• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يوزرها در شبكه peer to peer

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جميعا
ما بعد از كلي دنگ و فنك دو تا كامپيوتر رو به هم متصل كرديم بصورت peer to peer حالا مي خوام بدونم چطور ميشه هركدوم از كامپيوترها براي كامپيوتر ديگه يك اكانت درست كنه كه يوزر كامپيوتر مقابل بتونه با اون اكانت لوگين كنه و با سيستم كار كنه بدون اينكه در كار يوزر اون كامپيوتر دخالت كنه
ساده بگم ميخوام روي كامپيوتر دوستم يه اكنت داشته باشم و با اين اكانت به كامپيوتر دوستم لوگين كنم در حالي كه باعث اختلال در كار دوستم نشم يعني اون با اكانت خودش توي كامپيوترش وارد بشه و من هم با اكانتي كه اون برام ساخته
البته ريموت دسكتاپ رو امتحان كردم ولي تنها يك يوز ر ميتونه در آن واحد روي سيستم باشه و بعد از لوگين كردن يوزر ي كه در حال كار هست لاك ميشه در كل چيز جالبي نيست

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينجا تعطيله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
توی ویندوز 2003 با استفاده از همین remote dekstop می تونی ولی توی xp فکر کنم راهی نداشته باشه.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد در ويندوز ايكس پي كه خيلي راحت ميشه با ريموت وصل شد اما تنها يك يوزر مي تونه لوگ اين باشه
ايكس پي با اين عظمت يعني تو شبكه سازي هيچ هست

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اين نوشته وحشتناك! رو از تو قسمت امضاي زير نوشته هات ور ميداشتي بهت ميگفتم كه واسه اين كار ميتوني بري تو Run و اونجا تايپ كني mmc و بعد اينتر رو بزني، بعد از توي File گزينه Add/Remove Snap in رو انتخاب كني، از صفحه اي كه باز ميشه Add رو انتخاب كني و از ليست استند الون اسنپ اين ها Computer Management رو انتخاب كني و بعد از اينكه Add رو زدي تو صفحه جديد اسم كامپيوتر دوستت رو وارد كني بعد هم به ترتيب Finish و Close و Ok رو بزني، حالا ميتوني از قسمت Local Users and Groups يوزر براي خودت بسازي، به ريموت دسكتاپ هم كاري نداشته باشي ...!
اما حيف كه اون آگهي تبليغاتي رو تو امضات گذاشتي ! :f34r:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alizaman :
اگه اين نوشته وحشتناك! رو از تو قسمت امضاي زير نوشته هات ور ميداشتي بهت ميگفتم كه واسه اين كار ميتوني بري تو Run و اونجا تايپ كني mmc و بعد اينتر رو بزني، بعد از توي File گزينه Add/Remove Snap in رو انتخاب كني، از صفحه اي كه باز ميشه Add رو انتخاب كني و از ليست استند الون اسنپ اين ها Computer Management رو انتخاب كني و بعد از اينكه Add رو زدي تو صفحه جديد اسم كامپيوتر دوستت رو وارد كني بعد هم به ترتيب Finish و Close و Ok رو بزني، حالا ميتوني از قسمت Local Users and Groups يوزر براي خودت بسازي، به ريموت دسكتاپ هم كاري نداشته باشي ...!
اما حيف كه اون آگهي تبليغاتي رو تو امضات گذاشتي ! :f34r:
سلام آقا كم پيدايي؟؟؟ :)
من برم امتحان كنم البته فكر كنم يه بار رفته باشم تو mmc
در مورد اون آگهي هم اينكه من كار اين هست و در زمينه در آمد از سايتهاي تبليغاتي كار مي كنم و تخصصي در شبكه ندارم البته اگه اشكالشو مي گفتي خيلي بهتر بود من اصلا ناراحت نمي شم :)

