آژانس هواپیماییexchanging

يه مشكل با MOXA <===> NTTACPLUS

شروع موضوع توسط boshehry ‏29 دسامبر 2003 در انجمن شبکه

  1. boshehry

    boshehry کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    سلام
    ببخشيد دوستان
    من در حال خريد External MOXA 16 Ports هستم
    براي يوزرها از NTTACPLUS استفاده ميكنم
    مي خواستم بدونم آيا ممكنه مشكلي بين اين دو بوجود بياد
    مثلا توي DC كردن يوزرهاي Expire شده مشكل نداره
    متشكرم
     
  2. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    نياز به نرم افزار كمكي داري يه چيزي مثل Tacbox
     
  3. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    سلام
    همونطور كه رضا گفت يه خرج كوچولوي 100 توماني هم داري
    چون در اين حالت شما از RRAS ويندوز استفاده ميكني و NTTAC نميتونه پس از اتمام تايم يوزر اون رو Kill كنه . يه نرم افزار كوچولو نياز هست براي اينكار . كه به همراه Discount Chargin حدود 100 تومان هست !
    اگه مولتي پورت نخريدي هنوز يكي از دوستاي من داره و ميتونم خيلي خوب برات بگيرمش . خواستي باهام تماس بگير 1
     
  4. boshehry

    boshehry کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    سلام اليا
    دستت درد نكنه
    ببين من 16 پورت موكسا خريدم ولي دنبال 16 پورت ديگه هستم كه بهش اضاف ميشه .
    يعني 16 پورتي كه ديگه سي پي يو نداره
    اگه دوستت اينو داره به من ايميل بزن شماره بده تماس بگيرم



    ولي سوالي كه من دارم اينه كه من از 8 پورت اينترنال موكسا استفاده ميكنم وخيلي هم خوبه و درست سر موقع هم قطع ميكنه چون تيك دسكانكت رو زدم ولي نميدونم با مئكسا اكسترنال هم ميتونه كار كنه يا نه ؟؟؟؟
     
  5. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0


    يعني چي !
    ببين مولتي پورت هيچ ربطي به DC كردن يا نكردن نداره و مولتي پورت فقط بهت اجازه ميده چند تا مودم رو وصل كني به يه سيستم .
    اين مشكل قطع نكردن مربوط به NTTAC و RRAS ويندوز هست . شما با هيچ مولتي پورتي نميتوني اين كارو بكني . مگر اينكه همون نرم افزار جانبي رو بگيري !


    در مورد 16 تا پورت
    دوست من اتفاقا بيس و كارتشو با 16 تا پورتش داد رفت . مونده 2 تا اكستند 8 تايي مادگي با كابلهاش . فكر كنم خوب بگه . هر دو تاشو ميگه 150
    از DPI قيمت هر 8 تا پورت رو گرفتم 200 تومان .
    بايد خيلي هم تميز باشه . چون دوستم وسايلشو خوب نگه ميداره !
    من ازش 17 تا مودم خريدم . 15 تا ديگه هم داره . اگه كسي خواست .
    به هر حال الان 2 تا 8 تايي پورت داره با هم ميده 150
    مودمهاش هم Acorp V.92 Chip intel with DSP hardware هست كه 3-4 ماه پيش خودم براش خريدم .
    مودمهاي خوبيه و اصلا نياز به restart نداره !
    اما با مودمهاي اينترنال v.92 قلابي مشكل داره !
    به هر حال من مودمها رو با جعبه و تشكيلات و گارانتي ازش دونه اي 20 خريدم . ميدونم كه اصلا هم كار نكرده .
    ميشه گفت بعد از 560E بهترين مودمه . اما اگه 560E گيرت اومد امون نده زود بخر !
    يه DVB هم داره كه خودم ميخرمش .
    UPS و آتو آشغال هم داره كه به درد ما نمبخوره
     
  6. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    يه چيزي هم يادم رفت بگم !


    اصلا اون 8 پورت اينترنالتو با اين اكسترنالها مقايسه نكن . اونا CPU ندارن و از سيستم پروسس ميگيرن ! من كه داشتم خيلي وحشتناك بود .

    فكر كنم مال شما هم C218 باشه . كه روي 8 تا پورت خوبه اما 4 تا از اونا رو كه نصب كنب رو سيستمت با انواع مشكلات ناشناخته مواجه ميشي .
    مولتي پورت فقط و فقط C320 Turbo اون هم فقط Desktop شنيدم كه Rackmount خوب از آب در نيومده !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    آره علي جون C320 Turbo/PCI شركت MOXA معركست. من تا حالا 2 تا ISP با اين سري راه انداختم. مثل ساعت كار ميكنه به شرطي كه مودم ها تقلبي نباشن.
    ولي هر چي فكر مي كنم مي بينم درسته كه E1 گرونه و خرج زيادي ميتراشه ولي ارزشش رو داره. از من مي شنوي برو E1 بگير.
    حالا گله.
    چرا تلفن ما رو جواب ندادي سه شنبه 3-4 بار با موبايلت تماس گرفتم جواب ندادي . بعدشم كه باتريش رو در آوردي كه در دسترس نباشي.
    به هر صورت دوست دارم. با حالي
     
  9. I.H.Maleki

    I.H.Maleki کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    :eek:
    سلام اساتيد ارجمند.

