يه مشكل بدتر

dord

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 ژانویه 2003
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
0
احسان جان
مشكل قبلي من حل شد ولي بعدش يه مشكل جاشو گرفت.
مطمئنم كه از encoding و font و اين حرفا نيستش
encoding هم رو unicode تنظيمه.

[/url]http://tarsa.blogspot.com
به فريادم برس! :!:
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
درسته وبلاگ شما يوني كده ولي نوشته هاي شما يوني كد نيست براي اينكه بتونيد يوني كد بنويسيد بايد توي بلاگر اون بالا رو قسمت خاكستري راست كليك كنيد و بعد بريد تو قسمت Encoding و بعد unicode رو انتخاب كنيد و اگه دوست داريد مجبور نباشيد هميشه اينكار رو انجام بديد دوباره روي قسمت خاكستري راست كنيد و از توي قسمت encoding چك مارك Auto-select را برداريد.

شما چرا اين سوال رو فقط از احسان پرسيديد مگه ما آدم نيستيم اينجا!؟ :p
 

dord

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 ژانویه 2003
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
0
اختيار داريد آقا نويد! اين حرفا چيه؟
حق با تو بود رفتم اونجا يونيكدش كردم.حتي رفتم نوار خاكستري قسمت template
هم يونيكدش كردم.بعد save و پاپليشش كردم.ولي باز همون آش بود و همون كاسه. :(
راستش قبلا كه من داشتم اين وبلاگ رو راش مينداختم اين مشكل همون اولش بود
بعد اتفاقي كه ويندوز رو دوباره نصب كردم برا چند روز درست كار مي كرد بعد دوباره خراب شد.
فكر نمي كني از ويندوز باشه.ويندوزم 2000 هستش :(
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
نوشته خودت درست شده ولی نوشته های قالبت به هم ريخته برام عجيبه چون نه يونی کده نه عربی. يه قالب ديگه رو امتحان کن ببين چی ميشه اگه درست نشد نوشته های فارسی قالب رو به کدهای يونيکد تبديل کن خوب ميشه.
با مبدل يونيکد حامد بنائی ميتونی راحت اينکار رو انجام بدی.
اگه توضيحاتم کامل نبود بگو بيشتر بدم.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
يه چيزي... وقتي فرمت اديتور رو روي يونيكد بزاري همه چي درست خواهد شد ولي از اين به بعد! يعني اينكه نوشته هاي قبلي رو كه نوشتي خرچنگ غورباقه ديده ميشه. و دليل نميشه كه اونا هم درست خونده بشه. واسه درست شدن اونا بايد بري اونا رو اديت كني و بعد بري تو حالت يونيكد و دوباره پست كني... منظورمو گرفتي؟ نيازي هم به اديتور حامد بنايي و اين چيزا نيست واسه وبلاگ نوشتن. فقط بايد موقع پست هر مطلب تنطيمات صفحه روي يونيكد باشه.
نوشته هاي قبلي رو يا دوباره اديت كن يا بيخيال شو و پاكشون كن!
چاكريم. خبرش هم اينجا بنويس كه چي شد.
 

dord

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 ژانویه 2003
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
0
اگه منظورت از اديتور خود بلاگره كه فرمتش كلا يونيكده.
من همه’ مطالبم رو پاك كردم و يه قالب و مطلب جديد رو تو حالت يونيكد پابليش كردم ولي بازم درست نشد.امروز صد دفعه قالب رو عوضش كردم ولي بازم نشد.
ببين من از front page استفاده ميكنم ممكنه تنظيماتشو به هم ريخته باشم؟
شايدم مجبور شدم از اديتور حامد بنايي استفاده كنم ولي بازم چشم آب نمي خوره درست شه!
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
الان وبلاگت رو ديدم. يه دونه مطلب توشه... به زبان فارسي سليس هم خونده ميشه ! ;)
فقط منو و كلماتي كه توي تمپليت هست فارسي خونده نميشه... دليلش هم اينه كه بايد مستقيم از كدهاي يونيكد استفاده كني... كه هم ميشه از اديتور حامد استفاده كرد و هم ميشه از frontpage اين كدها رو در آورد. يعني تمام كلمات فارسي كه توي تمپليت نوشته ميشه بايد كدهاي چهاررقمي يونيكد باشه ;)
 

dord

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 ژانویه 2003
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
0
آخييييييييش بالاخره درست شد :D
همونطور كه حدس مي زدم مشكل از تنظيمات frontpage بود تو قسمت page propertis
encoding صفحه تو حالت unicode بود در حالتي كه بايد none ميشد(چه باهوش) :twisted:
احسان جون الهي اسفند كنكور قبول شي تا سربازي نريو اين سايت بي صاحب نمونه.
چاكريم ;)
 

nima178

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
868
لایک‌ها
12
محل سکونت
همان جایی که اینجا نیست
سلام دوست عزيز
چنانچه مقدور است نظر خود را در رابطه با
اديتور و مبدل يونيکد پرشين
(http://www.persianeditor.tk)بفرماييد
اين اديتور برخلاف اديتور هاي معمول قابليت تبديل به
کدهاي هاي اسکي و يونيكد را نيز دارد و تفاوت آن با اديتور
معروف حامد بنايي)که من هم در گذشته از آن استفاده مي کردم)
اين است که قابليت شناسايي کدهاي HTML را نيز دارد
با تشكر
<div align=left>
نيما
http://www.persianeditor.tk
</div>
1
 
بالا