاک کنم

اما یک چیز با مزه براتون بگم:
من حدود 3 سال پیش اول بار از زون آلارم استفاده کردم.و همیشه هم فعال بود تا این که یک آپ گریداش را که از روی یک سی دی ایرانی برنامه پیدا کردم و نصب کردم.بلافاصله در اولین برقراری تماس اینترنت گفت که نسخه نرم افزار تون پایرتد هست !خلاصه من هم بی خیالش شدم.چون از زون آلارم بهتر تجربه ام بود که کمک می کرد بفهمم دست رسی های غیر مجاز به سیستم ام دارم یا نه.خودتون می دونید در دایل آپ این قدر سرعت کند ه که با کمترین دستکاری اسپای ور ها شما متوجه می شید.
بعد هم که AVG
رو در برنامه کلیک آن لاین بی بی سی دیدم و استفاده ش کردم.اما حالا که به توصیه اساتید زون آلارم رو نصب کردم متوجه تفاوت شدم:
در دایل آپ ، شما هر 3 دقیقه یک
intrusion
داشتید ،اما حالا که به داتک وصل می شد از ده دقیقه پیش تا به حال 1037!!! تا داشتم.شاید حرف وانا اینجا مصداق پیدا کنه که سرور عزیزمون ، دریایی از محبت به خواهر و مادر پی سی هامونه!

بعد تازه من متوجه شدم چرا لایم وایر این طوری خل و چل بازی در می اورد، اصلاً تقصیر اون بدبخت نبود، احتمالا سرور مثل خیک گوسفند بادکرده ، پر از های جکر و تروجان و اسپای ور هست.

باز هم اگر اساتید راهنمایی بیشتر کنن ممنون می شم.راستی بگم من زون رو از ای میول گرفتم با کرک(کرک اش کوچیکه کسی خواست بگه پست کنم براش) ولی
ZoneAlarm 6 Internet Security Suite
رو راه انداختم ،مثل فرفره کار می کنه ، کامپیوتر من که مال عهد دغیانوس هست رو کند نکرده ، اسپای ور ها رو هم می شناسه ، ویروس یاب هم داره،مرتب آپ دیت می کنه دیتا بیس ویروس هاشو،(به خصوص اگر نت پر سرعت دارید که خیلی حال می ده) با ای وی جی هیچ مشکلی نداره.
فقط شما بگید که با بیت دیفندر 9 رابطه اش چطوره؟و اینکه بیت دیفندر 9 هم فایر وال نصب می کنه؟

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
فکر کنم مهدی از خنگ بازی های من دلگیر شده.او راست می گه اینجا جای مطرح کردن این مسائل نبود.اما من فکر کردم که حرفی که وانا زد مبنی بر اینکه این سرور سرشار ار ویروس هست ، می بایست حداقل یک جایی مطرح می کردیم که برای جلوگیری ش چه بکنیم.

من حدود 3 سال پیش اول بار از زون آلارم استفاده کردم.و همیشه هم فعال بود تا این که یک آپ گریداش را که از روی یک سی دی ایرانی برنامه پیدا کردم و نصب کردم.بلافاصله در اولین برقراری تماس اینترنت گفت که نسخه نرم افزار تون پایرتد هست !خلاصه من هم بی خیالش شدم.چون از زون آلارم بهتر تجربه ام بود که کمک می کرد بفهمم دست رسی های غیر مجاز به سیستم ام دارم یا نه.خودتون می دونید در دایل آپ این قدر سرعت کند ه که با کمترین دستکاری اسپای ور ها شما متوجه می شید.
بعد هم که AVG
رو در برنامه کلیک آن لاین بی بی سی دیدم و استفاده ش کردم.اما حالا که به توصیه اساتید زون آلارم رو نصب کردم متوجه تفاوت شدم:
intrusion
داشتید ،اما حالا که به داتک وصل می شد از ده دقیقه پیش تا به حال 1037!!! تا داشتم.شاید حرف وانا اینجا مصداق پیدا کنه که سرور عزیزمون ، دریایی از محبت به خواهر و مادر پی سی هامونه!

