آژانس هواپیمایی
pop up

يه مشكل بدتر

شروع موضوع توسط dord ‏26 ژانویه 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. dord

    dord کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    احسان جان
    مشكل قبلي من حل شد ولي بعدش يه مشكل جاشو گرفت.
    مطمئنم كه از encoding و font و اين حرفا نيستش
    encoding هم رو unicode تنظيمه.

    [/url]http://tarsa.blogspot.com
    به فريادم برس! :!:
     
  2. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    درسته وبلاگ شما يوني كده ولي نوشته هاي شما يوني كد نيست براي اينكه بتونيد يوني كد بنويسيد بايد توي بلاگر اون بالا رو قسمت خاكستري راست كليك كنيد و بعد بريد تو قسمت Encoding و بعد unicode رو انتخاب كنيد و اگه دوست داريد مجبور نباشيد هميشه اينكار رو انجام بديد دوباره روي قسمت خاكستري راست كنيد و از توي قسمت encoding چك مارك Auto-select را برداريد.

    شما چرا اين سوال رو فقط از احسان پرسيديد مگه ما آدم نيستيم اينجا!؟ :p
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  4. dord

    dord کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    اختيار داريد آقا نويد! اين حرفا چيه؟
    حق با تو بود رفتم اونجا يونيكدش كردم.حتي رفتم نوار خاكستري قسمت template
    هم يونيكدش كردم.بعد save و پاپليشش كردم.ولي باز همون آش بود و همون كاسه. :(
    راستش قبلا كه من داشتم اين وبلاگ رو راش مينداختم اين مشكل همون اولش بود
    بعد اتفاقي كه ويندوز رو دوباره نصب كردم برا چند روز درست كار مي كرد بعد دوباره خراب شد.
    فكر نمي كني از ويندوز باشه.ويندوزم 2000 هستش :(
     
  5. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    نوشته خودت درست شده ولی نوشته های قالبت به هم ريخته برام عجيبه چون نه يونی کده نه عربی. يه قالب ديگه رو امتحان کن ببين چی ميشه اگه درست نشد نوشته های فارسی قالب رو به کدهای يونيکد تبديل کن خوب ميشه.
    با مبدل يونيکد حامد بنائی ميتونی راحت اينکار رو انجام بدی.
    اگه توضيحاتم کامل نبود بگو بيشتر بدم.
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    يه چيزي... وقتي فرمت اديتور رو روي يونيكد بزاري همه چي درست خواهد شد ولي از اين به بعد! يعني اينكه نوشته هاي قبلي رو كه نوشتي خرچنگ غورباقه ديده ميشه. و دليل نميشه كه اونا هم درست خونده بشه. واسه درست شدن اونا بايد بري اونا رو اديت كني و بعد بري تو حالت يونيكد و دوباره پست كني... منظورمو گرفتي؟ نيازي هم به اديتور حامد بنايي و اين چيزا نيست واسه وبلاگ نوشتن. فقط بايد موقع پست هر مطلب تنطيمات صفحه روي يونيكد باشه.
    نوشته هاي قبلي رو يا دوباره اديت كن يا بيخيال شو و پاكشون كن!
    چاكريم. خبرش هم اينجا بنويس كه چي شد.
     
  7. boxilink
  8. dord

    dord کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    اگه منظورت از اديتور خود بلاگره كه فرمتش كلا يونيكده.
    من همه’ مطالبم رو پاك كردم و يه قالب و مطلب جديد رو تو حالت يونيكد پابليش كردم ولي بازم درست نشد.امروز صد دفعه قالب رو عوضش كردم ولي بازم نشد.
    ببين من از front page استفاده ميكنم ممكنه تنظيماتشو به هم ريخته باشم؟
    شايدم مجبور شدم از اديتور حامد بنايي استفاده كنم ولي بازم چشم آب نمي خوره درست شه!
     
  9. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    الان وبلاگت رو ديدم. يه دونه مطلب توشه... به زبان فارسي سليس هم خونده ميشه ! ;)
    فقط منو و كلماتي كه توي تمپليت هست فارسي خونده نميشه... دليلش هم اينه كه بايد مستقيم از كدهاي يونيكد استفاده كني... كه هم ميشه از اديتور حامد استفاده كرد و هم ميشه از frontpage اين كدها رو در آورد. يعني تمام كلمات فارسي كه توي تمپليت نوشته ميشه بايد كدهاي چهاررقمي يونيكد باشه ;)
     
  10. dord

    dord کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    آخييييييييش بالاخره درست شد :D
    همونطور كه حدس مي زدم مشكل از تنظيمات frontpage بود تو قسمت page propertis
    encoding صفحه تو حالت unicode بود در حالتي كه بايد none ميشد(چه باهوش) :twisted:
    احسان جون الهي اسفند كنكور قبول شي تا سربازي نريو اين سايت بي صاحب نمونه.
    چاكريم ;)
     
  11. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    سلام دوست عزيز
    چنانچه مقدور است نظر خود را در رابطه با
    اديتور و مبدل يونيکد پرشين
    (http://www.persianeditor.tk)بفرماييد
    اين اديتور برخلاف اديتور هاي معمول قابليت تبديل به
    کدهاي هاي اسکي و يونيكد را نيز دارد و تفاوت آن با اديتور
    معروف حامد بنايي)که من هم در گذشته از آن استفاده مي کردم)
    اين است که قابليت شناسايي کدهاي HTML را نيز دارد
    با تشكر
    <div align=left>
    نيما
    http://www.persianeditor.tk
    </div>
    1