يه سوال

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
من در يك برنامه asp از كاربر يك آدرس URL رو مي گيرم و در يك فايل access ذخيره مي كنم .
بعد در يك برنامه asp ديگر مي خواهم اون ها رو به صورت لينك نشون بدم . طوري كه عنوان لينك . آدرس وارد شده توسط كاربر باشه و به همون صفحه نيز لينك بشه . درست مشابه فرم هاي نظر خواهي .
براي اين كار از كد زير استفاده كردم
[code:1]<a href="<%=rsGuestbook("www")%>"> <%=rsGuestbook("www")%> </a>[/code:1]
ولي هيچ چيزي نشون نميده . جالب تر از همه اينكه اگر كد asp كه مابين تگ لينك قرار داره رو بر داريد مثل زير . و به جاي اون يك عبارت تايپ كنيد مثلا ???
[code:1]<a href="<%=rsGuestbook("www")%>"> ???</a>[/code:1]
لينك ها به درستي انجام مي شوند . و اگه
[code:1]<%=rsGuestbook("www")%>[/code:1]
كه در تگ
[code:1]<A href="???">[/code:1]
قرار دارد رو برداريد و به جاي آن ؟؟؟ رو قرار بدين لينك ها به درستي نوشته ميشوند .
ولي زماني كه از هر دو استفاده ميكنم , چيزي نشون داده نمي شه . :(
چقدر طولاني شد :rolleyes: آبروي احسان رو بخرين , جواب بدين ;)
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
سلام دوست عزيز
اون كدهاْيي كه تو سوالت نوشته بودي هيچ مشكلي ندارن. من خودم بارها همين كار رو كردم.
كاش ميتونستي فايلت رو رو يه وب سرور بزاري (رو اينترنت) تا چك كنيمش.
اونجا كه نوشتي وقتي دوبار از RS استفاده ميکنی مشکل پيش مياد به ذهنم رسيد که مقدار RS رو توی يه متغير بريزی و از اون استفاده کنی. البته خنده داره چون نبايد تفاوتی داشته باشه . . .
مطمئن باش کدت درسته. شاید توی تايپ یه اشتباه لپی داری . . .
سعی کن توی یه صفحه خالی تستش کنی (خارج از برنامه اصلیت)
اگه مشکلت ادامه پيدا کرد اطلاع بده تا يه فکری براش بکنیم.
آخرش درست ميشه
خوش باشی
. . .
 

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
كورش جان دستت درد نكنه .
ولي من به نتيجه اي نرسيدم .
اين هم لينكش هست :
<a href='http://www.mahvarghane.com/mda/gb/guestbook.asp' target='_blank'>http://www.mahvarghane.com/mda/gb/guestbook.asp</a>

الان شبيه اين شخصيت هاي كارتوني جوش اوردم . دارم دود مي كنم .
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
سلام.
فايل هات رو بفرست به ايميلم.
هم اونی که Insert ميکنه و هم اونی که Select ميکنه.

چک ميکنم و بهت ميگم.
 
بالا