بعد تازه من متوجه شدم چرا لایم وایر این طوری خل و چل بازی در می اورد، اصلاً تقصیر اون بدبخت نبود، احتمالا سرور مثل خیک گوسفند بادکرده ، پر از های جکر و تروجان و اسپای ور هست.

باز هم اگر اساتید راهنمایی بیشتر کنن ممنون می شم.راستی بگم من زون رو از ای میول گرفتم با کرک(کرک اش کوچیکه کسی خواست بگه پست کنم براش) ولی
رو راه انداختم ،مثل فرفره کار می کنه ، کامپیوتر من که مال عهد دغیانوس هست رو کند نکرده ، اسپای ور ها رو هم می شناسه ، ویروس یاب هم داره،مرتب آپ دیت می کنه دیتا بیس ویروس هاشو،(به خصوص اگر نت پر سرعت دارید که خیلی حال می ده) با ای وی جی هیچ مشکلی نداره.
فقط شما بگید که با بیت دیفندر 9 رابطه اش چطوره؟و اینکه بیت دیفندر 9 هم فایر وال نصب می کنه؟

لازم نیست این همه برنامه با هم نصب کنی که با هم قاطی کنن همون zone alarm رو چون نسخه security suit رو گرفتی کافیه فقط یه anti spyware دیگه هم نصب کن جهت اطمینان چیز دیگه لازن نداره

دو تا فایروال رو سیستمت نصب نکن

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از king_dani :

بعد هم که AVG
intrusion

آقا من فقط شوخي كردم! ببخشيد اگه بحثتون رو خراب كردم!
فقط من يه چيزي درباره داتك بگم! نمي دونم چرا ولي شبكه بي سيمشون خيلي زودتر و بيشتر از از شبكه dialup شون ويروس ميگيره! مخصوصلا خانواده Blaster و Sasser كه سيستم رو restart ميكنن! من خودم روي كامپيوتري كه به اينترنت بي سيم داتك وصل بود ويندوز نصب كردم همون دفعه اول كه ويندوز بعد نصب مياد بالا، سيل ويروسها سرازير شد!
چراي اين مساله رو نمي دونم دقيقا ولي يه چيزي هست. شبكه بيسيم داتك مثل يه شبكه محلي عمل ميكنه فكر مي كنم واسه همون نفوذ ويروسها توش بيشتر بوده در حالي كه چون تو dialup سيستمها زمان كمتري به طور پيوسته وصل هستند ويروس كمتري پخش ميشه.

meli

Registered User
لایک‌ها
23
می گم این داتکیا داغوننا!!!!!
ما گفتیم مودم lan به ما بدین اونوقت ...
می گم مهدی تو گفتی با مودمای usb شون به چند تا کامپیوتر وصلی؟
اگه آره از نظر سرعت مشکلی ندارین؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از meli :
می گم این داتکیا داغوننا!!!!!
ما گفتیم مودم lan به ما بدین اونوقت ...
می گم مهدی تو گفتی با مودمای usb شون به چند تا کامپیوتر وصلی؟
اگه آره از نظر سرعت مشکلی ندارین؟
مال من اترنت هست نه usb
30.gif
ظاهرا usb ها رو نميشه با NAT روي سيستمهاي ديگه share كرد.

meli

Registered User
لایک‌ها
23
وای بدبخت شدم!
الهی خدا این داتکو به زمین گرم بزنه!!!

meli

Registered User
لایک‌ها
23
برای ما یه usb فرستادن
بعدم که زنگ زدیم گفتن فعلا دستگاه نداریم براتون بفرستیم
بشینین تا زیره پاتون علف سبز شه!
حالا من موندم و این ویرونه هاا.....

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متوجه نشدم ... مگه قرار بود چیز دیگه ای بفرستن ... خوب به همه همین USB ها رو میدن ...

meli

Registered User
لایک‌ها
23
ما lan می خواستیم برامون usb فرستادن
افتاد؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
افتاد ... حالا اگه ‍ارتی داری ما رو هم سفارش کن ...

meli

Registered User
لایک‌ها
23
اون موقع داشتم
الان اگه داشتم تو سره خدوم نمی زدم که!

بالا