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب ديگه پست هاي اينجارو بدون امضا مي دم خوبه؟ :D
من اينكارو قبلا از قسمت computer management و از قسمت connect to another computer انجام مي دادم ولي با اينكه دوستم يه اكنت براي من در كامپيوترش درست كرده بد وقتي دكمه كانكتو مي زدم و وارد صفحهاي شبيه به c..management خودم ميشدم وقتي مي خواستم يوزر جديد تعريف كنم access denied ميداد
ممكنه اين رو توضيح بدين كه آيا با اين كار من ميتونم از كامپيوتر خودم به اكنتم در كامپيوتر دوستم لوگ اين كنم البته بدن اينكه اون مشكلي براش پيش بياد و هم اون بوسيله اكنت خودش لوگ اين باشه هم من ؟

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- يوزري كه دوستت برات ايجاد كرده بايد جزو گروه Administrators يا Power Users باشه، در اين صورت كاري كه گفتي رو ميشه انجام داد وگر نه، نه !
2- به شدت توصيه ميكنم قبل از هركاري كه به شبكه مربوط ميشه تو WinXP اول از همه سيستم رو از شر User Fast Switching خلاص كني، وگرنه ممكنه بعضي امكانات رو سيستم ها درست كار نكنه.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در اين صورت ميشه من به اكانتم روي كامپيوتر دوستم لوگ اين كنم در حالي كه اون هم خودش با اكانت خودش لوگ اين باشه

ali_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
در اين صورت ميشه من به اكانتم روي كامپيوتر دوستم لوگ اين كنم در حالي كه اون هم خودش با اكانت خودش لوگ اين باشه

سلام , ميتونم ازت بپرسم منظورت از Login كردن چيه ؟ ميخواي صفحه Desktop را ببيني يا مي خواي به فايل هاي دوستت دسترسي داشته باشي ؟؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali_55 :
سلام , ميتونم ازت بپرسم منظورت از Login كردن چيه ؟ ميخواي صفحه Desktop را ببيني يا مي خواي به فايل هاي دوستت دسترسي داشته باشي ؟؟
لوگين لوگين ديگه شما لوگين ميكني چي ميبيني دسكتاپ و برنامها حالا من از كامپيوتر خودم مي خوام به اكنتكم توي مامپيوتر دوستم لوگين كنم و معلومه كه دكتاپ و برنامهاي اونو ميبينم

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما كه جواب نگرفتيم آخر تو اين فوربوم :(

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
ما كه جواب نگرفتيم آخر تو اين فوربوم :(

خوب، پس ميخواهي كار ترمينال انجام بدي، اگه مجموعه كسايي كه ميخواهن با يه سيستم همزمان كار انجام دهند فقط 2نفره، راحت ترين كار اينه كه روي اون سيستم، Win 2003 نصب كني و از Remote Desktop استفاده كني، اگه هردوي سيستم هات WinXp يا Win 2k Pro باشن نميتوني همچين كاري رو انجام بدي....

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بي ادبي ميشه گلاب بروتون اينو كه پدر بزرگ منم ميدونست :D كه با win2003 ميشه سرور كلايت درست كرد
من ميخوام بدونم پس اينهمه دنگ و فنگ مثل jion a domain و workgroup و هزارتا چيز ديگه چيه پس تو اين ايكس پي به چه درد ميخوره ؟ فكر كنم واسه خنده باشه :lol:

Nazem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
آقا بي ادبي ميشه گلاب بروتون اينو كه پدر بزرگ منم ميدونست :D كه با win2003 ميشه سرور كلايت درست كرد
من ميخوام بدونم پس اينهمه دنگ و فنگ مثل jion a domain و workgroup و هزارتا چيز ديگه چيه پس تو اين ايكس پي به چه درد ميخوره ؟ فكر كنم واسه خنده باشه :lol:

