exchanging

يه مشكل در header.php

شروع موضوع توسط shifte shab ‏21 آگوست 2004 در انجمن phpNuke - پی‌اچ‌پی نیوک

  1. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    سلام
    من اولين باري هست كه دارم Phpnuke نصب مي كنم همه كارها رو هم بر اساس اين راهنما انجام دادم اما در آخر ايراد مي گيره اين آدرس هست : http://www.sarfasl.com/nuke
    كسي ميدونه ايراد از كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    این فایل سر جاش نیست:
    themes/IranPortals/theme.php

    یا theme رو عوض کن یا اینکه اون فایل رو برسون سر جاش
     
  3. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    اصلا تو اون فايلي كه از مشهد تيم دانلو كردم همچين شاخه اي نيست ..... چه جوري theme رو عوض كنم ؟؟؟؟؟
     
  4. kasra_kh

    kasra_kh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    3
    شیفت شب جون
    این که الان درسته
    فقط برای ایجاد ادمین میره به یه آدرس توی لوکال هاست یعنی به
    127.0.0.1
    ببین اونو یه کاری بکنش
     
  5. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    اونو حل كردم . حالا يه error جديد ميده بالاي همه صفحات اينو مياره : Warning: main(ipban.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sarfasl/public_html/forums/includes/my_header.php on line 14

    Warning: main(ipban.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sarfasl/public_html/forums/includes/my_header.php on line 14

    Warning: main(): Failed opening 'ipban.php' for inclusion (include_path='') in /home/sarfasl/public_html/forums/includes/my_header.php on line 14

    فايل درخواستي رو يه بار ديگه هم آپلود كردم بازم درست نشد.
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    خب این یکی فایل ipban.php رو پیدا نمیکنه!
    من خودم خیلی وقته با Nuke کار نکردم واسه همین به روند نصب و ایناش زیاد وارد نیست. حدس میزنم یه جایی داری بی دقتی میکنی که این همه ایراد میگیره. مگرنه تا جایی که میدونم نصب nuke خیلی پیچیده نیست.
     
  7. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    چند بار تا حالا همه فايلها و بانك اطلاعاتي رو پاك كردم و دوبار نصبش كردم . لعني همه گيرش همين سه خط error هست
    Warning: main(ipban.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sarfasl/public_html/includes/my_header.php on line 14

    Warning: main(ipban.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sarfasl/public_html/includes/my_header.php on line 14

    Warning: main(): Failed opening 'ipban.php' for inclusion (include_path='') in /home/sarfasl/public_html/includes/my_header.php on line 14

    ديگه داره اعصابمو ميريزه به هم. تازه Forum خودش هم كار نمي كنه با اينكه از قسمت ماجولها فعالش كردم!!!1
     
  8. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
  9. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    يه نفر كمك كنه ...............
     
  10. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    ممنوون درست شد. حالا جواب سوال دومم رو بديد چرا فروم خود phpnuke كار نميكنه؟؟؟؟؟ فعالش هم كردم
     
  11. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    مثل اينكه من فقط براي ثبت در تارخ ميام اينجا سوال ميپرسم ...