• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه نرم افزار كه تعداد بازديد ها رو بالا ببره

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
به نقل از hamid206 :
یه مثال میزنم
اگه سایتت در مورد فروش کتاب هست در قسمت کلمات کلیدی نرم افزار این رو به فارسی وارد می کنی و اون ده سایتی رو که کلمه کلیدی اونها این هست و بالاترین رنک رو تو گوگول و یاهو و ام ان اس و غیره داره نشون می ده بعد برو با اونا تبادل لینک کن

ممنون فهمیدم چطوریه

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
به نقل از hamid206 :
یکی یه هاست رایگان که بشه یه دومین خرید و روش مچ کرد نمی شناسه ما پول نداریم هاست بخریم
--------------------------------
کوزه گر از کوزه شکسته اب می خوره

به این آیدی پی ام بده کار مهمی باهات داره:blush:
int_host_sup

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
مي گم من مثلا لينك اون باباهايي كه رنكشون اوله رو پيدا كردم خوب؟حالا بايد با هم تبادل لينك كنيم!درسته؟خوب اونا خدا تومن پول مي خوان واسه ردن لينك من بدبخت!اين كه اصلا نمي صرفه!مي رم پول مي دم به اين شركتها و ...
اما دليل اينكه اونا لينك بدن به من رو مي شه بگي ؟يعني اينكه وقتي اونا به من لينك مي دن چه اتفاقي مي افته كه سايت من هم بالا مياد؟در ضمن فكر كنم انقدرم گاگول نباشن كه بيان دو دستي كاري كنن كه سايت من بالاتره سايت اونا بياد!به نظرت اين كمي مغايرت نداره با كار اونا مي شه كمي توضيح بدي آخه شنيدم نرم افزاري هست كه مي شه رنك گوگل رو بدون اين كارا افزايش بده!!!

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
نرم افزار كه اصلا صحبتش رو نكن
امكان نداره
درمورد تبادل لينك هم بايد بگم كه تبادل لينك با سايتهاي داراي رنك بالاتر از خودت رنك تورو هم بالا مياره
ولي رنك اونا رو كه پايين نمياره پس چون براشون ضرر نداره شايد قبول كنند

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
آخه دوستمون نوشتن كه ماله شما بالاتر ميره!!!!فكر كنم با گوگل تبادل لينك كنيم بهتره
63.gif

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از erfanm :
آخه دوستمون نوشتن كه ماله شما بالاتر ميره!!!!فكر كنم با گوگل تبادل لينك كنيم بهتره
63.gif

دوستمون نوشته كه مال شما از قبل بالاتر ميره
نه از مال اونا
295.gif

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
اولا بیشتر وبمسترهای ایرانی -ببخشید ها - گاگول هستن یعنی راحت لینک می دن و من تا حالا با موردی که پول بخواد روبرو نشدم تازه بعضی وبلاگ ها هستن که رنکشون از خیلی از سایت ها بیشتر هست و راحت با اونها می تونید تبادل لینک کنید

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد نرم افزاری که رنک رو خود به خود بالا ببره هیچی وجود نداره
کرک برنامه ای که معرفی کردم نداره
اگه می خوای بی درد سر رنکت بالا بره چند تا سایت معرفی می کنم دویست هزار تومان می گیرن اینکار رو می کنن یعنی ماهیانه 50 تا لینک از سایت های رنک بالا به تو می دن که همه سایت ها هم انگلیسی هستن

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
كركا بايد برقصن كركا بايد برقصن!
227.gif

بالا