پسر خوب jion a domain و workgroup به درد شبكه مي خوره نه دو تا كامپيوتر

workgroup براي 30-10 تا كامپيوتر و domain براي بيشتر. البته بستگي به شرايط هم داره.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس ما كه دو تا كامپيوتر رو به هم وصل كرديم اسممون شبكه نيست هنوز إ بايد بريم 10-15 تا ديگه گير بيارم به هم ببنديم تا بشيم شبكه نه؟ :lol: مشكل اينجا اينه كه ... ولش كن.

meli

Registered User
لایک‌ها
23
من از همه استادان شبکه پوزش می طلبم که خودم رو قاتی کردم ولی من از یکی شنیده بودم برای این کار بایدdomain داشت.البته جسارت ولی من نفهمیدم domain چه ربطی به login شدن داره!!!!!! :blink:

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :

بايد ديد منظور از كلاينت-سرور چي هست، هر كامپيوتري، حتي با سيستم عامل Win98 -95 ميتونه نقش سرور رو توي يك شبكه بازي كنه، اما مهم امكاناتي است كه از يك سيستم عامل سرور انتظار داريم تو شبكه داشته باشه، Win XP تو يه شبكه (شبكه يعني يه مجموعه از خدمات، سرويسها، نحوه انجام عمليات AAA و ... نه فقط وصل كردن فيزيكي چند تا سيستم با يه هاب به هم، توي يك شبكه فاكتور مهم تنها تعداد كاربران شبكه نيست، بلكه نحوه ارائه سرويسها، نحوه مديريت منابع و امنيت و ضريب اطمينان مورد نظر در مجموعه امكانات عرضه شده هست) به عنوان OS كلاينت ها استفاده ميشه و اگه شما هر جايي از دنيا ( بجز ايران كه N تا OS رو روي يك CD با 2500 تومن ميخريم) رو نگاه كنيد، ميبينيد كه خدا تومن قيمت OS اونهاست، بنابر اين روي هر سيستم عاملي اونقدري امكانات وجو داره كه به درد خريدارش بخوره و كسي پول اضافه بابت چيزي كه استفاده نميكنه نپردازه، از جمله اين امكانات هم Terminal Service هستش ......... !

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alizaman :
بايد ديد منظور از كلاينت-سرور چي هست، هر كامپيوتري، حتي با سيستم عامل Win98 -95 ميتونه نقش سرور رو توي يك شبكه بازي كنه، اما مهم امكاناتي است كه از يك سيستم عامل سرور انتظار داريم تو شبكه داشته باشه، Win XP تو يه شبكه (شبكه يعني يه مجموعه از خدمات، سرويسها، نحوه انجام عمليات AAA و ... نه فقط وصل كردن فيزيكي چند تا سيستم با يه هاب به هم، توي يك شبكه فاكتور مهم تنها تعداد كاربران شبكه نيست، بلكه نحوه ارائه سرويسها، نحوه مديريت منابع و امنيت و ضريب اطمينان مورد نظر در مجموعه امكانات عرضه شده هست) به عنوان OS كلاينت ها استفاده ميشه و اگه شما هر جايي از دنيا ( بجز ايران كه N تا OS رو روي يك CD با 2500 تومن ميخريم) رو نگاه كنيد، ميبينيد كه خدا تومن قيمت OS اونهاست، بنابر اين روي هر سيستم عاملي اونقدري امكانات وجو داره كه به درد خريدارش بخوره و كسي پول اضافه بابت چيزي كه استفاده نميكنه نپردازه، از جمله اين امكانات هم Terminal Service هستش ......... !
خوب من بحث تازه اي رو ميخوام مطرح كنم ببينم لااقل تواين ميشه جواب بگيرم

بر فرض من يه اشتراك اينترنت داعمي مثل واير لس دارم درست؟ يك يا دو تا كامپيوتر ديگه با من شبكه شدن چطور اين اشتراك داعم رو هم براي اونها قابل دست رس كنم البته بدون سخت افزار اضافه

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساده ترين راه براي اين كار راه انداختن ICS هستش.

بالا