    اول اينكه من به اين جمع خوش امدم و بعد اينكه نه اصلا مشكلي پيش نمي ايد و هيچ چيذ اضافي هم لاذم نيست
     
  10. I.H.Maleki

    I.H.Maleki کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    سلام اقاي بوشهری.

    مشکلی نیست کار میکنه مطمین باش.
     
  11. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    دادش كار نمي كنه من 100 بار امتحان كردم. بعدم چرا مي خاين كار و كاسبي مردم رو تخته كنين.
    اگه كار كرد يا علي به ما هم بگين. ولي بايد روي RAS ويندوز يه دونه اسكريپت اجرا كنين كه مودم DC كنه. وگر نه كاربر عزيز آنلاين مي مونه تا خودش خسته بشه.
    اينجا 2 تا از ISP ها دارن از multiport استفاده مي كنن به همين خاطر كارت هاي 2 ساعته شون طرفدار داره. 2 ساعت مي خرن 5 ساعت استفاده مي كنن.
    حالا شما بگين چطور ميشه.
     
  12. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0

    بابا اين نتيجه گيريها رو از كجا كردي ؟
    مگه مرض دارم جواب ندم !
    بابا اونا كه باطري در ميارن كلاه برداري كردن ! ;)
    ما فعلا به اين مرحله نرسيديم .
    به شركت زنگ بزن هك مطمئن بگيره

    در مورد E1 بگم كه بد نيست . گرون هم نيست . اما خودتون ميدونيد خيلي stable نيست و قطعي زياد داره . بدون وجود analog نميشه شبكه راه انداخت . بهتره آدم يه تعداد آنالوگ داشته باشه . من الان 64 تا دارم . اينا كه پر شن يه E1 هم ميگيرم .
     
  13. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    آقا من شرط ميبندم كه RRAS ويندوز و NTTAC بدون script جانبي نميتونه كاربر رو قطع كنه !
    بابا اين موضوع كه خيلي معروفه . چطور ميگين مشكلي نداره و كاربرها رو قطع ميكنه!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    نيازی به شرط بندی و قسم و آيه نيست! برای Disconnect کردن کاربر روی RAS بايد از API: RasAdminPortDisconnect که در mprapi.dll قرار داره استفاده کرد. خود ويندوز اين کار رو انجام نميده.
    ولی ايليا جان با نظرت در مورد E1 مخالفم.
    از نظر کيفيت و قطعی، برام جالبه که در مقايسه E1 و Analog، خطوط Analog رو ترجيح ميدی!!!
     
  16. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    در مورد عدم Stable بودن با شما مخالفم. من از 2 ماه قبل تا حالا يه قطعي نداشتم. ائايل يه كمي قطع و وصل مي شد اونم بخاطر نصب ماجول هاي جديد تو مركز بود . ولي انصافا e1 مخابرات از بقيه چيز هاش تا حالا بهتر بوده.
     
  17. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    ok

    تا اونجا كه ما با E1 مركز خودمون كار كرديم . و با توجه به گزارشي كه 2-3 تا از برو بچه هاي E1 كار تو مناطق 2-8-7 بهم گفتن . ما قطعي داريم . كم و زيادش متناوبه اما قطعي هر ماه هست .
    در مورد كيفيت من نگفتم آنالوگ بهتره !
    كجا گفتم ؟
    ميشه برام بفرستيشون؟
    من در مورد استيبل بودن گفتم . كه البته اين تو هر منطقه مخابراتي كاملا متفاوته . من خودم E1 ميگيرم بعد از عيد . اما بدون آنالوگ و با پشتيباني E1 به تنهايي نميشه شبكه اي 100% استيبل داشت . حداقل نظر من اينه و در مورد خودم و مشتريهام توصيه ميكنم . حداقل 10-15 تا آنالوگ هميشه تو شبكه باشه .
     
  18. ssa1357

    ssa1357 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran-Iran
    آقا كسي تا حالا با NTTacPatch كار كرده؟
    من پيداش كردم ولي نميدونم چطور استفاده كنم ازش. ( واسه همين DC رو RRAS استفاده ميشه )
     
  19. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    آره . متوجه شدم . مثل يكي از دوستان من كه نتونست پول شارژ ماهانه e1 رو بده قطعش كردن حالا داره رو آنالوگ سرويس ميده.
     
  20. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    NTTacPatch حدود 4 - 5 سال پيش توسط بچه های شبکه مرکزی نوشته شد. اين ربطی به DC نداره. کارش چيز ديگری است.
     
  21. ssa1357

    ssa1357 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran-Iran
    آقا پس دست كسي كه NTTacPatch رو به اون اسم داده به من درد نكنه. پس اين به چه درد ميخوره؟